Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Τραγωδία στις Θεσπιές-8χρονη χτυπήθηκε από «αδέσποτη σφαίρα»-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας, με ένα κοριτσάκι να δίνει μάχη για τη ζωή του από σφαίρα πυροβόλου όπλου, πιθανότατα από μπαλωθιά.
Στις 4 το μεσημέρι στις Θεσπιές Βοιωτίας, ένα κοριτσάκι 8 ετών δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.
Ξαφνικά, το κοριτσάκι βρέθηκε στο έδαφος και μεταφέρθηκε από τους γονείς του εσπευσμένα στο νοσοκομείο Θήβας , όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.
Από εκεί μεταφέρθηκε με συνοδεία της Αστυνομίας,στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε διασωληνωμένο  στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Λίγο μετά τις 20:00 εισήχθη στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανότατα η σφαίρα προέρχεται από όπλο πολίτη της περιοχής, που κατά αυτόν τον τρόπο γιόρταζε το Πάσχα. Οι γονείς του επίσης κατέθεσαν στην αστυνομία ότι κοντά στο σπίτι τους ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Το τραγικό περιστατικό θυμίζει την περίπτωση του μικρού Μάριου στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του, επίσης από αδέσποτη σφαίρα.
Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Συνέχεια ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Είναι λαϊκή απαίτηση
    Ο αδίστακτος ένοχος να συλληφθεί και να τιμωρηθεί με την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή
    Οι ευχές όλων είναι ,το κοριτσάκι να γυρίσει το συντομώτερο δυνατόν στο σπίτι του υγιές.
    Καλό κουράγιο στους γονείς
    Είναι νομίζω η κατάληλη στιγμή η πολιτεία να εξετάσει το θέμα της οπλοκατοχής ,γιατί σε λίγο ο κάθε βλάκας και ανώμαλος θα βαράει στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να καταργηθούν εδώ και τώρα όλα αυτά.Δεν θα χάσουν τις ζωές τους ο κόσμος από κάτι μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεθυσμένα κοπρόσκυλα, αγράμματοι, ζώα περνουν από μια καραμπίνα και πυροβολούν.τι να πω?Ο θεός και η Παναγία να είναι κοντά στην Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι το κοριτσάκι να γίνει καλά.ειναι πολύ κριμα.κρατα γερά Αλεξία μου.κουραγιο στους γονείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ