Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονηςAλεξίας: Είδαμε το παιδί μας ξαφνικά μέσα στα αίματα


«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…».
Με τα παραπάνω λόγια ο πατέρας της 8χρονης που δίνει μάχη με την ζωή της καθώς χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές,εξιστορεί την μεγάλη περιπέτεια που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Στο κανάλι μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το μικρό κοριτσάκι: «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα».
Η μικρή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντάτικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.
Αργά χθες το βράδυ οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κρανίο του παιδιού και λίγο μετά τις 12:00 η αστυνομία πήγε στο νοσοκομείο Παίδων και πήρε το βλήμα και το πήγαν στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αύριο θα πάει στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για ερευνήσει από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν ποια ήταν η τροχιά της σφαίρας, για να καταλάβουν από πού έπεσε ο πυροβολισμός. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη καταλήξει σε μία πρώτη εκτίμηση: Πρόκειται για δύο πιθανά σημεία. Το ένα είναι το μισό χωριό Θεσπιές και το άλλο, το μισό χωριό Λεοντάρι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία για το ποιοι είχαν γλέντι την ώρα που έγινε το κακό…
Οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως σύντομα θα εντοπίσουν τον ασυνείδητο δράστη.
Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει την λήψη καταθέσεων ατόμων και από το σπίτι που φαίνεται να προσδιορίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες ως το ύποπτο, με σκοπό να εντοπίσουν τον δράστη των άσκοπων πυροβολισμών, όπως και επίσης το όπλο.

Συγκινεί ο πατέρας του Μάριου για την 8χρονη: Τη θεωρώ δικό μου παιδί 
Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του μαθητή από το Μενίδι που έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.
Ο ίδιος μίλησε πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με αφορμή τον τραυματισμό της 8χρονης από τη Θήβα, ο πατέρας του Μάριου δήλωσε: «επειδή έχει συμβεί αυτό στον Μάριο, το κορίτσι αυτό το θεωρώ δικό μου παιδί και εύχομαι να γυρίσει στην οικογένειά της. Ανήμερα το Πάσχα... ένα κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο και δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι. Δίνει μάχη στην εντατική απέναντι από τον χάρο για να βγει νικήτρια... θα τα καταφέρει;».
Μάλιστα, τόνισε ότι παρόλο που έχουν περάσει 23 μήνες από το θάνατο του παιδιού του, στο Μενίδι δεν έχει αλλάξει τίποτα. «Μεγάλο Σάββατο έπεφταν παντού πυροβολισμοί, συνεχόμενοι. Κάποια στιγμή ακούστηκαν και κατά ριπάς πυροβολισμοί, κάποιος ψευτόμαγκας έριχνε με αυτόματο όπλο. Εμένα με κατέστρεψε, έχασα το παιδί μου. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεχάσουν τον Μάριο γιατί υπάρχουν ευθύνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ