Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ :”Xάκαραν” τον λογαριασμό στο Facebook του αντιδημάρχου Δ.Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων καταγγέλει την παραβίαση του κωδικού ασφαλείας και του λογαριασμού προφίλ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Κυπραίου και άλλων 90 συμπολιτών μας και θεωρεί ότι το γεγονός είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό λόγω προεκλογικής περιόδου.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπραίος κατήγγειλε την υπόθεση στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας και έχει προσφύγει στον Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Λιβαδειάς, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

3 σχόλια:

  1. ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ με την προηγούμενη ανάρτηση καθώς πιστεύω πως πίσω από αυτή την απεχθή πράξη κρύβετε Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ) καθώς με τις αναρτήσεις του ο αντιδήμαρχος επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης και με αυτό το τρόπο πήρε την εκδίκηση του.

      Διαγραφή
  2. Τι μας ενδιαφέρει ο προσωπικός σου λογαριασμός στο facebook αγαπητέ μου ;
    Ποιος νομίζεις ότι είσαι και έβγαλες και ανακοίνωση σε όλα τα blogs ;
    Άντε λοιπόν να κηρύξουμε και ημέρα εθνικού πένθους και η ημέρα που χακάρανε το facebook του κολοσσού της Τοπικής αυτοδιοίκησης να ανακηρυχθεί τοπική εορτή και αργία για να θυμάται αυτή η πόλη και να περάσει στην Ιστορία το χακάρισμα του Αντιδημάρχου.
    Έλεος πιά με τους ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ