Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Βουκουρέστι-Τείχιο και Αθήνα βρέθηκαν οι Αλιαρτίστας!!!



Την Κυριακή 12/5 στο μακρινό Βουκουρέστι και σε αγώνα 21χλμ. ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος κατάφερε εκτός απο το να τερματίσει ...να ενώσει όλους τους Έλληνες δρομείς που παρευρέθηκαν στην Ρουμανική πρωτεύουσα. Με τα χρώματα των Αλιαρτίστας να αναγνωρίζονται από Αθηναίους, Σπαρτιάτες και Θηβαίους συμμετέχοντες στήθηκε ελληνικό πάρτυ τερματισμού αναγκάζοντας τον DJ να παίξει Ελληνική μουσική.
 Την ίδια ώρα στο Τείχιο Δωρίδος βρέθηκε η μεγαλύτερη αποστολή της ομάδας μας σε μια άρτια διοργάνωση με πολλούς αγώνες και πολύ όμορφα τοπία όπου απόλαυσαν όλοι οι αθλητές.Η συμμετοχές ήταν πολλές σε όλους τους αγώνες και δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά οι διακρίσεις για τα μέλη τής ομάδας μας όπου στα 20 χλμ. η Ελένη Μωραΐτη κατέκτησε την 1η θεση στην κατηγορία της και αντίστοιχα στον ίδιο αγώνα ο Βαγγέλης Αρβανίτης κατέκτησε και αυτός την 1η θεση στην κατηγορία του!!!Η υπόλοιπη αποστολή: Μαρία Δρίτσα,Πέγκυ Παπακωνσταντίνου,Δημήτρης Τριανταφύλλου,Δημήτρης Αρβανίτης,Θοδωρής Μωραΐτης,Κώστας Κυριακάτης,Κώστας Μπεζαΐτης,Χρήστος Κόκκαλης,Γιώργος Αργύρης,Γιώργος Τσιώλης,Γιώργος Ζυγογιάννης.
Δεν σταματάμε εδω όμως.Η Αλιαρτίστας Σπυριδούλα Παλαντζά στης 11/5 πήρε μέρος στον αγώνα Life run ανώμαλου δρόμου 8χλμ. στον Βοτανικό Κήπο και κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη!!!Στης 12/5 την επόμενη ημέρα διεξήχθη ο 15ος Γύρος Ν. Σμύρνης, αγώνας δρόμου 7.5 χλμ οπου πήρε πάλι μέρος η Σπυριδούλα Παλαντζά και ανέβηκε ακόμη μια φορά στο βάθρο αυτήν την φορά στην 1η θέση στην γενική κατάταξη!!!Η διοργάνωση ηταν άψογη!!!Επόμενο ραντεβού στο "Δρόμο Θυσίας "στο Δίστομο 19/5.

#AliartistasΣυνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ