Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και το μήνυμα του Γιώργου Αραπίτσα-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Πλήθος κόσμου  παρευρέθηκε την Παρασκευή  10-05-2019, σε μια αθρόα συγκέντρωση  που  κατέκλυσε  το Εκλογικό Κέντρο του Ανεξάρτητου συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ  στην λεωφόρο Αθηνών  στην Αλίαρτο. Προηγήθηκε αγιασμός από τους σεβαστούς πατέρες και  σύντομη ομιλία από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Αραπίτσα .
Δήλωσε ενώπιον του κόσμου ότι η ομάδα του και εκείνος προσωπικά, είναι έτοιμοι για μια δημιουργική θητεία ,δίνοντας το σύνθημα για μια νέα σελίδα στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων,  με αρχές και αξίες, εμπειρία και γνώση, σχέδιο και όραμα . Δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψει με πάθος ολόκληρη η ομάδα για το καλό όλων των δημοτών από τους οποίους  ζήτησε να τον εμπιστευτούν, να συνεργαστούν μαζί του, αλλά  και να τον κρίνουν αυστηρά όταν  χρειάζεται ,για την επίτευξη  καλύτερου έργου προς τον Δημότη. Οι δημότες τόνισε ότι έχουν δείγματα γραφής από εκείνον τα τελευταία χρόνια ,και φυσικά ότι είναι μια σχέση που βασίζεται στην αξιοπιστία ,στην φερεγγυότητα, στον αλληλοσεβασμό και στην διαφάνεια.
Συνέχισε την ομιλία του τονίζοντας :
- Έχουμε λόγο και τιμή, όχι σε αυτούς που μάχονται για ιδιοτελείς φιλοδοξίες και προσπαθούν με ψεύτικες υποσχέσεις και με οποιονδήποτε τρόπο να επιτύχουν τον σκοπό τους. Έχουμε λόγο και τιμή απέναντι στον Δημότη γι’ αυτό και τον βάζουμε πρώτο.
-Έχουμε πλήρη συναίσθηση των υποχρεώσεων που συνεπάγεται η ανάληψη της Δημοτικής Αρχής, λειτουργούμαι ως εντολοδόχοι του λαού, ακηδεμόνευτοι μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και συμφέροντα.
- Ο Συνδυασμός μας, ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, δίνει δυναμικά το παρόν για όλους εσάς, με ένα κράμα έμψυχου δυναμικού, συνδυάζοντας την σιγουριά και την εμπειρία, με μια νότα φρεσκάδας του καινούργιου.
- Υλοποιούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν ερχόμαστε να λύσουμε προσωπικά μας προβλήματα,

επαγγελματικές η άλλες ιδιοτελείς φιλοδοξίες. Σεβόμαστε τον μόχθο του εργαζόμενου Δημότη, ανεξάρτητα αν ταυτίζονται οι απόψεις του, παραταξιακές ή πολιτικές, με τις δικές μας.
-Φίλες και Φίλοι σας καλώ να γίνουμε η φωνή της πλειοψηφίας που αγωνίζεται για το δημοκρατικό κεκτημένο, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η παράταξή μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, οι Συνεργάτες μου και εγώ, θα υπερασπιστούμε τους Δημότες μας, ενάντια στην αυθαιρεσία, τον αυταρχισμό, ενάντια στις αντιδημοκρατικές πρακτικές.
Αδιαπραγμάτευτη Αρχή και αξία μας ο Πολιτικός Πολιτισμός.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος του ανεξάρτητου συνδυασμού Πρώτα ο
Δημότης κ.Αραπίτσας Γιώργος έστειλε ένα μήνυμα :

-Μακριά από μένα και τους Συνεργάτες μου οι προσωπικές επιθέσεις, από ανθρώπους που μέχρι χτες μας εκθείαζαν, αλλά δυστυχώς σήμερα, επηρεαζόμενοι από ιδιοτελείς σκοπούς, χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο για να σπιλώσουν χαρακτήρες και αξιοπρέπεια.
Στην συνέχεια  παρουσίασε τα 41 ονόματα των υποψηφίων και κάλεσε  όλες και όλους να  στηρίξουν  δυναμικά και να υπερψηφίσουν  το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του ανεξάρτητου Συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ