Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο Μήνυμα Γιώργου Κατσέλη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ…
Κατσέλης Γεώργιος – Μαθηματικός
Ευχαριστώ από καρδίας όσους με ψήφισαν και τίμησαν την μακροχρόνια Μαθηματική διαδρομή μου, τη Συγγραφική , την Εκπαιδευτική, τη Διοικητική , την Επιχειρηματική , την Τοπική Αυτοδιοικητική και την εσχάτως Περιφερειακή επιλογή μου.
Ευχαριστώ ακόμα και όσους δεν με ψήφισαν για διάφορους λόγους και αιτίες. Πιστεύω ότι ο αρνητισμός , η απόρριψη συμβάλλουν στην ανανέωση των ιδεών και απόψεων, στην ανατροφοδότηση της αγωνιστικότητας , στην αυτοκριτική, στην αναβάθμιση της μαχητικότητας , στην διόρθωση των λαθών , στην αναζήτηση , στον προβληματισμό και στον στοχασμό.
Ευχαριστώ όλες τις συναγωνίστριες και όλους τους συνοδοιπόρους  σε αυτή την πολιτική , κοινωνική , πολιτιστική και επικοινωνιακή ανάβαση. Ήταν για εμένα μάθημα ζωής και πορείας για επίτευξη ενός άπιαστου ονειρώδους στόχου .
Κλείνοντας θέλω να τονίσω αφενός μεν την παρεμβατικά πολύπλοκη και μη ηθική πολιτική στάση ορισμένων καρεκλοκενταύρων ομοϊδεατών  της εξουσίας και αφετέρου να τονίσω τη ρήση του Μπέρτολντ Μπρέχτ την οποία δίδαξα για πολλά χρόνια και για μένα αποτελεί σημείο αναφοράς :
<< Αν αγωνιστείς μπορεί και να χάσεις . Αν δεν αγωνιστείς είσαι ήδη χαμένος >> .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ