Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Πρωταθλητές ο Ηλίας και η Ελευθεριάδου στο Πανελλήνιο Ορεινής ποδηλασίας, στην Λιβαδειά


Νικητές σε άνδρες και γυναίκες, στο XCO – Cross Country


Ο Περικλής Ηλίας ήταν ο μεγάλος νικητής της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα στις Πηγές Κρύας, στην Λιβαδειά. Ο ποδηλάτης του Κρόνου Νίκαιας κέρδισε με μεγάλη διαφορά το αγώνισμα του XCO – Cross Country και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, με χρόνο 01:34.44.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Αντωνιάδης (Μαχητές Πεύκων) με 01:38.29 και στην τρίτη ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης (01:41.46).

Το ίδιο έγινε και στις γυναίκες όπου τον τίτλο κατέκτησε με άνεση η Αικατερίνη Ελευθεριάδου (Βέλος) με χρόνο 01:35.22 ενώ στο βάθρο την ακολούθησαν η Αλεξάνδρα Αδάμ (West Coast) 01:39.41 και η Δήμητρα Πλεσιώτη (Μαχητές Πεύκων) 01:46.12.

Στους εφήβους κέρδισε ο Νικόλας Μουστακίδης (Μαχητές Πεύκων), στους παίδες ο Αναστάσιος Κεσόγλου (επίσης Μαχητές Πεύκων), στις κορασίδες η Ευαγγελία Ηλιάκη (Άτλας Ρεθύμνου), ενώ στους Masters επικράτησαν στην Α’ ο Αθανάσιος Καβουρτζικλής (Μαχητές Πεύκων) και στην Β’ ο Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης (Τάλως Χανίων).

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), σε συνεργασία με την Alter Bike Tours και την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ