Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με την Ομάδα Πολιτών για τους Πρόσφυγες στη Λιβαδειά

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με μέλη της Ομάδας Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες στη Λιβαδειά

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τα μέλη της Ομάδας Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες στη Λιβαδειά κ.κ. Γεωργία Σάλτα και Δέσποινα Σπανούδη, με τις οποίες συζήτησε τον τρόπο ανάπτυξης κοινών δράσεων που θα στοχεύουν στην άμεση στήριξη των προσφύγων που ζουν στη Λιβαδειά και για τους οποίους έχει διακοπεί η παροχή βοήθειας από το πρόγραμμα ESTIA.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της εθελοντικής κίνησης για την επίσκεψή τους και κυρίως για την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρουν με τη συλλογή τροφίμων για να στηρίξουν τις οικογένειες των προσφύγων που έχουν εξέλθει από το πρόγραμμα ESTIA.
Συνέχεια Εδώ

3 σχόλια:

  1. Μμμμ....κοψε φατσες αλληλεγγυων..απο καρτουν βγηκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ τα petshop είναι αλληλέγγυα επίσης προς τις κυρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσουμε πως και πρίν τους λαθρομετανάστες ήσασταν αλληλέγγυες προς τις φτωχές οικογένειες της Λιβαδειάς ή μήπως δεν σας καιγόταν καρφί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ