Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Μεγάλη συγνώμη από το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για το μικρό λάθος

Μικρό λάθος-Μεγάλη συγγνώμη

Ο Δήμος Αλιάρτου –Θεσπιέων, άλλαξε την απαρχαιωμένη  μορφή των λογαριασμών ύδρευσης κάνοντας τους πιο σύγχρονους και με περισσότερες χρηστικές πληροφορίες για τους καταναλωτές.
Οι λογαριασμοί με τη νέα τους μορφή βρίσκονται ήδη στα χέρια των κατοίκων της Δ.Ε. Αλιάρτου, φυσικά με το ισχύον παλαιό τιμολόγιο, δεδομένου πως η αναπροσαρμογή θα ισχύσει από το επόμενο έτος.
Συνέχεια Εδώ

7 σχόλια:

  1. με ένα <> ξεμπλέξομε . Μάλλον ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ σου ταιριάζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω του χρόνου να μην μας χρεώσεις τα δεκάδες κυβικά νερού που ήμαστε υποχρεωμένοι να ρίχνουμε στους δρόμους επειδή έχουμε πνιγεί από την σκόνη, λόγο του ότι δεν έχετε φιλοτιμηθεί να βγάλετε υδροφόρα να κατάβρεξη. Οποιοδήποτε κυβικό πέραν της φετινής κατανάλωσης πρέπει να ειναι δίχως χρέωση δεν θα πληρώσουμε εμείς τα .....
    Αλήθεια τα μέτρα ασφαλείας για τα έργα ποιος τα σκέφτηκε??? μιλάμε για θάμα τύχης που δεν χουμε τραυματία ή νεκρό ακόμα. Τα δε αυτοκίνητα άστα άμα δεν εχεις τρακτέρ είσαι ήδη συνεργείο. Έλεος θα φάμε το καλοκαίρι λες και ζούμε στην Ελλάδα του 50... ρούχα παπούτσια όλα μες την μπίχλα έλεος. Και τα βόιδια να τρέχουν λες και ειναι στο Ακρόπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έργα γίνονται φίλε μου. Υπάρχουν και προβλήματα που τελειώνουν καποια στιγμη και μένει το έργο

      Διαγραφή
  3. η ταλαιπωρια προσωρινη τα εργα ομως μενουν ας κανουμε λιγη υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί της ουσίας, έχω ήδη 83 κυβικά νερό παραπάνω από πέρσι ίδια εποχή όλα στο στο δρόμο, ένα σετ λάστιχα αλλαγή και δεξί ακρόμπαρο που να στείλω το λογαριασμό?? για την προχειρότητα και τις εγκληματικές αμέλειες σε θέματα ασφάλειας κουβέντα, καλά τα έργα αλλά και η εικόνα μπανανίας ακόμα καλύτερη. Η περίπτωση ατυχήματος προφανώς δεν σας απασχολεί??? μας έχετε γραμμένους,έργα γίνονται και μερικές παράπλευρες δικαιολογούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κλεινεις τη βρυσουλα σου ματια μου. καποιος το πληρωνει αυτο για να παιζεις εσυ.

      Διαγραφή
  5. Ποιος παίζει ρε φίλε!!! κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, επειδή δεν περνά υδροφόρα να κατάβρεξη και έχουμε πνιγεί από την σκονη κατάβρεχουμε μόνοι μας. Άρα εγώ και άλλοι γείτονες πληρώνουμε από την τσέπη μας, επειδή δεν φροντίζουν αυτοί που θα έπρεπε, τι δεν καταλαβαίνεις???? Και δεν μιλάμε για 2-3 μέρες, μιλάμε πια για μήνες, μιλάμε για κυβικά, μιλάμε για πολλά λεφτά που θα μας χρεωθούν και με το καινούργιο τιμολόγιο, άντε έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ