Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις στη Βοιωτία λόγω των δυσάρεστων γεγονότων στην Εύβοια

Αναστολή εκδηλώσεων στην Π.Ε. Βοιωτίας

   Η Π. Ε. Βοιωτίας αποσύρει όλες τις συμμετοχές της σε συνδιοργανώσεις που αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, λόγω των τελευταίων
δυσάρεστων γεγονότων που εξελίχθηκαν
Συνέχεια Εδώ

3 σχόλια:

  1. Τραγικό το αποτέλεσμα , μόνο θλίψη για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ Εύβοιας.
    Το μεγάλο ερώτημα , τι έκανε η περιφέρεια ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
    Απ- ΤΙΠΟΤΑ !
    Την τελευταία 8ετια -τουλάχιστον-σχετικά αποτελέσματα με νερά ? 4 φορές πλημμύρα κωπαίδας / κάμπου -και χωριών !!
    Ο "πρώην" π/άρχης και το "παρεάκι" και ο πρώην σύμβουλος του και νύν Υ ΠΡΟΠΟ μετά την 4πλή "αποτυχία" και μ' έναν "τίποτα" νυν πε/ρχη κατόρθωσαν με την 5η να ΠΝΙΞΟΥΝ κόσμο . Αυτό επιδίωκαν .
    Κατά τα άλλα φταίνε όλα τα άλλα εκτός απο εκείνους (νερό, βροχή μετεωρολόγοι, και ανακάλυψαν και την καταστροφή του περιβάλλοντος -σιγά ρε όψιμοι οικολόγοι!- καμμένα κλπ ) .
    Πλήρης αποποίηση ΕΥΘΥΝΩΝ και βέβαια μόνο Πταίσμα -έρευνα εν εξέλιξη- και οχι ψάξιμο τι έκαναν οι περιφέρεια , ΠΡΟΠΟ την ώρα της καταστροφής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο να κρίνουν για να πάρουν την εξουσία ήθελαν .Ομως όλα εδώ πληρώνονται κύριοι της αριστείας , τι έχει σειρά τώρα ? ,Λίγα απο τα άριστα αποτελέσματα σας ο κορωναιός (μπάχαλο), οι φωτιές (πάλι καλά που έβρεξε), η παιδεία , οι Συντάξεις,οι μπουλντόζες (που μας αποχαιρέτησαν ) τα ελικόπτερα , η Novartis (χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα) ,η ανάπτυξη (δεν ήρθε ακόμα ?) ,το μειωμένο επιτελικό κράτος (2500 φτάσαν οι βοηθοί αρίστων 2 μήνες πριν), ο χουτντρομονόμος , τα 20μύρια για να στρώσει το πρόσωπο του Μωυσέως , η ιδιωτική παιδεία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες και το 112 που το έκαναν σημαία όταν βγήκαν και δε λειτούργησε! Η απόλυτη κοροϊδία και το απόλυτο ρεζιλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ