Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα επιστολή στον Υφυπουργό Υγείας από τον Δήμαρχο Θηβαίων για τα ζητήματα του Νοσοκομείου Θηβών

 

Την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με τις αρνητικές εξελίξεις που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών εξέφρασε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου με νέα γραπτή επιστολή του προς τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη (υπ’ αρ. 16630/23-9-2020), επισημαίνοντάς του την επιτακτική ανάγκη άμεσης λύσης για την επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δήμαρχος έχει επιστήσει την προσοχή στον Υπουργό 



Συνέχεια Εδώ


7 σχόλια:

  1. Νωρίς το θυμήθηκες! Αφότου βουιξε ο τόπος, έστειλαν όλοι επιστολές, δελτία τύπου, εσύ τελευταίος, μην πας κόντρα και στο κόμμα σου, ξύπνησες από τον βαθύ ηθελημένο ύπνο σου και στέλνεις εθιμιτυπικες επιστολές. Δεν πείθεις ακόμα και τους πιο βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που έχεις φωτογράφιση αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως τελικά όλοι αυτοί που έβγαλαν ανακοίνωση για το νοσοκομείο ειναι και οι τελικώς υπεύθυνοι για την κατάσταση που υπάρχει στο νοσοκομείο ? Δηλαδή Κουτσούμπας , Πούλου , Ντασιώτης , Αναστασίου , Τραμπάκουλος κλπ δημοκρατικές δυνάμεις , συγγνώμη αν ξέχασα κανέναν , λέω μήπως , μήπως , αν κάνω λάθος ζητάω συγγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και προφανώς όλα αυτά καλά παιδιά , οι καλοί μας φίλοι οι πολιτικοί , εχουνε ιδιωτική ασφαλιση σε κανα λουξ νοσοκομείο στη πρωτεύουσα , αν ο μη γένοιτο χρειαστούνε κάτι αυτά τα καλά παιδιά και οι δικοί τους , και δε θα περάσουνε καθόλου απο την αναμονή και την ταλαιπωρία στο νοσοκομείο της θήβας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ