Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Παπαϊωάννου:Είναι ολέθριο να ζητάμε «την κεφαλήν επι πίνακι» του Μάκη Δέδε του αναμορφωτή της παραλίας «Σαράντι»

Θεόδωρος Παπαϊωάννου (Πολιτικός Μηχανικός)

Είναι ολέθριο να ζητάμε «την κεφαλήν επι πίνακι» του Μάκη του Δέδε του αναμορφωτή της παραλίας «Σαράντι»     

Ο Μάκης ο Δέδες είναι ένας γνήσιος,ένας κλασικός  αυτοδιοικητικός άνδρας. Νυχθημερόν μοχθεί για τον τόπο του με την πολυσχιδή και πολυεπίπεδη δραστηριότητα που δείχνει.
Αναγνωρίζεται ως πετυχημένος γιατί διαθέτει όραμα,τόλμη, ρεαλισμό  και γι΄αυτους τους λόγους είναι αξιόπιστος συνομιλητής όλων των  αυτοδιοικητικών βαθμίδων.
Η νοικοκυροσύνη που εξειδικεύεται στην ευταξία της περιοχής του,μέσα στην οποία ανήκει και το Σαράντι  συχνά τον φέρει σε αντιπαράθεση με μια «χύδην»
Συνέχεια Εδώ

16 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα το όραμα να στρωσει με μαυρο χαλίκι το δρόμο. Αυτά να τα λέτε εκεί που σας περνει. Δημόσια εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το μαύρο χαλίκι είναι πολύ ποιο ακριβό από το χαλίκι από πέτρα

      Διαγραφή
  3. Πρώτα μάθε ορθογραφία και μετά κάνε μου κριτική.Αν μη τι άλλο εκφράζω επώνυμα τη γνώμη μου ενώ εσύ κρύβεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δικαίωμα του να λέει τη γνώμη του, έστω και ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Μωρέ δεν το ξέραμε ότι για να κάνουμε κριτική δεν πρεπει να κάνουμε ορθογραφικά λάθη. Ωρε τι είναι τουτο το φρουτο? Καινουριο?

      Διαγραφή
  4. Γιατί δε βγαίνει ξεκάθαρα να πει τι έγινε και κρύβεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύύύύ μακροσκελές......παρά-μορφωμένο θα το έλεγα,δικηγορίστικο!Ξεκίνησε απο το μαύρο χαλίκι και έφτασε στην καλή κυβέρνηση Σύριζα και στην κακή της ΝΔ.Κάθησες και έγραψες ολόκληρο κείμενο συμπαράστασης-συμπαράταξης για να καταλήξεις να κάνεις αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα?Τρομερός!Όσο για τον πιο πάνω που δέν ξέρει ορθογραφία και του την "λές" να ξέρεις οτι κάτι παρα-μορφωμένοι σαν κ σένα κυβερνούν την χώρα τόσα χρόνια κ την έφεραν εδώ που είναι,οι αγράμματοι μόνο πληρώνουν τους μορφωμένους για τις εξυπνάδες των...όπως θα έλεγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ πάλι που τον κατηγορείς κάνεις το ίδιο! Μακροσκελές κείμενο για να καταλήξεις στο λιβανισνα της ΝΔ. Και μην ξεχνάς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυωερνησαν 40 χρόνια και ο Σύριζα μόνο 5.Ετσι για να μην ξεχνάμε ποιος ευθύνεται για το χάλι αυτής της χώρας και για να μην τα λέμε όπως μας βολεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυβέρνησε 5 χρόνια με υπουργούς που ήταν στο ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα 40 χρόνια..τρώτε σανό αμάσητο μερικοί και πάτε και ψηφίζετε και την πληρώνουμε οι υπόλοιποι που είμαστε άνεργοι με πτυχία επειδή ποτέ δεν γλυψαμε και επειδή ποτέ δεν προσκοληθηκαμε σε καμία παράταξη.

      Διαγραφή
    2. 5 χρόνια σύριζα έγινε η μεγάλη καταστροφή της χώρας με το κλείσιμο τραπεζών η καταστροφή της Ελλάδας

      Διαγραφή
    3. Eνω ο Κουλης δεν κυβερνά με Πασοκτζηδες και ακροδεξιους! Με όλη την σαβούρα και κάνει κωλοτουμπες στο κεφάλαιο μπας και κάνουν καμία επενδυσουλα. Όσο για τα 5 χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα και το κλείσιμο των τραπεζών που κάποιοι ηλιθιοι αναφέρουν, τα πήγε καλύτερα του αναμενόμενου δεδομένου της καταστροφής που έκαναν οι προηγούμενοι. Βλέπετε άφησαν γεμάτα ταμεία από την άλωση τόσον ετών και περίμεναν να τα γεμίσει ο Τσιπρας με μαγικό τρόπο.

      Διαγραφή
  7. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΕΚΕΙΣ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην αναζήτηση λίγης δημοσιότητας και στην έμμεση στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτός!Ήταν κάποτε το παλιό ΠΑΣΟΚ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενώ ο σούπερ δεξιός δήμαρχος Θήβας, δεν αναζητεί δημοσιότητα και τα κάνει όλα γαργάρα, αφού δεν τον συμφέρει.Κοιμοταν και αυτός και οι αντιδήμαρχοι και δεν πήραν είδηση; Αντε να κουκουλωσουμε την ευθύνη του δημάρχου που δε μπορεί να ελέγξει τι γίνεται στα λημέρια του! Σσσσσσ, μην το κάνουμε θέμα, δε μας συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ