Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΧΙ Ανεμογεννήτριες στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων-ΒΙΝΤΕΟ


ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Σε μια διεξοδική συζήτηση, όπου συζητήθηκε το θέμα εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων
Περισσότερα Εδώ

16 σχόλια:

  1. Εδω στο δημο μας τη θηβα Γιατι γεμισαμε ανεμογεννητριες ρε παιδια και εκει ειπανε οχι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή νομίζεις ότι επειδή είπαν όχι , δεν θα μπουν ανεμογεννήτριες ;;;

      Διαγραφή
    2. Σημασία έχει ότι αντιστεκονται και βάζουν εμπόδιο,δεν είναι βόδια που τα δέχονται όλα παθητικά.

      Διαγραφή
  2. Ναι το πιστευω και θα γινει ειπε ΟΧΙ ο Γιωργος Ντασιωτης και ετσι θα γινει , η αυτοδιοικηση εχει το πρωτο και το τελευταιο λογο και ο δημαρχος μεριμνα και φροντιζει για τους δημοτες και το κανει πολυ σωστα μεχρι σημερα και τους εκπροσωπει , το ιδιο εγινε και με τους λαθρομεταναστες ο δημαρχος ειπε Οχι και το αιτιολογησε γιατι , εκει που δεν ηθελε η αυτοδιοικηση δεν πηγανε οι λαθρομεταναστες. τωρα η θηβα μια βολτα να πας στα χωρια στα Λευκτρα στις Πλαταιες κλπ εχει γεμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Λεονταρι και στις Θεσπιές έχει γεμίσει Πακιστανούς ρε φίλε μας δουλεύεις; Αφήστε το γλύψιμο φτάνει πια.

      Διαγραφή
    2. Το Λεοντάρι και οι Θεσπιές έχει γεμίσει Ελληναράδες που κουβάλησαν Πακιστανά και το πρωί τους έχουν στα κρομμύδια με δύο Ευρώ μεροκάμματο ενω το απόγεμα δε τους θέλουν. Τους εχουν και σα σαρδέλες μεσα στις αποθηκες τους. Οπότε ας μη μιλάμε καθόλου γι αυτό.

      Διαγραφή
  3. H Θήβα είναι πιο ιστορική πόλη με την μεγαλύτερη παρακμή και με αυτό διοικητικούς που κοιτάζουν μόνο την καρέκλα τους και το συμφέρον τους και φυσικά οπισθοδρομικους δημότες, στενομυαλους που τους ψηφίζουν. Ντασιωτη τους φοράς τα γυαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλά είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους ο Ντασιώτης και μετά από τρεις τετραετίες ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι θα πει υπηρετώ έναν δημότη φροντίζω για την υγεία του το περιβάλλον τον αθλητισμό κλπ. κακά τα ψέματα άμα δεν έχεις και λόξα με την καλή την έννοια για τα κοινά να προσφέρεις να αφησεις πίσω σου πολλά και ενα καλό όνομα επίσης δεν γίνεται δουλειά. και άμα ήταν άμμισθες οι θέσεις ο Ντασιώτης πάλι εκεί θα ήτανε στο δημαρχείο να προσφέρει , οι δικοί μας εδώ δεν θα ασχολούταν κανένας. ο μισθός να πέφτει κάθε μηνα , αραχτοί στις καφετέριες , βόλτες να κάνουμε με τα αυτοκινητα να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε καλά. Δεν είναι έτσι , εκεί στα χωριά για να είπανε όχι στις ανεμογεννητριες κάτι παραπάνω θα ξέρουνε οι δημοτικοί σύμβολοι και οι δημαρχοι. Σωστά τοποθετείται ο δήμαρχος να αλλάξει το νομικό πλαίσιο , δεν θα αποφασίζουνε οι ξένοι τι θα γίνει στα Λεύκτρα ή στην Άσκρη , θα αποφασίζουνε όσοι έχουνε μερίδα στα χωριά και ευθύνη. Υπεύθυνο άτομο ο δήμαρχος αμήν τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ θερμά του σχολιαστές να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου σε σύγκριση με άλλους αυτοδιοικητικούς των οποίων τον αγώνα που κάνουν γνωρίζω και μπορώ να κατανοήσω απόλυτα. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ο κάθε ένας κάνει τον δικό του αγώνα με τις συνθήκες που αντιμετωπίζει.
    Ευχαριστώ αυτούς που γράφουν καλά λόγια για μένα,αλλά τους παρακαλώ να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να υποβαθμίσουν το έργο άλλων συναδέλφων.

    Ευχαριστώ πολύ.
    Ντασιώτης Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υποτιμούμε το έργο ή το δήθεν έργο κανενός, η σύγκριση γίνεται αυτόματα.Το καλό παράδειγμα πρέπει να το αναδεικνύουμε και ως πολίτες να πιέζουμε τους αυτοδιοικητικους να γίνονται καλυτεροι. Είσαι σεμνός αλλά οι συγκρίσεις γίνονται και είναι μοχλός πιεσης προς αυτούς που μόλις υφαρπαξουν την ψήφο των πολιτών αράζουν και δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που πρωτα μπήκαν οι Ανεμογεννήτριες μπήκαν ΠΡΩΤΑ στην Λιβαδειά και στην Θήβα γιατί αν ξεκίνησαν από τον Αλίαρτο ο Δήμαρχος θα τα έδινα όλα. Τώρα για την σεμνότητα και ταπεινότητα βλέπε Καραμανλή φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εσύ το παίζεις μάντης Τειρεσίας. άκου φιλε. Επειδή Χρόνια παρακολουθώ τα κοινά στο Νομό Βοιωτίας και έχω ασχοληθεί κιόλας ένα θα σου πω. Άνθρωπος που λέει και γράφει δημοσια την αποψή του χωρις να υπολογίζει κόστος,δεν υποκρίνεται ποτέ. Λιγοι είναι τέτοιοι και από δημάρχους λιγότεροι.τα τελευταία χρόνια ένας κάνει δημόσια παρεμβάσεις και λεει καθαρά την αποψή του και για αυτό έχει ανθρώπους που τον παρακολουθούν με ενδιαφέρον. Δε θα σου πω ποιός είναι. Ως μάντης Τειρεσίας εύκολα θα τον βρεις..

      Διαγραφή
  8. Εξυπνάκια που έχεις ασχοληθεί με τα κοινά πες στον δικό σου να μεταφέρει τις υπέροχες μάσκες της Κυβέρνησής σου μαζί με ημέτερους Δημάρχους και κάτσε να χειροκρότάς . Πεστου να τελειώσει την αποχέτευση που κοντεύει 8 χρόνια και να στρώσει κάνα δρόμο που έχουμε τσακιστεί. Κοίτα το μαγαζάκι σου κοίτα το μαγαζάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γι'αυτο θα εισαστε παντα το χωριο με τον εναν δρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ