Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Απολυμάνσεων συνέχεια στη Θήβα

 Δήμος Θηβαίων: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις δημοτικών χώρων και κάδων

Κατ’ εντολή της Δημοτικής Αρχής, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας Δήμου Θηβαίων

συνεχίζουν τις εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης


Περισσότερα Εδώ

13 σχόλια:

  1. Εντολή για να μην μπουν άνεμογεννήτριες δεν ήξερε να δώσει το πιόνι! Τώρα κάνει ο, τι τάχα νοιάζεται για τη βιτρινουλα της πόλης και για την υποκριτικη φωτογραφιουλα! Δεν περνά το δούλεμα σου κακομοίρη, σε καταλάβανε και οι βλακες ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα η μάνα σου δέν ήξερε να βάλει μία υπογραφή να σε κλείσουν σε ίδρυμα?Που πενέυεσαι κιόλας οτι επιτέλους κατάλαβες.....

      Διαγραφή
    2. Ο γνωστος αποτυχημενος ποδοσφαιροπαραγοντας με τα γυαλια , που οταν τον βουλωναν τα λουκισια εκλαιγε στην αγκαλια αυτου που τωρα βριζει ανωνυμα για ζητηματα καθαριοτητας. Που δεν ητσν αξιος τρια εισιτηρια να κοψει.

      Διαγραφή
    3. Σε αποβλάκωσε το ίντερνετ ρε φιλε. τα ίδια στο ποδόσφαιρο τα ίδια και εδώ. γράφεις γράφεις όλο βλακείες. ένα προφίλ και να γράφεις όλη μέρα και στο τέλος μείναμε η ομάδα με δύο δελτία. στα αυτοδιοικητικά τα ίδια. ούτε προτάσεις ούτε καλόπιστη κριτική ούτε τίποτα. Ανώνυμα σε κάθε ποστ να σχολιάζεις και να στάζεις χολη. Γιαυτό δε πάει τίποτα μπροστά , όπου ασχολήθηκες τα έκανες να μη πω τι τα έκανες.

      Διαγραφή
    4. δημοσιογραφία δε σημαίνει να βρίζεις ανώνυμα στο ίντερνετ με πονηρό χιούμορ , να λες το δήμαρχο δημαρχάρα ή πιόνι ή φωτογραφιούλες ή βιτρινούλα ή να προσπαθείς να μειώσεις τη προσωπικότητα του άλλου. Δημοσιογραφία σημαίνει υπευθυνότητα , σοβαρές προτάσεις , καλόπιστη κριτική , ιδέες απόψεις κλπ πράγματα που στερείσαι. στο ποδόσφαιρο τα ίδια κλάψα , βρισιμο σε όσους διαφωνούν , γλείψιμο στους δικούς μας κλπ. ΔΕΝ είναι αυτό δημοσιογραφία.

      Διαγραφή
    5. θυμάσαι όταν σε περνούσε ένα καλό χεράκι η Μαγούλα και τα Ψαχνά πού έτρεχες να κλαφτείς ?

      Διαγραφή
    6. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ; ΑΝ ΘΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΥΠΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

      Διαγραφή
    7. Εσύ παραδίδει μαθήματα δημοσιογράφος ως έμπειρος φαντάζομαι και φυσικά επειδή δεν έχεις κανένα επιχείρημα και είσαι πιστός γλειφτης του πιονιου αποδίδεις ο, τι δε σε συμφέρει στον οποιονδήποτε. Ο, τι πάει να σου χαλάσει τη βολή εσένα και των βολεμενων το αποδίδεις όπου σε βολεύει.

      Διαγραφή
    8. Τι πανικός είναι αυτός που σας πιάνει βρε κακόμοιρα μόλις γραφτεί κάτι κατά του δημάρχου; Παραδιδετε και μαθήματα δημοσιογραφιας ως εμπειροτατοι! Γελά κάνεις με την τακτική σας! Δε γράφουμε τίποτα αρνητικό κατά του δημάρχου διότι αν χάσει αυτός την καρεκλιτσα του θα ξεβολευτειτε. Βρε ουστ !

      Διαγραφή
  2. Ο δηθεν ειδικος αναλυτης ειδικος σε θεματα δημοσιων σχεσεων μεγαλος ειδικος επικοινωνιολογος του ποδοσφαιρου με τους χιλιαδες φολοουερς αλλα με εικοσι ατομα στο γηπεδο. Στα λογια πρωταθλητης πριν αρχισει το πρωταθλημα αλλα τον ξεφτιλιζε το χωριο το Δηλεσι . τωρα φτυνει εκει που εγλειφε ολη μερα και εγινε μεγαλος λαικος αγωνιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους λεει σε καταλαβαμε κακομοιρη ακομα και οι βλακες. Καταλαβες επιτελους λοιπον τι γινετε. Τοτε εγλειφες πατοκορφα και ολοψυχα τωρα γυρισες και εγινες λαικος αγωνιστης ποτε ελεγες αληθεια τοτε η τωρα ; με το δυο τοις εκατο πηγες ; και αφου τον καταλαβατε γιατι πατωνετε καθε χρονο στις δημοτικες εκλογες; αφου ειστε τοσο καλοι γιατι δε σας ψηφισανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε και δεν πιάνει ο απόπροσανατολισμός! Τα ίδια και τα ίδια γράφεις και δεν απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας. Τρομοκρατείσαι όμως και προσπαθείς να ανασκεύασεις το κλίμα δυσαρέσκειας εναντίον του δημάρχου. Φοβάσαι το ξεβολεμα και γαυγίζεις αλλά δεν πείθεις!

      Διαγραφή
  4. Πως είσαι σίγουρος ρε κακομοίρη ότι τα παραπάνω τα γράφει ο ποδόσφαιρο παράγοντας; Και έτσι να ναι για αντεκρουσε με επιχειρήματα τα όσα γράφονται περί άνεμογεννήτριων και βιτρινουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ