Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Έναν γιατρό, που είναι το ασθενοφόρο; Ηλικιωμένη κατέληξε στο Σαράντι

 

Έναν γιατρό, που είναι το ασθενοφόρο;

 

 

Ήταν ένα συγκλονιστικό συμβάν που το βίωσα στο σύνολό του. Μια ηλικιωμένη γυναίκα εντελώς πρόσφατα, έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία Σαράντη. Αμέσως δημιουργείται μια αναστάτωση, με τους παρευρισκόμενους γρήγορα να λένε "έναν γιατρό".


Συνέχεια Εδώ

9 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΧΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΠΟ ΑΚΡΟ ΣΕ ΑΚΡΟ.ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.ΜΑΥΡΟ.ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 39,8 πηρε πριν 2 χρόνια... ποιος εισαι εσυ που λες να φυγει??? Ζήσε στη μαυρίλα σου και στο σκοτάδι και όταν ξημερώσει ελα να το συζητήσουμε. Σου βρώμισε τον τόπο ο Μητσοτάκης με τα 2 χρόνια κυβέρνηση ενώ ο άλλος που έφτασε την χώρα στο γκρεμο το 2015 δεν σε πειραζει.

      Διαγραφή
    2. Θα κουραστείς να γράφεις και ο Μητσοτάκης θα είναι εδώ

      Διαγραφή
    3. Καλά αφού αυτό σε ανακουφίζει να σκέφτεσαι! Και για το πρώτο το σαινι τον εξυπνάκια ποιοι κυβερνουσαν πριν το Σύριζα και εκτοκσευσαν τα ελλείμματα; ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Νύχτα θα φύγει ο Κουλης!

      Διαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΕ....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ...ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο γραφικός και κουραστικός είναι και ο μπάρμπας που γράφει ότι ο Κουλης θα κυβερνάει για χρόνια. Αυτός δεν σε πείραξε;

      Διαγραφή
  3. Υπομονή φίλε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θανε σε 100 η200 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιατρος μας είπε να σου λέμε ναι ο, τι μπαρούφα και αν λες

      Διαγραφή
  4. Πάντως βλέπουμε ότι οι παραπάνω γαλάζιοι ιθαγενείς που δεν έχουν επιχείρημα κανένα προσπαθούν να συμαζεψουν τα ασυμμάζευτα του γαλάζιου τσίρκου αλλά δεν πείθουν κανέναν και φυσικά αερολογουν και δεν απαντούν επί της ουσίας. Κλασική περίπτωση κομματοσκυλων ή ελαχίστων προσόντων βολεμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ