Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Στη Βοιωτία δεν υπάρχει Ελπίδα

 Εργαζόμενος στο newsroom του permissos.gr τη τελευταία εβδομάδα έζησα πολλ΄ά. Αυτό το άρθρο λοιπόν ανταποκρίνεται στην απαίτηση του κόσμου και στη κραυγή-Γιατί δε μιλάτε? 


Συνέχεια Εδώ

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο μπράβο έχω να πω για τον περμισσό,είναι το μοναδικό site που λεει τα πράγματα με το ονομά τους,δίπλα πάντα στα προβλήματα των πολιτών,δεν εξαρταται απο κανέναν δεν παιζει με συμφέροντα οπως ο γυμνοσάλιαγκας της πόλης μας συγχαρητήρια και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβως οπως τα λετε.5 ημερες στη Λιβαδεια και το χιονι αθικτο κλεινει ολες τις γειτονιες,τους δρομους και τα σχολεια.Αλλα βεβαια τα κοματοσκυλα της τοπικης αυτοδιοικησης εναρμονιζονται με τα σχεδια της κυβερνησης.Κλεισιμο στο σπιτι.μαραζωμα της αγορας και η τηλεκπαιδευση να γινει θεσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΛΠ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΙΣΣΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ? ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ Η ΜΙΚΡΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ? ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΓΟ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ. Η ΒΡΟΧΗ ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΕΛ Η ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ