Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων στο permissos.gr:Απογραφόμαστε....γιατί Χανόμαστε!!! ΒΙΝΤΕΟ


Με δηλώσεις του στο permissos.gr,ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κος Ντασιώτης Γεώργιος, αναφέρθηκε στη Γενική απογραφή Πληθυσμού και κατοικιών, που διενεργείται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ ,αυτό το διάστημα και τελειώνει στις 13/1/2022.

Συνέχεια Εδώ



22 σχόλια:

  1. Έτσι ή αλλιώς μας έχετε ανεβάσει τα δημοτικά τέλη πολύ ακριβά οπότε μάλλον μετά τις δημοτικές εκλογές πάλι αύξηση στα τέλη μάλλον θα γίνει ο ποιο ακριβώς Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλα ντάλλα της παρασκευής το γάλα. Τι σχέση έχει αυτό με την απογραφή μόνο το θολωμένο σου μυαλό το ξέρει,που δε καταλαβαίνει κιόλας οτι άμα ο κόσμος είναι λιγότερος τα τέλη θα είναι πιο πολλά.

      Διαγραφή
  2. Όλοι οι Ευρυτανες- της Παρασκευής το γάλα- να απογραφουν Αλιαρτο γιατί το σώμα είναι δω και η ψυχή αλλού. Και παρεμπιπτόντως επειδή ο Δημαρχος-της Παρασκευής το γαλα- τέτοια εποχή πέρσι με το πρόβλημα του Πατερ Παναγιώτη, μας κούναγε το δαχτυλο και δεν το ξεχνάμε, πέστε του να εμβολιάσει και κάνα Δημοτικό σύμβουλο, γιατί είναι ανεμβολίαστει και η εστίαση θέλει στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθενας πρεπει να απογραφει εκει που Μενει , διαβασε τους κανονισμους. Ρωτα την εποπτεια στη Λιβαδεια να σου το πουνε αν δε το καταλαβαινεις. Δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει απογραφη. Διαβασε πιο προσεκτικα τους κανονισμους της Απογραφης η ρωτα τους αρμοδιους που την διενεργουν να σου το εξηγησουνε. Δεν βοηθας τους σκοπους της Απογραφης με αυτο το τροπο , επαναλαμβανω διαβασε προσεκτικα τις Οδηγιες. Αν θες να βοηθησεις υπαρχουνε πολλοι τροποι οχι ετσι. Διαβασε τις οδηγιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια σημαντικη βοηθεια απο την Αυτοδιοικηση θα ειναι το κομματι των Αρνητων οπως σωστα ειπες. Θα μπορουσες σα δημαρχος να σκυψεις πανω απο αυτο το προβλημα αναλαμβανοντας προσωπικα να πεισεις τους ανθρωπους αυτους που τις πιο πολλες φορες προβαλλουν αστειες δικαιολογιες για να αποφυγουν την υποχρεωση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δεν πείθουν οι '' αριστοι'' και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και θα τρέχει ο δήμαρχος να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα; δεν είναι αυτή η δουλειά του.

      Διαγραφή
  5. Επισης εχουνε μεγαλα προβληματα οι Απογραφεις με τα απομακρυσμενα χωρια οχι τοσο με το κεντρο , μπορεις να προσφερεις καποιο δημοτικο οχημα για την μεταφορα τους , επισης χρησιμη βοηθεια και πληροφοριες κατα το εργο τους. Ετσι θα βοηθησεις την Απογραφη αφου εχεις τη καλη διαθεση και οχι οπως εσφαλμενα νομιζεις. Η γνωμη μου να επικοινωνησεις με την Εποπτεια να ενημερωθεις σωστα και να βοηθησεις σα δημος να λυθουν ολα τα προβληματα που υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά είσαι απίθανος. μια δήλωση για την απογραφή έκανε ο δήμαρχος και ξενύχτησες να γραφεις χαζομάρες, 2.10 τα ξημερώματα σχόλιο,4.05 τα ξημερώματα σχόλιο,4.10 τα ξημερώματα σχόλιο,4.16 τα ξημερώματα σχόλιο. ηρέμησε θα πάθεις τίποτα.

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απογραφή γίνεται στο τόπο κατοικίας εκεί που μένει ο καθένας , όχι στο τόπο της καταγωγής του ή εκεί που γεννήθηκε κλπ. Αυτό σημαίνει Απογραφή Πληθυσμού. ο δήμαρχος στο συγκεκριμένο σημείο κάνει λάθος. Αν πιστεύει το αντίθετο ή έχει κάποιο νόμο που λέει οτι η κάτοικοι να απογράφονται στο τόπο που κατάγονται ευχαρίστως να μας το παρουσιάσει. Εγώ θα πρότεινα να επικοινωνήσει με το παράρτημα της Στατιστικής Υπηρεσίας στο νομό μας να ενημρωθεί ποιος είναι ο σωστός τρόπος Απογραφής Κατοικιών Πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον δεν άκουσες τις δηλώσεις. Άκου στο βίντεο από το 1.48 έως το 2.22 και μετά γράψε. Λέει επί λέξη "είναι αυτονόητη υποχρέωση ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ...κτλ". Άκουσέ το και φρόντισε να απογραφείς εφόσον είσαι ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσπαθώ να απογραφω εδω και μερες και ο απογραφεας δεν σηκώνει το τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει ενεργοποιήσει ο Απογραφέας της περιοχής σας την ειδική εφαρμογή που απαιτείται για γα μπορεί να απαντήσει τις κλήσεις των απογραφομένων και να τους καθοδηγήσει στην αυτοαπογραφή τους. Ή την έχει μεν εγκασταστήσει στο κινητό του αλλά δεν είναι συνδεδεμένος. Να επικοινωνήσεται με την Ελστατ στο 2261028251 και να ζητήσετε βοήθεια για την απογραφή αναφέροντας και το πρόβλημά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΛΟΙ ΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι παριστάνεις? Τον Ιαβέρη της απογραφής?

      Διαγραφή
  12. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ Μ......Σ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι απογραφομαστε γιατί αν πέσει ο Δήμος κάτω από 10.000 είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ βρε θηβαιε είσαι υπερβολικός κόψε κάτι και ο Δήμαρχος Λιβαδειάς και ο Δήμαρχος Θήβας έχουν κάνει ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος Θηβαίων και Λεβαδέων δεν πάνε ποτέ κόντρα στο κόμμα τους,απλά βαράνε προσοχές .

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ