Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ.Λεβαδέων για την παραχώρηση αίθουσας στους “νοσταλγούς της χούντας”

 Καταγγέλλουμε την ενέργεια της παραχώρησης της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου

Συνέχεια εδώ

8 σχόλια:

  1. Μιλατε και εσεις για χουντα που καποιοι απο το κομμα σας δουλευαν γι'αυτους και ειχαν προσωπικα γραφεια?? Ακομα και ο πατερας του τσιπρα δουλεψε σαν εργολαβος επι χουντας κανοντας περιουσια για να μεγαλοπιανεται ο γιος του. Που κολλαει ο τσιπρας?? Ειναι του συριζα που πριν ηταν συνασπισμος τις αριστερας και τις προοδου που ηταν του αλαβανου που ηταν του ΚΚΕ. Οπως και να'χει, δεν φαινεστε καπου να κατηγορητε τους σημερινους που κατεστρεψαν την Ελλαδα και να τους λετε φασιστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρικυμία εν κρανιω!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή Τσίπρας=Στάλιν;
      Τι άλλη βλακεία μένει να ακούσουμε;

      Διαγραφή
    3. Αφου δεν το καταλαβαινεις η δεν θες να καταλαβεις, διαβασε αυτο: Ο Αλέξανδρος Αλαβάνος είναι Έλληνας πολιτικός. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνασπισμού, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

      Διαγραφή
  2. Γιατι δεν τους λετε φασιστες για να μπορουμε να τους συγκρινουμε σημερα και να δουμε ποιοι ειναι τελικα οι πραγματικοι φασιστες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα τα οσα συμβαινουν στην Ελλαδα, κανεις πολιτικος δεν εχει δικαιωμα να εχει αποψη και να το παιζει επαναστατης.Ολοι ειστε στο ιδιο σακι και ολοι υπευθυνοι. Για την φουκαριαρα την Ελλαδα κανεις.Οπως ελεγε και τζιμης πανουσης, ειστε ολοι επικινδυνοι και να σηκωθητε να φυγετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ¨όλοι ίδιοι είναι¨ έφερε τον Κούλη και τα αρπαχτικά του στα λημέρια μας

      Διαγραφή
  4. Και εσεις νοσταλγοι του σταλιν.θελετε να μας πειτε πως ειστε και αγιοπαιδα δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ