Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ο νεοσύλλεκτος Κασσελάκης πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας-Δείτε βίντεο-φωτο

 Την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας πέρασε ακριβώς στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, είχε υπηρετήσει επίσης στο Πυροβολικό.

Περισσότερα εδώ

8 σχόλια:

  1. Τωρα θα δει την καταντια του στρατου που δεν θα βρει σαπουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανάξια σχολίου η ηλιθιότητα των ψεκασμένων! Τράβα πες τα αυτα τα ΄σαχλά΄΄ αστεία στο καφενείο του χωριού σου μπας και γελάσουν!

      Διαγραφή
  2. Θα κουρευτεί 20 μέρες πολύ θα υπηρετήσει ο άνθρωπος τα δικά μας παιδιά υπηρετούν πολύ περισσότερο ς που αγαπάει την ελλάδα την πατρίδα του όπως λέει θα υπηρετήσει μόνο 20 ημέρες κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα! Δεν κάνει κάτι παράνομο. Βαλτα με τον νομοθέτη και άσε τον λαϊκισμό!

      Διαγραφή
  3. Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα, δεν δρα μόνος του. Να εναντιωθεις σε αυτόν που έφτιαξε το νόμο όχι στον Κασσελακη που τον εφαρμόζει. Ας αφήσουμε τον λαϊκισμό και την αμορφωσιά που μ κυβερνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την διαφορα οτι πολλοι νομοι βγηκαν απο τον συριζα ΝΔ και πασοκ. Βγαζουν δικους τους νομους για δικα τους συμφεροντα και παντα με γνωμονα την Αμερικη.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η΄ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ?

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ