Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σοκαριστικό βίντεο:Αιγύπτιοι αστυνομικοί πετούν νεκρό στα σκουπίδια!



Οι αιγυπτιακές δυνάμεις καταστολής έχουν πάρει τον έλεγχο της πλατείας Ταχρίρ, μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου.
Αστυνομικοί εντοπίζουν το νεκρό σώμα ενός διαδηλωτή και αποφασίσουν να το ξεφορτωθούν με συνοπτικές διαδικασίες, πετώντας το στα σκουπίδια.

Το σοκαριστικό βίντεο, που ήρθε στο φως... της δημοσιότητας, φανερώνει τη βιαιότητα και την απαξίωση της ζωής με την οποία αντιμετωπίζει τις διαδηλώσεις με αιτήματα εκδημοκρατισμού, το στρατιωτικό καθεστώς της Αιγύπτου.



Οι συγκρούσεις συνεχίζονται και σήμερα ενώ ο απολογισμός των θυμάτων αυξάνεται. Ιατρικές πηγές από το βασικό νεκροτομείο του Καΐρου αναφέρουν ότι έχουν παραλάβει 33 σορούςανθρώπων που σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις δυνάμεις των υπηρεσιών ασφαλείας.
Τα περισσότερα πτώματα φέρουν τραύματα από σφαίρες.
Προηγουμένως το υπουργείο Υγείας είχε αναφέρει πως σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, περιλαμβανομένων δύο το Σάββατο, ενός στο Κάιρο και ενός στην Αλεξάνδρεια. Οι υπόλοιποι 20 σκοτώθηκαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή και σήμερα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1.500 τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ