Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δείτε οικογένεια να δέχεται επίθεση από ψάρια!!! (Βίντεο)




Η βαρκάδα μιας οικογένειας σε ένα ποτάμι στο Illinois είχε αναπάντεχα αποτελέσματα, αφού τα ψάρια (Asian Silver Carp) του ποταμού ενοχλήθηκαν και άρχισαν να επιτίθενται από όλες τις κατευθύνσεις.Όσο προσπαθούσε η οικογένεια να ξεφύγει επιταχύνοντας, τόσο τα ψάρια αγρίευαν και τους επιτίθονταν!
 
 
 
http://tsekouratoi.blogspot.com
http://a-pistefto.blogspot.com

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ


Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η σημερινή περιοχή των Δελφών, άγνωστο πως και γιατί οι προγονοίτων σημερινών Ελλήνων έκτισαν μαντείο και ιερά, ονομαστά σε όλη τη γη που κατά καιρούς ονομαζόταν Δελφύς, Πυθώ, Όμφη, στα οποία λατρεύτηκαν ο Ουρανός η Γαία, ο Ζεύς και ο Απόλλωνας.


Η παράδοση αναφέρει ότι το -9650 μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, οι άνθρωποι για να σωθούν ανέβηκαν στο βουνό. Σταμάτησαν στο σημείο όπου άκουγαν τα ουρλιαχτά των λύκων. Την περιοχή αυτή θεώρησαν ασφαλή από τα νερά και σε ανάμνηση της σωτηρίας τους, έκτισαν την πόλη Λυκόρεια.. (Λύκος + ρεία = Αμεριμνησία που προσήλθε από τους Λύκους.
Σήμερα τα αρχαιότερα ευρήματα της περιοχής χρονολογούνται στο --7000. Αν σκεφτούμε ότι οι Δελφοί γνώρισαν την ανελέητη δήωση και πυρπόληση από κάποιους ανθρωπόμορφους μαυροφορεμένους, που κουβαλούσαν μαζί τους τον θάνατο και τις κατάρες του θεού της ασιατικής ερήμου και ούρλιαζαν, «Ες έδαφος φέρειν» (Γκρεμίστε τα-ισοπεδώστε τα), ή «Θεοδόσιος η Ρομφαία του θεού», ή «θάνατο στους εχθρούς του Ισραήλ», γκρέμιζαν τα ιερά, έσπαζαν τα αγάλματα, και έκαιγαν ότι στεκόταν όρθιο ώστε να μη θυμίζει το παρελθόν, ασφαλώς θαβρίσκαμε και παλαιότερα ευρήματα που θα φώτιζαν το απώτερο παρελθόν της ιστορίας μας.
Η αρχαία Ελληνική θρησκεία δεν ήταν δογματική, δεν συστηματοποιούσε ούτε κωδικοποιούσε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και το σημαντικότερο όλων ποτέ δεν περιφρόνησε το θρησκευτικό πιστεύω άλλων λαών. Όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν παρουσίαζαν την θρησκεία τους σαν έκφραση τελειότητας και έργο θεού. Δεν δεχόταν για τους θεούς ότι μπορούν να διαπράξουν κακές και άδικες πράξεις. Η ηθική δεν ήταν θεμελιωμένη στη θρησκεία αλλά στην λογική και τον αυτοσεβασμό του ατόμου. Δεν πίστευαν πως όταν τιμάς τον θεό έπρεπε να αξιώνεις την εύνοια του. Αυτό εξασφαλιζόταν μόνο με τον ηθικό και ενάρετο βίο του ατόμου. Ο σεβασμός και η τιμή προς το θείο αποτελούσε εσωτερική υποχρέωση, που εκδηλωνόταν σαν έκφραση της αγάπης προς τον δημιουργό και το έργο του.
Η ελληνική θεουργία εξύψωνε τον άνθρωπο στην υπέρτατη θρησκευτική συγκίνηση, σε αντίθεση με το χριστιανικό δόγμα που στοχεύει στην καταπίεση και τον έλεγχο του πιστού και πολεμά με μίσος κάθε τι που διαφωνεί μαζί του, ενώ δεν παύει να αυτοδιαφημίζεται σαν θρησκεία αγάπης, που εξοντώνει όμως τους αντιπάλους της.
Οι Δελφοί ήταν τόπος πανίερος για τους Έλληνες. εκεί συντελούσαν μια ιερή μυσταγωγία μεταξύ προσκυνητή και θειου. Στον χώρο αυτό κυριαρχούσε η μορφή του «Κραταιού Άρχοντα του Φωτός, Απόλλωνα». Ο Απόλλωνας Φοίβος είναι η κεντρική ενσαρκωμένη ακτίνα του Όλου Φωτός, που σηματοδοτεί την αναγέννηση του ανθρωπίνου πνεύματος, μετά τα σκοτάδια που έφερε στο ανθρώπινο μυαλό ο τρόμος του μεγάλου κατακλυσμού.
Είναι ο μοναδικός ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ (όχι ημίθεος) από θνητή γυναίκα και τον πατέρα θεών και ανθρώπων, Δία. Είναι η θεϊκή οντότητα που χρησιμοποιούνταν σαν σύνδεσμος των ανθρώπων με το ουράνιο και το θείο, των θνητών με τους αθανάτους.
Είναι ο ελεήμων θεός που εξασφαλίζει την σωτηρία και των καθαρμό της ανθρώπινης ψυχής από τους ρύπους των εγκλημάτων ώστε να αποφύγει την καταδίωξη των Ερινυών. Θεράπευε τις ανθρώπινες ψυχές που υπέφεραν από την καταπάτηση του ηθικού νόμου. Έδινε άφεση αμαρτιών χωρίς να οργίζεται με τους ενόχους και τους παραβάτες του ηθικού νόμου, λύτρωνε τις ψυχές από τα λάθη, τα πάθη, τις κακίες και τα ανομήματα μέχρι την τελική εξιλέωση.
Δεχόταν με συγκατάβαση την μεταμέλεια, έθετε υπό την προστασία του τον αμαρτωλό και μεριμνούσε για την σωτηρία του από τον αδέκαστο και αυστηρό τιμωρό Δία, για αυτό ο Απόλλωνας ονομαζόταν, ΣΩΤΗΡ, Λυτρωτής, Ανορθωτής, Ευσπλαχνικός και Ανεξίκακος.
Ο Κραταιός Ήλιος θεός ήταν η παρηγοριά και η καταφυγή των πονεμένων, δυστυχισμένων και μετανοούντων αμαρτωλών που ζητούσαν την συγχώρεση του. Ο μετανοιωμένος ικέτης επικαλούνταν τον θεό, για να του προσφέρει την κάθαρση από το ανόμημα του και παρακαλούσε να τον δεχτεί υπό την σκέπη του με εύνοια, μέχρι την αποκάθαρση του.
Ο ικέτης που πήγαινε στους Δελφούς παρουσιαζόταν στον ιεροφάντη του ναού στον οποίο εξομολογούνταν τους λόγους που τον έφεραν στο ιερό του θεού και τι έγκλημα είχε διαπράξει. Ο ιεροφάντης αφού άκουγε τον επισκέπτη ικέτη, τον συμβούλευε τι έπρεπε να πράξει και του πρότεινε τον τρόπο εξιλέωσης του.Ακλουθούσε το άναμμα της ιερής δάδας (σημερινό κερί), έκαιγε λιβάνι μπροστά το άγαλμα του θεού, κατόπιν γινόταν σωματικός καθαρμός και ακρεοφαγία (νηστεία), για όσο διάστημα καθοριζόταν, μέχρι την στιγμή που συμμετείχε των μυστηρίων, τρώγοντας ψωμί και πίνοντας κρασί (μετάληψη το λέμε σήμερα). Ο ιεροφάντης άγγιζε το κεφάλι του μετανοιωμένου με κλαδάκι από την ιερή δάφνη των Δελφών, για να διώξει τους ρύπους της ψυχής του. Από τη στιγμή αυτή και μετά είχε την προστασία του Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ικέτης με ελευθέρα βούληση, γινόταν για όσο διάστημα επιθυμούσε, υπηρέτης των ιερών, μέχρι να αισθανθεί εξιλεωμένος και έτοιμος να ενταχθεί στην κοινωνία πάλι αγνός, ήρεμος, λυτρωμένος και καθαρός. Όριζε την ημέρα της αναχώρησης του και εξαγνισμένος πλέον, άναβε την ιερή δάδα και έκαιγε λιβάνι μπροστά στο άγαλμα του θεού και αφού έδενε στα μαλλιά του κλαδάκια από την ιερή δάφνη επέστρεφε και πάλι στην προηγούμενη ζωή του. (Στη σημερινή θρησκεία η δάφνη χρησιμοποιείτε σε ανάμνηση των βαΐων με τα οποία κατά την χριστιανική παράδοση υποδέχτηκαν το Χριστό στα Ιεροσόλυμα).
Όλες αυτές οι ιερουργίες ονομάστηκαν ειδωλολατρία από το Ελληνοκτόνο δόγμα, αν και πήρε όλα τα λατρευτικά και τυπικά του στοιχεία αυτούσια, για τη δική του θρησκεία.
Τι κι αν ο Κραταιός Ήλιος – Απόλλωνας έχασε τον θρόνο του από τους ανθρώπους της παρακμής και του τίποτα.
Τι κι αν ασέβησε πάνω στα ιερά του ο μαυροφορεμένος συρφετός των χαλαστάδων.
Τι κι αν τον είπαν είδωλο και τον αντικατέστησαν με τον εγκληματία Γιαχβέ του ασιατισμού και του μισανθρωπισμού.
Τι κι αν γκρέμισαν και έσπασαν τα αφθάστου κάλλους αγάλματα του.
Τι κι αν ο χριστιανικός σκοταδισμός σκέπασε την πατρίδα του.
Ο Φοίβος δεν μνησικάκησε. Επέστρεψε στην γενέτειρα του όχι μόνο σαν ελεήμονας θεός αλλά και σαν τιμωρός των ιερών παραμυθολόγων, για να εξαγνίσει τις ψυχές των Ελλήνων και να φωτίσει το πνεύμα τους.
Από τα πανάρχαια χρόνια στους Δελφούς συνέβαιναν ανεξήγητα φαινόμενα, που μόνο οι Ιεροφάντες, οι Μύστες και οι Πυθίες μπορούσαν να εξηγήσουν.Εξελίσσονταν υπερφυσικές καταστάσεις, που κατέστησαν τους Δελφούς γνωστούς σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο και την Πυθία αλάθητη στους χρησμούς, την οποία αργότερα γελοιοποίησε το χριστιανικό ιερατείο με τα συκοφαντικά του μυθεύματα.
Και σήμερα τα ουράνια και μυστηριώδη φαινόμενα επαναλαμβάνονται, μόνο που οι Έλληνες τα αγνοούν, ή τα θεωρούν σατανικά, αφού έγιναν καλοί χριστιανοί και δεν πρέπει να διαφωνούν με την απόφαση του ιερατείου.
Οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης που συνδέει τον πλανήτη μας με το σύμπαν, είναι ο ενεργειακός χώρος που χρησιμοποιούν οι ουράνιοι προγονοί μας κατά την κάθοδο τους στην Γη στην εποχή μας. Όποιος επισκεφτεί τους Δελφούς σήμερα θα αισθανθεί και πάλι την ιερή παρουσία τους σε ένα καθαρά προσωπικό θεϊκό αντάμωμα, που συνοδεύεται από πλήθος υπερφυσικών φαινομένων. Παρατίθενται φωτογραφίες που υποστηρίζουν τα γραφόμενα μου και έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικές ημερομηνίες και από διαφορετικά άτομα, στην Κασταλία πηγή των Δελφών.
(Φωτογραφία 1) Έχει παρθεί κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο (21/22 Δεκ.2002 και ώρα 00.15) από μια παρέα από το Αγρίνιο μέσα στο χάσμα της Κασταλίας πηγής των Δελφών, με φωτογραφική μηχανή συμβατικής τεχνολογίας. Το φως που πέφτει από το φωτεινό αντικείμενο πάνω από το σκούρο κυκλικό σώμα, αναλύεται στα χρώματα της ίριδας και μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ήταν διαφανές ή υπερβολικής στιλπνότητας αφού λειτούργησε σαν πρίσμα και ανέλυσε το φως. Από εξέταση της φωτογραφίας σε φασματογράφο, προέκυψε η ύπαρξη βηρυλλίου στο σώμα.
Οι φωτογραφίες 2και 6, έχουν τραβηχτεί το βράδυ της εαρινής ισημερίας (21/22 Μαρτ. 2003 και ώρα 00.10 έως 02.30). Την νύχτα αυτή είχαν συγκεντρωθεί μέσα στο χάσμα της Κασταλίας πηγής περίπου 40 άτομα, προερχόμενα από διάφορα μέρη της Ελλάδος, περιμένοντας κάποιο μήνυμα, ένασημάδι από τις οντότητες που αυτοαποκαλούνται Ολύμπιοι*. Ήταν διαφόρων τάξεων και μορφώσεως ακόμη και ανώτατης ακαδημαϊκής παιδείας, με μόνο κοινό τους στοιχείο όπως με πληροφόρησαν αργότερα πολλοί από αυτούς, την ανάγνωση των βιβλίων μου και την δυσπιστία τους στα γραφόμενα μου. Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί και πάλι από φωτογραφική μηχανή συμβατικής τεχνολογίας χωρίς φλας.
Η μηχανή είχε στερεωθεί καλά πάνω σε τρίποδα, ώστε να μένει σταθερή για όση ώρα θα έμενε ανοιχτό το διάφραγμα της, ώστε να επιτευχτεί η φωτογράφηση μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα με επώνυμες μαρτυρίες, η μηχανή άλλαξε δυο φορές κατεύθυνση κατά 90ο σαν να την μετακινούσε ένα αόρατο χέρι. Τελικά την άφησαν στην θέση που μετακινήθηκε μόνη της την δεύτερη φορά.
(φωτογραφία 2) Ενώ υπήρχε σκοτάδι, οι κορυφές των Φαιδριάδων φωτίστηκαν από ένα φως αγνώστου πηγής και φάνηκε σαν ημέρα.
(Φωτογραφία 3) Και το φως αυτό κατέβηκε μέχρι τον χώρο της Κασταλίας πηγής. Μέσα στον χώρο της πηγής βρισκόταν όπως προανέφερα, σαράντα άτομα, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τουςένοιωθαν περίεργα και ανεξήγητα συναισθήματα ενώ συνέβαιναν όλα αυτά τα φαινόμενα…
(Φωτογραφία 4)Παρατηρούνται ανεξήγητα φωτεινά φαινόμενα και κάτω στο έδαφος φαίνονται δυο φωτεινές δέσμες.
(φωτογραφία 5) Στο δεξιό κάτω μέρος της φαίνετε να πυρπολείτε ο χώρος της Κασταλίας πηγής.
Το έδαφος της πηγής διασχίζουν δυο έντονες ενεργειακές δέσμεςυπό μορφή κεραυνού. (οι κεραυνοί είναι τεθλασμένου σχήματος όπως στη φωτογραφία ενώ οι φωτεινές δέσμες είναι ευθύγραμμες). Από το χάσμα των βράχων εκτοξεύεται κεραυνός που καταλήγει στα σκαλοπάτια που οδηγούν μέσα σε αυτό και δίπλα υπάρχουν μυστηριώδεις φωτεινοί σχηματισμοί.
Φωτογραφία 6) Παρατηρούμε ένα φαντασμαγορικό, αινιγματικό και μυστηριώδες ενεργειακό πλέγμα εμπρός και πάνω από την Κασταλία πηγή, ακριβώς
πάνω από το σημείο που αναβλύζει το νερό. Οι φωτογραφίες που παραθέσαμε αποτελούν μαρτυρίες όλων αυτών που βιώσαν δεκάδες άτομα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος και φανερώνουν την ιερότητα του χώρου που γνώριζαν οι προγονοί μας και αγνοούν οι σημερινοί Έλληνες.
*Οι Ολύμπιοι είναι εξωγήινες οντότητες οι οποίες επικοινωνούν με ανθρώπους σε διάφορα σημεία της Γης και όπως υποστηρίζουν σκοπός τους είναι η προστασία του πλανήτη μας και γενικά του πλανητικού μας συστήματος από καταστροφές που οφείλονται είτε σε ανθρώπινες ενέργειες είτε σε εξωγενείς παράγοντες.
Ο γνωστός συγγραφέας Γερ. Καλογεράκης στα βιβλία του παραθέτει πολλές τέτοιες επικοινωνίες με τους Ολυμπίους, μέσα από τις οποίες δίδονται απαντήσεις σε πάρα πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν. Για τα παρατηρηθέντα μέσα στην Κασταλία πηγή φαινόμενα ο συγγραφέας ζήτησε από τις Οντότητες πληροφορίες και έλαβε τις κάτωθι απαντήσεις.
Για φωτογραφία 1«…ο Κραταιός Άρχων Φωτός Απόλλων και η Φοίβη Άρτεμις, αφίχθησαν εις Γαιαν δια αντιμετώπισιν δευτέρας φάσεως του σχεδίου «ΑΝΑΤΟΛΗ», που ετοιμάζουν οι γήινοι αποστάτες και ενίσχυσιν των ηλιακών πεδίων του συμπαντικού έλικα της Γαίας, που ευρίσκεται εις τους Δελφούς. Οι ευρεθέντες εις Κασταλίαν πηγήν ετέθησαν υπό προστασίαν και ευεργετικήν ακτινοβόλησιν, δια αφύπνησιν πνεύματος αυτών και ανόδου τους εις δεύτερον επίπεδον ηλιακής μυήσεως, προς ενεργοποίησιν ουδετέρας υποφύσεως και νοητικήν επικοινωνία μεθ΄ υμών. Έρρωσθε».
Για φωτογραφίες 2-6 «Η παρουσία Ελλανίων εις Κασταλίαν πηγή Δελφών, που αναζητούσαν σημάδια της υπάρξεως μας, μας ικανοποίησε. Εμείς δημιουργήσαμε της παραστάσεις των φωτογραφιών. Η αναζήτησις των Ελλανίων ήταν αποτέλεσμα καθαρής καρδίας. Την στιγμήν που ευρίσκοντο μέσα στον χώρο της πηγής εμείς είμεθα κάτωθεν της δεξιάς κορυφής των Φαιδριάδων για να μη γίνει αισθητή η δική μας παρουσία. (αξιοσημείωτο είναι, σημειώνει ο κος Καλογεράκης, πως όταν οι οντότητες ευρίσκονται εντός χώρου, κάθε προσπάθεια προσέγγισης του είναι αδύνατη. Έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Σημαίνει λοιπόν πως τα όντα επέτρεψαν την προσέγγιση στα παραυρεθέντα άτομα γι’ αυτό και το επισημαίνουν στο μήνυμα τους). Άπαντες οι παριστάμενοι ακτινοβολήθησαν δια ενεργοποίησιν των αρχαιγόνων δυνάμεων των και προετοιμασίαν διαδικασίας ηλιακής μυήσεως. Άπασες αι δυνάμεις που φυλάσσουν τον χώρο προέρχονται από την Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων του γαλαξία του Κενταύρου και Τοξότου (Απόλλων- Άρτεμις) που ανήκουν στην 7ην Αποστολήν. Άπαντα τα ενεργειακά φαινόμενα που συνετελέσθησαν, αποσκοπούσαν εις την κάθαρσιν της πηγής με ιονισμόν του ύδατος και την αναδιάταξιν των μορίων του, καθώς επίσης και συντήρησιν κοσμικών δυνάμεων με τον καθαρμό του συμπαντικού έλικος της Γαίας και προστασίαν του Ελλάνιου χώρου. Η δύναμις μεθ’ ημών. Έρρωσθε».
Φίλοι μου φέτος στις διακοπές σας επιστεφθείτε τα ιερά των πατέρων μας. Αναζητήστε τους θεούς των προγόνων μας και επιστρέψτε στις ρίζες της φυλής μας. Απαλλαγείτε από τον πνευματικό γεροντισμό και τον δογματικό σκοταδισμό. Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να ζει. Ας την αναστήσουμε. Είναι χρέος μας.


Πηγή: Περιοδικό "Ελλάνιον Ήμαρ", Τεύχος 21ο, σελ. 19, του Γεράσιμου Καλογεράκη
http://enneaetifotos.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Επανήλθε στη ζωή όταν τη ράντισαν με αγιασμένο νερό


Αδυνατούν να εξηγήσουν επιστημονικά την ξαφνική ανάρρωση οι γιατροί της
Όλοι πίστευαν ότι ο θάνατος της 13χρονης Lucy Hussey-Bergonzi ήταν σίγουρος. Όταν, όμως, ο παπάς έβρεξε το κεφάλι της ετοιμοθάνατης κοπέλας με αγιασμένο νερό εκείνη επανήλθε αμέσως!



Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός, η οποία έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία λίγες μόλις μέρες μετά από τα γυρίσματα του έργου «Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας», μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και συνδέθηκε με μηχανήματα υποστήριξης.


Η νεαρή κοπέλα η οποία γεννήθηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις ενώ βρισκόταν ήδη σε κώμα χωρίς να παρουσιάζει κάποια βελτίωση.

Όταν η 41χρονη μητέρα της, Denise, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ήρθε η στιγμή να την αποχαιρετήσουν εκείνη κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας καθώς κι έναν παπά για να τη βαπτίσουν πριν την αποχαιρετίσουν οριστικά.


Τη στιγμή, όμως, που το αγιασμένο νερό άγγιξε το μέτωπο της, όλοι έμειναν άναυδοι καθώς το χέρι της τινάχτηκε απότομα. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ως εκ θαύματος η κοπέλα κατάφερε να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα και να επανέλθει οριστικά εντός μόλις εντός 24 ωρών.

Η μητέρα της περιγράφει: «Δύο μέρες μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση είπα στο σύζυγό μου ότι πρέπει να τη βαφτίσουμε. Εκείνη τη στιγμή πίστευα πραγματικά ότι θα πέθαινε και ήθελα απλά να της προσφέρω μια καλύτερη ευκαιρία σε κάποια άλλη πιθανή ζωή. Δεν ξέραμε τι ακριβώς κάναμε αλλά το νοσοκομείο οργάνωσε τα πάντα μέσα σε μόλις δύο μέρες.


Έτσι, βρισκόμασταν όλοι γύρω από το κρεβάτι της για να τη βαπτίσουμε. Τότε εκείνη ακριβώς τη στιγμή όταν ο παπάς έβαλε αγιασμένο νερό το μέτωπό της, το χέρι της τραντάχτηκε και κουνήθηκε άμεσα προς τα πάνω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλά ένα τίναγμα όμως μέσα σε ένα 24ωρο βγήκε από τα μηχανήματα υποστήριξης και ανάρρωσε. Πιθανότατα, να ανάρρωνε ούτως ή άλλως όμως ο τρόπος με τον οποίο συνέβη σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για θαύμα. Όταν ρώτησα τους γιατρούς σε τι οφείλεται η ξαφνική ανάρρωση μου είπαν ότι δεν έχουν καμία επιστημονική απάντηση κι ότι δεν γνωρίζουν πως συνέβη. Πιστεύω ότι είναι ένα θαύμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καμιά άλλη εξήγηση»…



 




http://ierosagon.org
Διαβάστε Περισσότερα »

Δ.Θηβαίων:Πρόγραμμα Πινδαρείων 2011


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τ.Κ.  Θίσβης: ώρα 9:30 μ.μ. 
Ορχήστρα Λαϊκά και Δημοτικά Τραγούδια.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011
Τ.Κ.  Δομβραίνας:
  1. Δομβραίνα,  ώρα 9:30 μ.μ.
    Βραδιά Δημοτικής και Παραδοσιακής Μουσικής,
  2. Παραλία Αγίου Βασιλείου, ώρα 9:00μ.μ.
     Παράσταση Καραγκιόζη με το Γιάννη Νταγιάκο

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Παραλία Αλυκής:  ώρα 9:00μ.μ.
Παράσταση Καραγκιόζη με το Γιάννη Νταγιάκο.
 



Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

  1. Δ.Κ. Βαγίων: Κεντρική Πλατεία, ώρα 9:30 μ.μ.
    Συναυλία με Λαϊκά και Δημοτικά τραγούδια.
  2. Τ.Κ. Μελισσοχωρίου: Κεντρική Πλατεία ώρα 8:30 μ.μ.
    Παράσταση Καραγκιόζη.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τ.Κ.  Νεοχωρακίου: ώρα 9:00 μ.μ.
Ρεμπέτικα και Λαϊκά Τραγούδια με το Γιάννη Μαμμή.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 10:00 μ.μ.
Ρεμπέτικα και Λαϊκά Τραγούδια από τη Λαϊκή Ορχήστρα Θήβας με τους
Α.Λαζάρου, Β.Σταματάκης, Β.Παπάζογλου, Δ.Ζωγράφος, Χρ. Μελιτζάνης, Γ.Βενιζέλος.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 9:00 μ.μ.
Παραδοσιακοί Χοροί και Τραγούδια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Λάϊο”. 

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας,  ώρα 9:00 μ.μ.
 Παραδοσιακοί Χοροί και Τραγούδια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΣαρακατσαναίωνΘήβας” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων “ Εύξεινος Λέσχη ο Πόντος”

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 8:00 μ.μ.
Θεατρική Παράσταση από το Παιδικό Τμήμα Χ.Ε.Ν. Θήβας με τίτλο «Λαχανοφρουτοθεραπεία».

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 9:00 μ.μ
Συναυλία του Αγάθωνα και την ορχήστρα «Τζιβαέρι».



Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

  1. Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 9:00 μ.μ
    Συναυλία Ροκ Συγκροτήματος « Ανάπλους», 
  2. Τ.Κ.  Μελισσοχωρίου, ώρα 9:30 μ.μ
    .Συναυλία με Παραδοσιακά και Δημοτικά Τραγούδια,

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 9:00 μ.μ.
 Παραδοσιακοί Χοροί και Τραγούδια από το “Λύκειο Ελληνίδων Θήβας”,

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” στο Μοσχοπόδι, ώρα 9:00 μ.μ.
Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου και Λουκιανού Κηλαηδόνη.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τ.Κ.  Υπάτου, ώρα 9:00 μ.μ.
Ρεμπέτικα και Λαϊκά Τραγούδια από τη Λαϊκή Ορχήστρα του Γιάννη Μαμμή,

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 9:00 μ.μ.
Συναυλία Νόνας Βουδούρη,








Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

1.      Δημοτικό Θέατρο “ Μελίνα Μερκούρη”  στο Μοσχοπόδι, ώρα 9:00 μ.μ.
Παιδική Θεατρική Παράσταση από το Θέατρο Τέχνης “ Κάρολος Κουν” με τίτλο «Αλαντίν ένα παραμύθι από τις Χίλιες και Μία Νύχτες».

2.      Τ.Κ.  Αμπελοχωρίου, ώρα 9:00 μ.μ.
Παραδοσιακή Βραδιά με Δημοτικά και Λαικά Τραγούδια και η χορωδία Γυναικών Αμπελοχωρίου.

 Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

  1. Αίθουσα Σ.Φ.Ε., ώρα 8:00 μ.μ.
    Έκθεση Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Έκφρασης με θέμα « Οπτικά Ταξίδια» από τον σύλλογο “ Ελείτροχος”
     ( η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι 11 Σεπτεμβρίου)

  1. Τ.Κ.  . Ξηρονομής : Κεντρική Πλατεία, ώρα 9:00 μ.μ.
     Παραδοσιακό Πανηγύρι με Δημοτικά Τραγούδια

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

1.      Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 4:30 μ.μ.
Τουρνουά Σκάκι, Αγώνες Αν. Στερεάς και Εύβοιας ( Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) και Ατομικό Μπλιτς Ανδρών.
2.      Τ.Κ.  Λουτουφίου, Κεντρική Πλατεία, ώρα 9:00 μ.μ.
 Παραδοσιακό Πανηγύρι με Δημοτική Μουσική και Τραγούδια

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοτικό Θέατρο “ Μελίνα Μερκούρη”  στο Μοσχοπόδι, ώρα 9:00 μ.μ

«Ειρήνη» του Αριστοφάνη
Πρωταγωνιστές : Πέτρος Φιλιππίδης- Τ. Παπαματθαίου- Π. Σταθακόπουλος
Μετάφραση: K.X. Μύρη
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Χορογραφία: Ελπίδα Νίνου



Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβαίων, ώρα έναρξης 9:30 π.μ - ώρα λήξης 5:30 μ.μ.
Ημερίδα με θέμα «Διαβατήρια Ευετηριακά Δρώμενα -Παλαιές Μορφές- Σύγχρονοι Προβληματισμοί- Νέες Ερμηνείες»
Συνδιοργάνωση:  Δημοτικός Οργανισμός Θήβας
                           Κέντρο Λαογραφικής Ακαδημίας Αθηνών
                          Πολιτιστικός Σύλλογος Βλάχικος Γάμος


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τ.Κ.  Πλατανακίου:  Κεντρική Πλατεία, ώρα 9:00 μ.μ.
 Λαϊκά και Ρεμπέτικα Τραγούδια από το Γιάννη Μαμμή.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τ.Κ.  Ελεώνα:  ώρα 9:00 μ.μ.
 Ρεμπέτικα και Λαϊκά Τραγούδια από τη Λαϊκή Ορχήστρα Θήβας  







Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Διαβάστε Περισσότερα »

Eπιδημία άσθματος «χτύπησε» τη Λιβαδειά.. Επιδόματα - μαϊμού



Επιδόματα - μαϊμού: επιδημία άσθματος «χτύπησε» τη Λιβαδειά
http://permisospress.blogspot.com

Προνοιακά επιδόματα - «μαϊμού» συνεχίζουν να χορηγούνται παράτυπα σε πολίτες. Μάλιστα υπήρχαν και ορισμένοι οι οποίοι ελάμβαναν επιδόματα, χωρίς να τα δικαιούνται, και μάλιστα εις διπλούν από διαφορετικούς νομούς της χώρας. Οπως κατήγγειλε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Πρόνοιας κ. Μάρκος Μπόλαρης, την περιοχή της Λιβαδειάς «χτύπησε» επιδημία... άσθματος ενώ ο ίδιος επισήμανε ότι οι εμπλεκόμενοι θα τιμωρούνται σε πειθαρχικό και ποινικό επίπεδο. Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε 12 νομούς της χώρας.

Ο υφυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστραφούν τα ποσά από εκείνους που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, εξαιρώντας όσους βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση νησιών του Ιονίου, όπου την πενταετία 2005 - 2010 τα περιστατικά…τυφλών στους οποίους εγκρίθηκε επίδομα εκτοξεύτηκαν.

Ο κ. Μπόλαρης ανακοίνωσε τη δημιουργία Εθνικού Μητρώου για τα προνοιακά επιδόματα, ενέργεια η οποία εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση 250 εκατομμυρίων ευρώ κατά το πρώτο έτος. Οι πολίτες που λαμβάνουν επίδομα θα πρέπει να αναφέρουν στο Μητρώο τα στοιχεία τους όπως είναι ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΜΚΑ και ο ΑΦM. «Μόνο με την καταγραφή θα κερδίσει το ελληνικό δημόσιο», δήλωσε ο κ. Μπόλαρης.
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπο πλήρη έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην Αλίαρτο





Αναζωπυρώθηκε η φωτιά που είχε τεθεί υπό έλεγχο το πρωί στην περιοχή της Αλιάρτου και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις βοηθούμενη από τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ενώ απειλούνται ποιμνιοστάσια και ένα  εργοστάσιο ζωοτροφών.   Έχουν σπεύσει  επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Ζητήθηκαν πυροσβεστικά αεροπλάνα απο τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ.Ντασιώτη αλλά ήταν απασχολημενα σε μεγάλη φωτιά στο Πήλιο και στη Χίο.
19.00
Τέθηκε υπο πλήρη έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην Αλίαρτο. Στην κατασβεσή της τελικά συμμετείχαν τρία Καναντέρ και ενα ελικόπτερο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στις 90.000€ ορίζεται το ανώτατο όριο αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ

Πλαφόν στις αποζημιώσεις αγροτών

Οροφή στις αποζημιώσεις αγροτών από τον ΕΛΓΑ θέτει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGΑ, καθώς -όπως είπε- διαπιστώθηκε ότι από το 2007 έως το 2009 δίνονταν υπέρογκες αποζημιώσεις.
«Οι αγρότες θα ασφαλίζονται στον ΕΛΓΑ για έως και 3.500 ευρώ και θα λαμβάνουν μάξιμουμ αποζημίωση 90.000 ευρώ» είπε.
Ο κ. Δριβελέγκας σημείωσε ότι δηλώνονταν "μαϊμού" ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες, με αποτέλεσμα η μαύρη τρύπα στον Οργανισμό να ξεπερνά τα 4,5 δισ. ευρώ, και ανέφερε την περίπτωση αγρότη που έλαβε ως αποζημίωση 365.000 ευρώ και πρόσθεσε πως υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις με αποζημιώσεις άνω των 100.000 ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο 16,6% εκτοξεύθηκε το ποσοστό της ανεργίας τον Μάιο

Στο 16,6% εκτοξεύθηκε το ποσοστό της ανεργίας τον Μάιο

Στα ύψη εκτοξεύθηκε το ποσοστό της ανεργίας το Μάιο του 2011, και από το 12,0% που ήταν το Μάιο του 2010 και 15,8% τον Απρίλιο του 2011, έφτασε στο 16,6% σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.!
Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 299.798 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2010 (μείωση 6,8%) και κατά 51.804 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2011 (μείωση 1,24%) και διαμορφώθηκαν σε 4.131.528 άτομα.
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 220.534 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2010 (αύξηση 36,6%) και κατά 36.260 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2011 (αύξηση 4,6%) και ανήλθαν σε 822.719 άτομα.
Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός διαμορφώθηκε σε 4.383.374 άτομα.
Τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (40,1%) και στις ηλικίες 25-34 ετών (22%).
Στις γυναίκες το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε το Μάιο σε 20% από 14,8% που ήταν ένα χρόνο νωρίτερα και στους άνδρες σε 14,1% από 9,9%.
Κατά περιφέρεια, τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας καταγράφονται στη Δυτική Μακεδονία (24,9%), στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (20,%) και στην Κεντρική Μακεδονία (19,8%). Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται στο Βόρειο Αιγαίο (12,8%), τη Θεσσαλία (12,8%) και στην Ήπειρο (13,1%).
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Τεχεράνη κατηγορεί το Λονδίνο για...βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων

Διαβάστε Περισσότερα »

Φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστή την Ε.Π.Ο.






Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κακή παράσταση σε ρυθμούς φαρσοκωμωδίας που στήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, σχετικά με την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΟ ανέτρεψε ούτε λίγο ούτε πολύ προηγούμενη απόφαση της Σούπερ Λίγκα με την οποία οι ομάδες του ήδη προφυλακισμένου Αχιλλέα Μπέου, ο Ολυμπιακός Βόλου δηλαδή, και του Μάκη Ψωμιάδη, η ομάδα της Καβάλας, υποβαθμίστηκαν οδηγούμενες στη Εθνική.

Η ΕΠΟ έκρινε πώς αυτή η απόφαση δεν ευσταθεί, βασιζόμενη στο γράμμα και τους τύπους τη νομοθεσίας η οποία άλλωστε είναι κομμένη και ραμμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να «διευκολύνει» κάθε παρανομία και κακουργηματική πράξη εκ μέρους των μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Σοφοκλής Πιλάβιος
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Σοφοκλής Πιλάβιος
Η ΕΠΟ αποφάσισε λοιπόν να αφαιρέσει βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου (10 για την ακρίβεια) και οι δύο ομάδες διατηρούν την θέση τους στη πρώτη κατηγορία.

Την απόφαση αυτή αρνήθηκε ακόμη και να την διαβάσει η UEFA κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης οπότε κατέφθασε στα γραφεία της το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Αντιθέτως η UEFA απέβαλλε τις δύο ομάδες (ως όφειλε άλλωστε) επί μία πενταετία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάλι καλά.

Οι συμμετέχοντες στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ προφανώς και είναι εκτεθειμένοι. Προφανέστερο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το αυτί των απασχολουμένων μετά του ποδοσφαίρου τεκταινόμενα, δεν ιδρώνει ούτε καν όταν οι Εισαγγελείς συλλαμβάνουν, φυλακίζουν και εκδίδουν εντάλματα σύλληψης για τους μεγαλοπαράγοντες του αθλήματος (;) ορισμένοι εκ των οποίων καταζητούνται προκειμένου να οδηγηθούν στον Κορυδαλλό.

Οι αποφάσεις των εισαγγελικών αρχών βασίστηκαν σε αδιάσειστα στοιχεία τα οποία απέστειλε η UEFA στην ελληνική Δικαιοσύνη. Οι ανακρίσεις συνεχίζονται αλλά η εμπλοκή δεκάδων προσώπων στην υπόθεση των στημένων παιγνιδίών δεν τίθεται εν αμφιβόλω.

Εκτεθειμένη είναι και η Πολιτεία αφού πέραν ορισμένων καταδικαστικών δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της ολικής εκκαθάρισης του αποστήματος. Οι πάντες καλύπτονται πίσω από μία κείμενη νομοθεσία η οποία απλώς βοηθά στην ανακύκλωση της διαφθοράς και του εγκλήματος.

Προφανώς οι μεγαλοπαράγοντες μειδιούν ακόμη και αν βρίσκονται στα κελιά του Κορυδαλλού. Διότι αισθάνονται πως αργά ή γρήγορα θα βρεθούν εκ νέου στο απυρόβλητο.

Η ίδια η αθλητική νομοθεσία τους προστατεύει. Εναπομένει ως ύστατο ανάχωμα η πολιτική δικαιοσύνη.

Ενδεχομένως οι ήδη προφυλακισμένοι, οι καταζητούμενοι καθώς και οι υπόδικοι να αισθάνονται πώς «προστατεύονται» από τα ίδια τα κυκλώματα τα οποία «έστησαν» προκειμένου να διασφαλίσουν τα τεράστια κέρδη τους από το παράνομο στοίχημα και τα στημένα παιγνίδια.
zougla.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στην Αργυρούπολη – Έσφαξε τον αδελφό του




- Νεκρός 38χρονος από τα χέρια του 28χρονου αδελφού του μέσα στο σπίτι τους
- Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον τρίτο αδελφό
- Προηγήθηκε άγριος τσακωμός

Το τραγικό περιστατικό αρχίζει και τελειώνει μέσα στον εφιάλτη των ναρκωτικών, όπως όλα δείχνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία αδέλφια που μένουν μαζί στην Αργυρούπολη είναι χρήστες ναρκωτικών.
Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα τα τρία αδέλφια βρισκόταν στο σπίτι τους στην οδό Αβέρωφ στην Αργυρούπολη.
Ξαφνικά οι γείτονες άκουσαν φωνές. Άκουγαν τα τρία αδέλφια ηλικίας 28, 37 και 38 ετών να τσακώνονται άγρια.

Συχνά υπήρχαν, λέγεται, καβγάδες όμως χθες η κατάσταση ξέφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω στον καβγά ο μικρότερος αδελφός πήγε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον μεγαλύτερο.

Τα δυο αδέλφια πάλεψαν, όμως ο μικρότερος κατάφερε ένα, τουλάχιστον, θανατηφόρο χτύπημα στον μεγαλύτερο.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν ήδη αργά.

Οι γείτονες συγκλονισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε. Γνώριζαν ότι τα τρία αδέλφια είχαν πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ήξεραν όμως ότι έχουν ενταχθεί και σε πρόγραμμα απεξάρτησης και δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή.

newsit


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνθήματα για γέλια


Gelio




Οι τοίχοι (άλλοι σε δρόμους, άλλοι σε νυχτερινά μαγαζιά) γράφουν την δική τους ιστορία με συνθήματα γεμάτα χιούμορ. Ή τουλάχιστον με τέτοια πρόθεση:

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.»
(πλατεία Εξαρχείων, Αθήνα)

«Φονιάδες των Ψαριών, Πελεκάνοι.»
(οδός Γερουλάνου, Αργυρούπολη)

«Η μαμά μου λέει ότι αν δεν έχω πέσει στο κρεβάτι μέχρι τις δέκα και μισή, θα πρέπει να γυρίσω σπίτι.»
(Ποτοπωλείον, Αθήνα)

«Μόνο τα καλά κορίτσια κρατάνε ημερολόγιο. Τα κακά δεν έχουν χρόνο.»
( Dark Sun, Αθήνα)

«Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές»
( T.E. I ., Αθήνας)

«Το Lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο.»
(Γκάζι, Αθήνα)

«Θεσσαλονίκη, η μόνη πόλη που γράφεται με δύο Σίγμα και προφέρεται με δύο Λάμδα.»
(Μύλος, Θεσσαλονίκη)

«Διατηρείτε την Αθήνα καθαρή. Πετάτε τα σκουπίδια σας στον Πειραιά.»
(Μεταξουργείο, Αθήνα)

«Ζαλίζομαι. Σταματήστε τη Γη να κατέβω.»
(Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη)

«Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν.»
(οδός Σινώπης, Αθήνα)

«Μην τα περιμένετε όλα από την Αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.»
(Παπασωτηρίου, οδός Στουρνάρα, Αθήνα)

«Η Βία δεν είναι Λύση, η Λία όμως είναι Βίσση.»
(Μύθος, Ρέθυμνο)

«Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.»
(λεωφόρος Αλεξάνδρας, Αθήνα)

«Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση.»
(οδός Μπενάκη, Αθήνα)

«Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;»
(λόφος Στρέφη, Αθήνα)

«Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα...»
(πλατεία Εξαρχείων, Αθήνα)
Πηγή :http://www.fovero.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτιά στην Αλίαρτο


http://permisospress.blogspot.com
Υπο  έλεγχο βρίσκεται  η φωτιά   που ξέσπασε χθες το βράδυ στην Αλίαρτο.. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά  πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω  των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή,μέχρι στιγμής έχει κάψει πάνω απο   150 στρέμματα δασικής έκτασης σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Τσούμπεζι  ενώ απειλήθηκαν και τρια ποιμνιοστάσια. .Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απο τον νομό Βοιωτίας,Αταλάντη και Αμφίκλεια, με 16 οχήματα 40 πυροσβέστες και 2 πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ. Στον τόπο της φωτιάς βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή μέχρι τις πρωινές ώρες ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης  με το προσωπικό του Δήμου,και ο αντιπεριφεριάρχης Στερεάς κ.Μπακομήτρος




Διαβάστε Περισσότερα »

Στις 15 πιο "καυτές" έδρες του κόσμου η Τούμπα!


Την πέμπτη θέση στις πιο καυτές έδρες στον κόσμο καταλαμβάνει η Τούμπα, σε ειδικό αφιέρωμα που κάνει η αγγλική ιστοσελίδα "bleacherreport.com". Μάλιστα στην αναφορά στους Θεσσαλονικείς υπάρχει βεντεάκι ενώ σε όλες τις άλλες απλές φωτογραφίες.

Στην χώρα μας είναι γνωστό πως η Τούμπα είναι από τις πλέον θερμές έδρες. Αυτό όμως φαίνεται και από δημοσίευμα της ιστοσελίδας bleacherreport.com" είναι γνωστό και σε όλο τον κόσμο. Η έδρα του ΠΑΟΚ σε ένα ειδικό αφιέρωμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, κατέχει την 5η θέση στις 15 πιο θερμές που υπάρχουν στον πλανήτη. Πρώτη είναι αυτή της Στόουκ, δεύτερη αυτή του Ερυθρού Αστέρα, τρίτη της Βίσλα Κρακοβίας και τέταρτη αυτή της Φέγενορντ.

«Η Τούμπα είναι διαβόητη»

Για την κάθε έδρα υπάρχει και ένα ξεχωριστό κείμενο και όσον αφορά την Τούμπα η ιστοσελίδα αναφέρει: «Η Τούμπα είναι... διαβόητη για την εχθρική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η περιβόητη Θύρα 4 φιλοξενεί μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς της ομάδας. Προσπαθούν να βρίσκονται στο πλευρό της σε κάθε αγώνα, καθώς επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυριαρχία των τριών μεγάλων στην Ελλάδα του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ».
Ειδική μνεία υπάρχει και για την ατμόσφαιρα για την οποία γράφουν: «Σχεδόν κάθε αγώνας συνοδεύεται από κόκκινες φωτοβολίδες, το πέρασμα της μεγάλης φανέλας του ΠΑΟΚ είναι αφιερωμένη στους "σκληρούς" οπαδούς. Η εχθρότητα που "βγάζουν" δύσκολα χειρίζεται από τον αντίπαλο. Οι φίλαθλοι είναι γνωστοί με την ονομασία "Οι χούλιγκανς των Δυτικών Συνοικιών" και ο πιο γνωστός σύνδεσμος είναι η Θύρα 4».

Μπροστά από μεγάλες έδρες

Η Τούμπα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα περνάει πολλές και σημαντικές έδρες όπως αυτή της Μπόκα Τζούνιορς, της Νιούκαστλ, της Ρεάλ, της Λίβερπουλ και της Γαλατά.
Αναλυτικά οι πρώτες δεκαπέντε πιο θερμές έδρες του κόσμου είναι οι:

1. Britannia Stadium της Στόουκ Σίτι στην Αγγλία
2. Μαρακανά της Σερβίας, έδρα του Ερυθρού Αστέρα
3. "Stadion Miejski " έδρα της Βίσλα Κρακοβίας,
4. " De Kuip" της Φέγενορντ
5. Τούμπα του ΠΑΟΚ
6. " St. James' Park" της Νιουκάστλ
7. "Άιμπροξ" της Ρέιντζερς
8. "Σαντιάγο Μπερναμπέου" της Ρεάλ Μαδρίτης
9. "Τζουζέπε Μεάτσα" με τις Ίντερ και Μίλαν
10."Βεστφάλεν" της Μπορούσια Ντόρτμουντ
11. "Μπομπονέρα" της Μπόκα Τζούνιορς
12. "Καμπ Νου" της Μπαρτσελόνα
13. " Parkhead" της Σέλτικς
14. "Άνφιλντ" της Λίβερπουλ
15. "Αλί Σαμί Γεν" της Γαλατάσαράι

http://www.gazzetta.gr/
Διαβάστε Περισσότερα »

Συναγερμός για την επιδρομή του πράσινου σκουληκιού


Μετά τους γεωπόνους στην Στερεά Ελλάδα, τώρα και στην Θεσσαλία, οι επιστήμονες προειδοποιούν τους αγρότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τυχόν εμφάνιση πράσινου σκουληκιού στις φυτείες βάμβακος, καθώς το πράσινο σκουλήκι κυριολεκτικά τις καταστρέφει!
Τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρατηρήθηκαν σε βαμβακοφυτείες πληθυσμοί από μικρές προνύμφες πράσινου σκουληκιού, που προσεγγίζουν το όριο επέμβασης. Για το λόγο αυτό, συνιστάται στους παραγωγούς, σε συνεργασία με τους γεωπόνους, να επέμβουν με τα κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα, μόνο όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο και με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης.
Αυτό, όμως, δεν φτάνει, όπως τονίζουν οι γεωπόνοι, καθώς είναι απαραίτητος ο επιμελής έλεγχος ανά δύο ή τρεις ημέρες…
Διαβάστε Περισσότερα »

Προκλήσεων συνέχεια: Και μακεδονική φάλαγγα στα Σκόπια!



Οκτώ αγάλματα πολεμιστών που αντιπροσωπεύουν ένα μέρος της φάλαγγας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έφτασαν στα Σκόπια για να τοποθετηθούν στην  κεντρική πλατεία της πόλης!



Οι πολεμιστές κρατούν ασπίδες με ανάγλυφο το αστέρι της Βεργίνας, γεγονός που από μόνο του αποτελεί κλοπή και οικειοποίηση των εθνικών μας συμβόλων, πράξη για την οποία η πΓΔΜ έχει καταδικαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, και που αποτελεί όρο της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, την οποία φαιδρά κατηγορούν την Ελλάδα για καταπάτηση.

Τα χάλκινα αγάλματα συνοδεύονται από οκτώ λιοντάρια. Όλα τα νέα γλυπτά αποτελούν τμήμα της "μεγαλιώδους" σύνθεσης γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που οι γείτονες μας έχουν επινοήσει ως πρόγονο του επίσης επινοημένου "Μακεδονικού" έθνους τους.


Είναι γνωστό ότι από το 1991, όταν και έγινε ανεξάρτητο κράτος η πΓΔΜ, ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητας, η οποία φαίνεται να κορυφώνεται με την ανέγερση μνημείων ιστορικών προσωπικοτήτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βουλγαρία.

Διότι είναι πρωτόγνωρο στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, ένας λαός ή μία φυλή εντελώς ξένη προς αυτό που επικαλείται πως είναι, να παραποιεί την πραγματικότητα όχι για να μοιάσει σε αυτό που θέλει ως ιδανικό, όσο για να καταληστεύει ξένη εντελώς ιστορία.. Αν αυτό που συμβαίνει σημερα στα Σκόπια, δεν είναι ομαδική παράκρουση, τότε όλα τα ψυχιατρεία των βαρέως νοσούντων θα πρέπει να ανοίξουν..

Η κυβέρνηση Γκρουέφσκι, απτόητη συνεχίζει να μετατρέπει την κεντρική πλατεία των Σκοπίων σε τσίρκο, αδιαφορώντας για την φτώχεια, την ανεργία και τα χρέη της χώρας.. Και αγνοώντας τον κώδωνα του κινδύνου που έκρουσε πρόσφατα ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση της ΕΕ Στέφαν Φούλε, ο οποίος δήλωσε πως εάν δεν πάψει να προκαλεί η πΓΔΜ την Ελλάδα, θα χάσει το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρας.

Με τέτοια στάση λοιπόν, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει προνοήσει για το μέλλον, παραγγέλνωντας φαγώσιμα αγάλματα γιατί προβλέπεται στο τέλος να αναφωνούν οι σλάβοι γείτονες μας "φάτε μάτια αγάλματα"!

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ