Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Σπαραγμός στην κηδεία της 34χρονης από τη Λιβαδειά που πέθανε στη γέννα του μωρού της


Σπαραγμός στη Λιβαδειά για το θάνατο της 34χρονης Σοφίας, της συζύγου του γνωστού δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ, Γιώργου Παπασπύρου. Η άτυχη γυναίκα ήρθε στην Αθήνα με τον σύζυγό της για να γεννήσει σε ιδιωτικό μαιευτήριο και ξεψύχησε στη γέννα του μωρού της.

Η κηδεία της έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους, σήμερα στη Λιβαδειά, με την οικογένειά της και πλήθος κόσμου να φθάνουν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο.

Η 34χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο μαιευτήριο, καθώς τη ώρα της καισαρικής παρουσιάστηκαν, επιπλοκές που έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ευτυχώς, το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών. Οι επιπλοκές έφεραν ακατάσχετη
tlife.gr
Δείτε το video από την εκπομπή Tatiana Live:

6 σχόλια:

  1. Τα λόγια είναι περιτα.Είναι μεγάλη απώλεια!!! Πολύ κρίμα και Πολυ άδικο.Καλό Ταξίδια την Σοφία. Και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή Παναγοπούλου, ρε φίλε, παντού χωμένη να κάνει δηλώσεις. Έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σσσσσσσσσσσ!!!!!!!! Σ Κ Α Σ Μ Ο Σ ......Άνθρωπος χάθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Παναγοπούλου να το πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν ο σύζυγος δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ άραγε θα γινόταν τόσος λόγος. Έλεος πια, πρώτα να κοιτάμε την ζωή που χάθηκε και ολα τα άλλα μετά.... ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ