Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Άνδρες που έγιναν γυναίκες!(27photos)



Ναι, είναι αλήθεια. Όλες αυτές οι γυναίκες ήταν πριν άνδρες….



και μπορείτε να δείτε τις εικόνες πριν και μετά την αλλαγή φύλου. Είναι πραγματικά απίστευτο. Ορισμένες από αυτές τις κυρίες βλέπουμε ότι έχουν γίνει πολύ όμορφες και θηλυκές, αλλά ορισμένες από αυτές έχουν ακόμη κάποια αρσενικά χαρακτηριστικά.

























Διαβάστε Περισσότερα »

Φοιτητές εισέβαλλαν στην ΕΡΤ και διέκοψαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων


Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στα στούντιο της ΕΡΤ! 


Περίπου 80 φοιτητές «μπουκάρισαν» στην Αγία Παρασκευή και δεν άφησαν το δελτίο να ξεκινήσει!


Όπως είπαν είναι από τους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας και ζήτησαν να απευθύνουν μήνυμα στον ελληνικό λαό. 


Οι δημοσιογράφοι...
αποχώρησαν από την αίθουσα απ΄όπου βγαίνει στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους.


Τελικά μετά από συνομιλίες με τους Θ.Παπαγεωργίου, Λάμπη Ταγματάρχη και Βασίλη Μπίτση αποχώρησαν από το στούντιο και συμφωνήθηκε να μεταδωθεί μαγνητοσκόπημένο μήνυμά τους στο νυχτερινό δελτίο των 12.
Διαβάστε Περισσότερα »

Γράμμα κόρης πρός τον πατέρα της


Ενας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της έφηβης κόρης του και βρίσκει ένα γράμμα επάνω στο κρεβάτι. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και αρχίζει να διαβάζει:

«Αγαπητέ μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω ότι έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους τη μεγάλη και αληθινή αγάπη. Αχ, να έβλεπες πόσο όμορφος είναι με όλα του τα τατουάζ και τα piercing και πόσο αγέρωχος δείχνει επάνω στη μηχανή του...
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαι και έγκυος! Ο Αμπντούλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το όνειρό μου. Ανακάλυψα επίσης ότι η μαριχουάνα δεν κάνει κανένα κακό. Γι' αυτό αποφασίσαμε με τον Αμπντούλ να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας.
Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά. Το αξίζει! Μπαμπάκα μου δεν θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός και σοφός με την πείρα των 44 χρόνων του. Με καθοδηγεί, με συμβουλεύει και στηρίζει τις επιλογές μου, όπως την απόφασή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό.
Ελπίζω να έρθω να σε βρω σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου.
Το λατρεμένο σου κοριτσάκι.
ΥΓ: πλάκα σου κάνω μπαμπά, είμαι στους γείτονες. Απλώς ήθελα να σου πω ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σχολικό έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο. Σ' αγαπώ!»
Διαβάστε Περισσότερα »

Σάλος στη Γερμανία από διαφημιστικό σλόγκαν που μας εντάσσει στη δραχμή!


Η γερμανική εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Sixt, καταγγέλλει ότι δέχτηκε οργισμένες επιστολές και δολοφονικές απειλές για ένα διαφημιστικό της σλόγκαν που αναφερόταν σε έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.


"Αγαπητοί Ελληνες, η Sixt...
δέχεται και πάλι δραχμές," έλεγε η διαφημιστική καταχώρηση, η οποία εμφανίστηκε τους τελευταίους μήνες σε πολλά γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.


"Το προσωπικό μας δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του, για να μην πούμε για διάφορες ύβρεις περί Ναζί," δήλωσε στο περιοδικό Spiegel ο επικεφαλής της Sixt, Ερικ Σιξτ.


Ο ίδιος είπε ότι τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στα περίχωρα του Μονάχου έλαβαν κάρτες της Sixt, κομμένες στα δύο, "μεταξύ των οποίων και μια από τον (έλληνα) επίτιμο πρόξενο".


Ο Σιξτ είπε ότι πήρε το μάθημά του --"δεν υπάρχει καμία περίπτωση" να αναμειχθεί με σοβαρά πολιτικά ζητήματα-- και πρόσθεσε ότι "ζήτησε συγγνώμη με κάθε τρόπο από τον ελληνικό λαό."


Ωστόσο, σχολίασε στη συνέντευξή του, ότι όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη και ότι ήρθε η ώρα "να προτείνουμε στη χώρα να βγει επιτέλους από την ευρωζώνη."


Η κριτική του συμπεριέλαβε και την καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ, η αντίδραση της οποίας στην κρίση χρέους-- όπως είπε ο Σιξτ--ήταν "απαίσια". 


Ο 67χρονος Σιξτ δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει ποιον στόχο επιδιώκει η Μέρκελ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα ελληνικά νοικοκυριά "χρυσοπληρώνουν" την κρίση


Βαρύς χειμώνας περιμένει τις ελληνικές οικογένειες, αφού αν ληφθούν υπόψιν όλα τα μέτρα του μνημονίου το οικογενειακό εισόδημα θα μειωθεί από 20% έως και 50%.
Σύμφωνα με την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους δείχνοντας τη ζοφερή πραγματικότητα. Με μέτρα που ολοένα και αυξάνονται ένα ζευγάρι ιδιωτικών υπαλλήλων έχει ήδη χάσει το ένα τέταρτο των αποδοχών του και ζει ακόμα με την ανασφάλεια της απόλυσης, ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι σε λίγο θα υποχρεωθούν να τα βγάζουν πέρα με τα μισά χρήματα.
Παράλληλα, ένας εργένης των 500-600 ευρώ, θυσιάζει δυο μισθούς ενώ οι συντάξεις έχουν υποστεί περαιτέρω μαχαίρι τη στιγμή που ήταν ήδη πενιχρές.Και σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά, περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι είναι άνεργοι, και όπως φαίνεται το νούμερο θα αυξηθεί τρομακτικά.
Ήδη, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, περισσότεροι από 600.000 Έλληνες παζαρεύουν ήδη με τις τράπεζες την αναχρηματοδότηση των δανείων τους, καθώς δεν μπορούν πλέον να αποπληρώσουν δάνεια και κάρτες. Μάλιστα, το 11%-12% των δανείων έχει σταματήσει να εξυπηρετείται.
Έρχεται ένας βαρύς χειμώνας αφού αν λάβουμε υπόψιν μας όλα τα μέτρα του μνημονίου το οικογενειακό εισόδημα θα μειωθεί από 20% έως και 50%.
Η μείωση του αφορολογήτου βραχνάς του οικογενειάρχη
Σύμφωνα και με "ΤΟ ΒΗΜΑ", η μείωση του αφορολογήτου ορίου στις 5.000 ευρώ, αντί για 12.000 ευρώ που ήταν πέρυσι, θα γονατίσει τα νοικοκυριά αφού από αυτή την αλλαγή θα επιβαρυνθούν περισσότεροι οι έγγαµοι µε παιδιά σε σύγκριση µε τους άγαµους - έγγαµους χωρίς παιδιά.
Αυτό συµβαίνει διότι το παλαιό αφορολόγητο κάλυπτε υψηλότερους συντελεστές του 10% που εφαρµόζεται για εισοδήµατα κάτω των 12.000 ευρώ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για παράδειγμα, "άγαµος - έγγαµος χωρίς παιδιά θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον φόρο 700 ευρώ από τη µείωση του αφορολογήτου στις 5.000 ευρώ από 12.000 ευρώ που ήταν πέρυσι.
Ο έγγαµος µε ένα παιδί θα επιβαρυνθεί κατά 70 ευρώ παραπάνω σε σχέση µε τον άγαµο, ενώ ο έγγαµος µε τα δύο θα πληρώσει πρόσθετους φόρους κατά την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσής του 840 ευρώ.
Εκεί όµως που η αδικία «χτυπάει κόκκινο» είναι στους έγγαµους µε τρία ή περισσότερα παιδιά. Συγκεκριµένα, πέρυσι το αφορολόγητο για έγγαµο µε τρία παιδιά ήταν 23.500 ευρώ και πλέον διαµορφώνεται σε 17.500 ευρώ.
Αυτό σηµαίνει πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση 1.470 ευρώ, ενώ για τον έγγαµο µε τέσσερα παιδιά η επιπλέον επιβάρυνση διαµορφώνεται σε 1.390 ευρώ".
Διαβάστε Περισσότερα »

Η αλήθεια γυμνή



Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Πρίγκιπας και η παρέα του

Ο Τσάκας σε δηλώσεις του, είπε πως "ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του πίσω απο την αγορά του Παναθηναικού. Υπάρχει ένα γκρουπ και από άλλους πρίγκιπες, θα είναι όλη η παρέα μαζί". Εμείς φανταστήκαμε μερικούς "πρίγκιπες" που θα μπορούσαν να είναι συνέταιροι σε αυτό το εγχείρημα.. Δείτε!!







Διαβάστε Περισσότερα »

Τι άλλαξε μετά τις περικοπές στο δημόσιο


Μια πραγματικά κατατοπιστική απεικόνιση
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΕΔΩ!











Πριν τις περικοπές...


Μετά τις περικοπές...
Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτη σπατάλη από την πρωθυπουργική αυλή

«Λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για τους έλληνες φορολογούμενους που βλέπουν καθημερινά τα εισοδήματά τους να μειώνονται, αλλά για να καλύψουν τις πιο ακραίες «ανάγκες» της κυβέρνησης.
Το newsbomb.gr παρουσιάζει τέσσερα ενδεικτικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο παραλογισμός, η σπατάλη και η κακοδιαχείριση ζουν και βασιλεύουν ακόμα και μέσα στην πρωθυπουργική αυλή. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι το γραφείο του πρωθυπουργού ξόδεψε μέσα σε δύο μόνο μήνες 3.500 ευρώ για είδη παντοπωλείου και άλλα σχεδόν 500 ευρώ για μολύβια και συνδετήρες; Πως θα δικαιολογήσει ο κ. Ηλίας Μόσιαλος το γεγονός ότι οι υφιστάμενοί του επιβαρύνουν τα δημόσια ταμεία με 25.000 ευρώ κάθε μήνα για εφημερίδες;







Ερωτήματα των οποίων η απάντηση πέραν από το πρακτικό σκέλος αποκτά τεράστια ηθική σημασία καθώς την ίδια ώρα η κυβέρνηση ζητά από τους Έλληνες να υποστούν αιματηρές θυσίες.
25 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για να διαβάζουν εφημερίδες οι υπάλληλοι του Μόσιαλου.
Απίστευτο και όμως πραγματικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος επιβαρύνει τις τσέπες των ελλήνων φορολογουμένων με 294.678,6 ευρώ ετησίως προκειμένου να διαβάζουν εφημερίδες και περιοδικά οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης! Αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο του διαβιβαστικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στις 12.09.2011 προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με θέμα «Διαβίβαση δικαιολογητικών».
Αναλυτικά σύμφωνα με το έγγραφο «σας διαβιβάζουμε δικαιολογητικά συνολικού ποσού 24.556,55 ευρώ, που αφορούν για την αξία εφημερίδων και περιοδικών κατά τον μήνα Μάϊο 2011 και παρακαλούμε να φροντίσετε για την έκδοση του οικείου χρηματικού εντάλματος στο όνομα του δικαιούχου : Μ.Κ.- ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗΣ…».


Ποιος χρεώνει το ipad στον ελληνικό λαό;

Πάντως, δεν είναι μόνο τα υπέρογκα ποσά που δίνονται προκειμένου να διαβάζουν εφημερίδες οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας ΜΜΕ που προκαλούν αλλά και δύο αποφάσεις που παρουσιάζει το newsbomb.gr οι οποίες αποδεικνύουν ότι χρεώνουν στους έλληνες φορολογούμενους ακόμα και τα ipad!. Αναλυτικά, σύμφωνα με έγγραφο με ημερομηνία 22.9.2011, η διεύθυνση Οικονομικών της συγκεκριμένης Γραμματείας της οποίας προΐσταται ο κ. Μόσιαλος έστειλε αποδείξεις πληρωμής ενός iRad2 Wi-Fi+3GB Black αξίας 724,22 ευρώ, προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να εγκριθεί χρηματικό ένταλμα αντίστοιχου ποσού.
Με άλλα λόγια δηλαδή ζητούν να πληρωθεί η δημοφιλής ηλεκτρονική συσκευή από τα δημόσια ταμεία. Το ερώτημα όμως που δημιουργείται είναι : «για ποιόν προορίζεται το iPad2»; Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι την ίδια ημέρα, από την ίδια υπηρεσία και προς το Λογιστήριο του Κράτους στάλθηκε ακόμα ένα έγγραφο για χρηματικό ένταλμα. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία του κ. Μόσιαλου ζητά να της δοθούν 589,37 ευρώ για αγορά ενός Samsung Galaxy Tab 10.1. Το ερώτημα και σε αυτή την περίπτωση παραμένει το ίδιο, δηλαδή «ποιος είναι αυτός που επιβαρύνει τις τσέπες των ελλήνων για την αγορά της συσκευής;».


Το γραφείο του πρωθυπουργού σπατάλησε 3.500 ευρώ για είδη παντοπωλείου

Ζυμαρικά, καφές, αλεύρι, αυγά, ρύζι, μπισκότα, μαρμελάδα , σνακς, κονσέρβες, ζαχαροπλαστική, Αλίπαστα κ.α. χαρακτηρίζονται ως είδη παντοπωλείου, αυτά δηλαδή που παραγγέλνει το γραφείο του πρωθυπουργού, ξοδεύοντας περισσότερα από 3.500 ευρώ μόνο για τους μήνες Ιουνίου και Ιουλίου. Αναλυτικά, σύμφωνα με τέσσερις αποφάσεις (17/6, 24/6, 1/7 και 23/7) το γραφείο Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 3583,99 ευρώ «για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού των εξόδων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού για δαπάνες δημοσίων σχέσεων (προμήθεια ειδών παντοπωλείου)!

Χαρτί, μολύβια και συνδετήρες αξίας 460 ευρώ
Δεν σταματάει να κρατά χειρόγραφες σημειώσεις οι κυρία Ρεγγίνα Βέρτζελη καθώς δεν μπορεί με άλλο τρόπο να δικαιολογηθεί η δαπάνη ύψους 464,56 ευρώ για «προμήθεια χαρτιού, γραφικών ειδών και λοιπών συναφών υλικών (χαρτί Α4, στυλό, μολύβια, κλασέρ, συνδετήρες και διάφορα άλλα είδη γραφικής ύλης)». Αναλυτικά, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφηκε στις 5.08.2011, εγκρίθηκε η χορήγηση του παραπάνω ποσού προκειμένου η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, όπου προΐσταται η κυρία Βέρτζελη, να προμηθευτεί τα αναλώσιμα.


newsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ