Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Oρχομενός:Ξεσηκώθηκαν για να κρατήσουν τον παπά



Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας να μεταθέσει τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Ευαγγελιστή Λουκά στον Ορχομενό.

Εκατοντάδες ενορίτες απέκλεισαν το απόγευμα το χώρο έξω από την εκκλησία προκειμένου να εμποδίσουν το νέο παπά να ψάλει τον εσπερινό και απαιτούν συγκεντρώνοντας υπογραφές την ανάκληση της απόφασης.
lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ..!!..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ....!!!


....ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ..ΚΑΙ...
O διάλογος είναι απολύτως αυθεντικός και αφιερώνεται στον Βαγγέλη Βενιζέλο που - νομίζει ότι - θα πιάσει τη φοροδιαφυγή.

Διαδραματίστηκε μόλις προχθές σε καφετέρια - όταν σε μια συζήτηση εναντίον των... πολιτικών, γενικώς, κάποιος ρώτησε τον διπλανό του.
- Παντελή, δεν δουλεύεις σήμερα; (στην ΕΥΔΑΠ);
- Πετάχτηκα δυο λεπτά να πάρω τη γυναίκα μου - κουρεύει μια πελάτισσά της εδώ δίπλα.
- Δουλεύει σε σπίτια; Και αποδείξεις πώς κόβει ρε συ;
- Δεν κόβει, αυτό έλειπε με 12 ευρώ που χρεώνει το κούρεμα. Ούτε μπλοκ δεν έχει.
- Και από ασφάλιση για σύνταξη τι κάνει;
- Την παίρνει εικονικά ένας κουμπάρος μας στο ξενοδοχείο του έξι μήνες τον χρόνο και τους υπόλοιπους μπαίνει στο ταμείο ανεργίας.
Του δίνουμε μόνο τις εισφορές.
- Ωραία, είναι ασφαλισμένη, θα έχει σύνταξη και παίρνετε και κάτι.
- Σιγά, ούτε για τη βενζίνη της δεν φτάνουν αυτά που δίνει το Ταμείο.(ανεργίας)!
- Αλλά κι εσείς τρίτο αυτοκίνητο τι το θέλατε;
- Το πήραμε ως τρίτεκνοι χωρίς εισφορά και πάει η κόρη μας στο σχολείο.
- Μπα; Εχει δίπλωμα.
- Οχι, αλλά φέτος γίνεται 18 και θα της βγάλω.
- Και με το αγροτικό ποιος κυκλοφορεί;
- Ο μεγάλος γιος μας, αλλά προσέχει.
- Τι πράγμα;
- Δεν έχει πινακίδες, δεν βγάλαμε. Ούτε ασφάλεια, δεν συμφέρει.
Εξάλλου μόνο Σαββατοκύριακα το κινεί.
- Για να πάει πού;
- Στον κουμπάρο με το ξενοδοχείο, δουλεύει στην ταβέρνα.
Λέω μήπως τον πάρει κι αυτόν σαν τη μάνα του, να έχει ασφάλιση.
Πετάγεται και στο χωριό και βοηθάει τον αδελφό μου στα πρόβατα και τις ελιές.
- Εχει καμιά εκατοστή πρόβατα νομίζω.
- Μπα...., καμιά 25 αριά έμειναν. Αλλά επιδότηση παίρνει για 100.
- Και ο έλεγχος δεν τον πιάνει;
- Οταν έχει μέτρημα τού στέλνει ο γείτονας τα δικά του. !
- Και με τις ελιές ;
- Είχαμε 200 ρίζες, άλλα οι μισές ξεράθηκαν.
- Δεν ξαναφύτεψες;
- Δεν συμφέρει.
Με 2-3 ευρώ το κιλό το λάδι, τα μισά τα παίρνουν οι Αλβανοί, άσε λιπάσματα, οργώματα.
Μια χαρά είναι με την επιδότηση.!
- Και λες ότι μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί ρε Παντελή; Εσύ τι κάνεις;
- Σιγά τώρα, αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια..........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ : ΕΕ - ΔΝΤ - ΤΡΟ'Ι'ΚΕΣ Κ.Λ.Π. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 


http://volostv
Διαβάστε Περισσότερα »

Τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο μέσω ... Ρόδου! - Το κράτησαν μυστικό!

Image




Η φρεγάτα "Κεμάλ Ρέις" κλάσης ΜΕΚΟ 200ΤΝ τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε νότια της Ρόδου κινούμενη δυτικά ξαφνικά άλλαξε πορεία κατευθύνθηκε βόρεια χωρίς να ανακοινωθεί τίοποτα από πλευράς ΓΕΕΘΑ που σαφώς συγκάλυψε - προφανώς κατόπιν άνωθενω εντολών, την κίνηση.
Πέρασε νότια της Μήλου κινούμενη κατά βάση σε διεθνή ύδατα στη συνέχεια διήλθε από το στενό μεταξύ της Τζιας και της Κύθνου και τελικώς πέρασε περίπου 15 μίλια ανατολικά από το Σούνιο.

Όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η τουρκική φρεγάτα κινούνταν ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, η πυραυλάκατος του πολεμικού ναυτικού Ξένος παρακολουθούσε διακριτικά και κατέγραφε τις κινήσεις τις Κεμάλ Ρέις.
Πριν από 30' κατευθυνόταν προς το Κάβο Ντόρο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου άντρα [PICS]


Η τελευταία επιθυμία ενός άστεγου άντρα ήταν να δει τον σκύλο για μια τελευταία φορά! Η Yurtie, είναι ένα θηλυκό σκυλί που τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τον 57χρονο McClain Kevin. Δυστυχώς, ο Kevin αρρώστησε από καρκίνο στον πνεύμονα. Η εργαζόμενοι της Hospice όπου φιλοξενούταν ο 57χρονος άντρας, είπαν ότι ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που έχουν δει ποτέ.





















































Διαβάστε Περισσότερα »

Αγρότης δήλωνε 106 χιλ. το χρόνο ενώ είχε καταθέσεις 10 εκ. ευρώ!!


ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ


Εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς γιατρών, αστρολόγων, αστυνομικών αλλά και αγροτών, που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις, ανακάλυψε το ΣΔΟΕ χτυπώντας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, «λαβράκι» στη φοροδιαφυγή.


Σύμφωνα με δημοσίευμα στα ΝΕΑ...
στους τραπεζικούς λογαριασμούς 77 φορολογουμένων οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βρήκαν συνολικές καταθέσεις που ανέρχονται σχεδόν στα 2 δισ. ευρω! 


Οι 36 από τους ύποπτους για φοροδιαφυγή είναι γιατροί ενώ ακόμα τρεις είναι πρώην διοικητές νοσοκομείων...


Μάλιστα, στις περιπτώσεις που εξετάζει το ΣΔΟΕ είναι και πολίτες οι οποίοι δεν υποβάλλουν καν φορολογική δήλωση αφού δηλώνουν... ανεπάγγελτοι , αλλά οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί είναι φουσκωμένοι με αρκετά εκατομύρια ευρώ.


Χαρακτηριστική περίπτωση ένας έλληνας πολίτης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει μηδενικό εισόδημα αλλά οι καταθέσεις του αυξάνονται εδώ και 6 χρόνια και έχουν φτάσει πλέον στα 219,8 εκ. Ευρώ!


Άλλο κραυγαλέο παράδειγμα: αγρότης δηλώνει εισόδημα 106.000 ευρώ το χρόνο ενώ στην τράπεζα έχει καταθέσεις 10 εκατομμύρια ευρώ!


Ο κατάλογος των εξωφρενικών περιπτώσεων φοροδιαφυγής δεν τελειώνει εκεί. Υπάρχει κομμωτής με καταθέσεις 423.531 ευρώ ο οποίος στην τριετία 2007-2010 έκανε μόνο μία φορά φορολογική δήλωση και μόνο 35.435 ευρώ.


Άλλη χτυπητή περίπτωση είναι ένας αστρολόγος ο οποίος δεν φαίνεται να έχει κάνει φορολογική δήλωση, ωστόσο έχει καταθέσεις 2,1 εκ. Ευρώ!


Επίσης, το ΣΔΟΕ εντόπισε γιατρό που από το 2005 έως το 2010 δήλωσε συνολικά μόνο 172.014 ευρώ αλλά στην τράπεζα έχει σχεδόν 6 εκ. Ευρώ!
Διαβάστε Περισσότερα »

Η καθημερινότητα σε ένα τρένο στην Κίνα (pics)



Όταν λοιπόν μπαίνετε σε ένα μεταφορικό μέσο και είναι υπερφορτωμένο μην διαμαρτύρεστε. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα..












Διαβάστε Περισσότερα »

"Στο κελί" 1.800 δήμαρχοι στην Τουρκία


Περισσότεροι από 1.800 είναι οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες στην Τουρκία, που βρίσκονται στις φυλακές από το 2009, βεβαιώνουν τα μέλη Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης
Επιστρέφοντας στο Στρασβούργο, από μονοήμερη επίσκεψη της στις φυλακές αυτές, η τετραμελής αντιπροσωπεία του Κογκρέσου Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης διαβεβαίωσε ότι ξεπερνούν τους 1.800 οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και κοινοτάρχες της Τουρκίας, που βρίσκονται φυλακισμένοι από το 2009, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και δίχως άμεση προοπτική εκδίκασης των υποθέσεων τους.
Οι πολιτικοί, αυτοί, κρατούμενοι δεν είναι σε θέση να εκτελέσουν την εντολή για την οποία εξελέγησαν, δήλωσαν χαρακτηριστικά τα μέλη του Κογκρέσου.
Ανάμεσα τους είναι και το μέλος της Τουρκικής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο των Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Λεϊλά Γκιουβέν, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Επικεφαλής του κλιμακίου του Κογκρέσου ήταν ο αντιπρόεδρος του και πρόεδρος της Σουηδικής Ένωσης Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών 'Αντερς Κνάπε, ο αντιπρόεδρος της ολλανδικής αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο και κυβερνήτης της επαρχίας του Φλέβολαντ Λιν Βερμπέκ, ο γραμματέας του Κογκρέσου Αντρέας Κιέφερ και η επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Γκαγιέ Ντογκάνογλου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξιχνιάστηκε η μεγάλη ληστεία στο αεροδρόμιο


                 ΤΑ  ΚΛΕΜΜΕΝΑ



- 23χρονος υπάλληλος της τράπεζας ο "ενορχηστρωτής" της ληστείας
- Πώς έστησαν το μεγάλο κόλπο
- Συνελήφθησαν πέντε άτομα - υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν συλληφθεί
- Βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της λείας


Πέντε άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία που έγινε την περασμένη Κυριακή στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενώ υπάρχουν ακόμη 1-2 άτομα που δεν έχουν συληφθεί και τα οποία εμπλέκονται στην πρωτοφανή ληστεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις Ελληνες , ηλικίας 23, 43, 30, μια 23χρονη και έναν 30χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας που όλοι τους σχεδίασαν, οργάνωσαν και συμμετείχαν στη διάπραξη της ληστείας.

Πως σχεδίασαν το μεγάλο κόλπο

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο 23χρονος, υπάλληλος του υποκαταστήματος, που είχε σχεδιάσει τη ληστεία απο τις αρχές του καλοκαιριού, ζήτησε τη βοήθεια του 30χρονου, ο οποίος τον έφερε σε επαφή με τον 30χρονο Αλβανό. Ακολούθησαν πολλές συναντήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων, στις οποίες ο νεαρός, που είναι γιός του υπέθυνου ασφαλείας της τράπεζας,  ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας, τους εσωτερικούς χώρους και τα μέτρα ασφαλείας του υποκαταστήματος, ενώ υπέδειξε ως κατάλληλη ημέρα και ώρα για τη διάπραξη της ληστείας το απόγευμα της Κυριακής.

Αρχικά η ληστεία είχε σχεδιαστεί να γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο 30χρονος Αλβανός , προσποιούμενος υπάλληλο της Διεύθυνσης Περιουσίας της Τράπεζας, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον υπεύθυνο του υποκαταστήματος, για μετάβαση δύο τεχνικών στις 18 Σεπτεμβρίου. Εκτιμώντας ο 30χρονος αλλοδαπός ότι εκείνη την ημέρα δεν διασφαλιζόταν η διαφυγή του από τον χώρο, συννενοήθηκε με τον 23χρονο υπάλληλο και τον 30χρονο και στις 30 Σεπτεμβριου επικοινώνησε ξανά με το υποκατάστημα, αναφέροντας οτι οι τεχνικοί θα πήγαιναν στο υποκατάστημα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Επιπλέον, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, ενημέρωσε το υποκατάστημα για τα στοιχεία ταυτότητας των δύο «τεχνικών» και ότι θα έφεραν φόρμες εργασίας και ταυτότητες της τεχνικής εταιρείας.

Πως έγινε η ληστεία

Την περασμένη Κυριακή ο 30χρονος Αλβανός πήγε μόνος του στο αεροδρόμιο με ταξί και προσποιούμενος, σύμφωνα με το σχεδιασμό, τον υπάλληλο τεχνικής εταιρείας,ζήτησε από τον 23χρονο υπάλληλο να του επιτρέψει την είσοδο στο υποκατάστημα.

Μετά την είσοδο του στην τράπεζα ο 30χρονος Αλβανός έκανε πως μετρούσε το χώρο ενώ μετά από 10 λεπτά περίπου, ο 23χρονος υπάλληλος άνοιξε την πόρτα του δωματίου, όπου γινόταν η καταμέτρηση χρημάτων στα χρηματοκιβώτια, προφασιζόμενος ότι ζητά διευκρινήσεις από τους συναδέλφους του.

Στη συνέχεια ο 30χρονος Αλβανός, έσπρωξε με βία τον 23χρονο υπάλληλο μέσα στο δωμάτιο, όπως είχαν σχεδιάσει, και με την απειλή περιστρόφου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, κάλυψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντήλι και φόρεσε χειρουργικά γάντια.

Αφού ανάγκασε του υπαλλήλους να του παραδώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στα χρηματοκιβώτια, ζήτησε από τον 23χρονο υπάλληλο να τοποθετήσει τα χρήματα σε σάκο και σε εργαλειοθήκη που έφερε μαζί του και να δέσει τις άλλες δύο υπαλλήλους.

Αφού πήρε συνολικά 1.481.374 ευρώ, βγήκε απο τιην τράπεζα και επιβιβάστηκε σε ταξί, που τον μετέφερε στην περιοχή των Εξαρχείων, κοντά στο σπίτι του.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, ο 30χρονος Ελληνας συνεργός πήγε στα Εξάρχεια και πήρε απο τον 30χρονο Αλβανό 450.000 ευρώ, ποσό το οποίο ήταν η αμοιβή που είχε συμφωνηθεί για τον 23χρονο συλληφθέντα υπάλληλο. Μεγάλο μέρος του ποσού έκρυψαν σε υπόγειο πάρκινγκ στο Π. Φάληρο.

Τα βράδυ της περασμένης Τρίτης 4 Οκτωβρίου ο 30χρονος Αλβανός μετέφερε για φύλαξη το υπόλοιπο ποσό στο σπίτι του 43χρονου, στα Εξάρχεια, ο οποίος γνώριζε για την ληστεία και είχε εκτυπώσει την κάρτα που χρησιμοποίησε για την είσοδο του στο υποκατάστημα ο 30χρονος Αλβανός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 23χρονη που διέμενε στο ίδιο σπίτι με τον 30χρονο Αλβανό, γνώριζε για την ληστεία και βαρύνεται με τις κατηγορίες της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία.

Οι συλλήψεις

Το απόγευμα της Παρασκευής, εντοπίστηκε αρχικά ο 30χρονος Αλβανός στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου, ενώ οι υπόλοιποι στην περιοχή των Εξαρχείων. Στη σύλληψή του συνέβαλε ο οδηγός ταξί που τον μετέφερε απο το αεροδρόμιο στο σπίτι του. Ο 30χρονος Αλβανός αναγνωρίστηκε από τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος της τράπεζας, ως ο δράστης της ληστείας.

Σε έρευνες που έγιναν τόσο στο σπίτι όσο και στον επαγγελματικό χώρο που διατηρεί ο 30χρονος , στα Εξάρχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-7.795 ευρώ.
-Ένα πιστόλι των 7,65mm
-100 φυσίγγια των 9mm.
-Τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες.
-Μία συσκευή πλαστικοποίησης.
-Τέσσερα στιλέτα και ένα ρόπαλο.
-Μία εργαλειοθήκη, μία κουκούλα full-face, ένα σκούφο και ένα κράνος.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 43χρονου συνεργού του, επίσης στα Εξάρχεια , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-739.530 ευρώ.
-31.066 δολάρια Η.Π.Α.
-1.770 δολάρια Καναδά
-200 Ελβετικά φράγκα
-280 δολάρια Αυστραλίας
-10.000 γιεν Ιαπωνίας
-8.990 λίρες Αγγλίας
-Ένα πιστόλι των 0,22mm με γεμιστήρα.
-622 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
- Δύο  γεμιστήρες πιστολιών.
-Ένας ηλεκτρικός εκκενωτής ρεύματος.
-Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Επίσης ο 30χρονος Ελληνας οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στο πάρκινγκ στο Παλαιό Φάληρο και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 293.880 ευρώ.

Συνολικά βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό του (1.041.205) ευρώ ενω υπολείπονται 440.169 ευρω.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μπουζουξίδικο με χορηγό 1,4 εκ. ευρώ το Ταχ.Ταμιευτήριο

TT, ταχυδρομικό, ταμιευτήριο, μπουζουξίδικο, Βίκτωρας, Μητρόπουλος, χορηγός

Το ποσό του 1,4 εκατ. Ευρώ έδωσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως χορηγία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» στο Ηράκλειο της Κρήτης . του κ. Βίκτωρα Μητρόπουλου, που κατηγορείται σήμερα ως ιδιοκτήτης παράνομης λέσχης τζόγου αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα»
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η χορηγία είχε ξεκινήσει από το «ΤΤ» επί κυβερνήσεως ΝΔ και συνεχίζεται μέχρι σήμερα κανονικά. Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, το νυχτερινό κέντρο είναι περιμετρικά όλο ντυμένο με διαφημιστικά μπανερ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε σημείο που να δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι ιδιοκτησία του και όχι ιδιοκτησία του επιχειρηματία.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ποια γνωστά ονόματα καλλιτεχνών έχει φιλοξενήσει το νυχτερινό κέντρο τα τελευταία χρόνια καθώς και ότι η χορηγία ανανεώθηκε πρόσφατα παρά τα προβλήματα του κ. Μητρόπουλου με τη Δικαιοσύνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα απευθύνθηκε στο γραφείο του πρόεδρου του Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Tαμιευτηρίου Κλέωνα Παπαδόπουλου για το θέμα αλλά δεν πήρε καμία απάντηση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πυρκαγιά στο Κάστρο Bοιωτίας

permisospress.blogspot.com

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε στις 14:50 στο Κάστρο

Στο σημείο επιχειρούν 26 άνδρες της Πυροσβεστικής με 11 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τέσσερα αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και το δυσπρόσιτο αυτής δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά δεν απειλεί κατοικίες, αλλά καίει πουρνάρια σε λόφο.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ