Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Viotiashop:Φωτορεπορτάζ από την γιορτή της Θήβας...








































Διαβάστε Περισσότερα »

Είχε κερδίσει 380 φορές το λαχείο! Σπείρα ξέπλενε χρήμα και ο αρχηγός της έκανε μεγάλη ζωή!




Μια καλοστημένη κομπίνα είχαν στήσει 40χρονος αλβανός με την 28χρονη σύζυγό του. Μάλιστα ζούσαν και μεγάλη ζωή αφού είχαν σπίτι 300 τ. μ. Στην Μεταμόρφωση.

Η σπείρα δρούσε ως εξής: έφτιαχναν πλαστές ταυτότητες με αληθινά στοιχεία ελλήνων αλλά με δικές τους φωτογραφίες. Στην συνέχεια πήγαιναν σε τράπεζες ή αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και έπαιρναν δάνεια.
Με τα δάνεια αυτά αγόραζαν πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία μετέφεραν οδικώς μέσω Βουλγαρίας και Σκοπίων, στην Αλβανία. Εκεί τα πωλούσαν σε Αλβανούς και στη συνέχεια τα ταξινομούσαν με αλβανικές πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας.

Βιτρίνα όλου αυτού του κυκλώματος ήταν η 28χρονη σύζυγος του εγκεφάλου της σπείρας. Μένει νόμιμα στην Ελλάδα και υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις από το 2001. Και για να φαίνονται ακόμα πιο νόμιμοι ακολούθησαν την γνωστή πρακτική του ξεπλύματος μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ.
Μέσω 380 δελτίων φαινόταν να έχει κερδίσει διάφορα 253.000 ευρώ το 2006, το 2007 και το 2009.

Το κύκλωμα δρούσε από το 2006 και η συνολική ζημιά από τις παρανομίες τους είναι σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.
Οι αστυνομικοί, συνέλαβαν χτες τρία μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος Αλβανός, που φέρεται ως αρχηγός και η 28χρονη σύζυγος του, η οποία είχε αναλάβει να ξεπλένει τα κέρδη από τις παράνομες δραστηριότητες. Αναζητούνται άλλοι 11.

newsit
Διαβάστε Περισσότερα »

19 Ιανουαρίου η πρώτη ανοικτή παμβοιωτική συνάντηση "Cafe Wikipedia"

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=7118ba6b72&view=att&th=13446477c0373f1a&attid=0.7&disp=inline&realattid=f_gw90og9g6&zw

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 (18:00-21:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λεβαδείας διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία εργαστήριο για τον εμπλουτισμό της Wikipedia στα Ελληνικά που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) , την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού /Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) και τους συντάκτες της Βικιπαίδειας.

Στο εργαστήριο συμμετείχαν 25 άτομα (2 εκ των οποίων ήδη μέλη της κοινότητας της Βικιπαίδειας) από ποικίλες κοινωνικές κατηγορίες (μαθητές Λυκείου, καθηγητές, δάσκαλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ.), που εξεδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για γενικά θέματα χρήσης της Wikipedia (αξιοπιστία, ποιότητα και εγκυρότητα, αντικειμενικότητα, πνευματικά δικαιώματα κλπ.) όσο και για τον τρόπο εμπλουτισμού της με νέα λήμματα από οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει.

Εισηγητές του εργαστηρίου ήταν οι συντάκτες της ελληνικής Wikipedia οι κ. Γιάννης Γιανναράκης και Μάνος Κεφαλάς, που μύησαν τους συμμετέχοντες στα μυστικά της μεγαλύτερης διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας και έδωσαν απάντηση σε πλήθος αποριών, ενώ έπεισαν για την αναγκαιότητα εμπλουτισμού της ελληνικής Βικιπαίδειας για να αναδειχθεί σε πλούσια, έγκυρη και αξιόπιστη εξαιτίας ακριβώς της εθελοντικής συνεισφοράς της όλο και διευρυνόμενης κοινότητάς της. Παράλληλα, έδωσαν το στίγμα της Βικιπαίδειας, τις βασικές της αρχές που δε μπορεί να είναι άλλες από το τρίπτυχο: Ουδετερότητα - Όχι πρωτότυπη έρευνα - Επαληθευσιμότητα.

Στο δεύτερο μέρος του workshop, επακολούθησε πρακτική εξάσκηση των παρευρισκομένων που πρόσθεσαν με ενθουσιασμό νέα λήμματα, κυρίως τοπικού χαρακτήρα, εντρυφώντας στον κώδικα γραφής της Wikipedia και τους κοινούς ιστότοπους διαμοιρασμού (εικόνων, βίντεοι κλπ.), τα Wikimedia Commons.

Τέλος, αφού σε ένα τρίωρο δεν είναι δυνατόν να εξαντληθούν θέματα που αφορούν ένα τόσο μεγάλο κοινωνικό, ανοικτό και βασισμένο σε εθελοντική συνεισφορά έργο, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για συστηματική συνάντηση των ενδιαφερομένων για τη συνέχεια του εγχειρήματος και το διαρκή εμπλουτισμό της ελληνικής Βικιπαίδειας.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας αναλαμβάνει τη δημιουργία και την υποστήριξη ανοιχτής κοινότητας Wikipedia στη Βοιωτία, με τη διοργάνωση σε μηνιαία βάση συναντήσεων των ομάδων που θα συγκροτηθούν. Σκοπός των συναντήσεων αυτών θα είναι η ενημέρωση για ότι νεότερο, η κατάρτιση αλλά και η υποστήριξη των συμμετεχόντων κατά τη διαδικασία συγγραφής ή/και επεξεργασίας άρθρων στην ελληνική γλώσσα ή για ελληνικά θέματα σε τρίτες γλώσσες, με έμφαση σε θέματα τοπικού, βοιωτικού, ενδιαφέροντος. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοβοηθηθούν, να συνεργαστούν, να εκφράσουν και να καθορίσουν από κοινού τον τρόπο δράσης τους και την επιλογή των λημμάτων.

Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη στις 19 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 6.00 μμ θα γίνει η πρώτη ανοικτή παμβοιωτική συνάντηση "Cafe Wikipedia", στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς (Κάδμου 7 & Δαιδάλου, 3ος όρ.).
Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες:

για το Cafe Wikipedia στο τηλ. 22610.89979 ή 89970 (κ. Κεράστα)
για την ελληνική Βικιπαίδεια
στον ιστόττοπό της φυσικά http://el.wikipedia.org/, αλλά και στα:
mywikipedia.gr,
http://www.facebook.com/mywikipedia.gr και
http://www.twitter.com/mywikipedia
Διαβάστε Περισσότερα »

Η φωτογραφία της χρονιάς έχει ελληνική υπογραφή


Το περιοδικό Life ξεχώρισε και βράβευσε τις καλύτερες φωτογραφίες για το 2011. Μία εξ αυτών η φωτογραφία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας φωτορεπόρτερ Μάρως Κουρή, που τραβήχτηκε στις διαδηλώσεις της Αθήνας την 19η Οκτωβρίου.



Άνδρες των ΜΑΤ «φλέγονται» από την έκρηξη που προκάλεσε μία βόμβα μολότοφ που πετάχτηκε από τους διαδηλωτές προς το μέρος τους κοντά στο ελληνικό Κοινοβούλιο και ο φωτογραφικός φακός της Μαρίας Κουρή ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή και να την περάσει στο φωτογραφικό άλμπουμ της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Η Μαρία Κουρή είναι μία φωτορεπόρτερ που φωτογραφίζει και γράφει για 20 χρόνια, έχει βραβευτεί με το βραβείο SCOOP και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα έντυπα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τώρα έρχεται η διάκριση από το περιοδικό LIFE:


Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο Σοκ : Αυτοπυρπολήθηκε στην σκεπή του εργοστασίου του!!!

Με εγκαύματα τρίτου βαθμού νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας 65χρονος ιδιοκτήτης εργοστασίου. Οι αρχές ήθελαν να κατεδαφίσουν το εργοστάσιο που χτίστηκε σε οικόπεδο που ο 65χρονος είχε κληρονομήσει. Εκείνος βρήκε αυτόν τον φριχτό τρόπο για να διαμαρτυρηθεί.
Το video είναι σοκαριστικό.

Αν δεν αντέχετε μην το δείτε......
eglimatikotita.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοίγει σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Ski slopes of Parnassos mountain, Greece Photo
permisospress.blogspot.com
Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου αρχίζει τη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, με τους αναβατήρες να βρίσκονται σε λειτουργία, αν και ακόμα δεν υπάρχει επάρκεια χιονιού για ασφαλή χιονοδρομία...

Από τις πρώτες πίστες του χιονοδρομικού κέντρου που θα λειτουργήσει είναι η κατάλληλα διαμορφωμένη πίστα του Περικλή, Αίολου, με τη βοήθεια των χιονοπαγίδων, ενώ οι αναβατήρες που θα λειτουργούν σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ασφαλής χιονοδρομία θα είναι οι:
Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7).
Οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν "παγωμένες", ενώ το σαλέ στα Κελάρια θα λειτουργεί κανονικά. Το ωράριο λειτουργίας για τους χιονοδρομικούς αναβατήρες είναι 8 π.μ. έως 4 μ.μ. και για την Τηλεκαμπίνα Αφροδίτη από 8 π.μ. έως 5 μ.μ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αγρότες, ιδιοκτήτες πισίνας, με εισόδημα 132 ευρώ το μήνα !

Αγρότες, ιδιοκτήτες πισίνας, με εισόδημα 132 ευρώ το μήνα !

Η πλειοψηφία των αγροτών στην Ελλάδα φοροδιαφεύγει και μάλιστα με το νόμο που τους επιτρέπει να μην τηρούν βιβλία και στοιχεία. Την ίδια ώρα που τα περιουσιακά τους στοιχεία μαρτυρούν ότι αρκετοί από αυτούς δεν είναι τόσο φτωχοί όσο θέλουν να φαίνονται.
Οσο κι αν φαντάζει απίθανο, ο μέσος όρος των αγροτικών εισοδημάτων που δηλώνουν 1.031.792 άτομα στην Ελλάδα, είναι 1.578 ευρώ το χρόνο ή 132 ευρώ το μήνα. Από το σύνολο οι 900.000 δηλώνουν εισόδημα 815 ευρώ το χρόνο, ενώ μόλις 40 άτομα σε όλη τη χώρα δηλώνουν εισοδήματα από αγροτικές επιχειρήσεις που ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ το χρόνο.
Τα στοιχεία προέρχονται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και τα αποκάλυψε ο πρώην επικεφαλής της Εθνικης Στατιστικής Υπηρεσίας και αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο, Νίκος Καραβίτης μιλώντας προχθές σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ.
Σύμφωνα με τον κ. Καραβίτη, τα στοιχεία αυτά έρχονται σε πλήρη αντίφαση με τις 30 πισίνες που για παράδειγμα υπάρχουν σε ένα αγροτικό χωριό 3.000 κατοίκων στο Δήμο Κιλελέρ της Λάρισας καθώς και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Διευκρινίζοντας ότι προφανώς δεν είναι όλοι οι αγρότες φοροφυγάδες, ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ επισήμανε πως βασική πηγή του προβλήματος είναι το γεγονός ότι οι αγρότες δεν υποχρεούνται να τηρούν βιβλία και στοιχεία ώστε να φορολογούνται.
Σήμερα, η φορολόγησή τους προκύπτει τεκμαρτά από μια δαιδαλώδη διαδικασία, βάσει εγκυκλίων που εκδίδονται κάθε χρόνο.
Με το σύστημα αυτό ευννοείται εκτός όλων των άλλων και η εκτεταμένη φοροδιαφυγή όσων εμπορεύονται αγροτικά προϊόντα, κυρίως τα κηπευτικά. Σε αυτούς καταλήγουν τα μεγάλα κέρδη καθώς εκτός των άλλων είναι εφοδιασμένοι με νομιμότατα παραστατικά που όμως δεν έχουν καμία πρακτική αξία για φορολογικούς ελέγχους.
Ολο αυτό που σήμερα αποτελεί πρόβλημα, σύμφωνα με τον κ. Καραβίτη, ξεκίνησε κάποτε με αγαθές προθέσεις, δηλαδή την ελάφρυνση της φορολογίας των φτωχών αγροτών. Με τη διαφορά ότι οι φτωχοί αγρότες έτσι κι αλλιώς δεν θα πλήρωναν φόρο. Ενώ τώρα, έτσι όπως είναι δομημένο το σύστημα, οι φτωχοί αγρότες δεν ξεχωρίζουν ούτε από τους αγρότες με υψηλά εισοδήματα που θα έπρεπε να επιβαρύνονται με φόρο ούτε από τους πλούσιους εμπόρους.
Πηγή: εφημερίδα Τα Νέα
Διαβάστε Περισσότερα »

Oινόφυτα:Βρήκαν 48 κούτες με λαθραία τσιγάρα






Έναν πακιστανό άνδρα συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί της ομάδας της Β' ΟΠΚΕ Βοιωτίας, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αμάξι του και βρήκαν 48 κούτες με λαθραία τσιγάρα. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άνδρα για έλεγχο σε δρόμο στην περιοχή των Οινοφύτων.
 lamiastar.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Πάνω από 72.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει για τις γερμανικές αποζημιώσεις


 
Πάνω από 72.000 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής υπογράψει την σύμβαση για την επιστροφή των χρημάτων αποζημιώσεων από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο που η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941.

Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα – άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, « Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους ».

Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του.

Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο. Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971.

Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995. Παρά ταύτα, η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το 1964, ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την πληρωμή του δανείου μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε το 1990.

Βεβαίως 21 χρόνια μετά η Γερμανία αρνείται να πληρώσει αυτά που οφείλει.
.. Αντ' αυτού, πληρώνουμε εμείς... 
briefingnews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ντέμης Ρούσσος: Η Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια!

Οργισμένοι είναι οι Έλληνες καλλιτέχνες και όλος ο κόσμος με την συνέντευξη που έδωσε η ανεκδιήγητη Νάνα Μούσχουρη σε γερμανική εφημερίδα.


Ο Ντέμης Ρούσσος, που είναι επίσης ένας μεγάλος καλλιτέχνης που ζει στο εξωτερικό και διαπρέπει, δήλωσε πως η Νάνα Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια και δεν έχει...


το ελληνικό πλέον μέσα της και ορισμένες φορές πότε το’ χει (το ελληνικό) και πότε δεν το ‘χει


Συνεχίζοντας, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει: 


«Με τη Νανά (Μούσχουρη), ποτέ δεν ξέρεις. 


Τη μία είναι βέρα Ελληνίδα, πότε είναι κόντρα. Επειδή ζει στη Γερμανία, αλλά και στην Ελβετία, πάει με αυτούς. 


Δεν βλέπει τα χάλια που έχουμε εμείς κάτω, που οι άνθρωποι υποφέρουν. 


Και εγώ ζω εκτός Ελλάδος, αλλά σκέφτομαι πολύ διαφορετικά».
Διαβάστε Περισσότερα »

Πανικός στη Θεσσαλονίκη με ναρκωτικό 100 φορές πιο δυνατό από τη μορφίνη!

Ανησυχία προκάλεσε ο εντοπισμός για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ποσότητας φαιντανύλης, στη Θεσσαλονίκη.


Εντοπίστηκαν συνολικά 460 γραμμάρια σε συναλλαγή μεταξύ δύο βουλγάρων υπηκόων στο Δερβένι Θεσσαλονίκης. 


Σημειώνεται ότι...


πρόκειται για ένα νέο ναρκωτικό, 100 φορές πιο δυνατό από τη μορφίνη.
24gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Eυρυτανία:Μαζί με το αγριογούρουνο σκότωσε και τον φίλο του(Φώτο)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι μεταξύ φίλων.Όλο το σκηνικό του άδικου θανάτου ....

Συγκλονισμένη είναι η πόλη του Καρπενησίου αλλά και όλη η Ευρυτανία για το τραγικό τέλος που επιφύλαξε  για έναν 51χρονο άνδρα(φώτο*) που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Μαραθιά Αγράφων του νομού Ευρυτανίας  όταν ο φίλος του(28χρονος) τον πυροβόλησε κατά λάθος νομίζοντας ότι είναι θήραμα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Prasia.com.
Η παρέα των 7 κυνηγών,μεταξύ τους φίλοι και πολλές φορές να έχουν κυνηγήσει σαν ομάδα,
ξεκίνησαν χθές το πρωί για το συνηθισμένο για τα βουνά της Ευρυτανίας,κυνήγι αγριογούρουνου έξω απ το χωριό Μαραθιά .
Κατα το μεσημέρι(4-4:30) αφού "κόψανε" την περιοχή και βρήκαν ίχνος χοίρου,όπως γίνεται συνήθως όλη η ομάδα έστησε καρτέρι και πήραν τις θέσεις που είχαν προαποφασίσει. Ο αγριόχοιρος πέρασε ανάμεσα απο τους δύο(δράστης και θύτης) και αστραπιαία και οι δύο μαζί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον χοίρο.Όμως λόγω κακής θέσης του 28 χρονου ή ίσως και σε πολλούς άλλους λόγους(κούραση,απειρία ,χαμηλή ορατότητα) τα σκάγια πήραν και τον φίλο του με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο 51χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο ΓΝ.Καρπενησίου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θανατός του ενώ η σωρός του μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή .
Ο δράστης συνελήφθη απο αστυνομικούς του ΑΤ Κερασοχωρίου και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Καρπενησίου.

Το όπλο του 28χρονου κατασχέθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αθηνών για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά.
Η κηδεία του άτυχου 51χρονου,επαγγελματία στο Καρπενήσι ,θα γίνει πιθανότατα αύριο.
*..Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας έστειλε αναγνώστης,ένας εκ  των τεσσάρων κυνηγών της φωτογραφίας είναι ο αδικοχαμένος 51χρονος σε παλιό κυνήγι αγριόχοιρου με την παρέα του..
prassia-eyrytanias.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ