Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Κουβέντες που σε κάνουν να σκέφτεσαι… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά..

1. Ο χρόνος που χάσατε κάνοντας κάτι που σας αρέσει δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένος χρόνος.

2. Η αποτυχία είναι μία καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις πάλι. Αυτή τη φορά πιο έξυπνα.

3. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας φτιάχτηκαν για να τα μοιραζόμαστε.

4. Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις.

5. Όσο περισσότερο περιμένεις το μέλλον, τόσο μικρότερο θα είναι.

6. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε αλλά όχι τα πάντα.

7. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι αν δεν έρθει ένα εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη αυτή.

8. Δεν θυμόμαστε ημέρες αλλά στιγμές.

9. Ποτέ μην ζεις για το αύριο. Κάνε ότι πρέπει σήμερα κιόλας.

10. Ο κόσμος μας είναι ένα βιβλίο και όσοι δεν ταξιδεύουν έχουν διαβάσει μόνο 1 σελίδα.

11. Τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είμαστε ξύπνιοι

12. Πότε δεν θα καταφέρεις να διασχίσεις τον ωκεανό, αν δεν έχεις τη δύναμη να αποχωριστείς τη στεριά.

13. Αν ακούσεις μία φωνή από μέσα σου να λέει ότι δεν είσαι ικανός να κάνεις κάτι, τότε κάντο! Προσπάθησε να σβήσεις αυτή τη φωνή.

14. Ο κόσμος μας είναι απλώς ένας καμβάς της φαντασίας μας.

15. Μόνο αυτοί που θα ρισκάρουν να πάνε μακριά, θα δουν τελικά μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος.

www.tsantiri.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Τι «παίζουν» οι εφημερίδες της Κυριακής


Τα πρωτοσέλιδα του αυριανού Τύπου

Για τον λογαριασμό που άφησε η τρόικα στην Αθήνα, την κατάρρευση του κομματικού συστήματος αλλά και μια κοινωνία σε απόγνωση κάνουν λόγο στα πρωτοσέλιδα τους οι αυριανές Κυριακάτικες εφημερίδες.

















Διαβάστε Περισσότερα »

Τι έκανε στη χούντα ο Γεώργιος Γεωργίου

Διαρροές και φήμες εμπλέκουν τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμύνης
σε περίεργα περιστατικά που συνέβησαν στην περίοδο της δικτατορίας

Τι έκανε στη χούντα ο Γεώργιος Γεωργίου
Σοβαρά ερωτηματικά για την επιλογή του πρέσβη επί τιμή κ. Γεώργιου Γεωργίου στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας προκαλούν οι διαρροές πληροφοριών, τόσο από διπλωματικούς παράγοντες, όσο και από στρατιωτικούς, για το παρελθόν και την πολιτική δράση του κ. Γεωργίου κατά την περίοδο της δικτατορίας των Συνταγματαρχών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεωργίου σπούδαζε στη Σχολή Ικάρων από την οποία έφυγε και αργότερα φέρεται να επικαλέστηκε διάταγμα της Δικτατορίας σύμφωνα με το οποίο επιτρεπόταν η διά εξετάσεων πρόσληψη σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προκειμένου να μεταπηδήσει στο Διπλωματικό Σώμα.
Στη συνεδρίαση ΡΕ’ της Παρασκευής 13 Ιουνίου 1975, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, είχε αναφερθεί στη δράση του κ. Γεωργίου κατά τη διάρκεια της δικτατορίας.  
Συγκεκριμένα, στα Α’ Πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων εκείνης της ημέρας, στη σελίδα 3.242, αναφέρεται ότι ο κ. Γεωργίου απέτυχε στις πρώτες εξετάσεις να ενταχθεί στο Διπλωματικό Σώμα, αλλά στην επανάληψη 8 μήνες μετά, ήρθε πρώτος.
Ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης καταγγέλλεται ότι γνώριζε τον αδερφό του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου και σύμφωνα με τις καταγγελίες του Χαραλαμπόπουλου, φημολογείται πως τού είχε βαφτίσει το παιδί.
Το επεισόδιο
Επίσης στον κ. Γεωργίου αποδίδεται περιστατικό απαγωγής Έλληνα αντιστασιακού ο οποίος είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Νορβηγία.  Φέρεται μάλιστα να είχε φραστικό επεισόδιο με τον τότε επιτετραμμένο της Ελλάδας Φρατζεσκάκη.
Στη δράση του κ. Γεωργίου κατά τη Δικτατορία αναφέρεται και ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Βασίλειος Φίλιας, στο βιβλίο του «Τα αξέχαστα και τα λησμονημένα» (εκδόσεις Παπαζήση, 1997, σελ. 176).
 Ερωτηματικά
Υστέρα από αυτά αναμένουμε από τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο να ζητήσει εξηγήσεις στο αυριανό υπουργικό Συμβούλιο από τον κ. Γεωργίου. Θα ανέμενε κανείς, τόσο από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, όσο και από τον πρέσβη επί τιμή κ. Γ. Γεωργίου να δώσουν εξηγήσεις με δηλώσεις ή ενυπόγραφο κείμενο για όλα αυτά.
Ο επίσης προερχόμενος από το διπλωματικό σώμα, υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος τι γνωρίζει περί του θέματος ή γνωρίζει ή έχει ενημερωθεί από ανώτατους αξιωματικούς των επιτελείων και κάνει πως δεν καταλαβαίνει; Τι συμβαίνει;
Το ζητούμενο είναι είτε να βγει και να υπερασπιστεί το παρελθόν του και ταυτόχρονα να παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξης ή να αντικρούσει όσα λέγονται.
Διότι αν οι κατηγορίες αυτές λέγονται ανεύθυνα από ανώνυμους, δεν έχουν σημασία.
Αν ωστόσο υπάρχουν οι καταγραφές στα πρακτικά της Βουλής και στο Βιβλίο ενός σοβαρού Ακαδημαϊκού όπως ο κ. Φίλιας, τότε υπάρχει θέμα. Και τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται τυχαίο λίγο καιρό μετά το γλέντι «κρυφο-χουντικών» στη Σχολή Ευελπίδων κι ενώ οι “New York Times” προωθούν σενάρια επιστροφής στη δραχμή και εμπλοκής του Στρατού στις πολιτικές εξελίξεις, τρεις εβδομάδες μετά το σχετικό ντελίριο του τουρκικού Τύπου…
newsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Δίαιτα: Άγχος και φόβος για το αν θα πετύχει.


dieta celulitis
Ψυχολογία.
Στη ζωή μας κάθε μέρα θέτουμε νέους στόχους και προσπαθούμε για το καλύτερο , είτε είναι στη δουλειά μας, είτε στα προσωπικά μας ή γενικά σε νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται.
Οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, συνήθως ακολουθείται από το αίσθημα Φόβου – Ανασφάλειας – Άγχους.
Προσπαθούμε να φανούμε δυνατοί , θέλουμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά φοβόμαστε ότι δε θα είμαστε αρκετοί. Απελπιζόμαστε γιατί νιώθουμε ότι θα μπορούσαμε να δώσουμε παραπάνω. Και οι κρίσεις πανικού είναι αναπόσπαστο κομμάτι !
Πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε όλα αυτά τα μίζερα αισθήματα και να νιώσουμε Δύναμη – Πάθος – Αισιοδοξία?
Στη Δίαιτα.
Η πορεία και η αποτελεσματικότητα μια Δίαιτας εξαρτάται άμεσα από το πόσο καλά θα μάθουμε να μετριάζουμε αυτά τα αισθήματα.
Και εδώ έρχεται ο ρόλος του διαιτολόγου. Η δίαιτα διέπεται από τους κανόνες υγιεινής διατροφής, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη – ασθενή , καθοδηγώντας κάθε φορά τα συναισθήματα του πελάτη προς όφελος της δίαιτας.
Όταν ξεκινάμε μια δίαιτα νιώθουμε Άγχος και φόβο.
Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή ή όχι για δίαιτα, μην αναβάλεις ποτέ τίποτα για την επόμενη μέρα!
Νιώθω ότι θέλω να αλλάξω … από αυτή τη στιγμή ξεκινάω! Ο ενθουσιασμός, μπορεί να μας γεμίσει με απίστευτη ενέργεια.
Δε σταματάμε ποτέ να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας στα κιλά που θα θέλαμε. Δε χαλαρώνουμε από το στόχο μας, αλλά χαλαρώνουμε από όλα τα εμπόδια που έχουμε στο μυαλό μας γιατί, σίγουρα θα έρθουν… αλλά θα περάσουν!
Νιώθουμε απελπισία, δε θα αντέξω να τελειώσω τη δίαιτα !
Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, θα υπάρξουν στιγμές που θα λυγίσεις, θα νευριάσεις, θα πιεστείς… πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι είναι στιγμές!
Τη μια στιγμή, τα βλέπεις όλα δύσκολα , την επόμενη μέρα είσαι γεμάτος αισιοδοξία, σα να είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα!
Προσπερνάς αυτές τις κρίσεις απελπισίας και συνεχίζεις, δε τρέχει και τίποτα στις 4 βδομάδες δίαιτας να χαλάσεις 2 – 3 μέρες , πάλι είσαι κερδισμένος από την προσπάθεια!
Ο φόβος του ¨ κλεψίματος ¨.
θα συμβεί , είναι το μόνο σίγουρο, θα συμβαίνει συνέχεια! .. ο διαιτολόγος, είναι ο πρώτος και ίσως ο μόνος που θα σε καταλάβει και μπορεί να σε βοηθήσει, στο να χειρίζεσαι αυτές τις καταστάσεις. Προσπάθησε να δεις τον διαιτολόγο σα συνεργό στο έγκλημα και όχι σαν αστυνόμο!
Όταν χαλάσεις τη δίαιτα, απλά το προσπερνάς και συνεχίζεις το πρόγραμμα όπως έχει, σα να μην έγινε! Αν αγχωθείς και νιώσεις τύψεις ή νιώσεις αδύναμος στο να βγάλεις τη δίαιτα, απλά το έχασες το παιχνίδι!
Το λίγο κλέψιμο, δε θα χαλάσει όλη τη δίαιτα, το θέμα είναι να συζητάς με το διαιτολόγο, για να γνωρίζει και να είναι σε θέση να μπορεί να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγεί!
Η σχέση Διαιτολόγου – Πελάτη , είναι μια σχέση γεμάτη αντιθέσεις.
- δε μπορώ άλλο – μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και έχεις ήδη χάσει 10 κιλά!
- δε θέλω – δε θέλεις να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι ? αφού μπορείς ?
- κουράστηκα – Νομίζω , έχεις πολύ ενέργεια ακόμα! Οι υπόλοιποι δεν έχουν κάτι παραπάνω από σένα !
Μέσα από την κόντρα θα βγει η καλύτερη δουλειά!!!
η δίαιτα θέλει ΔΥΝΑΜΗ – ΠΑΘΟΣ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και είναι αισθήματα που όλοι τα έχουμε, το θέμα είναι να μάθουμε να τα ελέγχουμε!!!
Καλή συνέχεια σε όσους κάνουν δίαιτα .. καλή αρχή σε όσους ξεκινήσουν τώρα!!!!!!!!!!
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος,
Επιστημονικός Συνεργάτης του www.iator.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Απίθανοι ισχυρισμοί από τη Βουλή για τα εξωφρενικά πριμ των υπαλλήλων

Απίθανοι ισχυρισμοί από τη Βουλή για τα εξωφρενικά πριμ των υπαλλήλων

Με απίστευτες δικαιολογίες προσπαθεί η Βουλή να κατευνάσει τις έντονες λαικές αντιδράσεις για την αντιπαροχή που δίνεται στους υπαλλήλους της προκειμένου να τους αφαιρεθεί το εξωφρενικό προνόμιο που είχαν έως τώρα να λαμβάνουν αφορολόγητα δύο επιπλέον μισθούς το χρόνο.
Το επιχείρημα που προβάλεται είναι ότι το πριμ για την ενίσχυση του κοινοβουλευτικού έργου είναι αντίστοιχο με τα πριμ παραγωγικότητας που θα δίνεται σε όλο το δημόσιο τομέα. Αυτό το οποίο όμως δεν αναφέρεται είναι το γεγονός ότι η Βουλή για πολύ συγκεκριμένες περιόδους, όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και διάφορες επιμέρους περιόδους του χρόνου σχεδόν υπολειτουργεί λόγω διακοπών των εργασιών της, άρα και ο φόρτος των υπαλλήλων της δεν είναι τόσο μεγάλος.
Επίσης, αναφέρεται ότι η δαπάνη έπεσε από τα 16,9 εκατομμύρια ευρώ για το 2011 στα 5,1 εκατομμύρια για το 2012 και ότι το πριμ δεν θα ξεπερνά τα 100 ευρώ το μήνα, άρα 1.200 ευρώ το χρόνο. Ομως μια απλή μόλις διαίρεση του αριθμού των υπαλλήλων που φτάνουν σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του 1.290 δείχνει ότι το ποσό δεν είναι 1.200 ευρώ, αλλά 3.970 ευώ, δηλαδή 330 ευρώ το μήνα.
Η Βουλή υποστηρίζει ότι δεν γίνονται πλέον νέες προσλήψεις. Δεν αναφέρεται φυσικά ότι ο αριθμός των υπαλλήλων της έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια καθώς με αδιαφανείς διαδικασίες έχουν προσληφθεί συνεργάτες βουλευτών και υπουργών, παιδιά πολιτικών και συγγενείς ήδη εργαζομένων σε αυτήν. Μια απλή έρευνα μπορεί να αποδείξει εύκολα του λόγου το αληθές.
Διαβάστε Περισσότερα »

Καμήλα εξέφρασε τον έρωτά της για έναν αγρότη [βίντεο]

Τουρκία, καμήλα, αγρότης, έρωτας, κάμερα

Τα 15 λεπτά δημοσιότητάς της διεκδίκησε μια καμήλα στην Τουρκία, η οποία έκανε δυναμική εμφάνιση στο πλάνο, την ώρα που δύο αγρότες έδιναν συνέντευξη, και εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της για έναν από αυτούς.
Την ώρα που ο δημοσιογράφος είχε μπροστά του τους δύο άντρες, η μία εκ των δύο καμηλών που βρίσκονταν λίγο πιο πέρα, ακούμπησε μαλακά στο λαιμό του ενός, ενώ όταν εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει ευγενικά, εκείνη του έδειξε ότι δεν το βάζει εύκολα κάτω...
Διαβάστε Περισσότερα »

Έλληνας 104 ετών ο γηραιότερος χρήστης του facebook


Kάνει πλήρη χρήση των εφαρμογών του κοινωνικού δικτύου

Ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος φαίνεται ότι είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δεν μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908. Γιατί? Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media? Όπως θα καταλάβετε, είναι λίγο αδύνατο να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω» γράφει στο προφίλ του.

Ο κ. Πανουτσόπουλος έχει καταγωγή από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων και κάνει πλήρη χρήση των εφαρμογών του Facebook, από likes, μέχρι ανέβασμα φωτογραφιών και πρόσκληση φίλων ενώ διαθέτει Gmail, κινητό τηλέφωνο και δηλώνει... χήρος...

Όπως αναφέρει το «kalavrytanews» έχει παιδιά αλλά και εννέα δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοιχτά την Κυριακή όλα τα καταστήματα


Εορταστικό Ωράριο

Οι έμποροι αναμένουν οι φετινές πωλήσεις να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τις ζημιές που έχουν...
επιφέρει τα μέτρα λόγω της κρίσης.

Την Πέμπτη ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο έτσι τα καταστήματα τις καθημερινές και μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου θα μένουν ανοιχτά από 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τα Σάββατα 17 Δεκεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) και 31 Δεκεμβρίου (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 (λόγω της εργασίας της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2011) τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Το κανονικό ωράριο επανέρχεται στις 3 Ιανουαρίου
Διαβάστε Περισσότερα »

Καρπενήσι:Φως και θέαμα στην πλατεία. Άνοιξε τις πύλες του το "Βασίλειο των Πάγων" (Φώτο)


Άνοιξε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ο δήμος Καρπενησίου χθές.
Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης άναψε  το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και μαζί τα χαμόγελα πολλών μικρών παιδιών που είχαν γεμίσει απο νωρίς την πλατεία.
Συγχρόνως λειτούργησε για πρώτη φορά στο Καρπενήσι το παγοδρόμιο όπου ξάφνιασε χαρούμενα μικρούς και μεγάλους.
 

Χρόνια πολλά σε όλους τους Ευρυτάνες!
 



 




http://gordiosdessmos.blogspot.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα »

Πόσα λέτε ότι εισέπραξε το Δημόσιο από τους 17 φοροφυγάδες;;;



ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ

Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.
Άνθρωποι που έχουν βάλει μέσα το Δημόσιο και εξαιτίας τους πληρώνουμε τώρα εμείς τα σπασμένα εξακολουθούν...
να μας βγάζουν κοροιδευτικά την γλώσσα και εκτός από την περιπέτεια της σύλληψης να συνεχίζουν ανενόχλητοι την ζωή τους.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, από τους 17 φοροφυγάδες που συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ για συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από ΦΠΑ ύψους 5,6 εκατ. ευρώ, στο ταμείο μπήκαν μόνο

50.000 ευρώ!

Αν μάλιστα σε αυτούς προστεθούν και οι 32 που συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη πάνω από 40 εκατομμύρια τότε θα διαπιστώσει κανείς ότι αυτή η χώρα με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι νόμοι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!
news24gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Έγκλημα πάθους στην Καστοριά - Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια δολοφονία




- Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καστοριάς από τον άγριο φόνο της 21χρονης φοιτήτριας από την Κέρκυρα
- Ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε γράψει στο Facebook ότι "θα την ακολουθούσε"
- Τράκαρε με το ΙΧ μετά από αστυνομικό έλεγχο στο Κιλκίς και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Η σορός της κοπέλας βρέθηκε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Καστοριά με θύμα νεαρή κοπέλα που έφυγε πρόωρα χωρίς να προλάβει να χαρεί τη ζωή. Η 21χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου κοντά στη λίμνη, άγρια δολοφονημένη - όπως όλα δείχνουν - από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ ο 35χρονος κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha FM από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε events.

Όσοι τους ήξεραν μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα που έζησαν, ωστόσο στη σχέση υπήρχαν σύννεφα καθώς ο 35χρονος φέρεται να τη ζήλευε και ίσως αυτό ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ λένε ότι ο 35χρονος ανέβασε χθες μήνυμα στο Facebook, με το οποίο "εξηγεί" την πράξη του και ζητεί "συγγνώμη". Προαναγγέλλει επίσης ότι θα προχωρήσει σε κάποια πράξη κατά του εαυτού του λέγοντας "έρχομαι κι εγώ μαζί σου".


Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό κοντά στη λίμνη με δέκα μαχαιριές στην καρδιά και ένα τραύμα από κατσαβίδι στο λαιμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha fm της Καστοριάς, ήταν ο ίδιος ο δράστης που υπέδειξε στην αστυνομία τον τόπο που είχε αφήσει το πτώμα. Όπως έγινε γνωστό οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία μέσα στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Εκείνος φέρεται να την χτύπησε και στη συνέχεια να την κατακρεούργησε. Πέταξε το πτώμα κοντά στη λίμνη και τράπηκε σε φυγή.


Ο 35χρονος, κατά τη διάρκεια της Παρασκευή φέρεται να ανέβασε το μήνυμα του στο Facebook. Πριν ή μετά τη δολοφονία και κατά την 16η του μήνα φέρεται να την ανάγκασε να ανεβάσει στο προφίλ της τις φωτογραφίες των δύο τους.


Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη μετά από αστυνομικό έλεγχο σε δρόμο του Κιλκίς. Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολώνα. Ο αστυνομικός έλεγχος που έγινε στο ΙΧ βρήκε ίχνη από αίμα και μαλλιά στο πορτ μπαγκάζ.

Ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς.


Η κοπέλα καταγόταν από την Κέρκυρα και φοιτούσε στο ΤΕΙ Καστοριάς στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων. Ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς.

newsit.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι καλύτερες ατάκες για το πλωτό δέντρο που βούλιαξε


Νούμερο ένα θέμα συζήτησης σήμερα στη Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το πλωτό δέντρο που το πήρε ο αέρας και το «τράκαρε» στην προβλήτα.

Οι ατάκες που αναρτώνται, μάλιστα, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης twitter είναι το λιγότερο… ξεκαρδιστικές.

Για να δούμε μερικές...







Πηγή: spnews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Μια ημέρα αποβολή για την πιο διάσημη μούντζα


Η φωτογραφία του Λαρισαίου μαθητή που είχε αποδώσει το παράσημο της ανοικτής παλάμης στους επισήμους κατά την ημέρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου έκανε το γύρο της Ελλάδας και έγινε πρώτο θέμα σε πολλά μέσα ενημέρωσης.
Άλλοι ήταν ενάντια σε αυτή του τη χειρονομία και άλλοι τον έκαναν «ήρωα», γιατί μέσα από αυτή την κίνηση ένιωσαν ότι εκφράστηκε η πλήρης αγανάκτηση του κόσμου, αλλά και η απαξιώσή του προς τα πολιτικά πρόσωπα.

Μία ημέρα αποβολή για την πράξη του

Τελικά, οι καθηγητές - μέλη του συλλόγου διδασκόντων στο 3ο - νυχτερινό - ΕΠΑΛ Λάρισας συνεδρίασαν χθες, Παρασκευή, και αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής για τον μαθητή του σχολείου ο οποίος μούντζωσε τους επισήμους στη Λάρισα.

Όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερίας", στη χθεσινή συνεδρίαση του συλλόγου μετείχε και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ η οποία εξαρχής - όπως και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης- είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του - τουλάχιστον - εκπαίδευση.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι η απόφαση του συλλόγου διδασκόντων προσπαθεί εύλογα να κρατήσει ίσες αποστάσεις, τόσο από αυτούς που στηρίζουν τον μαθητή, όσο και από εκείνους που θεωρούν οτι ήταν μια ενέργεια που οι κανονισμοί λειτουργίας μιας σχολικής μονάδας την τιμωρούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο σύλλογος διδασκόντων μπορούσε να επιβάλλει μέχρι και πενθήμερη αποβολή στον μαθητή.

Διαβάστε Περισσότερα »

"Ο Άγιος Βασίλης...Κοκκινοσκουφίτσα" στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

H “επανάσταση” της Λιβύης συνεχίζεται στους… δρόμους της Θεσσαλονίκης

  24GR:   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24GR, οι ιδιωτικές κλινικές που "φιλοξενούνται" οι Λίβυοι, με έξοδα του Ελληνικού κράτους, είναι ο "Κυανός Σταυρός", η "Βιοκλινική", και το "Διαβαλκανικό". 


Στον "Κυανό Σταυρό" βρίσκονται ήδη περισσότεροι από 50 Λίβυοι, εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες. 


Ένας ολόκληρος όροφος της κλινικής...


τους έχει διατεθεί (το ίδιο θα γίνει και στη Βιοκλινική όπου επίσης ένας ολόκληρος όροφος *4ος* έχει ετοιμαστεί και θα τους διατεθεί), το προσωπικό είναι ανάστατο και τρομοκρατημένο από τα συνεχόμενα περιστατικά βίας και παρενοχλήσεων που δέχονται από τους δήθεν τραυματίες Λίβυους, ενώ σύμφωνα με καταγγελία που δεχθήκαμε, στο "Διαβαλκανικό" μαχαιρώθηκε πριν από 3 ημέρες άνδρας της ομάδας φύλαξης της κλινικής από μανιασμένο Λίβυο, επειδή του έκανε παρατήρηση να μην παρενοχλεί τις νοσηλεύτριες!! 


Ο άτυχος φύλακας, βρίσκεται στην εντατική! 


Οι άσεμνες χειρονομίες και οι επιθέσεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι συνεχόμενες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ενώ οι υποτιθέμενοι τραυματίες Λίβυοι που βρίσκονται στον "Κυανό Σταυρό" αλωνίζουν μέσα στην κλινική, καπνίζοντας μέσα στους θαλάμους και τους διαδρόμους, πίνοντας αλκοόλ, και αρκετοί απ' αυτούς, απουσιάζουν για πολλές ώρες από εκεί που υποτίθεται νοσηλεύονται, χωρίς κανένας να μπορεί να γνωρίζει που βρίσκονται. Προφανώς κόβουν βόλτες ανενόχλητοι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!



Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται ακόμα 40-50 Λίβυοι στην "Βιοκλινική" Θεσσαλονίκης! 




Καθημερινά εδώ στο 24GR δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα απόγνωσης από ανθρώπους που εργάζονται σ' αυτές τις κλινικές. 


Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ' όσο μπορεί κανείς να φανταστεί, τη στιγμή μάλιστα που ΟΛΑ τα ΜΜΕ και τα μεγάλα portal κάνουν γαργάρα το θέμα.
____________________________________






Διαβάστε τώρα το θέμα του polemosgenel.blogspot.com


- Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από την Λιβύη, αλλά από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Οι εικονιζόμενοι υποτίθεται ότι είναι τόσο "βαριά τραυματίες" ώστε δεν μπορούσαν να νοσηλευθούν στην χώρα τους και έπρεπε απαραίτητα να μεταφερθούν για αυτόν τον σκοπό στην Ελλάδα. 


Είναι οι 144 Λίβυοι που μεταφέρθηκαν με Airbus 320 στην Θεσσαλονίκη δωρεάν και μετά από άδεια του Ελληνικού κράτους για να “νοσηλευθούν”.


Οι υπάνθρωποι αυτοί εγκληματίες πολέμου αφού πρώτα έκαναν την “επανάστασή” τους παραδίδοντας όλο τον πλούτο και κυρίως το πετρέλαιο της χώρας τους κατευθείαν στα χέρια ξένων εταιρειών, και αφού λεηλάτησαν, βίασαν και δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους, τώρα με πρόσχημα τη “νοσηλεία” τους, διαμένουν και σιτίζονται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία και επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρικά κέντρα όπου εξετάζονται και κάνουν φυσιοθεραπείες με όλα τα έξοδα πληρωμένα, από κονδύλια του ΟΗΕ και άλλων τέτοιων “ανθρωπιστικών” φορέων του διεθνούς Σιωνισμού και με την συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και του “Ελληνικού” κράτους.


Ο αριθμός των Λίβυων που έχει συμφωνηθεί από το “ελληνικό” κράτος να εισέλθει με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο στην χώρα μας και αφού πρώτα κάνει πολυτελείς διακοπές σε ξενοδοχεία, φυσιοθεραπείες και μασάζ σε ιατρικά κέντρα είναι 17.000 άτομα. 


Εκατοντάδες ακόμη Λίβυοι έποικοι καταφθάνουν καθημερινά ακολουθώντας άλλες διαδικασίες. 


Είναι βέβαιο ότι μετά το πέρας της “νοσηλείας” τους, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν, αλλά θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, αποτελώντας πρώτη ύλη έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή από ξένες δυνάμεις, για συμμετοχή σε φυλετικούς πολέμους και “επαναστάσεις” αντίστοιχες με αυτές που πραγματοποίησαν και στην Λιβύη.


Την ίδια στιγμή το νέο τιμολόγιο που εφαρμόζεται ήδη σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας από τα τέλη Σεπτεμβρίου ισχύει ο νέος ενιαίος τιμοκατάλογος, σύμφωνα με τον οποίο μια ανασφάλιστη Ελληνίδα καλείται να πληρώσει 872 Ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και 1541 Ευρώ για καισαρική τομή. 


Η αφαίρεση σκωληκοειδίτιδος βρίσκεται στα 983. 


Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και εργαζόμενοι σε ανασφάλιστες εργασίες, βρίσκονται δίχως πρόσβαση σε καμιά ιατρική περίθαλψη και καλούνται απλώς να πεθάνουν εάν δεν έχουν να πληρώσουν.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η αφορμή για την οποία διαδηλώνουν οι Λίβυοι της φωτογραφίας.


Τέσσερις ανήλικοι μαθητές Λυκείου της Αττικής και μία καθηγήτρια τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκή με Λίβυους έξω από ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν την πενθήμερη εκδρομή τους.




Η ένταση ξεκίνησε έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ. 


Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν Λίβυοι "τραυματίες πολέμου", που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο και περιθάλπονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά κάποιες από τις ανήλικες κοπέλες του σχολείου.


Μετά από λογομαχία, ένας εκ των αλλοδαπών τραυμάτισε σοβαρά έναν μαθητή χτυπώντας τον με τις πατερίτσες του στο κεφάλι, με την καθηγήτρια να τραυματίζεται από διάφορα αντικείμενα που άρχισαν να εκτοξεύουν οι Λίβυοι, όταν κλιμακώθηκε η ένταση.


Αφού η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, που δέχτηκαν άμεσα επίθεση. 


Οι Λίβυοι άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα να καλέσουν ενισχύσεις. Τότε στο σημείο έσπευσαν μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και τότε μόνο οι Λίβυοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν να χτυπούν μαθητές και αστυνομικούς. 


Η αστυνομία αποχώρησε δίχως να κάνει ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή!


Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από την πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν στην συνέχεια οι Λίβυοι, διαμαρτυρόμενοι για “την συμπεριφορά της αστυνομίας”. 


Τους ενόχλησε το ότι κάποιοι αστυνομικοί αντιστάθηκαν στα χτυπήματα που δέχονταν!


Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι καθώς οι Λίβυοι είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και προκλητικοί. 


Επιτίθενται κατά ομάδες απρόκλητα σε περαστικούς, τους βρίζουν και παρενοχλούν συνεχώς διερχόμενες γυναίκες.




http://polemosgenel.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού


Επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός. Συγκεκριμένα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, όπου αναμένεται ύφεση των φαινομένων τη νύχτα.

Την Κυριακή η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο, ενώ νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα.

Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά στα πελάγη στα 9 μποφόρ και θα εξασθενίσουν το βράδυ κυρίως στα δυτικά. Την Κυριακή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα με εξασθένηση από το βράδυ.

Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού στη χώρα με έντονες βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο αναμένεται τη Δευτέρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ΓΓΠΠ εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνει τα εξής:
- Εξαιτίας των κινδύνων από πτώση κεραυνών κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να αποφεύγουν τη μετακίνηση και την παραμονή τους στην ύπαιθρο.
- Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
- Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
- Να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
- Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ