Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Xλιδή , σπατάλη και ημέτεροι ...και στο "χρεοκοπημένο" ΠΑΣΟΚ !

Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει δύο από τις έγγραφες καταγγελίες εργαζομένων που βρίσκονται στα χέρια κορυφαίων στελεχών. Πραγματικά μένει να διαπιστωθεί αν η νέα ηγεσία θα πνίξει το θέμα, αν τα στόματα θα κλείσουν μόλις οι μισθοί πληρωθούν ή αν τελικά φροντίσουν κάποιοι να μάθει την αλήθεια ο λαός και ειδικότερα οι ψηφοφόροι του κόμματος.

Δείτε μια από αυτές :
«Το τρομερό γυμναστήριο έχει δύο σάουνες και αυστηρό face control»

«Μέχρι το 2004 οι έμμισθοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ ήταν 80 άτομα. Οι μισθοί είχαν πάντα αποκλίσεις όχι όμως τεράστιες, ήταν πάντα ευνοούμενο το τμήμα του λογιστηρίου - οικονομικό, αλλά όχι με μεγάλες διαφορές. Σήμερα οι εργαζόμενοι οι «επίσημοι» έχουν φτάσει τους 160 αισίως! Εχουμε γύρω στα 200 άτομα αποσπασμένους υπαλλήλους εκ των οποίων οι 100 είναι αστυνομικοί, μοιρασμένοι δεξιά και αριστερά. Ο Νίκος αδελφός Γιώργου έχει γύρω στους 30 αυτοί είναι όλοι στο ΠΑΣΟΚ χρεωμένοι. Εχουμε πολλούς υπαλλήλους με μπλοκάκια και με συμβάσεις έργου.

Το ΠΑΣΟΚ επίσης έχει κάνει και την παγκόσμια πρωτοτυπία να απασχολεί και συνταξιούχους χωρίς φυσικά να έχουν κάνει διακοπή σύνταξης με πρώτη και καλύτερη την πρώην λογίστρια την οποία την βρήκαν αλλά την διατηρήσαν, Μ. Π. συνταξιούχο σήμερα με παράλληλο μισθό από το ΠΑΣΟΚ ο οποίος ακούγεται ότι ακουμπάει τα 5000 ευρώ! Η κυρία αυτή κατάφερε να βάλει και την κόρη της (ηλικία 22-25 όχι παραπάνω) το οποίο κοριτσάκι το έχει στο γραφείο της και μιας και αποφασίζει η μαμά για τον μισθό της είπε να μην προκαλέσει και της δίνει μόνο 2000 ευρώ!

Επίσημα το ΠΑΣΟΚ από το 2004 έως και το 2008 δεν έβαλε ούτε την νόμιμη αύξηση.

Συνεχίζουμε στο άλλο γραφείο του οικονομικού εκεί ήταν μέχρι πριν κανένα χρόνο υπεύθυνος ο Γεωργακόπουλος έχει μείνει η κυρία Κ. Κ., υπάλληλος του ΥΠΕΞ κολλητή Γιώργου! Λοιπόν η κυρία αυτή εκτός όλων των άλλων έβαλε την νύφη της στο ΠΑΣΟΚ 1800 ευρώ ακούγεται γι’ αυτήν, η οποία ανοίγει κάτι φακέλους… δεν έχουν με τίποτα άλλο να την απασχολήσουν και ανακάλυψαν αυτή την θέση! Και φυσικά έβαλε τον έτερο του γραφείου της, στη Βουλή Μ. Σ. Είναι ένας από τους 4 που μπήκαν στη Βουλή μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Το γραφείο της είναι εντυπωσιακό και το διακοσμεί μια τεραστία μπουχάρα! Ολοι αυτοί είχαν οδηγούς, τηλέφωνα κ.τ.λ. και κάποια στιγμή ξέφυγε σε έναν από αυτούς που παραλάμβανε τους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων “ανεβάζω λογαριασμό κινητό συζύγου υπουργού 17.000 ευρώ”.

Α. Δ. φίλη Μαργαρίτας θεία κανονική τι κάνει δεν ξέρω πάντως παίρνει και αυτή άλλο ένα 8000.
Ο Γ. Π. μια φορά κάθε μήνα μας επισκέπτεται, κυρίως μπαίνει από την πίσω είσοδο και γι’ αυτόν ακούγεται ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να τον πληρώνει με 7000 ευρώ.

Το τρομερό γυμναστήριο βρίσκεται στο δεύτερο όροφο κλειδωμένο καλά, έχει πολύ αυστηρό face control μπαίνουν μόνο οι κολλητές του ΓΑΠ, το περιφρουρεί καλά ο Π., έχει δύο σάουνες για τις οποίες έγινε ειδική εγκατάσταση τριφασικού ρεύματος και υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλιώς θα βυθιζόταν όλο το Κολωνάκι στο σκοτάδι! Οι καρέκλες του κτιρίου στοιχίζουν 700 ευρώ η μια και φυσικά ο γυμναστής είναι υπαρκτό πρόσωπο είναι πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ ίσως και από τότε που ήρθε ο ΓΑΠ, και παίρνει 2500 ευρώ. Προσφάτως ο ΓΑΠ αγόρασε δυο ποδήλατα από ανθρακονήμα 14000ευρώ. Ελπίζω να μη χρεώθηκαν στο κόμμα. Τα πολλά λεφτά έχουν φύγει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης υπεύθυνος ήταν δεν ξέρω αν είναι ακόμα ο Κ.»
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ