Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ KAI ΤΑ BLOGS ΑΦΥΠΝΗΣAN ΤΟΥΣ ΠΟΛIΤΕΣ…!!!

Τελικά κάποιοι πίστεψαν ότι το διαδίκτυο θα κοιμίσει τον Ελληνικό Λαό, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι το μεγαλύτερο όπλο κατά αυτών που θέλουν να φιμώσουν την πληροφόρηση.

Τα γεγονότα μέσα από το διαδίκτυο πολλές φορές όχι μόνο  τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από τα ΜΜΕ, αλλά διασταυρώνονται εξ’ ίσου γρήγορα και ανταλλάσσονται όλες οι απόψεις και τελικά διαμορφώνεται κάποιο περίπου ακριβές γεγονός.

Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν περίπου 10.000 blogs και  4.000.000 e-mails σε καθημερινή βάση και μπορεί ο καθένας να πληροφορηθεί γρήγορα για πράγματα που τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν μπορούν να καλύψουν αλλά πολλές φορές δεν το επιθυμούν.

Σήμερα μέσα από τα blogs ο Λαός έχει ξεπεράσει τους φόβους του και μπορεί να αντιδράσει μέσα από μια «κρυφή δύναμη» την κατάλληλη στιγμή.

Έτσι θα γίνει και σε αυτές τις εκλογές, πολλά από τα δε δεδομένα έχουν ανατραπεί μέσα από το διαδίκτυο, και κυρίως οι νέοι όπως μυθοποιούν κάποιον η κάτι, έτσι την επομένη τον απομυθοποιούν, με αποτέλεσμα να περιορίζεται το παραμύθι.

Το μείζων πρόβλημα στην παρούσα συγκυρία είναι το ότι για να μπορέσει μια κοινωνία να προσαρμοστεί  στα νέα δεδομένα απαιτείται πολύς χρόνος και αυτό μπορεί να έχει βαριές συνέπειες για τον τόπο.

Δηλαδή αν το διαδίκτυο χάλασε την σούπα σε κάποιους που για πολλά χρόνια λεηλατούν την χώρα, αυτοί είναι τόσο αδίστακτοι που θα επιχειρήσουν να «τιμωρήσουν» τον Λαό, 

γι’ αυτό απαιτείται ταχεία προσαρμογή της κοινωνίας της πληροφορίας στην λειτουργία του κράτους και γενικότερα της κοινωνίας, 

μέσα από κανόνες ώστε να διασφαλίζεται το Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και ο πολίτης…!!!

Διαβάστε Περισσότερα »

Ερχεται ηλεκτρονικό "φακέλωμα" και για τα τέλη κυκλοφορίας

Προσπαθώντας να εξοικονομήσει έστω και μερικά εκατομμύρια ευρώ από το λειτουργικό του κόστος, το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να καταργήσει όχι μόνο τα ειδοποιητήρια που στέλνει κάθε χρόνο στους ιδιοκτήτες των οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά ακόμη και τα αυτοκόλλητα σήματα, που χρόνια τώρα «στόλιζαν» τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.

Το σχέδιο προβλέπει να...



μην χορηγείται πλέον το ειδικό αυτοκόλλητο, που επικολλάται στο μπροστινό τζάμι του οχήματος. 


Η εμπειρία των τελευταίων δεκαετιών έχει αποδείξει πως τα σήματα αυτά είναι άχρηστα, οι πολίτες ταλαιπωρούνται με την τοποθέτηση και αφαίρεσή τους, ενώ κοστίζει πολλά στο κράτος και στις τράπεζες και η διαδικασία παραγωγής, φύλαξης και διακίνησής τους.

-Μόνο για τις τράπεζες το διαχειριστικό κόστος υπολογίζεται σε περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, που τους την καλύπτει το δημόσιο από την προμήθεια που εισπράττουν.

Καθώς κάθε σήμα ισοδυναμεί με την αξία του σε χρήμα, για ένα τζιπ 4.000 κυβικών το «μαγικό χαρτάκι» αξίζει 1.320 ευρώ και εάν θέλει κάποιος να το αγοράσει σήμερα για να κυκλοφορήσει φέτος το όχημα, θα το πληρώσει 2.640 ευρώ! 



Τα σήματα διακινούνται μαζικά με υπηρεσίες σεκιούριτι, ενώ καταμετρώνται και φυλάσσονται σε χρηματοκιβώτια, όπως τα μετρητά ή τα παράβολα και οι επιταγές.

Με το νέο σύστημα το Υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει πως το δημόσιο θα εξοικονομεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα το σύστημα. 



Αντί λοιπόν να στέλνεται η ειδοποίηση σε 4,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων, φέτος το υπουργείο Οικονομικών θα καλέσει με μια ανακοίνωση όλους τους ιδιοκτήτες να σπεύσουν μόνοι τους στις τράπεζες για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους για το 2013.

-Ο κάθε ιδιοκτήτης θα πρέπει να πάει στις εμπορικές τράπεζες και να δηλώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ή της μοτοσυκλέτας, για το οποίο θέλει να πληρώσει τα τέλη.

-Σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, που θα συνδέεται με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), η τράπεζα θα βλέπει σε τι όχημα αντιστοιχεί το τέλος κυκλοφορίας και θα το χρεώνει ανάλογα με τον κυβισμό, τις εκπομπές ρύπων κ.λπ.

-Μόνο για όσους δεν το πράξουν μέχρι τη διορία που δίνει ο νόμος στα τέλη της χρονιάς, από τις αρχές του 2013 το υπουργείο πιθανώς θα στείλει ατομικά ειδοποιητήρια, καλώντας τους να πληρώσουν όμως και το σχετικό πρόστιμο (το διπλάσιο του τέλους που δεν πληρώθηκε εμπρόθεσμα).

-Αν δεν αποσταλούν ούτε αυτά ειδοποιητήρια ή για όσους αμελήσουν και πάλι να πληρώσουν τα τέλη χωρίς να έχουν δηλώσει ακινησία του οχήματος, η σχετική πληροφορία σχεδιάζεται να συνδέεται με το taxisnet.

Έτσι την άνοιξη του 2013, όπου εκατομμύρια φορολογούμενοι θα υποβάλουν μέσω ίντερνετ τις δηλώσεις τους, θα διαπιστώνουν κατά τη συμπλήρωσή τους πως στα αρχεία της εφορίας εμφανίζονται να μην έχουν πληρώσει τα τέλη. 



Θα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή τους πως οφείλουν την αξία των τελών κυκλοφορίας συν το πρόστιμο και όλα αυτά θα προστίθενται στον ετήσιο φόρο, που καλούνται να πληρώσουν.
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο κρούσμα εισαγωγής ναρκωτικών σε φυλακές...Αυτή τη φορά στις φυλακές Άμφισσας

Μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη κυκλώματος σωφρονιστικών υπαλλήλων που προμήθευαν με ναρκωτικά και κινητά τον Αλβανό βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, στις φυλακές Μαλανδρίνου, μια ακόμη απόπειρα εισαγωγής ηρωίνης αποτράπηκε στις φυλακές Άμφισσας, με τη σύλληψη ενός 41χρονου Έλληνα.

Ο δράστης εντοπίστηκε από εξωτερικούς φύλακες να .....
κινείται ύποπτα έξω από τις φυλακές και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Πάνω του κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες τυλιγμένες με κολλητική ταινία, που περιείχαν ηρωίνη βάρους 121 γραμμαρίων και δύο κινητά.

Ο 41χρονος ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από έναν Αλβανό αγνώστων στοιχείων στον Πειραιά και τα προόριζε για έναν έγκλειστο των φυλακών, του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας που του άσκησε δίωξη για αγορά, κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.
Διαβάστε Περισσότερα »

«Αντί να τρώω από τα σκουπίδια γυρίζω στην πατρίδα μου»

Περπατούσα επί ώρες. 
Τα πόδια μου δεν τα ένιωθα από τον πόνο και την κούραση, και όμως δεν σταματούσα να ονειρεύομαι τη ζωή μου στην Ελλάδα. 
Τελικά κατέληξα να ψάχνω στα σκουπίδια για φαγητό. 
Γι'αυτό και αποφάσισαν να γυρίσω στην πατρίδα μου. Εκεί πιστεύω ότι θα τα καταφέρω»

Αυτή τη μαρτυρία δημοσιεύει σήμερα ο Τύπος της Κυριακής. Ο Αχμέντ, κρατά σφιχτά το εισιτήριο της επιστροφής για το Μαρόκο....
Και δεν είναι ο μοναδικός που επιστέφει στον τόπο καταγωγής του. Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες το διάστημα αυτό στέκονται στην ουρά στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στην Ελλάδα προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο κοινοτικό πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού.

Σε σχέση με πέρσι, αναφέρει η εφημερίδα, ο αριθμός των αιτήσεων έχει αυξηθεί κατά 50% και ήδη έχει ξεπεράσει τις 5.000. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΟΜ, φέτος μόνο τους δύο πρώτους μήνες του έτους, 1.200 μετανάστες από τη Νιγηρία, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν εγκατέλειψαν την Ελλάδα.

Όπως εξηγεί ο επικεφαλής του Οργανισμού, Δ.Εσδράς, η τάση φυγής των μεταναστών από την Ελλάδα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη θέσεων εργασίας και τη φτώχεια. 

Οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εξασφαλίσουν, όπως πίστευαν όταν περνούσαν τα σύνορα, ούτε καν την καθημερινή τους τροφή πλέον, σημειώνει. 







/gordiosdessmos.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα »

"Κόπηκε" πριν ανακοινωθεί ο Χρυσοχοίδης.


«Κόπηκε» ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα ότι θα είναι κεντρικός ομιλητής της προεκλογικής συγκέντρωσης στη Λιβαδειά, την ερχόμενη Παρασκευή.

Η ΝΕ αποφάσισε φίλοι και μέλη του κόμματος να μεταβούν στο Σύνταγμα για την κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου και να ματαιωθεί η επίσκεψη του κου Χρυσοχοίδη.
Πληροφορίες που επιβεβαίωσε και ο γραμματέας της ΝΕ ανέφεραν ότι υπήρξε έντονη δυσφορία από στελέχη του κόμματος για την επιλογή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη να είναι ο ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, ωστόσο δεν ήταν η βασική αιτία που ανέβαλε την επίσκεψή του σύμφωνα με τον Γιώργο Σιδέρη.
Η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία θα γίνει την Πέμπτη στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας όπου θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές.
Εφικτός είναι ο στόχος του 25% για το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΕ Γιώργος Σιδέρης
 lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Φωτογραφίες που Σοκάρουν και κάνουν το γύρο του Κόσμου...


Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες μιας 20χρονης κοπέλας από την Ρωσία η οποία πάσχει από νευρική ανορεξία και έχει φτάσει στο σημείο να ζυγίζει μόλις 20 κιλά.

Η Ksenia Bubenko έχει ύψος ένα μέτρο και 58 εκατοστά και οι γιατροί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.





Διαβάστε Περισσότερα »

Ρεπορτάζ - O πολιούχος της Θήβας Ιωάννης ο Καλοχτένης video




Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε ο Πολυούχος της Θήβας Ιωάννης ο Καλοχτένης σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.  Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την λειτουργία, όπου παραστάθηκε ο Μητροπολίτης Θήβών και Λιβαδείας.
Ο πολιτικός κόσμος του Νομού μας κατεύθανε ο ένας μετά τον άλλο. Η Θήβα γέμισε κόσμο, με πολύ ευλάβεια ακολούθησαν τη λιτανεία της εικόνας μας.


























viotiashop.gr

Αναμένεται περισσότερο πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτή είναι η 22χρονη Ρωσίδα που σκορπούσε τον ιό του AIDS

Αυτή είναι η 22χρονη Ρωσίδα που σκορπούσε τον ιό του AIDS [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία μετά από εντολή του εισαγγελέα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της 22χρονης Ρωσίδας που είναι φορέας του ιού HIV και εντοπίστηκε να εργάζεται σε οίκο ανοχής.
Η 22χρονη Τατιάνα Μπουκτογιάροβα του Σεργκέϊ και της Ναντέζα η οποία γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού Φώκαιας 22.

Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Η 22χρονη παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας όταν πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα. Οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησαν ήδη αγώνα εντοπισμού όλων των "πελατών" της νεαρής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει διαδοθεί ο ιός σε άτυχους άνδρες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έγκαταστάθηκαν στην Αμυγδαλέζα οι πρώτοι 56 μετανάστες παρά τις αντιδράσεις

Έγκαταστάθηκαν στην Αμυγδαλέζα οι πρώτοι 56 μετανάστες παρά τις αντιδράσεις

Αντιδράσεις επί αντιδράσεων, κόντρες μεταξύ υπουργών,εντάσεις και διαξιφισμοί  για το θέμα των κέντρων υποδοχής και κράτησης των μεταναστών. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι πάντως παρά τα όσα έγιναν και λέχθηκαν τις τελευταίες μέρες οι πρώτοι 56 μετανάστες μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν εκεί.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθούν και υπόλοιποι 164 από τους συνολικά 220 που είχε ανακοινώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στην Αμυγδαλέζα βρίσκεται συνεργείο του ΚΕΛΠΝΟ το οποίο εξετάζει τους αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, αρχικά στην Αμυγδαλέζα θα οδηγηθούν συνολικά οι 220 παράνομοι μετανάστες, και έως τις 15 Μαΐου θα φτάσουν τους 1200.
Το επόμενο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών θα κατασκευαστεί στη Δεσκάτη Γρεβενών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η Αμυγδαλέζα αποτελείται από τρεις πτέρυγες και συνολικά 52 οικίσκους που ο καθένας χωράει 4 άτομα. Η πρώτη πτέρυγα και η δεύτερη θα έχουν από 16 ενώ η τρίτη 20 οικίσκους. Το κάθε κοντέινερ (οικίσκος), θα έχει δύο χώρους. Στον ένα υπάρχουν τέσσερα κρεβάτια – κουκέτες και στον άλλο η τραπεζαρία. Υπάρχει μπάνιο με δύο ντουζ και δύο τουαλέτες, κλιματιστικό και θερμοσίφωνας.
Η κάθε πτέρυγα θα έχει το δικό της προαύλιο χώρο 500 τ.μ με ψύκτη νερού και σταθερούς πάγκους ενώ μεταξύ τους οι τρεις πτέρυγες θα χωρίζονται με συρματόπλεγμα ύψους 2,5 μέτρων και διπλή κονσερτίνα.
Την εξωτερική φύλαξη έχουν αναλάβει αστυνομικοί ενώ εσωτερικά θα φυλάσσεται από ιδιώτες σεκιούριτι που θα είναι άοπλοι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η μαρτυρία ενός πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής

Δώδεκα χρόνια στη Χρυσή Αυγή, τα ράμματα και η αυστηρή εκπαίδευση. Διαβάστε την εμπειρία πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής στην οργάνωση


Δώδεκα χρόνια στη Χρυσή Αυγή δεν ήταν λίγα Ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής ανοίγει την καρδιά του σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο "Βήμα της Κυριακής" για την προϋπηρεσία στο κόμμα
Δεκαπέντε ράμματα ήταν το παράσημο που πήρε από τους ξυλοδαρμούς στους οποίους πήρε μέρος σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στην οργάνωση. Τα άλλα παράσημα που απέσπασε από τον κ. Μιχαλολιάκο δεν μετρούν, γιατί ο ίδιος τα έδινε σε όλα τα πρωτοπαλίκαρά του.
Αυτοί που ξέρουν από μέσα τη Χρυσή Αυγή λένε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος σιχαίνεται τον αριθμό 2. Είναι ο αριθμός αυτών που διώχνει όταν δεν αναδεικνύονται σωστοί για την οργάνωση, την οποία ελέγχει εδώ και μία δεκαετία. Όλα άλλωστε τα μέλη της Χρυσής Αυγής που εκδιώχτηκαν για κάποιο λόγο και μετά από ξυλίκια (όπως τα αποκαλούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής) έχουν καθόλου τυχαία ράμματα στο πρόσωπο.
Η πρώτη σημαντική αποχώρηση μελών έγινε τον Νοέμβριο του 1990, όταν τότε Νο 2 ήταν ο κ. Περδικάρης. Ο κυριότερος λόγος της αποχώρησής του ήταν το 1980, καθώς ήθελε τη Χρυσή Αυγή περισσότερο ως ένα κέντρο ναζιστικών μελετών. Αντιθέτως, ο κ. Μιχαλολιάκος είχε αρχίσει από τότε τις πολιτικές βλέψεις.
Μετά από χρόνια οι δύο άντρες ξανασυναντήθηκαν, ωστόσο ποτέ δεν πήρε τη θέση που είχε πριν.
Η δεύτερη διάσπαση έγινε το 1998 όταν ο κ. Γιαννόπουλος έφυγε παίρνοντας μαζί του μία ομάδα Χρυσαυγιτών, κατηγορώντας παράλληλα τον αρχηγό ότι είχε καταντήσει τη Χρυσή Αυγή "έναν ακροδεξιό αχταρμά συλλογής ψήφων".
Η τρίτη διάσπαση έγινε λίγα χρόνια αργότερα όταν ο τότε Νο 2 του κόμματος κ. Ανδρουτσόπουλος, δημιούργησε μία οργάνωση μέσα στην οργάνωση με το όνομα "Χρυσοί Αετοί". Το καλοκαίρι του 1998, ο "Περίανδρος" βρίσκεται φυγόδικος και κατηγορούμενος για επίθεση σε αριστερούς φοιτητές. Παραδόθηκε στις αρχές του 2005 και παρ'ότι καταδικάστηκε για 2 απόπειρες ανθρωποκτονίας, έμεινε στις φυλακές μόνο για 5 χρόνια.
Η αυστηρή διαπαιδαγώγηση
Όποιος περνούσε το κατώφλι των κεντρικών γραφείων υποχρεούνταν, σύμφωνα με το παλιό μέλος να χαιρετίσει ναζιστικά.
"Υψωμένο το χέρι στις 90 μοίρες. Μας έλεγαν αυτά που θέλαμε να ακούσουμε. Πατρίδα, Αρχαία Ελλάδα, υποεροχή των Ελλήνων. Πωρωθήκαμε όλοι", λέει ο ίδιος και συμπληρώνει: "Μας πρότειναν να διαβάζουμε βιβλία, όπως "Ο Αγών μου". Στελέχη που πλέον έχουν αποσκιρτήσει σημειώνουν ότι η Χρυσή Αυγή είχε πάντα θέματα γερμανοπληξίας.
Η φρουρά του αρχηγού
Ο αρχηγός διαθέτει πιστούς σε αυτόν Χρυσαυγίτες, κάτι σαν προσωπική φρουρά που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης από τα κόκκινα τζόκεϊ ή τα μπλουζάκια που φορούν. Τον ακολουθούν σχεδόν από πίσω, όπως και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Άλλωστε τη Χρυσή Αυγή στελεχώνουν άτομα "από όπου μπορείς να φανταστείς. Από δεξιές οικογένειες, από οικογένειες αριστερών, από φτωχιές και πλούσιε επίσης. Άτομα που θέλουν να καλυφθούν ως προσωπικότητες, να βγάλουν τα προβλήματά τους. Υπήρχαν και συνειδητοποιημένοι που πίστεψαν σε συγκεκριμένες ιδέες, όπως πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, αλλά η οργάνωση τους κατέστρεψε μάλλον, μαζί με όσα πίστεψαν".
zoo-m.blogspot
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρωταθλητής Βοιωτίας ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

ο Παρνασσος Αραχωβας νικησε στον Μεγαλο Τελικο
του Πρωταθληματος  3-0
τον Επαμεινωνδα Λευκτρων και κατεκτησε παναξια
τον τιτλο στη Βοιωτια

ολα τα Αποτελεσματα της 30ης Αγωνιστικης

Παρνασσος Αραχωβας - Επαμεινωνδας Λευκτρων           3-0
Κιθαιρωνας Καπαρελλιου - Αναγεννηση Σχηματαριου    3-1
Πηγασος Αγιας Αννας - Πανγεωργικος                                  3-0
Πελοπιδας Θηβας - ΑΟ Πλαταιες                                              1-3
ΠΑΟΚ Κυριακιου - Ιωνικος Αστερας Θηβας                        4-0
Αμβρυσσεας Διστομου - Παμβαγιακος                                  3-1
ΑΕ Ορχομενος - Παναλιαρτος                                                   1-4
ΑΕΣ Ελεωνας - ΑΕ Δηλεσι                                                           3-0  
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιτυχία είχε η δενδροφύτευση στην Δομβραίνα video

  Η δενδροφύτευση στη Δομβραίνα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το viotiashop ήταν εκεί και κατέγραψε όλο το γεγονός! Ο πρόεδρος Δομβραίνας ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στο έργο αυτό καθώς και τον κόσμο, παιδιά και ενήλικες που παραβρέθηκαν με πολύ όρεξη και βοήθησαν. Ακολουθούν φωτογραφίες και πολύ σύντομα ένα πλήρη βίντεο με συνεντεύξεις.
Χορηγοί:
Σύλλογος Γυναικών Δομβραίνας
Σύλλογος Γυναικών Θίσβης
Αθλητικός σύλλογος Δομβραίνας
Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Δομβραίνας
Σύλλογος Παναγία Μακαριώτισσα
Σωληνουργεία Κορίνθου
Φυτώρεια Σαντάρδος
Φυτώρεια Τριανταφύλλου
Φυτώρεια Θεοδορακοπούλου
Φυτώρεια Καμούτση
 Elpedison Power



 Ο Αντιδήμαρχος κ. Σκαλής παρόν στην δενδροφύτευση!
















 















Ο πρόεδρος Δομβραίνας κ.Γεώργιος Κιούσης , ο διοργανωτής της δενδροφύτευσης




Σε αναμονή περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο
 viotiashop.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκβιασμός από διεθνή ΜΜΕ: Μνημόνιο η έξοδος από ευρώ

Τα διεθνή ΜΜΕ απροκάλυπτα προσπαθούν να εκβιάσουν τη συνείδηση των ψηφοφόρων ώστε να τους αναγκάσουν να ψηφίσουν όπως ο διεθνής παράγοντας θα ήθελε. Πρώτη και καλύτερη η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν....





Λαγκάρντ, έσπευσε να παρέμβει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας διαχωρίζοντας μάλιστα τα ελληνικά κόμματα σε «υπεύθυνα και περιθωριακά». «Οι εκλογές είναι μια στιγμή κατά την οποία τα υπεύθυνα κόμματα πρέπει να φανούν γενναία και να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Το να καταφύγει κανείς σε περιθωριακά κόμματα που λαϊκίζουν δεν θα ήταν σοφή επιλογή από πλευράς του ελληνικού λαού» είπε.

Επικίνδυνες, χαρακτήρισε από την πλευρά του το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και διοικητής της Κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας, Έβαλντ Νοβότνι, τις ελληνικές εκλογές: «Βλέπω κινδύνους σε πολιτικό επίπεδο» είπε και εξέφρασε το φόβο του «πως δεν θα υπάρξει μία ισχυρή πλειοψηφία που θα συνεχίσει το ισχύον οικονομικό πρόγραμμα».

Εκεί που γίνεται όμως το «μεγάλο πάρτι» είναι στον γερμανικό Τύπο. Οι Γερμανοί …φίλοι μας φαίνεται ότι ασχολούνται πιο πολύ και από εμάς τους ίδιους με τις ελληνικές εκλογές, φοβούμενοι όμως στην πραγματικότητα μήπως και τελικά χάσουν τα λεφτά τους.

«Η 6η Μαΐου ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραία ημέρα για το ευρώ», έγραψε το γερμανικό περιοδικό Focus προσθέτοντας ότι «οι ελληνικές εκλογές, απειλούν να μετατρέψουν την προσπάθεια διάσωσης του ευρώ σε φιάσκο».

Τις γερμανικές προθέσεις καθιστά ακόμη ποιο σαφείς η Die Welt σε δημοσίευμα με τίτλο «Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ σε 12 μήνες».

Όπως ανέφερε στο δημοσίευμα της, η Ελλάδα έχει δύο επιλογές: «Η μία είναι τρομακτική και παραπέμπει στην τήρηση των γερμανικών υπαγορεύσεων. Η άλλη είναι επίσης τρομακτική αλλά παραπέμπει στο «παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας». Δηλαδή παραδέχεται η εφημερίδα ότι οι Έλληνες ή θα ψηφίσουν με γνώμωνα την ελευθερία τους ή με βάση το συμφέρον των δανειστών.

«Θα διαλυθεί στις 6 Μαΐου το ευρώ;» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Focus - Online που παρατηρεί ότι η ημερομηνία αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για το κοινό νόμισμα.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα που τάσσονται υπέρ του προγράμματος λιτότητας δεν έχουν πλέον την πλειοψηφία. Ακόμη και από το απόλυτο μίνιμουμ ενός ποσοστού γύρω στο 36% βρίσκονται μακριά τα δύο κόμματα, επισημαίνει το δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας ότι «είναι μεγάλη η δυσαρέσκεια των Ελλήνων για τις επιβαλλόμενες περικοπές».

Διαβάστε Περισσότερα »

Τον χτύπησαν στο κεφάλι και... έγινε μαθηματική διάνοια


Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία ενός Αμερικανού ο οποίος μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι βλέπει παντού θεωρήματα και εξισώσεις

Ο Τζέισον Πάτζετ ήταν ένας απλός υπάλληλος σε κατάστημα επίπλων μέχρι που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη όταν δέχτηκε επίθεση από ληστές.
Από τότε ο 41χρονος "μεταμορφώθηκε" σε μαθηματική διάνοια καθώς ο τραυματισμός του στο κεφάλι του δημιούργησε εμμονή με μαθηματικούς τύπους!
Μάλιστα οι επιστήμονες τον συγκρίνουν με την ιδιοφυΐα Τζον Νας, που υποδύθηκε ο Ράσελ Κρόου στην ταινία "Ένας υπέροχος άνθρωπος" (A beautiful mind).
Σύμφωνα με τη Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστοι έστησαν ενέδρα στον 41χρονο έξω από ένα καραόκε κλαμπ με αποτέλεσμα να αρχίζουν να τον κλωτσάνε επανειλημμένα στο κεφάλι θέλοντας να του πάρουν το δερμάτινο μπουφάν του.
"Το μόνο που είδα ήταν δυνατό φως και αμέσως έπεσα κάτω", λέει ο ίδιος, πιστεύοντας πως αυτό ήταν θα τον σκοτώσουν.
Τώρα όπου και αν κοιτάξει βλέπει μαθηματικούς τύπους που τους μετατρέπει σε εκπληκτικά διαγράμματα που σχεδιάζει. Μάλιστα τα πουλάει.
Είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο λένε οι επιστήμονες και αυτό οφείλεται στον τραυματισμό του.
Υποστηρίζουν ότι η βλάβη στο εγκέφαλο του 41χρονο του έδωσε μια μοναδική ικανότητα για τους αριθμούς, όπως και στον Τζον Νας.

"Έχω εμμονή με τους αριθμούς, ειδικά τη γεωμετρία", είπε ο ίδιος στο ABC. "Κυριολεκτικά τα ονειρεύομαι, δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που να μη μπορώ να δω νούμερα και σχήματα και απλά δεν μπορώ να το σταματήσω", προσθέτει.
"Βλέπω μέρη του Πυθαγορείου θεωρήματος παντού", τονίζει. "Κάθε μικρή καμπύλη, κάθε σπείρα είναι μέρος της εξίσωσης".
Ο 41χρονος μέχρι πρότινος δεν είχε καμία σχέσει με τα μαθηματικά, δεν έχει καν πτυχίο από κάποιο πανεπιστήμιο, αντιθέτως η ικανότητά του δημιουργήθηκε από ένα ιατρικό μυστήριο που ακόμα οι επιστήμονες προσπαθούν να το λύσουν.
Πριν από 10 χρόνια ο 41χρονος για το μόνο που ενδιαφερόταν για δύο πράγματα: τη γυμναστική και τα πάρτι. Τώρα η ζωή του άλλαξε άρδην.
Μάλιστα, επιστήμονες τον επισκέπτονται συχνά για να μπορέσουν να δουν τι συμβαίνει και πως από απλός άνθρωπος μεταμορφώθηκε σε ιδιοφυΐα.
247news
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ