Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μανώλης Γλέζος απέτισε φόρο τιμής στους σφαγιασθέντες του Διστόμου


altΤον Μανώλη Γλέζο υποδέχθηκαν με θέρμη οι πολίτες της Λιβαδειάς και τον καταχειροκρότησαν στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους πολίτες της Λιβαδειάς μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι εργαζόμενοι και η εργατική τάξη μόνο ενωμένοι κέρδισαν τις κατακτήσεις που σήμερα οι κυβερνήσεις και η Τρόικα αποδομούν. Κάλεσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν και να μαυρίσουν με την ψήφο τους τους εκφραστές της πολιτικής του μνημονίου, να μην φοβηθούν, να εμπιστευθούν τους αγώνες τους και να ψηφίσουν τον εαυτό τους.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε και κατέθεσε ανθοδέσμη στους σφαγιασθέντες από την Γερμανική κατοχή, στο μαυσωλείο του Διστόμου παρουσία του πρόεδρου του Ε.Κ. Λιβαδειάς και υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βοιωτίας Γιάννη Σταθά. Τέλος κουβέντιασε με τους κατοίκους του Διστόμου στην πλατεία του χωριού
siriosfm

Διαβάστε Περισσότερα »

Έκραξαν τον Σαμαρά. ΟΣΑ ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Μας έχουν φλομώσει τα κανάλια με τα πλάνα του Σαμαρά πνιγμένο στις γαλανόλευκες σημαίες.

Δείτε, όμως, κι ένα βίντεο με το άγριο κράξιμο που δέχτηκε από αγανακτισμένους πολίτες, κατά την είσοδο στο στάδιο της ΕΑΠ, στην Πάτρα, λίγο πριν την ομιλία του.

/gordiosdessmos.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Ν. Μιχαλολιάκος

Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής:
«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».

Το κείμενο καταλήγει: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»



Διαβάστε Περισσότερα »

Το πρώτο 30άρι θα «χτυπήσει» αύριο το θερμόμετρο- Ζεσταίνει ο καιρός

Το πρώτο 30άρι θα «χτυπήσει» αύριο το θερμόμετρο- Ζεσταίνει ο καιρός

Το πρώτο 30άρι θα »χτυπήσει» το θερμόμετρο την Τετάρτη σε ορισμένες περιοχές της χώρας ενώ ανάλογες θερμοκρασίες αναμένεται να σημιεωθούν και τις δύο επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη
Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφό.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ το απόγευμα θα υπάρξουν νεφώσεις στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό και ανέμους βόρειους με βορειοδυτικούς που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα φτάσει από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου ενώ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 και στα ανατολικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Και τέλος στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έτσι διαφημιζόταν στο ίντερνετ η ιερόδουλη Ρωσίδα φορέας του AIDS

Δείτε τις φωτογραφίες με τις οποίες διαφήμιζε τις... υπηρεσίες της!!


Δυστυχώς δεν πρέπει να φοβούνται μόνο όσοι πήγαν στον οίκους ανοχής για να κάνουν sex μαζί της, αλλά και όσοι την έκλειναν εκτός αυτών.


Χρησιμοποιούσε συνήθως το όνομα Όλγα και χρέωνε 80 ευρώ την ώρα…!!


Τα “σέρβις” που έκανε και η τιμή… ήταν τα παρακάτω:…








  • anal
  • oral without condom
  • oral with condom
  • sex in different positions
  • 69 position
  • erotic massage
  • masturbation
  • 80 eur/1hour

Τώρα βάλτε πόσοι είναι αυτοί που έχουν πάει μαζί της (τις πρώτες 24 ώρες πήραν τηλ πάνω από 700 άτομα) από τους οποίους περισσότεροι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ παντρεμένοι με παιδιά,ή έχουν σχέση με κάποια ανυποψίαστη κοπέλα..


Εδώ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΟΜΒΑ...!!


Το θέμα -αν είναι έτσι όπως το παρουσίασε η ΚΕΕΛΠΝΟ -δυστυχώς προβλέπουμε να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις για πολλές ελληνικές οικογένειες…


Σύμφωνα με καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης…υπάρχει και άλλη ιερόδουλη που κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό…στην οδο Φυλής…


"Θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες των οίκων ανοχής, ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα η οποία είναι παράνομη (το οποίο σημαίνει καθόλου ιατρικές εξετάσεις) και έχει προσφέρει σέξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς αμοιβή μάλιστα."


Δεν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση καθώς το έκανε με συγγενικό μου πρόσωπο.


Επίσης δεν προχώρησα σε καταγγελία σε αστυνομία κτλ., καθώς δεν έχει νόημα γιατί τα παίρνουν οι μπάτσοι και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεινε! όταν έσκαγε υποτιθέμενη έφοδος.


Η κοπέλα αυτή είναι η Άννα που δούλευε στο Φυλής 136 και τώρα στο Φύλής 109 Β.


Είναι γνωστή στους τακτικούς πελάτες με καταγωγή πιθανόν από Αλβανία και μέχρι πέρυσι κατοικούσε κάπου στο Παγκράτι.






Διαβάστε Περισσότερα »

Η εξόντωση του Βοήθεια στο Σπίτι


Το Υπουργείο Εργασίας επικυρώνει και επισήμως πλέον την εξόντωση του BΣΣ με το φεκ. (Αρ. φυλ. 1240 11/4/2012), μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας του προγράμματος!
Ο Υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης βάζει ταφόπλακα σε 120.000 χιλιάδες ωφελούμενους μέχρι σήμερα (ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ) ,αφού αποκλείει όλους τους συνταξιούχους από 65-78 ετών και θέτει απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στο πρόγραμμα τη συμπλήρωση του 78 έτους ηλικίας και άνω!
Παράλληλα 4000 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι αφού τα νέα δεδομένα λειτουργίας του προγράμματος καθιστούν ανέφικτη την εφαρμογή του.
Πολύ μελετημένα από ότι προκύπτει, το αρμόδιο Υπουργείο θέσπισε αυτά τα κριτήρια για τη όσο δυνατόν μικρότερη η μηδαμινή συμμετοχή ατόμων στο πρόγραμμα, με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ενώ πριν λίγο καιρό ο κ. Κουτρουμάνης μιλούσε για ήδη εξασφαλισμένα κονδύλια για τη εφαρμογή του νέου πλαισίου λειτουργίας ΒΣΣ που στο εξής θα ονομάζεται: « κατ’ οίκον φροντίδας συνταξιούχων». Πέρα από το όριο ηλικίας 78 και άνω για να είναι κάποιος δικαιούχος θα πρέπει να έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισόδημα του να μην υπερβαίνει την κλίμακα του ΕΚΑΣ, ενώ αποκλείονται και τα άτομα με απόλυτη αναπηρία (80% και άνω).
Τέσσερις χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα αναρωτιόμαστε: Που θα βρεθούν αυτά τα άτομα όταν ο μέσος όρος ζωής είναι 75 έτη περίπου; Η κατηγορία ατόμων 65-78 ετών δεν ανήκουν στη ομάδα των συνταξιούχων; Μήπως με τα νέα δεδομένα τους κατατάσσουν σε νηπιακή ηλικία; Την ίδια στιγμή ο κ. Βενιζέλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί το ΒΣΣ ως προεκλογική σημαία μιλώντας για διεύρυνση του προγράμματος και για 130000 νέους ωφελούμενους ! Σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται; Επιτέλους ντροπή σας !
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”
Τα Σωματεία
- Αττικής- Α. Μακεδονίας κ’ Θράκης- Κ. Μακεδονίας- Κέρκυρας-
- Ηπείρου- Τρικάλων- Καρδίτσας- Μαγνησίας- Φωκίδας- Ευρυτανίας
- Φθιώτιδας- Βοιωτίας- Φωκίδας-Λευκάδος- Πελοποννήσου- Κρήτης-
- Κυκλάδων- Λέσβου- Σάμου- Χίου- Εύβοιας
Η Συντονιστική ομάδα των Σωματείων:
Σοφία Κολιζέρα 6948183161 (Ν. Αττικής)
Τόνια Γεωργάκη 6945755227 (Ήπειρος)
Zωή Ιωακειμίδου 6944835205 (Κ. Μακεδονία)
Ιωάννης Αθανασίου 6979217354 (Λευκάδα),
Παναγιώτης Σακελλαρίου 6945369635 (Καρδίτσα)
Λουκία Παπαϊωάννου 6975710418 (Βοιωτία)
Ειρήνη Μπακέρη 6947758664 (Κρήτη )
Γεωργέλης Στράτος 6976762345 (Λέσβος)
Βούλα Καμπανά 6948625713 (Αν. Μακεδονίας κ’ Θράκης)
Κατερίνα Τριανταφύλλου 6973725869 (Πελοποννήσου )
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρωτομαγιά στον Ελικώνα (Χαλίκι-Πουρνάρα)βίντεο














Το Permissospress στον Ελικώνα το βουνό τον Μουσών
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτές είναι οι 12 ιερόδουλες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS η μία γεννημένη στη Θήβα!!

Αυτές είναι οι 12 ιερόδουλες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS

Στην δημοσιότητα βγήκαν οι φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία των ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές μετά από τους εντατικούς ελέγχους των τελευταίων ημερών σε οίκους ανοχής αλλά και «πιάτσες», της Αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ.
1) ΖΙΩΓΑ Γεωργία – Μαρία του Νικολάου και της Χρυσούλας, η οποία γεννήθηκε στις 18-08-1981 στη Νίκαια Αττικής και κατοικεί στη Νίκαια.


2) ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική του Μαργαρίτη και της Παγώνας, η οποία γεννήθηκε στις 15-07-1982 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Ελληνικό.


3) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα του Σπυρίδωνα και της Ευσταθίας, η οποία γεννήθηκε στις 10-11-1982 στη Θήβα και κατοικεί στην Άνω Ηλιούπολη Αττικής.


4) ΒΑΞΕΒΑΝΙΔH Μαρία – Ιωάννα του Παναγιώτη και της Ελευθερίας, η οποία γεννήθηκε στις 07-01-1994 στην Αθήνα και κατοικεί στο Πικέρμι.


5) ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Σωτηρία – Χρυσοβαλάντω του Δημητρίου και της Ειρήνης, η οποία γεννήθηκε στις 02-01-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στην Ελευσίνα.


6) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ουρανία του Ιωάννη και της Σπυριδούλας, η οποία γεννήθηκε στις 10-04-1977 στην Αθήνα, άστεγη.


7) ΓΡΥΜΑΝΕΛΗ Ουρανία του Δημητρίου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε στις 12-09-1981 στην Αθήνα και κατοικεί στο Πέραμα.


8) (επ) PUCHALSKA ή ΠΟΥΛΑΣΚΗ ή ΜΩΡΟΥ (ον) EWA -ΜΟΝΙΚΑ ή ΕΥΑ ή MARIANA του BORGAN ή ΙΩΑΝΝΗ ή ΑΝΤΩΝΙΟΥ και της VARVARA ή ΒΑΡΒΑΡΑΣ ή ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ, η οποία γεννήθκε στις 04-10-1982 στην Πολώνια και κατοικεί στον Πειραιά.


9) ΜΑΤΘΑΙΟΥ Νίκη του Μενελάου και της Γιαννούλας, η οποία γεννήθηκε στις 03-11-1983 στην Αθήνα, άστεγη.


10) ΚΩΣΤΑΚΗ Αντωνία του Μιχαήλ και της Αικατερίνης, η οποία γεννήθηκε στις 25-03-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής.


11) (επ) ILIEVA (ον) SNEZHANA του TIHOMIROVA και της ILIEVA , η οποία γεννήθηκε στις 12-10-1986 στη Βουλγαρία και κατοικεί στην Αθήνα.


Η αστυνομία διευκρινίζει πως «Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά».
Διαβάστε Περισσότερα »

Φθιώτιδα: Πρωτοφανές! Άγριος τσακωμός ληστών στο σπίτι που χτύπησαν!

Όπως φαίνεται δεν υπήρχε καμία εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας, σε ένα από τα πιο περίεργα και σπάνια περιστατικά...

Οι τρεις ληστές την ώρα που απομακρύνονταν, αλλά ακόμα ήταν μέσα στον κήπο του εξοχικού, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους για τη μοιρασιά και για τα μετρητά (2.100 ευρώ), που είχαν πάρει από δύο διαφορετικά τσαντάκια του ζευγαριού.

Οι ιδιοκτήτες, που ακόμη δεν είχαν συνέλθει από το σοκ, τους άκουσαν να τσακώνονται με σπαστά ελληνικά:
''Να τα μετρήσουμε τώρα...πόσα πήρες...που τα έχεις...όχι όπως την άλλη φορά..δώστα σε μένα...'' και διάφορα άλλα σε πολύ έντονο ύφος, που έδειχνε ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και φοβόταν να μην ρίξει ο ένας τον άλλο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς, που διαμένουν στην περιοχή, αφού είναι η δεύτερη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες, που έγινε με τον ίδιο τρόπο. Οι κάτοικοι του Αχινού, αλλά και οι Λαμιώτες που έχουν εξοχικά στην περιοχή είναι ανάστατοι, αφού όπως λένε δεν μπορούν να ζουν με αυτόν τον εφιάλτη καθημερινά.

''Δεν μπορούμε πλέον να πάμε στα εξοχικά μας...φοβούμαστε να καθίσουμε στην βεράντα μας...τι θα κάνουμε το καλοκαίρι'', έλεγε γείτονας του ζευγαριού στο lamiareport.gr, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια των ληστών.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ