Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Στον Λεβαδειακό ο Κασμερίδης


Κάτοικος Βοιωτίας θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Αλέξανδρος Κασμερίδης.
Ο 26χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Θρασύβουλο ήρθε σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό, υπογράφοντας με τους «πράσινους» σήμερα συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κασμερίδη.
Ο 26χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Φαράντου και του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια».

Διαβάστε Περισσότερα »

Σε απόσταση ανάσας ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. ...


Σημερινή κρυφή δημοσκόπηση...


Για τους αναγνώστες μας που-δικαιολογημένα-παραπονιούνται, λέμε πως κάνουμε την ανάρτηση, αυτή την ώρα, γιατί μόλις έφτασε στα χέρια μας η κρυφή αυτή δημοσκόπηση.
Τα δυο πρώτα κόμματα βρίσκονται σε απόσταση ανάσας. Το ΠΑΣΟΚ που είχε υποχωρήσει σε μονοψήφιο ανέκτησε κάποιες δυνάμεις. Εκτοξεύτηκε δημοσκοπικά η Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα:

Ν.Δ. ...25,7%
ΣΥΡΙΖΑ 24,2%
ΠΑΣΟΚ 11,3% (πριν από δυο μέρες βρισκόταν στο 9,5% )
ΔΗΜΑΡ 6,1%
Χρυσή Αυγή 6,0% (από 3,2% )
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,4%
ΚΚΕ 4,5%
Αναποφάσιστοι 13%

Οικολόγοι, ΛΑΟΣ, Δράση-Δημιουργία Ξανά, όλοι κάτω από το 2% .
Η Ν.Δ. εξακολουθεί στην παράσταση νίκης να έχει 65% , όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνεχή ανοδική πορεία τις τελευταίες ημέρες και οι δημοσκόποι εκτιμούν ότι επελαύνει...

 nonews-news
Διαβάστε Περισσότερα »

Τρακάρισμα μέσα στη Θήβα με αίσιο τέλος


Επεισοδιακό το σημερινό απόγευμα για την πόλη της Θήβας.
Μετά από την ανατροπή βυτιοφόρου , έξω από το 7ο σχολείο ΙΧ έπεσε πάνω σε δέντρο χωρίς ευτυχώς τραυματίες. Μόνο υλικές ζημιές.




Διαβάστε Περισσότερα »

Οι πέντε δημοσκοπήσεις που θα δείξουν τον νικητή της Κυριακής

ΟΙ 5 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πέντε δημοσκοπήσεις οι οποίες ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ώρες αναμένουν με αγωνία στα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να χαράξουν και την στρατηγική τους για τα τελευταία προεκλογικά εικοσιτετράωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, απόψε το βράδυ θα βρίσκονται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα δύο δημοσκοπήσεις μεγάλων εταιριών οι οποίες καταγράφουν όχι μόνο την πρόθεση ψήφου αλλά και την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα δείγματα των προηγούμενων ημερών και από τις δυο αυτές έρευνες ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά από την Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, οι επιτελείς της Κουμουνδούρου δεν κρύβουν την αγωνία τους για τους αριθμούς που θα δουν σήμερα μπροστά τους
Τρεις ακόμα δημοσκοπήσεις οι οποίες γίνονται από μεγάλες εταιρίες για λογαριασμό της Νεας Δημοκρατίας θα βρίσκονται σε εξέλιξη και σήμερα και θα παραδοθούν αύριο στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά. Στην Συγγρού υποστηρίζουν ότι τα δείγματα των προηγούμενων ημερών έφερναν το κόμμα τους μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς υπάρχει το προηγούμενο των εκλογών της 6ης Μαΐου, όταν οι περισσότεροι δημοσκόποι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το «ρεύμα» που είχε δημιουργηθεί υπέρ του κ. Τσίπρα.
Με δεδομένο ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις εξακολουθεί να υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός αναποφάσιστων, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν η πλειοψηφία αυτών θα επιλέξει να ψηφίσει "παραδοσιακά" επιλέγοντας το αστικό κόμμα που επενδύει και στον φόβο του αγνώστου ή θα ακολουθήσει το αριστερό αντιμνημονιακό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με σύνθημα την ελπίδα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Euro 2012: Ελλάδα-Τσεχία (0-2)

Euro 2012: Ελλάδα-Τσεχία (0-2)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο παιχνίδι της Ελλάδας στο Euro 2012 με αντίπαλο την Τσεχία, η οποία προηγείται με 2-0 από το 6ο λεπτό χάρη στα γκολ των Γίρασεκ (3') και Πίλαρ (6').
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Κυρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Τσεχία (Μίχαλ Μπίλεκ): Τσεχ, Γκεμπρε Σελιασέ, Κάντλεκ, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Ροσίτσκι, Πλάσιλ, Πίλαρ, Χούμπτσμαν, Γίρασεκ, Μπάρος.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά. Περίπου 3.000 Ελληνες βρίσκονται στο εθνικό στάδιο του Βροτσλαβ.
18:35 Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν βγει στο γήπεδο και κάνουν ζέσταμα.
18:47 Ξεκίνησε το καθιερωμένο τελετουργικό πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως γίνεται πριν από κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
18:52 Οι ποδοσφαιριστές των δύομ ομάδων βρίσκονται στη φυσούνα και είναι έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
18:54 Οι 11άδες Ελλάδας και Τσεχίας έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
18:55 Από τα μεγάφωνα ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Τσεχίας.
18:57 Στο γήπεδο ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας.
1' Σέντρα στο παιχνίδι
3' Γκολ για την Τσεχία: μετά από κάθετη πάσα του Χούμπτσμαν στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, ο Γίρασεκ πλάσαρε εύστοχα τον Χαλκιά για το 0-1.
6' Μετά από γύρισμα του Γκεμπρέ Σελασιέ από τη δεξιά πλευρά, ο Χαλκιάς και οι αμυντικοί δεν μπορούν να διώξουν την μπάλα και ο Πίλαρ από κοντά κάνει το 0-2.
11' Ο Τσεχ μπλόκαρε με ευκολία την εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη.
16' Ο Χαλκιάς μπλοκάρει το κόρνερ του Ροσίτσκι. Αυτό ήταν το πρώτο κόρνερ του αγώνα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το 6ο Σεργιάνι στην Παράδοση από το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαθητής κράτησε την αναπνοή του για να κάνει ρεκόρ και πέθανε από ασφυξία




Οι γονείς έμαθαν τον λόγο για τον οποίο έχασαν το παιδί τους τρία ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό στο αθλητικό κέντρο της γειτονιάς τους.

Συντετριμμένοι ο Μαρκ και η Λέικ Ρέις ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές που διερευνούσαν τις συνθήκες θανάτου του 15χρονου γιου τους, Ρέις, ότι το παιδί εξέπνευσε κατά τη διάρκεια ενός στοιχήματος που είχε βάλει με τον εαυτό του προκειμένου να εντυπωσιάζει τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου στο Έσεξ της Βρετανίας.

Ο μαθητής προσπάθησε να σπάσει το ρεκόρ παραμονής κάτω από το νερό της πισίνας και δεν ανέβαινε στην επιφάνεια να αναπνεύσει προκειμένου να μην χαλάσει το νέο του ρεκόρ. Μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Το προσωπικό του γυμναστηρίου προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί, αλλά ήταν πολύ αργά.

Οργισμένοι οι γονείς ρώτησαν τις αρχές γιατί δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα αλλά ζούσαν τρία χρόνια με την απορία (το παιδί πέθανε στις 30 Ιουλίου 2009, μία μέρα μετά τα γενέθλιά του). Ο επικεφαλής αστυνομικός ζήτησε συγνώμη και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσαν να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για την ανάμειξη δεύτερου ατόμου στον τραγικό θάνατο, κάτι το οποίο ωστόσο δεν αποδείχτηκε.

«Είναι γνωστό ότι ο Ρέις προσπαθούσε να κρατήσει την αναπνοή του όλο και περισσότερο κάτω από το νερό. Είναι το πιο τραγικό από όλα τα δυστυχήματα. Θα θυμόμαστε το υπέροχο αυτό αγοράκι με τις καλύτερες αναμνήσεις», κατέθεσε στη δίκη η δασκάλα του παιδιού.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Κ. Γιαννίκος στον Κορυδαλλό




Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και εκδότης Κώστας Γιαννίκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο κ. Γιαννίκος προσήλθε σήμερα ενώπιον τακτικού ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της μη καταβολής Φ.Π.Α., ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί μέχρι αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού. Πιθανώς σήμερα θα διανυκτερεύσει στη ΓΑΔΑ.



Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετό καιρό η Οικονομική Αστυνομία καταζητούσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ALTER έπειτα από μήνυση που είχε υποβληθεί εις βάρος του από τη Δ.Ο.Υ. μεγάλων επιχειρήσεων. Η υπόθεση αυτή αφορούσε στη μη καταβολή Φ.Π.Α., από μέρους του ALTER, πριν γίνει η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Οι πληροφορίες έφεραν τον κ. Γιαννίκο να διαφεύγει στο εξωτερικό.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλιάρτου

Σας προσκαλούµε να παραβρεθείτε στην 14η Τακτική ∆ηµόσια συνεδρίαση του∆ηµοτικού Συµβουλίου την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑΣΥΝΕ∆ΡΙΑΣΕΩΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, µε τα εξής θέµατα ηµερήσιας διάταξης.

1.Περί ορισµού Υπόλογου έργων (ΧΑ∆Α)
2.Περί άδειας παραγωγού λαικής αγοράς Τουρκοχωρίτη Παναγιώτη  (αποφ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
3 Περί Παραχώρησης Κοινόχρηστου Χώρου (ΓΡΙΒΑ) Απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
4. Περί ορισµού Υδρονοµέων Μαυροµµατίου
5. Περί Αποδοχής ποσού 36.654,00 Μελέτη ΧΑ∆Α
6. Περί Αιτήµατος ∆ηµότη
7. Περί ορισµού Εκπροσώπων Γενικής Συνέλευσης ∆ΕΠΟ∆ΑΘ (1 τακτικό - 1 αναπληρωµατικό)
8. Περί Ορισµού Επιτροπής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
9. Περί Ορισµού Εκπρόσωπου ∆.Σ στην Γ.Σ Ελικώνα - Παρνασσός
10. Περί Ορισµού Επιτροπής Σταδίου Θεσπιών
11. Περί Αποδοχής - Πραλαβής µελέτης µε τίτλο & ∆ίκτυα Ακαθάρτων Αλιάρτου
12. Περί Αποδοχής - Παραλαβής µελέτης µε τίτλο Επικαιροποίηση Οριστικής Μελέτης ∆ικτύων Ακαθάρτων στους Οικισµούς Μαυροµµατίου, Λεονταρίου και Θεσπιέων
13. Περί της έγκρισης της υπ ' αριθ. 83/2012 απόφ. Οικονοµικής Επιτροπής για την ∆ιαχείρηση των κατοικιών του ∆ήµου Αλιάρτου

Ο Πρόεδρος του∆ηµοτικού Συµβουλίου
ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΦΩΤΟ BINTEO: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ


Ανατροπή βυτιοφόρου γεμάτο προπάνιο στην Αερογέφυρα της Θήβας. Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική Θήβας όπου πάνε στο σημείο διότι υπάρχει κίνδυνος διαρροής προπανίου.
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάσταση είναι υπό έλεγχο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΣ
Όπως μας ενημέρωσε ο ανταποκριτής μας στο σημείο δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής, περιμένουν οι άντρες της πυροσβεστικής άλλο βυτιοφόρο ώστε να γίνει η μεταφορά προπανίου από το ένα στο άλλο, ωστόσο οι "τάπες" που πρέπει να ανοίξουν είναι από την μεριά του βυτιοφόρου όπου έχει πλακωθεί με το όχημα. Όπως καταλαβαίνουμε θα είναι μία δύσκολη επιχείρηση ωστόσο ακίνδυνη. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι τα ΙΧ προκαλούν σοβαρό πρόβλημα τα οποία ακολουθούν τον παράδρομο προς αποφυγεί διοδίων με αποτέλεσμα να υπάρχουν τέτοιου είδους ατυχήματα.





Διαβάστε Περισσότερα »

Αγιος Θωμάς Τανάγρας:Αφιέρωμα στη Μικρασιατική καταστροφή

Ημέρα Αφιερώματος
90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή
Σάββατο 16 Ιουνίου 2012
Ώρα.19:30 - ισόγειο ΚΑΠΗ Αγίου Θωμά

Εμφανίζονται οι χορωδίες των συλλόγων γυναικών:
• Ακραιφνίου
• Θηβών
• Τανάγρας
• Αγίου Θωμά

Χορεύει το συγκρότημα της Νατάσας Κόλια από τον Άγιο Θωμά

διοργάνωση: Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά
Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΥΜΗ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ


Με καλάσνικοφ εισέβαλαν δύο ληστές σήμερα 12-6 στην Εθνική τράπεζα Κύμης Ευβοίας και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό με την απειλή όπλων. Η ληστεία έγινε στις 14:40. Χαρακτηριστικό είναι ότι βγαίνοντας είχαν πρόβλημα με την μηχανή όπου επέβαιναν και δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν. Είχαν όμως τη λύση. Κατέβασαν ένα ζευγάρι από ένα διερχόμενο ΙΧ και πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν.  Διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχλή της Εύβοιας για τον εντοπισμό τους.
Viotiashop
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Νέα αναβολή στη δίκη Ασωπού




Νέα αναβολή στη δίκη για τη ρύπανση του Ασωπού ποταμού αποφάσισε το δικαστήριο της Θήβας.

Δέχτηκε την πρόταση του συνηγόρου που εκπροσωπεί το δημόσιο και θα ζητήσει να καταθέσουν η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, η καθηγήτρια γεωλογίας Μαρία Οικονόμου και όλους τους επιθεωρητές περιβάλλοντος που πραγματοποίησαν το 2007 τους ελέγχους στις βιομηχανίες των Οινοφύτων.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 31 Οκτωβρίου.

Στη δίκη η οποία ξεκίνησε πριν από 10 ημέρες, κατηγορούνται 15 βιομηχανίες από την περιοχή των Οινοφύτων. Οι επιχειρήσεις διώκονται για ρύπανση του περιβάλλοντος αλλά και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και θανάτου κατοίκων της περιοχής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτιές σε Παλιοκούνδουρα – Καντήλι Μεγάρων

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα, μετά από ενημέρωση για φωτιά στη Μάνδρα Αττικής στην περιοχή Παλιοκούνδουρα. Η φωτιά καίει δασική έκταση.

Επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροσκάφη.


Λίγο αργότερα ξέσπασε φωτιά ξέσπασε κοντά στα Μέγαρα, στην περιοχή Καντήλι. Eπιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.


Διαβάστε Περισσότερα »

Ποδηλασία στις γειτονιές της Θήβας


Αυτην την παρασκευη ποδηλατουμε στις γειτονιες της θηβας με τα ποδηλατα μας..σημειο συναντησης 20.30 Πλατεια Αγιων θεωδωρων (tweety). Απαραιτητα αξεσουαρ για μια ομορφη βολτα και με ασφαλεια θα πρεπει να εχετε μαζι σας φωτα εμπρος και πισω απο το ποδηλατο σας, κρανος,και φωσφορουχο γιλεκο και οπωςδηποτε ολη την καλη διαθεση και τα χαμογελα σας ,σας περιμενουμε ολους μικρους, μεγαλους, αντρες, γυναικες, παιδια,και.....καλη δισκεδαση!!!!
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΚΟΛ:''ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012''



Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις επιμήκυνσης της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητικών μελών του Ομίλου μας, αλλά και την ένταξη νέων, για πρώτη φορά δημιουργεί αθλητικό camp, με την ονομασία «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012».
Το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιηθεί σε δύο πενθήμερες περιόδους και πιο συγκεκριμένα, η1η περίοδος από 2 μέχρι 6 Ιουλίου 2012 και η 2η από 9 μέχρι 13 Ιουλίου 2012, από 8,00 π.μ. μέχρι 3,00 μ.μ.
            Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6~12 ετών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες και το απόγευμα να επιστρέφουν στο σπίτι τους.
            Μεταξύ των δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται στίβος, κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική, αναρρίχηση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, βόλεϊ, χάντμπολ, τοξοβολία, ομαδικά δημιουργικά παιχνίδια, πεζοπορία στο βουνό, πρόγραμμα ναυαγοσωστικής, πρώτων βοηθειών και υγιεινή διατροφή.
            Για την πραγματοποίηση των αθλητικών προγραμμάτων θα χρησιμοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λεβαδέων, το προπονητήριο του Ομίλου μας, καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθλητικής Πολιτείας (Liondos).
            Για πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του προγράμματος,
Κα Ελένη Τουλουμενίδου-Καλέγκα 6945857503 & 6978166907
κ. Ηλία Λιόντο 6977432165
                                                 Το Διοικητικό Συμβούλιο
Διαβάστε Περισσότερα »

Ρατσιστική επίθεση στο Πέραμα





Οργανωμένη επίθεση κατά μεταναστών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε σπίτι όπου διαμένουν μετανάστες και βρίσκεται στα όρια Κερατσινίου - Περάματος.

Πρόκειται για τέσσερις Αιγύπτιους ψαράδες, φιλήσυχους ανθρώπους, που έζησαν ώρες φρίκης στα χέρια των αγνώστων, οι οποίοι σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού παραληρήματος τους ξυλοκόπησαν άγρια. Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 20 ατόμων, μεταξύ των οποίων και μία κοπέλα, με καλυμμένα τα πρόσωπα, εισέβαλε το πρωί στο σπίτι όπου διέμεναν οι αλλοδαποί και τους χτύπησε, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο «Τζάνειο» και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Φεύγοντας προκάλεσαν φθορές και σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι.

Προσήχθησαν έξι ύποπτοι

Λίγη ώρα μετά την επίθεση, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και προσήγαγε έξι άτομα, τα οποία είναι ύποπτα για τον ξυλοδαρμό των ψαράδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν σε μία πλατεία της περιοχής.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.




(Πηγή φωτό:tvxs)
Διαβάστε Περισσότερα »

Ρόδος: Λαθρομετανάστες έκλεψαν κότες και τις έφαγαν επί τόπου, ωμές!

Ο αγρότης που έτυχε να περνάει από το χωράφι του, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του...

Όλα έγιναν στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Πρωταγωνιστές δύο πεινασμένοι λαθρομετανάστες που έκλεψαν δύο κότες από χωράφι. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι......
δεν έφυγαν από την περιοχή, αλλά κάθισαν, άρχισαν να τις ξεπουπουλιάζουν και στη συνέχεια να τις τρώνε ωμές!

Ο αγρότης και ιδιοκτήτης του χωραφιού, έτυχε να περνά από το σημείο και τους έπιασε στα πράσα! Μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό  έβαλε τις φωνές.

Οι Πακιστανοί αναγκάστηκαν να φύγουν και πρόλαβαν να απομακρυνθούν, πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί...
newsit
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά

Ακόμη μια αυτοκτονία έρχεται να συγκλονίσει αυτή τη φορά τα βόρεια προάστια. Δέκα λεπτά πριν τις επτά το πρωί ένας άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, το έστρεψε πάνω του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες...... ο 75χρονος, συνταξιούχος μηχανικός, βγήκε από το σπίτι του, προσχώρησε με το όπλο στα χέρια περίπου 100 μέτρα μέχρι τη γωνία του δρόμου, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Περαστικοί από το σημείο που άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν στο σημείο τον βρήκαν πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 75χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που έμενε τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, είχε αποφασίσει να δώσει τέρμα στη ζωή του. Έγραψε σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημείωμα στο οποίο κάνει αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας, αναφέρει κάποια οικονομικά προβλήματα που είχε και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του για την περιουσία τους.
newsit
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξόρμηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά



Ελέγχτηκαν 1031 άτομα, συνελήφθησαν 20
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο από 07 έως 09-06-2012 στους Νομούς της Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφερείας Στερεάς Ελλάδας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Συμμετείχαν: (102) αστυνομικοί και διατέθηκαν (43) οχήματα, από τις υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Ελέγχθηκαν: (1.031) άτομα, εκ των οποίων (271) ημεδαποί και (760) αλλοδαποί, καθώς και (732)  οχήματα.

Προσήχθησαν: (97) άτομα, εκ των οποίων (26) ημεδαποί και (71) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: (20) άτομα συνολικά και ειδικότερα:

Τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Δύο (2) ημεδαποί για εξύβριση, αντίσταση και μέθη καθώς και ένας (1) ακόμη ημεδαπός για μέθη.
Έξι (06) αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις.
Τέσσερις (4) ημεδαποί για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Κατασχέθηκαν: ( 154,1) γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

 Βεβαιώθηκαν συνολικά: (240) παραβάσεις, εκ των οποίων:
Περί Κ.Ο.Κ.: 220
Περί ναρκωτικών : 5
Περί Αλλοδαπών : 6
Περί Υγειονομικού Κανονισμού : 9
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ