Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δύο αστυνομικοί τραυματίες στα Λιόσια - Η ξεφτίλα του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece υπάρχει και δεύτερος αστυνομικός τραυματίας, από τους πυροβολισμούς που έπεσαν νωρίτερα στη λεωφόρο Φυλής, στα Λιόσια.


Όμως, το χειρότερο είναι η...


αντίδραση του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.. 


Τη στιγμή που αστυνομικοί έπεφταν αιμόφυρτοι από τα σκάγια των κυνηγετικών όπλων που κρατούσαν οι αθίγγανοι, και ούρλιαζαν στους ασυρμάτους ότι δέχονται πυρά, ότι έχουν πέσει συνάδελφοί τους κάτω αιμόφυρτοι, το κέντρο Επιχειρήσεων διαβίβαζε να κρατήσουν αμυντική στάση, να προσπαθήσουν να καλυφθούν και να μην ανταπαντήσουν στη βροχή πυρών που δέχονταν!


Αυτή τη στιγμή στο σημείο έχει σπεύσει και ο Ταξίαρχος Δυτικής Αττικής, ενώ, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του planet-greece, οι αθίγγανοι έχουν μπει στην πλειοψηφία τους στον καταυλισμό, με τους αστυνομικούς να τους παρατηρούν ως θεατές!


Και συν τοις άλλοις, το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι δεν έχουν κάνει ούτε μια προσαγωγή, κατόπιν εντολής του κέντρου Επιχειρήσεων!

24gr.blogspot.

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Αμαζόνες του ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΑΣ διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

οι Αμαζονες του Γ.Σ Πινδαρος Θηβας εδωσαν βαθμους στο Πανελληνιο
 Πρωταθλημα Στιβου που εγινε στο Ολυμπιακο Σταδιο της Αθηνας
η Πρωταθλητρια Χριστινα Χατζη αν και αντιμετωπιζει προβλημα τραυματισμου
ηρθε πρωτη στα 400 μετρα εμποδια  ενω οδηγησε και την ομαδα σκυταλοδρομιας με την Κατερινα Συρου την Ευαγγελια Γκαρανη και την Δημητρα Τσαμανου
 στην δευτερη θεση με χρονο  3.50 .93

400μ εμπόδια

1.Χριστίνα Χαντζή           (Πίνδαρος Θήβας)               59.31
2.Φρόσω Θεοδώρου         [ΑΟ Μεγάρων ]                    59.61
3.Αναστασία Παπουτσάκη (ΟΦΗ)                                59.89
4.Θεοδοσία Νακοπούλου  (Ολυμπιάδα Κομοτηνής)  61.14
5.Μαρία Παναγιωτίδου         (ΜΕΑΣ Τρίτων)              62.34
6.Δήμητρα Φρατζή            (Νεάπολη Χαλκίδας)          62.53
7.Μαρία Τισένκο                    (ΓΣ Λαγκαδά)                  64.64
8.Κατερίνα Δαλάκα               (ΓΣ Ηρακλής)                  64.81



4x400 ΜΕΤΡΑ

1. ΑΕΚ                                                      3.48.19
2. ΓΣ Πίνδαρος Θηβών                        3.50.93
3. Ολυμπιάδα Κομοτηνής                    3.52.60
4. Πανελλήνιος ΓΣ                                 3.54.76
5. ΓΑΣ Χολαργού                                   3.59.69
6. ΓΣ Γλυφάδας                                     4.00.66
7. ΓΣ Νεάπολη Χαλκίδας                     4.14.69
8. ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας                 4.15.16


Βαθμολογία Γυναικων


1. ΑΕΚ                                159
2. Πανελλήνιος                111
3. ΑΟ Μεγάρων                77
4. Ελ. Βενιζέλος               66,5
5. ΜΕΑΣ Τρίτων              66
6. Ολυμπιάδα Κομ.          53
7. Πίνδαρος Θηβών        48
8. ΓΣ Κηφισιάς                46
 
Διαβάστε Περισσότερα »

Νεκρή έπεσε από σφαίρες Ελληνίδα στη Συρία

Νεκρή έπεσε από σφαίρες Ελληνίδα στη Συρία

Η ελληνικής καταγωγής Μαρινέτ Σεχουάρο, χήρα ελληνορθόδουξου ιερέα, έπεσε νεκρή από σφαίρες  στο Χαλέπι της Συρίας, ενώ επέστρεφε με την οικογένειά της από έναν γάμο στον οποίο νωρίτερα είχε παρευρεθεί.
Στο θάνατο της Μαρινέτ Σεχουάρο αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ο οποίος  ενημέρωσε πως η εκλιπούσα έχασε τη ζωή της από πυρά, ενώ επέστρεφε με την οικογένειά της από γαμήλια τελετή.
Παράλληλα εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά της όσο και στην Μητρόπολη Χαλεπίου, την οποία υπηρέτησε σε όλη της τη ζωή.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασε, επίσης, για μια ακόμη φορά την αιματοχυσία στη Συρία και τόνισε την ανάγκη προστασίας του συριακού λαού, συμπεριλαμβανομένων των μειονοτήτων, «που ζουν στη χώρα και απειλούνται από τη συνεχιζόμενη χρήση βίας εναντίον αμάχων».
iefimerida
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Γερμανοί – Παρουσιάζουν τον Καραγκούνη ηθοποιό video

Συνεχίσουν τις προκλήσεις οι Γερμανοί – Παρουσιάζουν τον Καραγκούνη ηθοποιό

Τέλος δεν έχουν οι προκλήσεις των Γερμανών εν όψει του αγώνα Γερμανίας-Ελλάδας για την προημιτελική φάση του Euro 2012.
Αυτήν την φορά σε ένα σατιρικό αλλά προκλητικό βίντεο, το γερμανικό κανάλι ARD, παρομοιάζει τον Γιώργο Καραγκούνη ως ηθοποιό απεικονίζοντας την στιγμή του πέναλντι που δεν καταλογίστηκε στον αγώνα με την Ρωσία.
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Οικογενειακή Πεζοπορία για όλες τις Ηλικίες


 

  Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ
                                 ( Φ.Ε.Ο.Θ. )
                               ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
Οικογενειακή  Πεζοπορία για όλες τις Ηλικίες
Ο Φ.Ε.Ο.Θ.  σε συνεργασίας με τον Δ.Ο.Θ. (Δημοτικό Οργανισμό Θήβας)
σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην  Πεζοπορία που διοργανώνουν
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί το Καλοκαίρι περπατώντας στους δρόμους και γνωρίζοντας τις γειτονιές  της  πόλης μας.

Τόπος συνάντησης: Δημοτικό Γήπεδο Θήβας
Ώρα Συγκέντρωσης:  7.30 μ.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :    ΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ……6932769488…
                            ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ  6977352316
viotiashop
Διαβάστε Περισσότερα »

Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου… ξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη!


Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου… ξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη! Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της… Λιάνας Κανέλλη! Τουλάχιστον έτσι δήλωσε η ίδια στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM».
Η κυρία Ζαρούλια μάλιστα έδωσε λεπτομερείς περιγραφείς για τις σχέσεις της με την βουλευτή του ΚΚΕ, όταν όμως ήταν μικρές.
 
«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη με την αδερφή της, τον πατέρα και τη μητέρα της.

Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» υποστήριξε η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ενώ σχετικά με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην... εξαδέλφη της, σαφώς υποστήριξε τον πρώτο καθώς όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. βρισκόταν σε άμυνα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Επέστρεψε ο εφιάλτης: "Δεν θα πάρετε την δόση Αυγούστου αν δεν ..."

Το τέλος των ψευδαισθήσεων: Την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουν στην Ελλάδα οι "τρεις άγγελοι του σκότους", ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, δια των αντιπροσώπων τους Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ. 

Σε επικοινωνία που είχαν πριν λίγο με κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ που αναμένεται να παίξει ρόλο σε οικονομικό υπουργείο, το αργότερο μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή θα έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα προκειμένου να συσκεφθούν με το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης.

Ο επίσημος τίτλος της επίσκεψης είναι...

"ενδιάμεση αξιολόγηση της εφαρμογής του Μνημονίου". 

Η ουσία η άμεση εφαρμογή των εισπρακτικών μέτρων ύψους 14,5 δισ. και η εφαρμογή του προγράμματος των μειώσεων του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000.

Κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού ναι, μεν ο Φ.Φράγκος αρνήθηκε να προωθήσει την μείωση κατά 20% επιπλέον του αριθμού των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές, αλλά ο διάδοχός του είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσει το ίδιο εθνοκεντρικά και πατριωτικά.

Μάλιστα οι της τρόικας ενημέρωσαν τον συνομιλητή τους ότι "Έχει καθυστερήσει η κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2013 -2016, όσο και του Προϋπολογισμού 2013 και από την στιγμή που δεν ληφθούν άμεσα μέτρα δεν αναμένεται η εκταμίευση της χρηματοδοτικής στήριξης εντός του Αυγούστου"!
 Εκβιασμός με το "καλημέρα" λοιπόν!

Σημειώνεται πως η αξιολόγηση της τρόικας θα κρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης ύψους 30 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 25 δισ. ευρώ θα διοχετευθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και βέβαια εκεί βρίσκεται και το "μυστικό" της (επιτυχημένης) προσπάθειας της εγχώριας οικονομικής ελίτ να φέρουν στην εξουσία και πάλι μνημονιακή κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενοι βέβαια και την διάσπαση των αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Και για να μην έχει κανείς καμία αμφιβολία για το τι μας έρχεται και για το ποια αξία είχαν τα προεκλογικά τσιτάτα περί "επαναδιαπραγμάτευσης ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, δήλωσε ευθαρσώς ότι «Η ουσία των μεταρρυθμίσεων δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Οποιαδήποτε κυβέρνηση και να σχηματιστεί θα πρέπει να τηρήσει όσα συμφωνήθηκαν με την Ευρώπη». Μάλιστα έθεσε και ζήτημα ταχύτητας στις αποφάσεις «Με τις εκλογές, ωστόσο, χάθηκε χρόνος και πρέπει να αναφερθούμε στο τι σημαίνει αυτό για τις μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε.

Το μόνο που συζητούν είναι αυτό που είχαν προσφέρει από τον Μάρτιο: Ένα χρόνο παραπάνω ως περιθώριο προσαρμογής. 

Δηλαδή αντί για γρήγορο, τώρα προτείνουν αργό θάνατο...

Διαβάστε Περισσότερα »

«Καιάδας» ή Κασιδιάρης για το προεδρείο της Βουλής!


Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής θα έχει αυτή τη φορά και η «Χρυσή Αυγή», καθώς όπως ορίζει ο Κανονισμός ο έβδομος αντιπρόεδρος του σώματος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα προτείνει για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου ή τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό και ως Καιάδα.




Διαβάστε Περισσότερα »

ΘΗΒΑ:ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ BADMINTONΤΟΥ ΦΕΟΘ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!
ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ BADMINTONΤΟΥ ΦΕΟΘ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΡΙΟΥ ΜΠΟΥΛΙΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!
Οι αθλητές του Βadmintonτου ΦΕΟ Θήβας αφού πήραν τη πρόκριση από τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα έφεραν σημαντικές νίκες στην πόλη μας.
Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο στην κατηγορία κάτω των 19 ετών (U-19) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης που έγινε στις 17 και 18 Μαρτίου ο ΓΚΙΖΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ και ο ΣΥΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ κατέκτησαν την 3η θέση (χάλκινο Μετάλλιο)  παίρνοντας μόρια για τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επίσης την ίδια ημερομηνία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 15 ετών (U-15) με συμμετοχή των αθλητών μας ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ που πήρε την 9η θέση στο ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ και στο ΔΙΠΛΟ με συμπαίκτη τον ΜΑΡΙΟ ΜΠΟΥΛΙΟ (αθλητή μικρότερης κατηγορίας).
Στην κατηγορία των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ η ΛΑΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και η ΒΟΓΚΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στο ΑΠΛΟ  και στα ΔΙΠΛΑ στην 16/αδα
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών (U-11) στο Ιλιο Αττικής ο αθλητής ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ κατέλαβε την 1η θέση παίρνοντας ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ .
Στην Αττική, στα «Εκπαιδευτήρια Δούκα», διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών με συμμετοχή του Αθλητή ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΥ ΑΡΗ στο ΑΠΛΟ και στο ΔΙΠΛΟ.
Στις 20/5/2012 στο Λαύριο Αττικής διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τους αθλητές:
*ΜΑΡΙΟ ΜΠΟΥΛΙΟ που κατέκτησε τη 2η θέση στο ΑΠΛΟ &  ΜΙΚΤΟ
*ΤΣΕΛΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ που επίσης κατέκτησε τη 2η θέσηστο ΑΠΛΟ & ΜΙΚΤΟ
*ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3η θέση στοΔΙΠΛΟ
*ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3η θέση στο ΜΙΚΤΟ (ο Τσιώλης Γιώργος αθλητής μικρότερης κατηγορίας).
Επίσης συμμετείχαν ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και η ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ.
Ο αθλητής Μάριος Μπουλίος συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία κάτω των 13 ετών (U-13) στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας που θα διεξαχθεί 15, 16 και 17 Ιουνίου 2012.
          Το Δ.Σ. όλα τα μέλη και οι φίλοι του Φ.Ε.Ο. Θήβας του εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΡΟΥΛΑ   ΓΚΙΖΙΛΗ                           ΕΛΕΝΗ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Δήλωση σοκ του Γιώργου Καραγκούνη


Πριν από λίγο, ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πήραμε το μήνυμα
των χτεσινών εκλογών και όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας να κάνουμε αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία των Ελλήνων: θα κάτσουμε να χάσουμε».
Πηγή: pitsirikos.net
Σημείωση: Χρειάζεται να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για black χιούμορ του pitsirikou. Ο Καραγκούνης δεν θα δεχόταν να χάσει ούτε παρτίδα τάβλι...






Διαβάστε Περισσότερα »

Πήρε 31 ψήφους τον Μάιο και 12.437 τον Ιούνιο!!!




Άνοδο που ξεπερνάει κάθε προσδοκία σημείωσε στις χθεσινές εκλογές αφού αύξησε τα ποσοστά του κατά 1.000% και βάλε! Ο λόγος για το Παναθηναϊκό Κίνημα όπου στις εκλογές της 6ης Μαϊου είχε πάρει μόλις 31 ψήφους.

Και η έκπληξη ήρθε χθες όπου συγκεντρωτικά το Παναθηναϊκό Κίνημα πήρε 12.437 ψήφους δηλαδή σε ποσοστό 0,20%!

Η αύξηση ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που έγιναν στις χθεσινές εκλογές.

Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν στον Έβρο, με 0,48%!
Διαβάστε Περισσότερα »

Τι δείχνει και πώς εξηγείται το ... ακλόνητο ποσοστό της «Χρυσής Αυγής»

Τι δείχνει και πώς εξηγείται το ... ακλόνητο ποσοστό της «Χρυσής Αυγής»

Παταγωδώς διαψεύστηκαν όσοι ανέμεναν ότι σε αυτές τις εκλογές θα μειωνόταν κατά πολύ το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής», ως αποτέλεσμα των ... ανδραγαθημάτων του Κασιδιάρη και της πρακτικής των βίαιων επιθέσεων εναντίον πολιτικών αντιπάλων – αριστερών, κυρίως.
Η εκλογική δύναμη της «Χρυσής Αυγής» παρέμεινε σταθερή, ακλόνητη, σχεδόν στα ίδια επίπεδα με εκείνα του Μαϊου. Η ανθεκτικότητα αυτή αποδεικνύει ότι το ποσοστό του σχήματος του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν εκφράζει μια στιγμιαία εκδήλωση οργής σε βάρος του πολιτικού συστήματος.
Ακόμη και οι εκλογικές περιφέρειες στις οποίες καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» κάτι δείχνουν: Πρόκειται για περιφέρειες με ιστορικές παραδόσεις «σκληρής Δεξιάς», όπως η Λακωνία και η Κορινθία, αλλά και λαϊκές περιοχές «μη προνομιούχων», όπως η Β' Πειραιά.
Στην πρώτη περίπτωση αποδεικνύεται η ικανότητα της «Χρυσής Αυγής» να διατηρεί καλούς διαύλους επικοινωνίας με το παραδοσιακό δεξιό «κοινό», υποβοηθούμενη -ασφαλώς- και από το γεγονός ότι ο ΛΑΟΣ, υπερψηφίζοντας το δεύτερο Μνημόνιο, δυσαρέστησε το πολιτικό αυτό φάσμα.
Στη δεύτερη περίπτωση, αποδεικνύεται η απήχηση της «Χρυσής Αυγής» στις τάξεις λαϊκών στρωμάτων που τρέφουν σφοδρότατη απέχθεια προς όλες τις άλλες «πτέρυγες» του πολιτικού φάσματος.
Ποιες ειδικές επισημάνσεις μπορεί να κάνει κανείς;
Πρώτη: Η ισχυροποίηση – με εμφανείς τάσεις ... μονιμότητας,πλέον- της «Χρυσής Αυγής» δείχνει να υπόκειται σε έναν ιστορικό κανόνα. Σε περιόδους βαθύτατων οικονομικών και κοινωνικών κρίσεων, οι οποίες καταβαραθρώνουν απότομα το βιοτικό επίπεδο τεράστιων τμημάτων του πληθυσμού (και δη της μεσαίας τάξης), ενισχύεται η Αριστερά, αλλά και ... ό,τι πιο ακροδεξιό υπάρχει και «κυκλοφορεί».
Η Ιστορία και η διάθεση να «τιμωρηθεί» το πολιτικό σύστημα
Εάν οικονομολόγοι όπως ο Ρουμπινί και ιστορικοί όπως ο Φέργκιουσον παραλληλίζουν την εποχή μας με εκείνη η οποία ακολούθησε το «κραχ» του 1929, δεν στερείται ενδιαφέροντος η επισήμανση επιπρόσθετων κοινών στοιχείων. Τότε είχαμε την άνοδο του ναζισμού- φασισμού, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα, αλλά και το αριστερό Λαϊκό Μέτωπο στη Γαλλία.
Στη σημερινή Ελλάδα η φιλο-ναζιστική ακροδεξιά έχει τη στήριξη του 7% του εκλογικού σώματος, η δε Αριστερά, σε όλες τις εκφάνσεις της, ανήλθε στο 38%. Ο πολιτικός «μεσαίος χώρος» δείχνει ... κλινικά νεκρός, εάν μάλιστα ληφθεί υπόψη και η στροφή της Νέας Δημοκρατίας προς τα δεξιά. Το ζητούμενο είναι εάν θα εκφραστεί προς τα δεξιά ή τα αριστερά ο «κοχλασμός» που χαρακτηρίζει, πλέον, την ελληνική κοινωνία.
Δεύτερη: Ένα τμήμα, ουδόλως ευκαταφρόνητο, της κοινωνίας θεωρεί ότι «τιμωρεί» το πολιτικό σύστημα ενισχύοντας τη «Χρυσή Αυγή» που φαινομενικά το εχθρεύεται όσο κανείς άλλος. Εξ ου τα υψηλά ποσοστά του πολιτικού αυτού μορφώματος και σε περιοχές, των οποίων οι κάτοικοι δεν αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα με μετανάστες.
Ξεθώριασμα παλιών «γραμμών» και απο-ενοχοποίηση
Ασφαλώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας μαρτυρίες πρώην στελεχών της «Χρυσής Αυγής», περί ...περίεργων χρηματοδοτήσεων, περί μελών της οργάνωσης που αναλάμβαναν ρόλο «σεκιουριτάδων» πολιτικών άλλων κομμάτων, κλπ. Τα στοιχεία αυτά όμως για τον πολύ κόσμο ήταν και παραμένουν «ψιλά γράμματα». Η «Χρυσή Αυγή» φαντάζει στα μάτια των περισσοτέρων ως η κατ' εξοχήν αντι- συστημική δύναμη.
Τρίτη: Ασφαλώς δεν είναι χουντικοί ή φιλο-ναζιστές όλοι οι ψηφοφόροι της. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι στην εποχή μας έχουν ξεθωριάσει σε σημαντικό βαθμό παλιές διαχωριστικές ή «κόκκινες» γραμμές, που καθιστούσαν αδιανόητο πχ το ενδεχόμενο να ενισχύσει κάποιος μη χουντικός ένα φιλο- χουντικό πολιτικό μόρφωμα.
Ακόμη και η -μόνιμη, τα τελευταία χρόνια- φιλολογία για την Μεταπολίτευση, για τη «μεταπολιτευτική Ελλάδα της διαφθοράς» (λες και δεν ήταν βουτηγμένη στα σκάνδαλα νωρίτερα η χώρα), εμμέσως και εξ αντικειμένου συμβάλλει σε αυτό το ξεθώριασμα. Κατά συνέπεια, απο-ενοχοποιείται σε σημαντική κλίμακα η επιλογή της ενίσχυσης πολιτικών δυνάμεων όπως η «Χρυσή Αυγή».
Η δύναμη του ξύλου και της ... φαντασίας
Τέταρτη: Οι οργισμένοι συχνά γοητεύονται από την επίδειξη δύναμης, της ... σωματικής συμπεριλαμβανομένης. Είναι η «απλή λύση» για όλα, μπορεί δε καθένας να φανταστεί τους τραμπουκισμούς στρεφόμενους εναντίον φανταστικών στόχων...
Δεν ήταν τυχαία η ατάκα του Ηλία Κασιδιάρη, που είπε ότι προσφέρεται να ... πάει να διαπραγματευτεί ο ίδιος με την Άνγκελα Μέρκελ! Τη Λιάνα Κανέλλη χτύπησε, οι ομοϊδεάτες του έκαναν εφόδους σε εκλογικά περίπτερα αριστερών κομμάτων, αλλά το «κοινό του» κλήθηκε να τον φανταστεί να ... περιποιείται τη γερμανίδα Καγκελάριο.
Η δύναμη των ξυλοδαρμών «κλείνει το μάτι» στη δύναμη της συλλογικής φαντασίας. Η μέθοδος μέχρι στιγμής δείχνει αποτελεσματική...
Πέμπτη: Καθώς η «Χρυσή Αυγή» φαντάζει ικανή να «ταράζει τα νερά», έστω και ...δέρνοντας, παρέχονται πολλά παράξενα κίνητρα για την ενίσχυσή της. Χαρακτηριστικό ήταν αυτό που έλεγε ένας πολίτης: «Με αυτούς στη Βουλή, θα έχουμε ένα καλό: Θα αναγκαστούν να αποσύρουν την ασυλία των βουλευτών, ειδάλλως οι Χρυσαυγίτες θα αλωνίζουν...»
Διαβάστε Περισσότερα »

Αύξησε τα ποσοστά της στο Δίστομο η Χρυσή Αυγή

Στη Δημοτική Ενότητα Διστόμου...


 η Χρυσή Αυγή, από το 3,48% που είχε στις εκλογές του Μαΐου, ανέβηκε στο 4,53%.
Στα Καλάβρυτα η Χρυσή Αυγή κατέκτησε την 4η θέση και με μικρές απώλειες από το 6,44% του Μαΐου κατέκτησε το 6,19% των ψήφων.
Υπενθυμίζεται, ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε σύνολο 9.859 έγκυρων ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 653 ψήφους, ποσοστό 6,44%.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το ιστορικό εκλογικό ναδίρ απειλεί το ΚΚΕ με σοβαρότατους τριγμούς

Το ιστορικό εκλογικό ναδίρ απειλεί το ΚΚΕ με σοβαρότατους τριγμούς

Έντονες διεργασίες στις τάξεις του ΚΚΕ αναμένεται να προκαλέσει η εκλογική αποτυχία, σύμφωνα δε με τις υπάρχουσες ενδείξεις δεν αποκλείεται να τεθεί ακόμη και ζήτημα ηγεσίας – όχι μόνο πολιτικής γραμμής.
Το 4,50% που συγκεντρώνει το ΚΚΕ στις εκλογές αυτές, είναι το ιστορικό εκλογικό ναδίρ του κόμματος. Μέχρι τώρα το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό του ΚΚΕ ήταν το 4,54%, στην αναμέτρηση του 1993.
Τότε βεβαίως συνέτρεχαν αρκετοί, ειδικοί λόγοι. Η Αριστερά είχε «πληρώσει» στο σύνολό της το αντίτιμο της συμμετοχής της στις κυβερνήσεις Τζαννετάκη και Ζολώτα. Το 1993, άλλωστε είχε μείνει εκτός Βουλής ο Συνασπισμός που τελούσε υπό την προεδρία της Μαρίας Δαμανάκη.
Η Αριστερά τότε είχε καταβάλλει το εκλογικό αντίτιμο και του δυσμενούς – για ' αυτήν- διεθνούς κλίματος, καθώς ήταν πολύ νωπή η κατάρρευση του λεγόμενου «υπαρκτού σοσιαλισμού». Επιπροσθέτως, το ΚΚΕ είχε υποστεί δυο διασπάσεις στη διετία 1989- 1991.
Αυτή τη φορά, η μεγάλη πτώση του ΚΚΕ συντελείται υπό συνθήκες κατακόρυφης ανόδου της Αριστεράς – άλλων, όμως «εκφάσεών» της. Στις εκλογές του Μαϊου το σοκ για το ΚΚΕ ήταν ότι άλλαξε άρδην ο συσχετισμός δυνάμεων ανάμεσα στο ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ήταν, βεβαίως, μικρό σοκ, καθ' όσον το ΚΚΕ έχασε – τον Μάϊο- την πρωτοκαθεδρία στην Αριστερά, για πρώτη φορά από τις εκλογές του 1977. Τότε ήταν που είχε αναμετρηθεί για πρώτη φορά «απ' ευθείας» με τις δυνάμεις του ΚΚΕ εσωτερικού (το οποίο είχε συγκροτήσει τη λεγόμενη «Συμμαχία»). Η αλήθεια πάντως είναι ότι από το 1974 διαφάνηκε η πρωτοκαθεδρία του ΚΚΕ στο «ενδο-αριστερό» φάσμα, εάν ληφθούν υπόψη οι σταυροί τους οποίους είχαν συγκεντρώσει οι υποψήφιοι των επιμέρους κομμάτων που συγκρότησαν την Ενωμένη Αριστερά. Δηλαδή του ΚΚΕ, του ΚΚΕ εσωτερικού και της ΕΔΑ.
Το δεύτερο σοκ ήταν πολύ ισχυρότερο
Αυτά, τον Μάιο. Το δεύτερο εκλογικό σοκ για τον Περισσό είναι κατά πολύ ισχυρότερο: Όχι μόνο διευρύνθηκε σε ... δυσθεώρητο βαθμό η «απόσταση» του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ, αλλά το κόμμα έχασε τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του Μαϊου. Το ΚΚΕ αποδείχθηκε, έτσι, εξαιρετικά ευάλωτο στις πιέσεις που άσκησε στην εκλογική- κοινωνική του βάση το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρά τη φαινομενική μονολιθικότητα που επικρατούσε στις τάξεις των στελεχών του ΚΚΕ, πριν από τις εκλογές του Μαϊου είχε αναπτυχθεί έντονος σκεπτικισμός για τη «γραμμή» του Περισσού. Αρκετά στελέχη πρέσβευαν την άποψη ότι το κόμμα επεδείκνυε νοοτροπία ενός «ιδιότυπου πολιτικού αναχωρητισμού», διευκολύνοντας έτσι την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει τη θέληση των αριστερών για ενότητα και συνεργασία.
Η αλήθεια είναι ότι εσωκομματική δυσφορία εκδηλωνόταν, σε κάποιο βαθμό, πριν εισέλθει το κόμμα στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του Μαϊου. «Αιχμή» ήταν η πρακτική του «απομονωτισμού» την οποία, κατά την άποψη αρκετών στελεχών, τηρούσαν «οι δυνάμεις του κόμματος και του ΠΑΜΕ στο μαζικό κίνημα».
Έπειτα από τις εκλογές του Μαϊου, όπως ήταν φυσικό, η κριτική εντάθηκε και επεκτάθηκε. Μεταξύ άλλων οι «σκεπτικιστές» διαπίστωσαν ότι «το κόμμα περιθωριοποιείται, σε μία περίοδο κατά την οποία πολύς κόσμος αντιλαμβάνεται ότι δικαιώθηκαν οι θέσεις του για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».
Οι ανάγκες της δεύτερης εκλογικής μάχης, αυτής της 17ης Ιουνίου, ανέστειλαν προσωρινά τις τάσεις αμφισβήτησης της κομματικής γραμμής. Το δεύτερο εκλογικό σοκ, όμως, αυτό που δεν επιδείνωσε απλώς τους «ενδο- αριστερούς» συσχετισμούς, αλλά «έριξε» στο ιστορικό ναδίρ το ποσοστό του ΚΚΕ, είναι μάλλον αδύνατον να μην προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς.
Παπαρήγα: «Ξέραμε ότι θα περνούσαμε από Συμπληγάδες»
Αρνητικό, για τέσσερις λόγους, χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα το εκλογικό αποτέλεσμα, στις δηλώσεις που έκανε τη νύχτα της Κυριακής. Οι λόγοι αυτοί, σύμφωνα με τη γραμματέα του ΚΚΕ, είναι οι εξής:
Πρώτος: Η αύξηση των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας. «Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, δεν πέρασαν όπως είπε ο κ. Σαμαράς», τόνισε η κ. Παπαρήγα.
Δεύτερος: Η μεγάλη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, που σημειώθηκε ενώ το πολιτικό σχήμα του Αλέξη Τσίπρα «είχε νερώσει πολύ το κρασί του», δίνοντας «διαβεβαιώσεις στο σύστημα».
Τρίτος: Οι μεγάλες απώλειες του ΚΚΕ, οι οποίες θα έχουν συνέπειες «στην ετοιμότητα» που θα πρέπει να δείξει ο λαϊκός παράγοντας «στα νέα βάσανα που έρχονται».
Τέταρτος: Η παραμονή των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής σε υψηλά επίπεδα, μολονότι φάνηκε «ο ανοιχτά φασιστικός χαρακτήρας της».
Για το ΚΚΕ η κυρία Παπαρήγα είπε, ακόμη, ότι το κόμμα ήξερε πως είχε να αντιμετωπίσει πιεστικότερες Συμπληγάδες από εκείνες του Μαϊου. Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα πως θα «αποδειχθεί προσωρινή αυτή η μείωση του ριζοσπαστισμού», η οποία, κατά την άποψή της, εκφράστηκε από το εκλογικό σώμα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αμφίκλεια:Εισβολή σε αστυνομικό τμήμα για την απελευθέρωση Αλβανού!

Η Αμφίκλεια από ψηλά. Οι δράστες γρονθοκόπησαν έναν αστυνομικό και τραυμάτισαν μια γυναίκα συνάδελφό του, στο πόδι...
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο τμήμα έναν Αλβανό που εντόπισαν στην πλατεία της Τιθορέας και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Λίγη ώρα αργότερα ......
εμφανίστηκαν στο Α.Τ. Αμφίκλειας ένας 35χρονος Έλληνας με μια φίλη του και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο τον κρατούμενο.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο τμήμα βρισκόταν 3 αστυνομικοί, μια γυναίκα και δυο άντρες, οι οποίοι εξήγησαν ευγενικά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού κρατείται για στέρηση εγγράφων και θα πρέπει να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Τότε ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε...

Ο 35χρονος άρχισε να βρίζει χυδαία τους αστυνομικούςαπειλώντας τους ότι θα τους στείλει στα σύνορα. Στη συνέχεια προσπάθησε να σπάσει την πόρτα που ήταν κλειδωμένη για να πάρει μαζί του τον Αλβανό. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και τότε το αστυνομικό τμήμα μετετράπη σε ρίνγκ.

Ο 35χρονος τραυμάτισε την αστυνομικό στο πόδι, ενώ γρονθοκόπησε τον έναν αστυνομικό. Τελικά οι αστυνομικοί και με τη βοήθεια ενός πολίτη που άκουσε τη φασαρία και πήγε να δει τι συμβαίνει, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον "μαινόμενο" αγρότη από την Τιθορέα και να του περάσουν χειροπέδες. Το ζευγάρι κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και εντός της ημέρας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
  πηγή.eglimatikotita.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο γιός της Γιάννας Αγγελοπούλου, αποθεώνει τον Τσίπρα στην Ομόνοια [εικόνα]

Ο γιός της Γιάννας Αγγελοπούλου, αποθεώνει τον Τσίπρα στην Ομόνοια [εικόνα]

Ενα ακόμη απτό δείγμα της πολιτικής του τοποθέτησης έδωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιός του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, παρακολουθώντας την περασμένη Πέμπτη από κοντά, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ομονοίας.
Οπως αποκαλύπτει το nocomments.gr ο βαθύπλουτος κληρονόμος, φοιτητής του Harvard βρισκόταν ακριβώς κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του.
Ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι, παρακολούθησε με όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.
Χειροκρότησε μάλιστα με πάθος όταν στο τέλος της ομιλίας ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και ειδικά όταν αναφέρθηκε στο κίνημα «Occupy Wall Street».

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε διακριτική παρουσία, κάποιοι τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν. Οταν κάποιοι άρχισαν να τον συγχαίρουν για τις πολιτικές του τοποθετήσεις εκείνος τους ευχαρίστησε αλλά φαινόταν ξεκάθαρα η αμηχανία του και ευγενικά σταματούσε την κουβέντα συνεχίζοντας να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Η εμφάνισή του αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά του τελευταίο του άρθρο, όπου στην ουσία εξέφραζε την πολιτική του υποστήριξη στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτή είναι η νέα Βουλή των Ελλήνων

Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μία καθαρή νίκη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, νικητής των εκλογών αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία που συγκεντρώνει ποσοστό 29,66% και λαμβάνει 129 έδρες ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά και φτάνει στο ποσοστό 26,89% και 71 έδρες.
Τρίτη δύναμη το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό που φθάνει στο 12,28% και 33 έδρες.

Τέταρτο κόμμα αναδεικνύονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που συγκεντρώνουν ποσοστό 7,51% και 20 έδρες, ενώ η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 6,92% και 18 και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 6,25% με 17 έδρες.

Το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 4,50% και λαμβάνει 12 έδρες.

Η Δημιουργία ξανά/ ΔΡΑΣΗ δεν μπαίνει στη Βουλή συγκεντρώνοντας ποσοστό 1,59%, ενώ το ΛΑΟΣ παραμένει εκτός με ποσοστό 1,58%.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους και συγκεντρώνουν μόλις 0,88%



Οι βουλευτές που εκλέγονται σε όλη την Ελλάδα


Α' Αθηνών

Νέα Δημοκρατία: Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Μηταράκης, Προκόπης Παυλόπουλος, Ανδρέας Ψυχάρης
ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Μπόλαρη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Βούτσης
ΠΑΣΟΚ:Κώστας Σκανδαλίδης
Χρυσή Αυγή: Νίκος Μιχαλολιάκος
ΔΗΜΑΡ:Γιάννης Πανούσης
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ελενα Κουντουρά
ΚΚΕ: Λιάνα Κανέλλη

Β' Αθήνας

ΣΥΡΙΖΑ: Σοφία Σακοράφα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Δραγασάκης, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη, Πέτρος Τατσόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ευστάθιος Παναγούλης, Αποστολος Αλεξόπουλος, Χρυσούλα Καφαντάρη, Βασιλική Κατριβάνου
ΝΔ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Σοφία Βούλτεψη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αργύρης Ντινόπουλος, Αδωνις Γεωργιάδης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Αννα Καραμανλή, Βύρων Πολύδωρας, Κατερίνα Παπακώστα, Γιάννη Παπαθανασίου, Παναγιώτα Ιακωβίδου
ΠΑΣΟΚ:Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και Μίμης Ανδρουλάκης
ΔΗΜΑΡ: Φώτης Κουβέλης, Γρηγόρης Ψαριανός, Οδυσσέας Βουδούρης
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πάνος Καμμένος, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Καπερνάρος
Χρυσή Αυγή: Νίκος Μιχαλολιάκος (η δεύτερη εκλογική περιφέρεια του προέδρου του κόμματος), Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμένης
ΚΚΕ: Αλέκα Παπαρήγα, Σπύρος Χαλβατζής

Υπόλοιπο Αττικής

ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Πάντζας.
ΝΔ: Αντώνης Σαμαράς, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Παύλος Χαϊκάλης
ΠΑΣΟΚ: Εύη Χριστοφιλοπούλου
ΚΚΕ: Ιωάννης Γκιόκας
Δημοκρατική Αριστερά: Βασίλης Οικονόμου
Χρυσή Αυγή: Ηλίας Κασιδιάρης

Α' Πειραιά

ΝΔ: Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
ΣΥΡΙΖΑ: Θοδωρής Δρίτσας
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Παναγιώτης Μελάς
Χρυσή Αυγή: Νικόλαος Κουζήλος
Δημοκρατική Αριστερά: Μαρία Ρεπούση.

Β' Πειραιά

ΣΥΡΙΖΑ: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ευγενία Βαμβακά
ΝΔ: Γιάννης Τραγάκης, Αναστάσιος Νεράντζης
Ανεξ. Ελληνες: Ιωάννης Κουράκος
Χρυσή Αυγή: Ιωάννης Λαγός
ΠΑΣΟΚ: Δημήτρης Λιντζέρης
ΚΚΕ: Διαμάντω Μανωλάκου
ΔΗΜΑΡ: Μαρία Γιαννακάκη

Α΄Θεσσαλονίκης

ΝΔ: Κωνσταντίνος Αλ. Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σπύρος Καλαφάτης, Ελενα Ράπτη, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Ορφανός
ΣΥΡΙΖΑ: Αναστάσιος Κουράκης, Γιάννης Αμανατίδης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη
ΠΑΣΟΚ: Ευάγγελος Βενιζέλος
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Γαβριήλ Αβραμίδης, Χρυσούλα Γιαταγάνα
ΔΗΜΑΡ: Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη
Χρυσή Αυγή: Αντώνης Γρέγος
ΚΚΕ: Αλέκα Παπαρήγα

Β' Θεσσαλονίκης

ΝΔ: Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης
ΣΥΡΙΖΑ: Ευαγγελία Αμμανατίδου
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Σταυρούλα Ξουλίδου
Χρυσή Αυγή: Πολύβιος Ζησιμόπουλος
ΔΗΜΑΡ: Αικατερίνη Μάρκου
ΚΚΕ: Ελένη Γερασιμίδου

Υπόλοιπη Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανίας

ΝΔ: Μάριος Σαλμάς, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Γεώργιος Παπαναστασίου
ΣΥΡΙΖΑ: Γιώργος Βαρεμένος
ΠΑΣΟΚ: Αθανάσιος Μωραΐτης
Χρυσή Αυγή: Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
ΔΗΜΑΡ: Φώτης Κουβέλης
ΚΚΕ: Νικόλαος Μωραΐτης

Αργολίδος

ΝΔ: Ιωάννης Ανδριανός
ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτριος Κοδελας
ΠΑΣΟΚ: Ιωάννης Μανιάτης

Αρκαδίας

ΝΔ: Ανδρέας Λυκουρέντζος
ΣΥΡΙΖΑ: Κωνσταντίνος Ζαχαριάς
ΠΑΣΟΚ: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Αρτης

ΝΔ: Γιώργος Στυλιος
ΣΥΡΙΖΑ: Γεροβασίλη Ολγα
ΠΑΣΟΚ: Χρήστος Γκόκας

Αχαΐας

ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξης Τσίπρας, Κανελλοπούλου Μαρία
ΝΔ: Αθανάσιος Νταβλουρος, Νικόλαος Νικολόπουλος
ΠΑΣΟΚ: Γεώργιος Παπανδρέου
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Γεώργιος Νταβρης
ΔΗΜΑΡ: Νικόλαος Τσούκαλης
Χρυσή Αυγή: Μιχαήλ Αρβανίτης
ΚΚΕ: Νικόλαος Καραθανασόπουλος

Βοιωτίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ιωάννης Σταθάς
ΝΔ: Ευάγγελος Μπασιάκος, Ιωάννης Καράμπελας, Ανδρέας Κουτσούμπας

Γρεβενών

ΝΔ: Τιμολέων Κοψαχείλης

Δράμας

ΝΔ: Δημήτριος Κυριαζίδης
ΣΥΡΙΖΑ: Χρήστος Καραγιαννίδης
ΠΑΣΟΚ: Χρήστος Αηδόνης

Δωδεκανήσου

ΝΔ: Βασίλειος - Νικόλαος Υψηλάντης, Εμμανουήλ Κονσολας
ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτριος Γάκης
ΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ
ΠΑΣΟΚ: Δημήτριος Κρεμαστινός
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Τσαμπίκα Ιατρίδη

Εβρου

ΝΔ: Κυριάκος Γεροντόπουλος, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελετσης
ΠΑΣΟΚ: Γεώργιος Ντόλιος

Ευβοίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ευάγγελος Αποστόλου
ΝΔ: Συμεών Κεδίκογλου του Βασ., Αναστάσιος Λιάσκος
ΠΑΣΟΚ: Συμεών Κεδίκογλου του Αγγ.
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
Χρυσή Αυγή: Νικόλαος Μίχος

Ευρυτανίας

ΝΔ: Κων/νος Κοντογεώργος

Ζακύνθου

ΣΥΡΙΖΑ: Χαράλαμπος - Σταύρος Κοντονής

Ηλείας

ΝΔ: Κωνσταντίνος Τζαβάρας, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Κοντογιάννης Γεώργιος, Ανδρέας Μαρίνος
ΣΥΡΙΖΑ: Ευσταθια Γεωργοπούλου - Σαλταρη
ΠΑΣΟΚ: Γιάννης Κουτσούκος

Ημαθίας

ΝΔ: Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κων/νος Γιοβανόπουλος
Χρυσή Αυγή: Ηλίας Σταύρου
ΚΚΕ: Ιωάννα Ταμπάκη

Ηρακλείου

ΣΥΡΙΖΑ Μιχαήλ Κριτσωτάκης, Διακάκη Μαρία
ΝΔ: Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Ελευθέριος Αυγενάκης, Μάξιμος Σενετάκης
ΠΑΣΟΚ: Ευάγγελος Βενιζέλος
ΔΗΜΑΡ: Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Επαμεινώνδας Μαριάς

Θεσπρωτίας

ΝΔ: Αντώνιος Μπέζας

Ιωαννίνων

ΝΔ: Κωνσταντίνος Τασούλας, Σταύρος Καλογιάννης, Ασημακοπούλου Αννα - Μισέλ, Φίλιππος Σιάκας
ΣΥΡΙΖΑ: Χρήστος Μαντάς

Καβάλας

ΝΔ: Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Γεώργιος Καλαντζής, Ιωάννης Πασχαλίδης, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης

Καρδίτσας

ΝΔ: Κων/νος Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Παύλος Σιούφας
ΣΥΡΙΖΑ: Νικόλαος Μιχαλάκης

Καστοριας

ΝΔ: Μαρία Αντωνίου
ΣΥΡΙΖΑ: Ευάγγελος Διαμαντόπουλος

Κερκύρας

ΣΥΡΙΖΑ: Στέφανος Σαμοΐλης
ΝΔ: Νικόλαος Δένδιας
ΠΑΣΟΚ: Αγγελική Γκερέκου

Κεφαλληνίας

ΣΥΡΙΖΑ: Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Κιλκις

ΝΔ: Γεώργιος Γεωργαντάς
ΣΥΡΙΖΑ: Ειρήνη - Ελένη Αγαθοπούλου
ΠΑΣΟΚ: Θεόδωρος Παραστατίδης

Κυκλαδων

ΝΔ: Ιωάννης Βρούτσης
ΣΥΡΙΖΑ: Νικόλαος Συρμαλένιος
ΠΑΣΟΚ: Παναγιώτης Ρήγας

Λακωνίας

ΝΔ: Αθανάσιος Δαβάκης
ΣΥΡΙΖΑ: Σταύρος Αραχωβίτης
ΠΑΣΟΚ: Λεωνίδας Γρηγοράκος

Λαρίσης

ΝΔ: Μάξιμος Χαρακόπουλος, Κελλας Χρήστος
ΣΥΡΙΖΑ: Ηρώ Διώτη
ΠΑΣΟΚ: Φίλιππος Σαχινίδης
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Χρήστος Ζώης
Χρυσή Αυγή: Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
ΚΚΕ: Γεώργιος Λαμπρούλης
ΔΗΜΑΡ: Θωμάς Ψύρρας

Λασιθίου

ΝΔ: Ιωάννης Πλακιωτάκης
ΣΥΡΙΖΑ: Κων/νος Δερμιτζάκης

Λεσβου

ΝΔ: Παύλος Βογιατζής
ΣΥΡΙΖΑ: Ιωάννης Ζερδέλης
ΠΑΣΟΚ: Νίκος Σηφουνάκης

Λευκάδος

ΝΔ: Θεόδωρος Σολδάτος

Μαγνησίας

ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
ΝΔ: Αθανάσιος Νάκος, Ζωή Μακρή, Ελένη Αντωνοπούλου
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Μεσσηνίας

ΝΔ: Αντώνης Σαμαράς, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτριος Σαμπαζιώτης
ΣΥΡΙΖΑ: Αθανάσιος Πετράκος
Χρυσή Αυγή: Δημήτριος Κουκούτσης

Ξάνθης

ΣΥΡΙΖΑ: Χουσεϊν Ζεϊμπέκ
ΝΔ: Αλέξανδρος Κοντός
ΠΑΣΟΚ: Δημήτριος Σαλτούρος

Πέλλης

ΝΔ: Γεώργιος Καρασμάνης, Διονύσιος Σταμενίτης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Αλκιβιάδης Νουσηκύρου

Πιερίας

ΝΔ: Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος
ΠΑΣΟΚ: Αθανάσιος Παπαγεωργίου
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ευγένιος Παπαδόπουλος

Πρεβέζης

ΝΔ: Δημήτριος Τσουμάνης
ΣΥΡΙΖΑ: Μπάρκας Κωνστανίνος

Ρεθύμνης

ΣΥΡΙΖΑ: Ανδρέας Ξανθος
ΝΔ: Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Ροδόπης

ΝΔ: Ευρυπίδης Στυλιανίδης
ΠΑΣΟΚ: Αχμέτ Χατζή Οσμάν
ΣΥΡΙΖΑ: Καρά Γιουσούφ Αϊχάν

Σάμου

ΣΥΡΙΖΑ: Αγνή Καλογερή

Σερρών

ΝΔ: Μενέλαος Βλαχβεης, Φωτεινή Αραμπατζή
ΣΥΡΙΖΑ: Αφροδίτη Σταμπουλη
ΠΑΣΟΚ: Μάρκος Μπόλαρης
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα
Χρυσή Αυγή: Νικήτας Σιωης
ΔΗΜΑΡ: Ευάγγελος Φωτίου

Τρικάλων

ΝΔ: Ηλίας Βλαχογιάννης, Κω/νος Σκρέκας
ΣΥΡΙΖΑ: Δριτσέλη Παναγιώτα
ΔΗΜΑΡ: Γεωργιος Κυρίτσης
ΚΚΕ: Αχιλλέας Κανταρτζής

Φθιώτιδος

ΝΔ: Χρήστος Σταϊκούρας, Νικόλαος Σταυρογιάννης, Κων/νος Κουτσογιαννόπουλος, Ελένη Μακρή - Θεοδώρου
ΣΥΡΙΖΑ: Βασίλειος Κυριακάκης

Φλωρίνης

ΝΔ: Ευστάθιος Κωνσταντινίδης
ΣΥΡΙΖΑ: Αθανάσιος Γερμανίδης

Φωκίδος

ΝΔ: Ασπασία Μανδρέκα

Χαλκιδικής

ΝΔ: Ευθ. Καρανάσιος
ΣΥΡΙΖΑ: Αικατερίνη Ιγγλέζη
ΠΑΣΟΚ: Ιωάννης Δριβελέγκας

Χανίων

ΣΥΡΙΖΑ: Γεώργιος Σταθάκης
ΝΔ: Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Μανούσος Βολουδάκης
Ανεξάρτητοι Ελληνες: Παντελεήμων Καπαρουδάκης

Χίου

ΝΔ: Κωνσταντινος Μουσουρούλης
ΠΑΣΟΚ: Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος
Διαβάστε Περισσότερα »

Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ στον Δήμο Αλιάρτου
























Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτος Βουλής μένουν Γεννηματά, Καρχιμάκης, Οθωνας και άλλοι εννέα

Εκτος Βουλής μένουν Γεννηματά, Καρχιμάκης, Οθωνας και άλλοι εννέα

Σε 26 από τις συνολικά 56 εκλογικές περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει πλέον βουλευτή, μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών. Αυτό που μάλιστα προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το ότι μεταξύ των Περιφερειών στις οποίες δεν εκλέγεται κανείς είναι και οι δύο του Πειραιά, τρεις νομοί της Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου).
Από το ΠΑΣΟΚ χάνουν την έδρα τους ονόματα όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μανώλης Οθωνας, ο Δημήτρης Λιντζέρης, και η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Αναλυτικά, δεν εκλέγονται οι:
  • Φωφη Γεννηματά
  • Χάρης Τσιόκας
  • Αγγελος Τόλκας
  • Θανάσης Παπαγεωργίου
  • Νίκος Σαμαράς
  • Βασίλης Ιωάννου
  • Γιώργος Οικονόμου,
  • Νικος Τσώνης
  • Δημήτρης Λιντζέρης
  • Νάντια Γιαννακοπούλου,
  • Μιχάλης Καρχιμάκης
  • Μανώλης Οθωνας
Οι περιφέρειες που θα δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι οι:
  • Καβάλας,
  • Β' Θεσσαλονίκης,
  • Ημαθίας,
  • Πιερίας,
  • Γρεβενών,
  • Καστοριάς,
  • Φλώρινας,
  • Θεσπρωτίας,
  • Πρέβεζας,
  • Καρδίτσας,
  • Μαγνησίας,
  • Τρικάλων,
  • Κεφαλληνίας,
  • λευκάδας,
  • Βοιωτίας,
  • Ευρυτανίας,
  • Φθιώτιδας,
  • Φωκίδας,
  • Α' Πειραιά,
  • Β' Πειραιά,
  • Κορινθίας,
  • Μεσσηνίας,
  • Σάμου,
  • Λασιθίου,
  • Ρεθύμνου,
  • Χανίων
Διαβάστε Περισσότερα »

Κλάψτα Αλέκα!

ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ
Ο μεγάλος χαμένος αυτών των εκλογών είναι το ΚΚΕ. Τα ποσοστά του έπεσαν στο μισό, με πολλούς απο τους ψηφοφόρους του να μετακομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Το μαγαζάκι της Αλέκας, πάει για λουκέτο. Τώρα για τους λόγους που έφαγαν τέτοια σφαλιάρα απο το λαό, ούτε....





λόγος για αυτοκριτική, με τα στελέχη τους να τα ρίχνουν στους Ευρωπαίους.. Ήρθε η ώρα για αλλαγές στον Περισσό, διαφορετικά τα βλέπουμε πολύ σκούρα τα πράγματα..

Διαβάστε Περισσότερα »

Τελικό αποτέλεσμα στο 100% της επικράτειας Ν.Δ. 29,66% - ΣΥ.ΡΙΖ.Α 26,89%


 
 
Ποσοστό 29,65% και 129 έδρες καταλαμβάνει η ΝΔ με καταμετρημένο 99,00% των εκλογικών τμημάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ δεύτερο κόμμα με 26,89% και 71 έδρες αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ποσοστά των δύο πρώτων κομμάτων εμφανίζονται ενισχυμένα σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου. Αντίθετα, απώλειες καταγράφουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ, ενώ τις δυνάμεις της διατητεί η Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικότερα, τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών διαμορφώνεται ως εξής:

ΝΔ: 29,65%, 129 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ: 26,89%, 71 έδρες
ΠΑΣΟΚ: 12,28%, 33 έδρες
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,51%, 20 έδρες
Χρυσή Αυγή: 6,92%, 18 έδρες
Δημοκρατική Αριστερά: 6,25%, 17 έδρες
ΚΚΕ: 4,50%, 12 έδρες

Σύμφωνα με εκτίμηση της Singular Logic για το εκλογικό αποτέλεσμα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 29,61% και 129 έδρες και έπονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,06% και 72 έδρες, το ΠΑΣΟΚ με 12,24% και 32 έδρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,57% και 20 έδρες, η Χρυσή Αυγή με 6,94% και 18 έδρες, η ΔΗΜΑΡ 6,25% και 17 έδρες και το ΚΚΕ με 4,49% και 12 έδρες.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου η ΝΔ είχε συγκεντρώσει 18,85%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,78%, το ΠΑΣΟΚ 13,18%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,60%, το ΚΚΕ 8,48%, η Χρυσή Αυγή 6,97%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,11%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,93% και ο ΛΑΟΣ 2,9%.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή από τον σύλλογο γυναικών Αγίου Θωμά Τανάγρας

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφής οργάνωσε και παρουσίασε ο σύλλογος γυναικών Αγίου Θωμά Τανάγρας στο ισόγειο του ΚΑΠΗ, όπου... παρουσιάστηκε και η χορωδία του συλλόγου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου Αφροδίτης Καββά.

Συμμετείχαν οι χορωδίες Ακραφνίου, Θηβών και Τανάγρας. Το συγκρότημα της Νατάσσας Κόλια παρουσίασε επίκαιρους χορούς και εμβόλιμα ως φάρμακο στα αυτιά μας απολαύσαμε τη φιλόλογο κα Κατερίνα Γκαραβέλα Ζωγράφου να διαβάζει αποσπάσματα από τα Ματωμένα Χώματα της Διδώς Σωτηρίου, Τρεις αιώνες μια ζωή της Φιλιώς Χαϊδεμένου, Ερυθραία των Μαριάννα Κορομηλά & Θοδωρή Κοντάρα και άρθρα από τη ζωή των προσφύγων κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα.

Ξαφνιάστηκαν ευχάριστα οι παρευρισκόμενοι ανακαλύπτοντας τις υπέροχες φωνές που διαθέτουν τα χωριά μας και ξεδιπλώθηκαν υπό τη διεύθυνση του καθηγητή βυζαντινής μουσικής κου Σταμάτη Φουντουζή, του οποίου η δουλειά καταχειροκροτήθηκε.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τανάγρας Ευάγγελος Γεωργίου, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κορλός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Γκίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Αικατερίνης, Γιώργος Βουγέσης, Μιχάλης Κουρουτός, ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Κατσιφής, οι τοπικοί σύμβουλοι Δημοσθένης Βουγέσης και Κική Καβά, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Γιάννης Στεργίου.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πανωλεθρία για το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη – Τρίτο κόμμα και στους τέσσερις νομούς

Πανωλεθρία για το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη – Τρίτο κόμμα και στους τέσσερις νομούς

Την απόλυτη πανωλεθρία υπέστη το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη αφού τα αποτελέσματα της κάλπης δείχνουν πως στο νησί η Ιπποκράτους χάνει την πρωτιά που είχε στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.
Πριν από ενάμισι μήνα ο χάρτης της Κρήτης ήταν κατά τα τρία τέταρτα πράσινος, αφού το ΠΑΣΟΚ είχε καταφέρει να πάρει την πρωτιά σε Ρέθυμνο με τον υφυπουργό Προστασίας του πολίτη Μανώλη Όθωνα, στο Ηράκλειο με τον Βασίλη Κεγκέρογλου και Λασίθι με τον Μιχάλη Καρχιμάκη.
Με τα έως τώρα αποτελέσματα στα Χανιά το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα με 14,09% και την ενσωμμάτωση να φτάνει στο 81%. Στο Ρέθυμνο είναι επίσης τρίτο κόμμα με 21,34% και ενσωμάτωση 70%. Στο Ηράκλειο είναι τρίτο κόμμα με 19,53% με την ενσωμμάτωση στο 52% και στο Λασίθι είναι τρίτο κόμμα με 24,68% με την ενσωμμάτωση να φτάνει στο 82%.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Γερμανία αντίπαλος της Εθνικής μας

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στο Γκντανσκ τη Γερμανία, καθώς τα πάντσερ νίκησαν 2-1 τους Δανούς και με τρεις νίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση του Β΄ομίλου. Τα γκολ των Γερμανών πετυχαν οι Ποντόλσκι (19΄) και Μπέντερ (80΄), ενώ είχε ισοφαρίσει ο Κρον Ντέλι στο 24΄.
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
ΔΑΝΙΑ (Μόρτεν Όλσεν): Αντερσεν, Γιάκομπσεν, Κγιάερ, Αγγερ, Σιμόν Πόουλσεν, Ερικσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ (79΄ Κρίστιαν Πόουλσεν), Κρον Ντέλι, Μπέντνερ.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μπέντερ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Μίλερ (84΄ Κρόος), Οζίλ, Ποντόλσκι (64΄ Σίρλε), Γκόμεζ (74΄ Κλόζε).




Διαβάστε Περισσότερα »

Υπό κράτηση εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ για νοθεία

Υπό κράτηση εκλογική αντιπρόσωπος της  ΝΔ για νοθεία

Μέσα στο εκλογικό τμήμα κρατείται περισσότερο από μία ώρα μία εκλογική αντιπρόσωπος της Ν.Δ., η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους.
Πρόκειται για το 128ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε αυτές τις κινήσεις, τις κατήγγειλε στη δικαστική αντιπρόσωπο και αμέσως διατάχθηκε η κράτησή της.
Στο εκλογικό τμήμα βρέθηκαν στελέχη όλων των άλλων κομμάτων και όπως περιγράφουν η εκλογική αντιπρόσωπος «άλλαζε ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της Ν.Δ. που είχε στην τσέπη της», ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις τους η ίδια παραδέχτηκε τις συγκεκριμένες κινήσεις.
Στο εκλογικό κέντρο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου συνεχίζεται η κράτησή της και αναμένουν εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκλογικά αποτελέσματα Βοιωτίας

Δείτε το εξώφυλλο της σημερινής Guardian με τον Αντώνη Σαμαρά
Πάλι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία
Στη Ν.Δ πηγαίνουν οι τρεις από τις τέσσερις έδρες στη Βοιωτία και η μία στο ΣΥΡΙΖΑ.
Από το ΣΥΡΙΖΑ ο Σταθάς Γιάννης
Από τη Ν.Δ
Μπασιάκος Ευάγγελος
Καράμπελας Γιάννης
Κουτσούμπας Ανδρέας

 Βοιωτία

Ενσ.: 100% (224/224)  |  Εγγεγρ.: 107.666  |  Ψήφισαν: 72.058  |  Αποχή  |  Λευκ./Άκ.:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α   22.525   30.66 %

Ν.Δ.         17.869   24.32 %

ΠΑ.ΣΟ.Κ    8.462   11.52%

 ΧΡ.ΑΥΓΗ   6.441   8.77 %

ΑΝΕΞ.ΕΛΛ.  6.140  8.36 %

ΔΗΜ.ΑΡ.   4.403   5.99 %

Κ.Κ.Ε.   3.442   4.69 %

ΛΑ.Ο.Σ   1.122   1.53 %

ΔΗΜ.ΞΑΝΑ   892   1.21 %

ΟΙΚ.ΠΡΑ.       564   0.77 % 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.  332   0,45 %



ΩραΕνσωμάτωσηΓραμμένοιΨήφισανΕγκυραΑκυραΛευκά

18-06 00:24223/224 / 99,55 %110.35573.840 / 66,91 %73.160 / 99,08 %447 / 0,61 %233 / 0,32 %


Ιούνιος 2012Μάιος 2012


ΚόμμαΠοσοστόΨήφοιΕδρεςΠοσοστόΨήφοιΕδρες
ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο30,66 %22.433119,40 %14.7811
Νέα Δημοκρατία24,35 %17.815314,78 %11.2583
ΠΑ.ΣΟ.Κ11,50 %8.416
11,95 %9.105
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή8,76 %6.408
8,18 %6.234
Ανεξάρτητοι Ελληνες - Πάνος Καμμένος8,36 %6.114
11,94 %9.099
Δημοκρατική Αριστερά6,00 %4.386
6,70 %5.105
Κ.Κ.Ε.4,67 %3.419
9,16 %6.975
ΛΑ.Ο.Σ1,53 %1.121
2,66 %2.029
δημιουργία, ξανά! (δημιουργία ξανά!-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία)1,22 %890


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ0,77 %561
2,52 %1.917
Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)0,45 %330
1,51 %1.154
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ0,45 %326
1,17 %888
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ0,32 %233


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ0,28 %207
0,46 %349
Ενωση Κεντρώων0,25 %184
0,44 %335
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας0,20 %144


ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ0,16 %118
0,30 %230
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ0,08 %55


ΑΝ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ. ΕΠΙΧ.ΧΑΡ.ΟΙΚ.ΧΑΡ.ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ ΠΑΝ.ΕΡΓ.ΚΙΝ.ΕΛΛ. ΠΑ.Ε.Κ.Ε.



Κόμμα Φιλελευθέρων



Κ.Ε.ΑΝ. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ




Ανεξ./Μεμονωμένοι Υποψήφιοι
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ