Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σε εξέλιξη το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια [εικόνα]

Σε εξέλιξη το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια [εικόνα]
Πλήθος κόσμου έχει παρευρεθεί στην Ομόνοια προκειμένου να συμμετάσχει στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε για να εκφραστούν διαμαρτυρίες για τα περιστατικά ρατσιστικής και αστυνομικής βίας. Το διοργανώνουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».
Διαβάστε Περισσότερα »

Αλλαγή κλίματος; Πάνω από 3 ώρες έμεινε ο Α. Σαμαράς στην Καγκελαρία! - Μέρκελ: Σου δίνω χρόνο - Έχω πειστεί ότι προσπαθείτε!

Η πολύωρη παραμονή του Αντώνη Σαμαρά στην Καγκελαρία δείχνει πολλά πράγματα. Κατ' αρχήν, δείχνει ότι η συνάντηση αυτή δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου αλλά γιατί και οι δυο πλευρές πήγαν προετοιμασμένες να κλείσουν παλαιούς λογαριασμούς. Αυτό φάνηκε και από την υποδοχή που επεφύλαξε η γερμανίδα Καγκελάριος στον Έλληνας πρωθυπουργό αλλά και από το κλίμα που υπήρξε στις δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απολυμένος σκόρπισε το θάνατο στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Απίστευτη η παραδοχή του δημάρχου της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, πως κάποιοι από τους συνολικά εννέα πολίτες μπορεί να έχουν τραυματιστεί από πυρά της αστυνομίας. Τρόμος και πανικός στην καρδιά της Νέας Υόρκης και μάλιστα σε ώρα αιχμής. 09:00 το πρωί για τους Νεοϋορκέζους (16:00 ώρα Ελλάδας) και όσοι κινούνταν στη συμβολή της 5ης λεωφόρου με την 34η οδό, μπροστά στο Empire State Building δηλαδή, άκουσαν ξαφνικά πυροβολισμούς.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Αναζητείται 47χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 40χρονου υπηκόου Πακιστάν στην περιοχή Άγιος Θωμάς Βοιωτίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες (23-08-2012) το απόγευμα, στην περιοχή Άγιος Θωμάς Βοιωτίας, τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο έναν 40χρονο αλλοδαπό, Πακιστανικής καταγωγής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία

Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία. Τα αίτια της μυστηριώδους ασθένειας, που δεν έχει καν ακόμη επίσημο όνομα, προκαλεί ...
ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος αναγνωρίστηκε και τα αίτιά της παραμένουν άγνωστα, με τους επιστήμονες να σηκώνουν μέχρι στιγμής τα χέρια ψηλά για μια πιθανή θεραπεία.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σε ιδιώτες 562 νησιά για 100 χρόνια θα δώσει η κυβέρνηση [έγγραφο]

Σε ιδιώτες 562 νησιά για 100 χρόνια θα δώσει η κυβέρνηση

Φωτιές άναψε χτες η συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, όπου υπήρχε αναφορά σε «πώληση» ελληνικών νησιών. Η κυβέρνηση διέψευσε, αλλά όπως φαίνεται είναι ήδη σε εξέλιξη από το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία για την παραχώρηση 562 νησιών σε ιδιώτες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Αλβανοί φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε μετανάστες στην Αυστραλία

Οι Αλβανοί φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε μετανάστες στην Αυστραλία
Εγκαταλείπουν σταδιακά τη χώρα μας χιλιάδες Αλβανοί που είχαν έρθει στην Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και πηγαίνουν μετανάστες στην Αυστραλία. Πριν από αρκετά χρόνια είχαν έρθει μετανάστες στην Ελλάδα, ωστόσο η οικονομική κρίση που χτύπησε τη χώρα μας, τους έκοψε τα όνειρα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Νεπάλ: Δάγκωσε μέχρι θανάτου μια κόμπρα


Συνέβη και αυτό! Ένας αγρότης στο Νεπάλ δάγκωσε μέχρι θανάτου την κόμπρα που του επιτέθηκε και συνέχισε τις ασχολίες του...
Διαβάστε Περισσότερα »

Βρέθηκε - μέσα από την αλληλεγγύη των Διστομιτών Φορτηγατζήδων- το κλεμμένο φορτηγό!


Βρέθηκε χάρις στην πατριωτική και συναδελφική αλληλεγγύη των Διστομιτών Φορτηγατζήδων το κλεμμένο φορτηγό του συμπατριώτη μας Ν.Δ.! Το φορτηγό εντοπίσθηκε στον ...
Ασπρόπυργο και σήμερα μάλλον θα είναι ξανά στα πατρια εδάφη για το μεροκάμματο και πάλι!
Διαβάστε Περισσότερα »

Καθαρισμός ρεμάτων στην Αντίκυρα


Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, αφού έλαβε υπ’ όψη του τις σχετικές εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, αποφάσισε την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού-απόφραξης ξηρορεμάτων της Δημοτικής Ενότητας Αντίκυρας, προκειμένου αυτά να είναι σε θέση να δεχθούν τα όμβρια του ερχόμενου χειμώνα και να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Η δαπάνη για το σύνολο των εργασιών υπολογίζεται σε €4.944,60 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ