Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δήμος Αλιάρτου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



 

Ο Δήμος Αλιάρτου ύστερα από τις υπ’ αριθμόν 167/2012 και 259/2012 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , την υπ’ αριθμόν 27758/28-11-2012 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων & Πολιτισμού και Αθλητισμού και σύμφωνα με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης 94842/24-8-2011 (ΦΕΚ 1945/τευχ. Β/31-8-2011), προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2012 - 2013, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα παρακάτω προγράμματα:
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  1. «Άσκηση στην προσχολική ηλικία» για παιδιά ηλικίας 4−6 ετών
  2. «Άσκηση στην πεζοπορία και τους παραδοσιακούς χορούς»
  3. «Άσκηση στην εφηβική ηλικία» για άτομα ηλικίας 13−18 ετών
  4. «Άθληση και γυναίκα» για άτομα ηλικίας 19 έως 65 ετών
  5. «Διάφορα προγράμματα» για παιδιά και ενηλίκους, ανεξαρτήτως φύλου
και προσκαλεί
τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στα παραπάνω προγράμματα να υποβάλλουν δήλωση – αίτηση συμμετοχής στην Γραμματεία του Δήμου Αλιάρτου (τηλ: 2268350211). Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η φυσική υγεία και καταλληλότητα των ωφελουμένων. Οι ενδιαφερόμενοι με την αίτηση συμμετοχής υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση, ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει κατά την ώρα της εκγύμνασης και ιατρική βεβαίωση. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012. Για πληροφορίες: Δημήτρης Μπατσούλης, τηλ: 2268350212.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Δήλωση του Τάκη Οικονόμου για τη λήξη της απεργίας πείνας



Έχουν περάσει αρκετές ώρες που σταμάτησα την απεργία πείνας μία και οι διαπραγματεύσεις με την διεύθυνση της εταιρίας Αλουμίνιο Α.Ε. (Αλουμίνιο της Ελλάδος), ιδιοκτησίας Μυτιληναίου, τελείωσαν. Το αποτέλεσμα είναι άγριες και αναίτιες περικοπές στους εργαζόμενους, σε εφαρμογή  νόμων που έφεραν οι ίδιοι μαζί με τις τελευταίες κυβερνήσεις.
Ο Ε. Μυτιληναίος έχει πάρει και παίρνει από το κράτος. Γη, θάλασσα, ορυκτό πλούτο, ενέργεια και επιδοτήσεις. Όπως και άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες θέλει τους εργαζόμενους σκλάβους, τις τοπικές κοινωνίες υπόδουλες και τις κυβερνήσεις υπηρέτες του.Ξεκίνησα την απεργία πείνας, γιατί  επιχειρούν να μας επιβάλλουν πρωτοφανείς περικοπές και να σύρουν το Διοικητικό Συμβούλιο να τις συνυπογράψει, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης. Ως εκλεγμένος εκπρόσωπος εργαζομένων θεώρησα υποχρεωμένος να στείλω ένα έμπρακτο μήνυμα αντίστασης και μια όσο το δυνατό πιο δυνατή φωνή καταγγελίας για να βοηθήσω τη συσπείρωση μας και την υποστήριξή του αγώνα μας.

Στις 9 ημέρες της απεργίας, δημιουργήθηκε ένα αγωνιστικό κλίμα συμπαράστασης μέσα στο εργοστάσιο αλλά και στην τοπική κοινωνία που οδήγησε τον εργοδότη σε υποχωρήσεις που ωστόσο απέχουν πολύ από τις διεκδικήσεις μας. Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του σωματείου, επέλεξε να μην συμπαρασταθεί και κρίνεται για την συνολική στάση της. Τα κεντρικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν σχεδόν τίποτε για την απεργία πείνας.
Ως συνδικαλιστής πρέπει να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου για να συνεχίσω τον αγώνα, να ενωθώ με τους εργαζόμενους και να παλέψουμε όλοι μαζί για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα. Να γίνουμε αλληλέγγυοι με άλλους εργαζομένους, ιδιωτικού και δημοσίου, ανέργους, τοπικές κοινωνίες και κινήματα.
Όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτή την κατηφόρα. Να καταργήσουμε αυτές τις πολιτικές, ν’ ανατρέψουμε αυτή και όποιες κυβερνήσεις είναι αντεργατικές και αντιλαϊκές. Ν’ ανατρέψουμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, με πρώτη αυτή της ΓΣΕΕ αλλά και κάθε συνδικαλιστή που εκμεταλλεύεται τη θέση του για να επωφελείται και κάνει καριέρα και από τα κάτω όλοι μας να επιβάλουμε τις δικές μας ανάγκες.
Τέτοιες πολιτικές δεν σώζουν τον λαό παρά μόνο τα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια και οδηγούν τους εργαζόμενους σε σκλάβους.
Ευχαριστώ, τους συναδέλφους που μου συμπαραστάθηκαν και όλους τους εργαζόμενους, συνδικάτα, φορείς, κινήματα και απλούς πολίτες.
 
Θα βρεθούμε σε νέους αγώνες.
 
 Παράργησες, καλέ, να γεννηθείς, καιροί βαριοί πλακώσαν,
 
κι ο πλάτανός σου πλατανόμηλα γρήγορα θα κρεμάσει
 
για τα κεφάλια μας, μοναχογιέ, για των φαμεγικών μας.
 
Άε σύρε, ζώσε το σπαθί σφιχτά, κι αν ζήσουμε, μια μέρα
 
μπορεί στον ίσκιο ειρηνικά και μεις να καλοθρονιαστούμε
 
μα τώρα τ’ άρματα λογιάζω εγώ του αντρούς το πρώτο χρέος.
 
Ν. Καζαντζάκης
Viotiashop.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΙΔΟΥ: Τα κορόιδα που πληρώνουν πάντα τους φόρους στην Ελλάδα


«Η κριτική που υφίσταμαι όλο αυτό τον καιρό στο Eurogroup έχει να κάνει με τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας», είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας...



Αναφερόμενος ειδικότερα στη φορολογική μεταρρύθμιση που δρομολογείται και θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, ο κ.Στουρνάρας είπε ότι «θα υπηρετεί την βασική αρχή ότι όλοι μας οφείλουμε να συμβάλουμε στη διάσωση της χώρας μας, βάσει των δυνατοτήτων μας»

«Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ένας στους δυο ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσε για το 2011 ετήσια εισοδήματα μέχρι 5.000 ευρώ, είναι ενδεικτικό της άδικης φορολόγησης εισοδημάτων και της ανισομερούς κατανομής των βαρών στους απασχολούμενους. Κατανοώ ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο αλλά μιας και έχω την ευκαιρία να μιλώ σε ιατρικό συνέδριο, θέτω υπόψη σας την ανάγκη συμβολής όλων, με βάση όσα αναλογούν στον καθένα», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Σε ό,τι αφορά τα πιστωτικά ιδρύματα, ο κ.Στουρνάρας ανέφερε ότι «η απόφαση του Eurogroup εξασφαλίζει την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ώστε να γίνουν βιώσιμες σε μόνιμη βάση. Με τα κεφάλαια 16 δισ. που θα λάβουν οι τράπεζες την επόμενη βδομάδα και άλλα 7,2 δισ. την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου και την άνοδο του δείκτη καταθέσεων που εμφανίζει συνεχή αύξηση, θα ενισχυθεί τόσο η σταθερότητα

του τραπεζικού συστήματος όσο και η κεφαλαιακή του επάρκεια και η αξιοπιστία του. Έτσι θα αρχίσει πάλι το τραπεζικό σύστημα να δίνει δάνεια σε επιχειρήσεις».

Η χώρα δεν αντέχει άλλους ανέργους

Ο κ.Στουρνάρας έδωσε έμφαση στον κοινωνικό παράγοντα υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλους ανέργους. Έχουμε φτάσει στο ανώτατο σημείο, ιδιαιτέρως στην ανεργία των νέων. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να αντιστραφούν τα ποσοστά. Κεντρικός στόχος των πολιτικών μας είναι η αύξηση της απασχόλησης. Η εργασία δεν είναι απλώς ένας συντελεστής της παραγωγής. Η εργασία αναφέρεται στη ζωή των ανθρώπων, τις ελπίδες τους και τις επιδιώξεις τους. Θα αναζητήσουμε όλα τα δυνατά εργαλεία για να μπορέσουμε να δώσουμε σε κάθε πολίτη σιγουριά και προοπτική για να μπορέσει να φτιάξει και πάλι τη ζωή του».
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξανά προς τη δόξα τραβά ο Λεβαδειακός.

Και ξανά προς τη δόξα τραβά…

Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά για τη 15η αγωνιστική.


Οι Βοιωτοί μπορεί να ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο, δεν άργησαν πολύ να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς μέσα στην έδρα τους επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά.

Πλέον η ομάδα της Λιβαδειάς στα τελευταία έξι παιχνίδια της για το πρωτάθλημα μετράει πέντε νίκες, ενώ συνεχίζει και ένα εντυπωσιακό στατιστικό που έχει φέτος, το οποίο τη θέλει κάθε φορά που σκοράρει να παίρνει και τους τρεις βαθμούς.

Στον αντίποδα ο Πλατανιάς με αρκετές απουσίες προσπάθησε να πάρει έστω την ισοπαλία, χωρίς όμως να μπορέσει να δείξει κάτι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Κηπουρού. Οι Χανιώτες ήταν αυτοί που έχασαν και την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 7’, με τον Μιρτσέτα να κάνει την παράλληλη σέντρα, τον Ουντότζι να πιάνει το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Χοσέμι και να περνάει κόρνερ.

Ο Λεβαδειακός μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ροτζέριο στο 16’. Ο επιθετικός των Βοιωτών εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κηπουρού στη σέντρα του Ακόστα και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν να πετύχουν και άλλο τέρμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση μπροστά από την εστία του Κηπουρού. Ο Πλατανιάς προς το τέλος του πρώτου μέρους προσπάθησε για την ισοφάριση, έχοντας, όμως, μία «φλύαρη» υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 48’ ο Κάλαϊζιτς πήρε κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ουντότζι, ωστόσο, η μπάλα κατέληξε εύκολα στα χέρια του Κυριακίδη. Στο 52ο λεπτό οι Χανιώτες έχασαν μία ακόμα ευκαιρία, με τον Αρότσα να σουτάρει δυνατά έξω απο την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να αποκρούει με δυσκολία.

Μετά και απο αυτή τη φάση του Πλατανιά οι Βοιωτοί έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Κυριακίδη και προσπάθησαν να απειλήσουν στην αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος με τον Μεντί να πιάνει την κεφαλιά μετά το φάουλ του Ακόστα στο 68’, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία.

Στο 75’ ο Λεβαδειακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ροτζέριο να πιάνει την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Μεντί, με τον Κηπουρό να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Πλατανιάς προσπάθησε ένα λεπτό μετά να ισοφαρίσει, με τον Ναζλίδη να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση, με τον Λεβαδειακό να παίρνει μία πολύ μεγάλη νίκη 1-0 στο φινάλε του πρώτου γύρου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το ξύλο της "αρκούδας" έξω από club για τα μάτια μιας γυναίκας.Βίντεο


Τελικά είχε δίκιο ο Δήμος Μούτσης...για όλα φταίνε οι "γκόμενες"..

 Δείτε το βίντεο..και θα καταλάβετε..
Διαβάστε Περισσότερα »

Τροφώνιο Ωδείο: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία


Το Τροφώνιο Ωδείο σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου.
Οι μαθητές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.
Συμμετέχει η παιδική-εφηβική χορωδία του Ωδείου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καριώτη
Διαβάστε Περισσότερα »

Έργα και ημέρες του κ.Λ.Λαυρεντιάδη.



Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης εμφανίστηκε από το πουθενά και βρέθηκε να είναι συνομιλητής πρωταγωνιστών της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. 
Έφτιαξε την Proton Bank, έγινε... "μιντιάρχης" και ξαφνικά, 
ήρθε η πτώση! 




Ξεκίνησε από... τα χαμηλά κι έφτασε ψηλά, πολύ ψηλά. Μόλις στα 40 του χρόνια εμφανίζεται να έχει περιουσία που ανέρχεται σε δισεκατομμύρια και λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο, στην Ελβετία, στο Χονγκ Κονγκ, στα νησιά Κέιμαν, στη Σιγκαπούρη.

-Φέρεται να είχε πολιτικές διασυνδέσεις, ήταν συχνός επισκέπτης της Μονής Βατοπεδίου και όλων των Πατριαρχείων.

-Δωρητής της Εκκλησίας και μέτοχος της Καραϊσκάκης Α.Ε. Λέγεται ότι του ανήκει του 50% του γηπέδου του Ολυμπιακού, το οποίο προτίθεται να αγοράσει ο νυν μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

-Εμφανιζόταν ως δόκτωρ άλλα κανείς δεν είναι σε θέσει να πει ότι έχει δει έστω κι έναν πανεπιστημιακό τίτλο. Άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν για μια χρηματιστηριακή ιδιοφυΐα με απλοϊκή, κατά τα άλλα, σκέψη.

-Συχνά φωτογραφιζόταν δίπλα σε κορυφαίους πολιτικούς του τόπου, ενώ οι φήμες για χορηγίες σε κόμμα, οργιάζουν.

-Ήταν υποστηρικτής του Μεγάρου Μουσικής, της Εθνικής Πινακοθήκης, αλλά λέγεται πως είχε συναναστροφές και με party animals της κοσμικής Αθήνας.

-Μυστήριο καλύπτει ακόμα και την ασθένειά του. Ξεκίνησε από ένα σοβαρό πρόβλημα αιματολογικής φύσης και κατέληξε στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, εξαιτίας της οποίας κάνει καθημερινά φυσικοθεραπεία.

-Τον αποκάλεσαν μιντιάρχη αλλά επί της ουσίας, δεν εμφανιζόταν πουθενά. Ούτε ως εκδότης ούτε ως ιδιοκτήτης. Η σχέση του με τα ΜΜΕ ξεκινά από μεγάλες εφημερίδες (από τον Πήγασο και την Ελευθεροτυπία) και φτάνει μέχρι έντυπα όπως η «Σφήνα» και το Financial Box.
Ποτέ όμως δεν προώθησε συγκεκριμένη πολιτική γραμμή.

-Είναι κουμπάρος του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο οποίος είχε για ένα φεγγάρι ηγετική θέση στη Proton Bank. Οι διεθνείς του διασυνδέσεις φτάνουν ως τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και το Ιράκ ή τον αραβικό κόσμο. Βασικός χορηγός του κατά περιόδους ήταν ακόμη και Deutsche Bank.

-Κληρονόμησε την εταιρία Νεοχημική από τον πατέρα του. Ο Βασίλης Λαυρεντιάδης είχε το 50% της μικρής εταιρίας διαμονής χημικών προϊόντων. Ο Λαυρέντης κληρονόμησε την επιχείρηση και το 1996 αγόρασε το ποσοστό του συνεταίρου του και άλλες δυο εταιρίας.

Ξαφνικά, η παραγωγή όλων των απορρυπαντικών στην Ελλάδα ανατέθηκε στη Νεοχημική. Το 2003 η Νεοχημική μπαίνει στο Χρηματιστήριο και η πορεία της χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή.
Ο αμερικανικός κολοσσός, ρεπουμπλικανικών συμφερόντων Carlyle την αγοράζει έναντι 750 εκατ. ευρώ.
Αλλά ένα χρόνο μετά αρχίζει το... κυνήγι του Λαυρεντιάδη, που τον κατηγορεί για εξαπάτηση.
Αναγκάστηκε και την πήρε πίσω, στο 1/10 της αξίας της.

-Η συνέχεια ήταν περίπου η ίδια. Φτιάχνει την Alapis που από εξαιρετικά κερδοφόρα καταλήγει στην πτώχευση ενώ μπαίνει και στον τραπεζικό τομέα, αγοράζοντας μετοχές της Omega Bank, την οποία στη συνέχεια συγχωνεύει με την Proton Bank.

Και κάπως έτσι ξεκινά το παιχνίδι με τους συνεχείς δανεισμός εταιριών που του ανήκουν.
Ρίχνει ρευστό και μετά τις οδηγεί στην πτώχευση ή τις αφήνει σε αδράνεια...

Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστοί για τρεις ημέρες οι δήμοι

Κλειστοί θα μείνουν οι δήμοι έως και την Τετάρτη, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκήρυξε για σήμερα και μεθαύριο 48ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ την... Τετάρτη θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην «πλ. Κλαυθμώνος - Αντώνη Μανιτάκη», όπως αναφέρει η ΟΠΕ – ΟΤΑ, στις 12 το μεσημέρι.

Η ΠΟΕ-ΟΤΕ δηλώνει ότι θα αγωνισθεί «με όλες τις δυνάμεις για την ανατροπή στην πράξη των πολιτικών εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας ενάντια σ' αυτούς που θεωρητικά τουλάχιστον όφειλαν να την υπερασπίζονταν και να την υπηρετούν».
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλληψη στα Οινόφυτα για λαθραία τσιγάρα




Συνελήφθη ένας 43χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν συνολικά 1810 λαθραία πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθη χθες (15-12-2012) το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, με την συνδρομή αστυνομικών της Γ΄1 Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 43χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τον 43χρονο να κινείται πεζός στην περιοχή των Οινοφύτων και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα (10) κούτες, καθεμία από τις οποίες περιείχε δέκα (10) πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα.
Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς ακόμη χίλια εφτακόσια δέκα (1.710) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε αποθηκευτικό χώρο (παράπηγμα) που βρισκόταν πλησίον της οικίας του στην περιοχή των Οινοφύτων.

Συνολικά κατασχέθηκαν χίλια οχτακόσια δέκα (1.810) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και στα όποια δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.
Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Στην κατοχή του 43χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 26 εκατοστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων (1.900) ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δημόφιλος "Στόλισε" τις Θεσπιές!!!

Ο "Δημόφιλος" το Σάββατο 14 του μηνός μάζεψε τους μικρούς του φίλους και δημιούργησε στολίδια, που σήμερα τοποθετήθηκαν  στον πεζόδρομο των Θεσπιών, απο μικρούς και μεγάλους! 
Όλα τα στολίδια είναι απο ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, αλουμινόχαρτο, μπουκάλια, κουτιά κ.ά.), με μηδενικό κόστος! 
Η μουσική που ακουγόταν... σε συνδυασμό με τα χαμόγελα των παιδιών και τα νόστιμα μελομακάρονα που προσέφερε το ζαχαροπλαστείο "ψωμί και μέλι" συνέβαλαν σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα!

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές... και το 2013 να φέρει υγεία και ό,τι άλλο αγαπά ο καθένας!


Μην σταματάτε να προσφέρετε στους άλλους χαρούμενες  στιγμές... όσο μικρές και αν είναι!!!



Το ΔΣ του συλλόγου. 









Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ