ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ.. ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
Τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου καθώς τα διαμερίσματα που πήρε ως αντιπαροχή από την πώληση της περίφημης ροζ βίλας στην οδό Αγράμπελη. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», οι τρεις μεζονέτες που βρίσκονται στην περιοχή της Εκάλης δεν έχουν πωληθεί γεγονός που…. έχει φέρει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα στην κ. Λιάνη-Παπανδρέου.
Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου για να ξεπεράσει το οικονομικό πρόβλημα αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί» ρούχα και αξεσουάρ πολύ μεγάλης αξίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μια τσάντα Loewe αξίας 20.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη τσάντα ήταν δώρο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και σχεδιασμένη από τον Πάμπλο Φερνάντεζ Μαρτίνεζ μόνο για εκείνη καθώς το μαρτυρεί μεταλλική λεπτομέρεια με τα αρχικά της.
Άλλο αντικείμενο, είναι ένα παλτό μάρκας Gucci το οποίο επί εποχής δραχμής κόστιζε 2 εκατομμύρια.
«Πράγματι, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αναγκάζομαι να πουλήσω μέχρι και δικά μου πράγματα. Μόνο εάν πουληθούν τα σπίτια θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου. Όπως καταλαβαίνετε όταν παίρνεις 850 ευρώ σύνταξη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις που σου να τρέχουν και τα χρέη συνεχώς να αυξάνονται», είπε η Δήμητρια Λιάνη Παπανδρέου…
nonews-news