Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΚΟΛ: 2ος Ημιμαραθώνιος



Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, έγινε η αρχή.
Για πρώτη φορά τα παιδιά, οι γονείς και οι εθελοντές της Τοπικής Επιτροπής Νομού Βοιωτίας, των SpecialOlympicsHellas, προγραμμάτισαν και μετείχαν σε αθλητική δραστηριότητα εκτός Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα στο 2ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα αγώνων Τοξοβολίας 30-31 Μαρτίου 2013

archery
Το Σάββατο 30 και την Κυριακή Μαρτίου 2013 διεξήχθησαν αγώνες Τοξοβολίας Α΄& Β΄αγωνιστικής κατηγορίας, ανοιχτού χώρου ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών/ Εφήβων – Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξου και αγώνες Ανοιχτού Χώρου Παίδων – Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων / Παμπαίδων Β΄ - Πανκορασίδων Β΄ ολυπιακού & σύνθετου τόξου,που διεξήχθει στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Αττικής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συναγερμός για λευκό φορτηγό πιθανότατα με τους δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας!

Στο "πόδι" είναι αυτή την ώρα η Ελληνική Αστυνομία με μπλόκα σε όλα τα εθνικά οδικά δίκτυα
- Πιθανόν να προσπαθήσουν να περάσουν στην Αλβανία οι δραπέτες, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας
- Στη Θεσσαλονίκη εθεάθη το κλεμμένο βαν των κακοποιών το μεσημέρι σήμερα
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Γιάννης Σταθάς:Δίκαιη ρύθμιση των λογαριασμών ρεύματος των αγροτών

Ερώτηση
Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών &  Δικτύων
Θέμα: Επιτακτική ανάγκη κοινωνικά δίκαιης ρύθμισης των λογαριασμών ρεύματος των αγροτών
Οι αγρότες βρίσκονται σε αδυναμία συνέχισης των παραγωγικών δραστηριοτήτων λόγω αφενός της συρρίκνωσης του αγροτικού εισοδήματος και αφετέρου της συνεχούς αύξησης του κόστους των απαιτούμενων αγροτικών πρώτων υλών (ρεύμα, λιπάσματα, φάρμακα, εργαλεία κ.α.).
Την περίοδο που διανύουμε οι αγρότες πρέπει να σπείρουν για να μπορέσουν, όπως λέει και ο λαός, να θερίσουν. 
Ωστόσο με την εφαρμογή των μνημονίων, οι αγρότες δεν έχουν πια την δυνατόττητα να αγοράσουν τις πρώτες ύλες ώστε να μορέσουν να σπείρουν, καθώς με την έλλειψη ρευστότητας που υπάρχει στην αγορά, λόγω του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, δεν έχουν πρόσβαση σε δάνεια και άλλες διευκολύνσεις όπως στο παρελθόν. Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα για την λειτουργία των αντλιοστασίων τους και το πότισμα των χωραφιών.
Η ΔΕΗ λειτουργει πλέον ως εισπρακτικός μηχανισμός, δεν κάνει οικονομικές διευκολύνσεις στις πληρωμές του ρεύματος όπως στο παρελθόν, τώρα που οι συνθήκες, όπως περιγράψαμε και ανωτέρω, είναι τραγικές. Αίτημα, λογικό και ρεαλιστικό, των αγροτών ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, είναι η καταβολή των χρήματων με δόσεις από την 31η Μαίου 2013, όταν θα έχουν λάβει την επιστροφή του ΦΠΑ, και κυριώς οι αγρότες της περιοχής του κάμπου της Θήβας και της περιοχής Οινοφύτων – Σχηματαρίου.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες για την ρύθμιση της πληρωμής του ρεύματος σε δόσεις, αρχής γενομένης καταβολή της πρώτης δόσης μετά την 31η Μαίου 2013, όταν δηλαδή οι αγρότες πληρωθούν την επιστροφή ΦΠΑ που δικαιούνται;
Ο ερωτών βουλευτής


Σταθάς Γιάννης
Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Νύφη χτύπησε με τσεκούρι την πεθερά της στο κεφάλι

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Νύφη χτύπησε με τσεκούρι την πεθερά της Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία ο καβγάς που είχε μια γυναίκα με την πεθερά της στη Θεσσαλονίκη όταν η πρώτη, εκτός εαυτού, άρπαξε ένα τσεκούρι και χτύπησε τη μητέρα του άνδρα της στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το Thestival οι δύο αθίγγανες καβγάδιζαν για προσωπικούς λόγους. Κάποια στιγμή όταν τα αίματα άναψαν η νύφη άρπαξε ένα τσεκούρι και το έφερε στο κεφάλι της πεθεράς της τραυματίζοντάς την.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η ζωή της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της νύφης, η οποία αμέσως μετά το περιστατικό επιβιβάστηκε σε ένα φορτηγό και εξαφανίστηκε.

Διαβάστε Περισσότερα »

Επίσκεψη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη


        Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη οι μαθητές
της Β΄ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας συνοδευόμενα από τη δασκάλα τους κ. Νίκη Σίμου.
       Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης υποδέχτηκε με χαρά στον φιλόξενο χώρο της τα παιδιά,  όπου ενημερώθηκαν από τη Βιβλιοθηκονόμο  για τον τρόπο λειτουργίας της και τον δανεισμό βιβλίων.
     Η κ. Νίκη θύμισε στους μικρούς μαθητές αρκετά βιβλία της Δημοτικής βιβλιοθήκης που είχε δανεισθεί και διαβάσανε στην τάξη τους στο πλαίσιο προγράμματος  φιλαναγνωσίας, και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν που ξανασυνάντησαν τα αγαπημένα τους βιβλία. Στη συνέχεια έγινε η αφήγηση της ιστορίας «Ο ΄Ελμερ και τα ξυλοπόδαρα» του David McKee για την αξία των ατομικών διαφορών. Μετά την αφήγηση ακολούθησε συζήτηση με τα παιδιά και ζωγραφίσανε στο αναγνωστήριο ότι  τους  εντυπωσίασε από την ιστορία.
     Στο τέλος χαρούμενα και με χαμόγελα μας αποχαιρέτησαν δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανάρθουν σύντομα και θα γίνουν μέλη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Διαβάστε Περισσότερα »

Πορεία μέσα στον Ολμειό με τον σύλλογο Φιλοπρόοδων Άσκρης


 
 
Θα ξεκινήσουμε από το εξωκκλήσι του Χριστού την 09.00 ώρα
Επιστροφή από τη Σκάλα μετά την 15.00 ώρα.
 Απαιτήσεις
Αθλητικά υποδήματα, μπουφάν, νερό, φρούτα, υποστήριγμα, καπέλο και μαγιό - πετσέτα για τους τολμηρούς (ές) που επιθυμούν να κολυμπήσουν.
Καλή φυσική κατάσταση.
Συμμετοχή, κίνηση με ευθύνη σας.
Παιδιά, κάτω των 12 ετών, μόνο με συνοδούς.
 Ελάτε με παιδιά και φίλους για να γνωρίσετε το φυσικό κάλος της Άσκρης.
Ελάτε σε ένα τόσο παρθένο τοπίο μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση.
(Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κίνηση θα επαναπρογραμματισθεί)
Διαβάστε Περισσότερα »

Τροχαίο λίγο έξω από τη Θήβα

Σήμερα 1/4 γύρω στις 1 το μεσημέρι μεγάλο μέρος της Θήβας έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω του αυτοκινήτου το οποίο έπεσε με δύναμη σε κολώνα της ΔΕΗ, στο δρόμο προς Ερυθρές.  Το δυστύχημα έγινε, ερχόμενοι από Θήβα μετά το στρατόπεδο στο δεξί χέρι.  Ελπίζουμε να μην υπήρχαν σωματικές βλάβες. Εάν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Αναγνώστης του viotiashop
Διαβάστε Περισσότερα »

Έναρξη νέας υπηρεσίας σε βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας "Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη βιβλιοθήκη"


Γυρίζει μόνος
στὰ χέρια του κλαδὶ ἀπὸ ἐλιὰ
γεμάτος πόνο χάνεται στὰ δειλινὰ
αἰσθάνεται
πὼς ὅλα χάθηκαν.
Μὴν  τοῦ μιλᾶτε εἶναι ἄνεργος
τὰ χέρια στὶς τσέπες του
σὰν δυὸ χειροβομβίδες.
~ Ν. Καρούζος (από το «Πέντε Ποιήματα μέσ᾿ τὸ Σκοτάδι. Εἰκόνα»)
Διαβάστε Περισσότερα »

Λαμία:Κατάσχεση ναρκωτικών -σύλληψη 24χρονου

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Βουλγαρίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λαμία
 Κατασχέθηκαν συνολικά – 260 – γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 


Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Καλλιεργούσε στον κήπο του κάνναβη

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Θήβα
Κατασχέθηκαν συνολικά (5) δενδρύλλια - φυτά κάνναβης
Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτή Επανάστασης Ρούμελη 2013

Στην "Αγιά Σοφιά" της Ρούμελης, το Βασιλομονάστηρο του Οσίου Λουκά του Στειριώτη, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας γιόρτασε σήμερα Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013, την Επανάσταση του 1821. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δρ. Νίκος Κόλλιας, Πρόεδρος της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών.
Φωτογραφία
περισσότερες φωτογραφίες από τον Λάμπρο Ρόδη εδώ
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρωταπριλιά με αίθριο καιρό και τοπικές νεφώσεις

Πρωταπριλιά με αίθριο καιρό και τοπικές νεφώσειςΜε αίθριο καιρό και τοπικές νεφώσεις ξεκινάει ο Απρίλης, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Παράλληλα σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο το πρωί.
Στην Αττική ο καιρός  θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το πρωί στη Θράκη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μικρή πιθανότητα βροχής το πρωί. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Δελφοί: Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ήταν ο ομφαλός της Γης

Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που σχηματίζεται ανάμεσα σε... δύο θεόρατους βράχους, τις Φαιδριάδες, βρίσκεται το πανελλήνιο ιερό των Δελφών και το πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας.

Οι Δελφοί ήταν ο ομφαλός της γης, όπου, σύμφωνα με τη μυθολογία, συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας από τα άκρα του σύμπαντος για να βρει το κέντρο του κόσμου, και για πολλούς αιώνες αποτελούσαν το πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο και το σύμβολο της ενότητας του αρχαίου ελληνισμού.

Οι Δελφοί είναι μια περιοχή με έντονο τουρισμό και έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Εκτός του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου, υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή μια σειρά Ιερών Μονών θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, οι Δελφοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση 10 χλμ από την Αράχωβα, σημαντικό χειμερινό προορισμό της Στερεάς Ελλάδας και το Γαλαξίδι.
Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών
Μαντείο των Δελφών
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ - ΗΠΑ

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ η Βόρεια Κορέα βομβάρδισε την Ουάσιγκτον με πυρηνικούς πυραύλους οι οποίοι ναι μεν αναχαιτίστηκαν από τους Αμερικάνους αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για χιλιάδες νεκρούς.zoomblog.org






ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ....
Διαβάστε Περισσότερα »

Κομπότης:«Αν δεν σας ρίξω, να με... γ@μήσετε!»


«Αν δεν σας ρίξω, να με... γ@μήσετε!»
Προκλητική ήταν η συμπεριφορά του Γιάννη Κομπότη μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ με τον πρόεδρο των γηπεδούχων να βρίζει, απειλώντας ότι θα προσπαθήσει να “ρίξει” την Ένωση!Με απίστευτο τρόπο ξέσπασε ο Γιάννης Κομπότης στη λήξη του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ! Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού σε στιχομυθία που είχε με άνθρωπο της Ένωσης, φώναζε, έβριζε και απειλούσε θεούς και δαίμονες.... Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο Κομπότης είπε προς τον άνθρωπο της Ένωσης « δεν υπάρχετε πουθενά, γ@μιέτ@ι η ΑΕΚ» και «αν δεν σας ρίξω να με γ@μήσετε».


Όπως φαίνεται, ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών τα πήρε στο κρανίο λόγω των συνθημάτων που άκουσε από τους ΑΕΚτζήδες στο ξεκίνημα του αγώνα. Βλέπετε, οι "κιτρινόμαυροι" υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία  μέχρι να μπούνε στο γήπεδο εξαιτίας των λιγοστών εισιτηρίων που εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, ενώ οι εξέδρες ήταν παντελώς άδειες. Στα ματς με τους άλλους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου βέβαια δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα γιατί ικανοποιήθηκαν οι ανάγκες των αντίπαλων οπαδών...sportdog.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Το ''14ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας'' ταξιδεύει στη Θήβα

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» σε συνεργασία με το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας - 14o Διεθνές Πανόραμα, και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Θηβαίων και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήβας (ΔΗ.ΚΕ.Θ.), φιλοξενεί, για πρώτη φορά, στην πόλη της Θήβας τις ταινίες που διακρίθηκαν στο ελληνικό τμήμα της διοργάνωσης του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας, σε ένα πλαίσιο συμβολής του «Ελείτροχου» στην γνωριμία και προώθηση των νέων σκηνοθετικών δημιουργιών καθώς και της Τέχνης του Κινηματογράφου εν γένει.  
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:  
Παρασκευή 5, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου 2013 
ΧΩΡΟΣ: Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβαίων – Αίθουσα Δημοτικού Κινηματογράφου  
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18.00 – 20.30  
ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη 
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας – «14ο Διεθνές Πανόραμα» (www.independent.gr) έχοντας συμπληρώσει δεκατέσσερα συνεχή χρόνια, παραμένει ένα πανόραμα κινηματογράφου, φιλοδοξώντας να παρουσιάζεται ένας χείμαρρος από ήχους, ένα μωσαϊκό από εικόνες που ευνοούν την πολυσυνθετότητα και τη διαφορετικότητα, με στόχο τη συνέχιση «ενός ονείρου, της ελευθερίας της τέχνης».  
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας πραγματοποιήθηκε από τις 30/9 έως 6/10/2012 στην Πάτρα. Στις συμμετοχές περιλαμβάνονταν 157 ταινίες από 45 χώρες (μεγάλου μήκους, μικρού μήκους, animation, ντοκιμαντέρ, video art, video dance, το διαγωνιστικό τμήμα διαιρείται σε ελληνικό και διεθνές). 
Οι 18 βραβευμένες ελληνικές ταινίες που θα προβληθούν: 
- «Οι δαιμονισμένοι» σκην. Γιώργος Μπακόλλας 2011. Βραβείο καλύτερης ταινίας μεγάλου μήκους - «Timor» σκην. Ρηγόπουλος Γιάννης 
- Γιώργος Βοντίτσος 2011 Βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους 
- «Τρόιχαντ - ένα έμπιστο χέρι» σκην. Κώστας Αργυρός 2011 Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ 
- «When the Night Falls» σκην. Εύα Μπαλάση 2011 Βραβείο καλύτερης ταινίας video art 
- «Think_Erase_Move» σκην. Μαρία Κατσιπατάκη 2011 Βραβείο καλύτερης ταινίας video dance 
 - «Η πηγή της νιότης» Παναγιώτης Ράππας 2011 Βραβείο καλύτερου animation 
- «Τζαφάρ» της Νάνσυ Σπετσιώτη 2011 Βραβείο για το συναίσθημα της ταινίας 
- «Χριστίνα» σκην. Χάρης Ξυδιάς Ντοκιμαντέρ 2012 Ειδικό Βραβείο «Special κοινωνικό “παρών”» 
- «Αύριο θα ήταν μια άλλη μέρα» σκην. Στέφανος Μονδέλος, Ντοκιμαντέρ 2011 Ειδικό Βραβείο δραματοποιημένου αντιρατσιστικού ντοκιμαντέρ 
- «Παιχνίδι πέρα από χρώματα» σκην. Γαζής Γιάννης 2012 Διάκριση μαθητικής σκηνοθετικής προσπάθειας 
- «Α Γρούσα Νάμου» σκην. Ελισάβετ Λαλουδάκη - Massimo Pizzocaro Ντοκιμαντέρ, 2011, Διάκριση για την καταγραφή του αρχαιότερου ομιλούμενου ελληνικού γλωσσικού ιδιώματος 
- «Γκάιντες λαλούν» σκην. Δημήτρης Κιτσικούδης Ντοκιμαντέρ 2012 Διάκριση για την μουσική παράδοση που εκλείπει 
- «Η Απέναντι όχθη» σκην. Μιχαήλ Φελάνης 2011 Διάκριση «Ζητείται ελπίς» 
- «Ketchup» σκην. Κωνσταντής Φραγκόπουλος 2010 Διάκριση «Δράμα χαρακτήρων» 
 - «Ημερολόγιο επαρχίας» σκην. Στέργιος Μουντσάκης Ντοκιμαντέρ 2011 Διάκριση εναλλακτικής οικολογικής πρότασης 
 - «Πίστομα» σκην. Γιώργος Φουρτούνης 2011 Διάκριση νατουραλιστικής εικόνας 
 - «Gran Partita» σκην. Αλέξανδρος Σκούρας 2011 Διάκριση «Τέχνη-ένας Κώδικας επικοινωνίας» 
 - «Penguins» σκην. Δημήτρης Ζάχος 2012 Διάκριση «Κοινωνική αδικία και αξιοπρέπεια στα χρόνια της κρίσης» 
Μετά τιμής, 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αναστασίου Ειρήνη
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Μαρία Φουστανελλά
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιτυχία στον καθαρισμό του Κάστρου Λιβαδειάς, μπράβο στους πολίτες


Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πολίτες της Λιβαδειάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Λιβαδειάς και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης - Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς ,για τον καθαρισμό του Κάστρου της Πόλης μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ώρα 09:00 .Πραγματικά μία φανταστική ΠΑΡΕΑ με χαμόγελο και όρεξη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αναδείξει την ομορφιά αυτού του Κάστρου αλλά και να δώσει την πρόσβαση , καθαρίζοντας τα μονοπάτια ,και σε άλλους να θαυμάσουν αυτό το υπέροχο στολίδι της Λιβαδειάς. Θα το  ξανακάνουμε και ΜΑΚΑΡΙ την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι  . ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουμε στα κοινά της Πόλης ,να μην ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τίποτα απο τους άλλους ΑΛΛΑ πολλά απο τον εαυτό μας .
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πολίτες της Λιβαδειάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Λιβαδειάς και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης - Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς ,για τον καθαρισμό του Κάστρου της Πόλης μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ώρα 09:00 .
Πραγματικά μία φανταστική ΠΑΡΕΑ με χαμόγελο και όρεξη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αναδείξει την ομορφιά αυτού του Κάστρου αλλά και να δώσει την πρόσβαση , καθαρίζοντας τα μονοπάτια ,και σε άλλους να θαυμάσουν αυτό το υπέροχο στολίδι της Λιβαδειάς. Θα το ξανακάνουμε και ΜΑΚΑΡΙ την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι . ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουμε στα κοινά της Πόλης ,να μην ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τίποτα απο τους άλλους ΑΛΛΑ πολλά απο τον εαυτό μας .
Γιώργος Κούτσικος
Viotiashop.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ