Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Tην Τρίτη η κηδεία του αδικοχαμένου Αστυνομικού

Στο χωριό του, τον Δαφνιά Τριχωνίδας και στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου θα κηδευτεί αύριο ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από τα πυρά των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων στο Δίστομο.

Στην κηδεία του αναμένεται να παραστεί σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας , καθώς και συνάδελφοί του, τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε όσο και από τις δυο Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αιτωλοακαρνανίας.

Να θυμίσουμε πως ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ασφάλεια της ΑΔ Βοιωτίας ήταν πατέρας δυο παιδιών, ενώ σε ένα μήνα η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποκλειστικό:Ρεπορτάζ από το σημείο της δολοφονίας του Αστυνoμικού στο Δίστομο



Στον τόπο της σημερινής τραγωδίας , στο Δίστομο Βοιωτίας βρέθηκε η ομάδα του viotiashop σήμερα 17/6.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, το ιστορικό έχει ώς εξής: Ενώ τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία ήταν στα ίχνη των δραπετών οι οποίοι τριγύριζαν στην Βοιωτία, οι δραπέτες είχαν στήσει ενέδρα στους αστυνομικούς οι οποίοι ήταν σε υπηρεσία όμως με πολιτικό αυτοκίνητο.
Οι δραπέτες ενώ προηγουμένως είχαν παραβιάσει την πόρτα και είχαν μπει σε στάβλο της περιοχής, "τσιμπολόγησαν" ξηρούς καρπούς που βρήκαν μέσα, και ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να κλέψουν αγροτικό αυτοκίνητο και δεν τα κατάφεραν.
Στη συνέχεια μπήκαν πεζοί μέσα στο χωριό από την είσοδο όπου υπάρχει στον περιφεριακό προς Αντίκυρα.Την στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο και οι αστυνομικοί όμως οι πέντε κακοποιοί έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς σε σκοτεινό σημείο της περιοχής μέσα στα πρώτα σπίτια του χωριού ευνοημένοι από ένα μικρό άλσος, και όπως περνούσαν τους σταμάτησαν, λεγοντάς τους ότι έχουν πέντε καλάσνικοφ και δεν θα καταφέρουν να τους συλλάβουν. Αμέσως τους αφόπλισαν, τους πήραν τα αλεξίσφαρα, τα όπλα και τους ασυρμάτους, πυροβόλησαν τον άτυχο Γιώργο στο πόδι, και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Το παρικάρι, ο 37χρονος Γιώργος Ανδριτσόπουλος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και η σύζυγος κυοφορούσε στο τρίτο.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα ενώ το υπηρεσιακό πολιτικό αυτοκίνητο ακόμα δεν έχει βρεθεί
Οι κάτοικοι έντρομοι ακόμα δεν μπορούν να μιλήσουν στην κάμερα, είναι σοκαρισμένοι με την τραγωδία που συνέβη έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και οργισμένοι μας είπαν ότι πρέπει επιτέλους να τους σταματήσουν να τους συλλάβουν και να "πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα" όπως χαρακτηριστικά μας είπε κάτοικος του χωριού
Είμαστε όλοι συκλονισμένοι και βαθύτατα συγκινημένοι ενώ ταυτόχρονα οργισμένοι γιατι ένα δικό μας παιδί ο Γιώργος έπεσε θύμα την ώρα του καθήκοντος.
Θα θέλαμε όλη η ομάδα του viotiashop να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου και ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει κουράγιο.
Γιώργο ΗΡΩΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ...
Δείτε το  βίντεο - ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει από τους συνεργάτες του viotiashop από τον τόπο της τραγωδίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣτΕ: Η ΕΡΤ λειτουργεί μέχρι να δημιουργηθεί ο νέος φορέας και η αντίδραση των εργαζομένων!!! (Βίντεο)

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε την....
προσωρινή αναστολή της υπουργικής απόφασης για την ΕΡΤ.









ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

Βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 του Π.Δ/τος 18/1989 (Α 8), όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 2721/1999 (Α 112) και

΄Εχοντας υπόψη

 α) Την υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 απόφαση του Υπουργού στον Πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών «Κατάργηση της δημόσιας επιχείρησης «Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση, Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ – Α.Ε.)» (Β 1414), με το άρθρο 1 παρ. 2 της οποίας, ορίζεται, πλην άλλων, ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., με αποτέλεσμα να μην επιτελείται η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 1 του ν. 1730/1987 (Α 145), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 19 παρ. 1 του ν. 1866/1989 (Α 222) συμβολή δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην ενημέρωση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία του ελληνικού λαού και της ομογένειας.

β) Tην από 12.6.2013 αίτηση αναστολής της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ.

γ) Tις απόψεις των πληρεξουσίων των αιτούντων και των εκπροσώπων του Δημοσίου, τις οποίες εξέθεσαν προφορικώς.



Δ ι α τ ά σ σ ο υ μ ε

1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της, με το οποίο προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).

2. Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία  διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2013

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Κωνσταντίνος Μενουδάκος











Πηγή



Διαβάστε Περισσότερα »

Ετήσια εκδήλωση 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς

      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σας προσκαλούμε στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών της Γ τάξης, που διοργανώνουμε την ΤΡΙΤΗ 18 Ιουνίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ στον αύλειο χώρο του
Σχολείου μας.

*0 Σύλλογος γονέων θα απονείμει αναμνηστικά.

Η θεατρική ομάδα μας θα παρουσιάσει την παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή.
Μαθητικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν στη συνέχεια μουσικό πρόγραμμα.
Έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό εργαστήρι του Σχολείου μας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων                       
  Ο Διευθυντής


     Παπαβασιλείου Κατερίνα                                 Ευαγγελίου Παναγιώτης
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΣΚΑ: Μπλόκα με 2 αστυνομικούς και ληγμένα αλεξίσφαιρα;


Η ΑΣΚΑ εξέδωσε πριν από λίγη ώρα την ακόλουθη ανακοίνωση για τη νέα τραγωδία που έπληξε την αστυνομική οικογένεια.
"Η ΕΛ. ΑΣ. πενθεί πάλι σήμερα. Πέντε δράστες που επέβαιναν σε όχημα, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι οι δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, πυροβόλησαν κατά των Συναδέλφων τα ξημερώματα σε μπλόκο στο Δίστομο Βοιωτίας.
Ένας 37χρονος Συναδελφος , πατέρας δυο παιδιών, έχασε τη ζωή του, όταν οι
πέντε κακοποιοί που επέβαιναν σε όχημα, άνοιξαν πυρ κατά μπλόκου τα ξημερώματα στο Δίστομο Βοιωτίας.
Οι δράστες, που φαίνεται ότι είναι οι δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, άνοιξαν πυρ κατά των Συναδέλφων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος, δέχθηκε σφαίρα στο πόδι και έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διακομίστηκε. Η σύζυγος του  περιμένει το τρίτο τους παιδί. Από την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Θα πρέπει ακόμα να επισημάνουμε οτι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του askapoasy ενώ oi διοικούντες γνωρίζουν για τους πέντε δραπέτες "στήνουν" τα μπλόκα με δυο μόνον Συναδέλφους και με ληγμένα αλεξίσφαιρα. Αν πράγματι αληθεύει η καταγγελία κάποιοι οφείλουν να λογοδοτήσουν, τα δε συνδικάτα καλούνται να επιβεβαίωσουν την καταγγελία.
το askapoasy εκφράζει τα θερμά συλληπήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα Συναδέλφου.
askapoasy@blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

“Λουκέτο” σε 200 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία-Πόσα Σχολεία κλείνουν στη Βοιωτία

Καταργήσεις, συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων περιλαμβάνει η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας που δόθηκε στη δημοσιότητα.
 Σύμφωνα με την απόφαση, υποβιβάζονται 34 Δημοτικά και 5 Νηπιαγωγεία, συγχωνεύονται 27 Δημοτικά και 13 Νηπιαγωγεία και καταργούνται 32 Δημοτικά και 89 Νηπιαγωγεία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός Παιδείας σε συνάντησή του με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στις 8/5/2013 είχε αναφέρει "64 συγχωνεύσεις σχολείων εκ των οποίων οι 22 θα είναι στη Β/βάθμια και οι 42 στην Α/βάθμια εκπαίδευση".

Παράλληλα non paper που κυκλοφόρησε το Υπ. Παιδείας την επόμενη μέρα, 9/5/2013 ανέφερε ότι "το 2013 το ΥΠΑΙΘΠΑ προχωρά στην κατάργηση περίπου 60 σχολικών μονάδων μετά από εισήγηση των Διευθυντών Εκπαίδευσης και των Περιφερειακών Διευθυντών και στις περισσότερες περιπτώσεις με σύμφωνη γνώμη των ΟΤΑ που εδρεύουν".

Διαβάστε την απόφαση για τις "ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς, συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων"εδώ.

































Πηγή



Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοικτοί δρόμοι στην κοινωνική οικονομία- Yποβολή αιτήσεων στην Περ. Ενότητα Βοιωτίας

Στο πλαίσιο της δράσης 3: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» της κατηγορίας παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του ύ Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΒΟΙΩΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ως φορέας υλοποίησης της Πράξης «Ανοιχτοί δρόμοι στην κοινωνική οικονομία» ΚΑΛΕΙ Ανεργους/ες, εγγεγραμμένους/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός μητρώου ανεργίας και ειδικότερα αυτούς που εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες:
• Μακροχρόνια άνεργους/ες άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα: Ως μακροχρόνια άνεργοι/ες, στη συγκεκριμένη κατηγορία (άνω των 45 ετών) νοούνται τα άτομα που παραμένουν άνεργα για διάστημα περισσότερο των 12 μηνών.
• Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια: Νοούνται τα άτομα που έχουν ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο από το κατ’ έτος εκάστοτε εκτιμώμενο όριο της φτώχειας στην Ελλάδα, όπως αυτό προσδιορίζεται από τη Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (για το Οικονομικό έτος 2011 που αφορά τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2010) και το οποίο ανέρχεται στο ετήσιο ποσό των 6.591 ευρώ ανά άτομο και σε 13.842 ευρώ για νοικοκυριά με δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών,
Απαιτείται η προσκόμιση εκκαθαριστικού εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση λόγω χαμηλού εισοδήματος. Σε περίπτωση απορίας, ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να προσκομίσει το βιβλιάριο απορίας (πρόνοιας). να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προαναφερθείσα Πράξη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Οι υποψήφιοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες – ωφελούμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν την Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και την Αίτηση Υποψηφίου για τη συμμετοχή στην πράξη, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσει ο κάθε ωφελούμενος/η τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 μέχρι 13.00.
1. Στο Δήμο Λιβαδειάς ( Σοφοκλέους 15, 4ος Όροφος) κα Μαρίνα Κριμπά τηλ. 22613-50841
2. Στο Δήμο Θήβας ( Κύπρου 3, 1ος Όροφος ) κα Μαρία Φουστανελλά τηλ. 22623-50652
Οι αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στα προαναφερθέντα γραφεία μέχρι και την 1η Ιουλίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν την Πρόσκληση και την Αίτηση στην ιστοσελίδα: www. asviotonsympraxi.gr
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Σ. 
Παπαγγελής Νικόλαος
Διαβάστε Περισσότερα »

Με επιτυχία το πρώτο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό φεστιβάλ Λιβαδειάς

Το 1ο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό φεστιβάλ Λιβαδειάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Κρύα.  Ο φασιστικός τρόπος κλεισίματος της ΕΡΤ από την Κυβέρνηση και η παράδοση της ενημέρωσης στους μεγαλοεργολάβους με την απροκάλυπτη στήριξη της Χρυσής Αυγής, έχουν κινητοποιήσει ένα μεγάλο κύμα αντίδρασης των πολιτών που εκφράστηκε και στην πόλη μας με την μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αλλά και στο φεστιβάλ.
Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όσες και όσους βοήθησαν και συμμετείχαν και τους καλούμε να συνεχίσουμε σε ακόμη πιο μαζικές και ουσιαστικές δράσεις αντίστασης στον κοινωνικό μεσαίωνα που μας βυθίζουν. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την χορωδία Λιβαδειάς «Έρκυνα» για την αυθόρμητη και συγκινητική συμμετοχή της καθώς και τα μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα για τη μαγική βραδιά. Σε όσους και όσες ενδιαφέρονται θυμίζουμε την επόμενη μας συνέλευση, που αποτελεί έναν ανοιχτό δημοκρατικό χώρο συνάντησης, έκφρασης και δημιουργίας, την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 9.30 στην Κρύα, στο Νερόμυλο (στο χώρο της έκθεσης γελοιογραφίας).

Αντιφασιστική Αντιρατσιστική κίνηση πολιτών Λιβαδειάς

·                     Στο ισόγειο του Νερόμυλου συνεχίζεται η έκθεση γελοιογραφίας με εξαιρετικές συμμετοχές από την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά 7-10 μ.μ. μέχρι 20/6.
·                     Τα έσοδα-έξοδα του φεστιβάλ θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο μας 
Διαβάστε Περισσότερα »

Σταθάς:Ανάγκη άμεσης βοήθειας και αποζημίωσης των αγροτών του Δήμου Λεβαδέων

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Ανάγκη άμεσης βοήθειας και αποζημίωσης των αγροτών του Δήμου Λεβαδέων που υπέστησαν ζημιές από την πρόσφατη καταστροφική χαλαζόπτωση», κατέθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννης Σταθάς: 
Το απόγευμα της Τρίτης, 11 Ιουνίου 2013 σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λεβαδέων. Πιο συγκεκριμένα, ολική καταστροφή υπέστησαν καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού, σιτηρών κ.α. φέρνοντας σε απόγνωση τους παραγωγούς που είδαν το σύνολο των καλλιεργειών τους να καταστρέφεται. Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου σε καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών, καθώς οι αγροτικές δραστηριότητες αποτελούν βασική συνιστώσα της οικονομικής ζωής του ν. Βοιωτίας.
Με βάση τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεται να προβεί άμεσα στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες για την εκτίμηση των ζημιών και την αποζημίωση των παραγωγών, των οποίων το εισόδημα βασίζεται αποκλειστικά στην αγροτική παραγωγή; Παρακαλώ να αναφέρετε το ακριβές χρονοδιάγραμμα των ενεργειών αυτών.
Ο ερωτών βουλευτής
Σταθάς Γιάννης
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτός είναι ο άτυχος αστυνομικός που σκότωσαν στο Δίστομο οι δραπέτες



Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε σήμερα στο Δίστομο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ήταν μόλις 36 ετών. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και την οικογένειά του. Πένθος στην ΕΛΑΣ και σε όλη τη χώρα. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων.

Ένας ακόμη άξιος αστυνομικός, ένα παλικάρι 36 ετών, έχασε τη ζωή του την ώρα που κυνηγούσε επικίνδυνους κακοποιούς. Τον πυροβόλησαν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σήμερα τα ξημερώματα στο Δίστομο.

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος έφυγε εν ώρα καθήκοντος τιμώντας την ελληνική σημαία και την ΕΛΑΣ.




 
Στη σελίδα του στο facebook o Γιώργος Ανδριτσόπουλος δεν έκρυβε το πάθος του για την οικογένεια του. Οι μοναδικές του φωτογραφίες άλλωστε είναι με τα παιδιά του. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο παιδί. Η πολυαγαπημένη του γυναίκα που είναι έγκυος στον 8ο μήνα είναι σε κατάσταση σοκ. Μένει δυνατή γιατί πρέπει, γιατί τη χρειάζονται τα άλλα δυο της παιδιά.

Ο 36χρονος Γιώργος που άκουγε φανατικά Δημήτρη Μητροπάνο ήταν από το Μεσολόγγι και ζούσε στη Λιβαδειά τόπο καταγωγής της γυναίκας του. Στο τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου υπηρετούσε δεν είχε κλείσει χρόνο και είχε πάει με μετάθεση από την Αθήνα.

Ήταν ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα αγαπημένα του βιβλία ήταν το "Ζωή χωρίς όρια" του Νικ Βουισιτς το οποίο αναφέρεται στη συναρπαστική ζωή ενός ανθρώπου χωρίς άκρα και το οποίο είναι έμπνευση για μαι αληθινή ζωή χωρίς όρια.

 

Οι συνάδελφοι του απαρηγόρητοι είπαν στο Newsit "χάσαμε το καλύτερο παιδί. Ηταν σοβαρός, υπεύθυνος οικογενειάρχης, πρόσχαρος και αγαπητός".

Ολη η Ελλάδα πενθεί για το χαμό του Γιώργου Ανδριτσόπουλου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

"Η ελληνική κοινωνία θρηνεί για μία ακόμη φορά την απώλεια ζωής ενός αστυνομικού, του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. Μαζί με τη βαθιά οδύνη μου για τον θάνατο του αστυνομικού, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του. Θα ήθελα επίσης να τους διαβεβαιώσω ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πολιτεία προκειμένου οι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τις ειδεχθείς πράξεις τους", αναφέρει η ανακοίνωση.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου και από την Τρίτη 2 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων.

Συγκεκριμένα:

-Από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Λογγού στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία στον κλάδο προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.
-Από την Τρίτη 2 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία στον κλάδο προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 08.00 έως τις 19.00, λόγω της εκτέλεσης εργασιών επιθεώρησης-συντήρησης και αποκατάστασης του Η/Μ Εξοπλισμού των σηράγγων από την «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».
Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλυπητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για την απροσδόκητη απώλεια του Αστυνομικού


Εκφράζω τη βαθύτατή θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια του 37χρονου αστυνομικού Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που έπεσε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη πέντε υπόπτων που κινούνταν στην περιοχή.
Η σκέψη μου βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του άδικα και πρόωρα χαμένου αστυνομικού και ιδιαίτερα στη σύζυγο του, η οποία σύντομα θα φέρει στη ζωή το τρίτο παιδί της οικογένειας. 
Τα συλλυπητήρια μου επίσης και στην αστυνομική οικογένεια που θρηνεί ακόμη ένα μέλος της που άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει.

                                                                                                Ο Δήμαρχος Λεβαδέων
                                                                                                 Νικόλαος Παπαγγελής
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ




Εκφράζω  τα  θερμά μου  συλλυπητήρια στην οικογένειά του  και στο Αστυνομικό Σώμα του αδικοχαμένου Αστυνομικού  Ανδριτσόπουλου  Γεώργιου, που υπηρετούσε στο ΑΤ Λιβαδειάς και  έπεσε την ώρα του καθήκοντος.

                                                                 
                                                                         Ο Βουλευτής Βοιωτίας
                                                          ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
                                                                                 Σταθάς Γιάννης

Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτή Θερισμού στη Λιβαδειά


Η Άμστελ φέτος διοργάνωσε για πρώτη φορά την γιορτή θερισμού στην Κρύα της Λιβαδειάς με αφορμή την γιορτή του θερισμού που είναι στις 16 Ιουνίου.
Άριστη διοργάνωση με καλεσμένους τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Δημοτική
 τραγουδίστρια από τον τόπο μας Γωγώ Τσαμπά. Πολλοί καλεσμένοι περίπου 1500 άτομα και μετά τις 10,30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκε επιπλέον κόσμος και χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του.  Αύριο ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ τoυ viotiashop-permissospress  με πολλές φωτογραφίες και όλο το βίντεο της εκδήλωσης, καθώς και δήλωση  του Γρηγόρη Αρναούτογλου.... Σε αναμονή λοιπόν για πλήρη ρεπορτάζ







 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Θρήνος στη Λιβαδειά


Πως έγινε η εκτέλεση του 37χρονου αστυνομικού από τους δραπέτες στο Δίστομο



Ως πρόβατα στη σφαγή οι αστυνομικοί, απέναντι στους εκπαιδευμένους Ουτσεκάδες με τα καλάσνικοφ !

Ποια θα είναι η επόμενη συνάντηση και κάτω από ποιες συνθήκες σκέφτονται τώρα οι αστυνομικοί που ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με αδίστακτους και εκπαιδευμένος κακοποιούς, οι οποίοι φέρουν βαρύ οπλισμό, τον οποίο φυσικά οι αστυνομικοί με τα συμβατικά όπλα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Θρήνος στη Λιβαδειά
Απαρηγόρητοι είναι όλοι οι συνάδελφοί του 37χρονου αστυνομικού του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς. Όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο αστυνομικό, πατέρα δυο παιδιών, ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Η καταγωγή του ήταν από το Μεσολόγγι και η γυναίκα του από τον Αη Βλάση Βοιωτίας και υπηρετούσε στη Λιβαδειά.

Πως έγινε το κακό
Στις 2:00΄ τα ξημερώματα εντοπίστηκαν, από ακροβολισμένο αστυνομικό που παρακολουθούσε την περιοχή της Δεσφίνας, 5 ύποπτα άτομα να μπαίνουν πεζή στο Δίστομο. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport κρατούσαν βαλιτσάκια.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και στο χωριό έφτασαν δυο αυτοκίνητα της αστυνομίας. Στο ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας ήταν 3 και στο άλλο, επίσης συμβατικό, 2 αστυνομικοί, ένας της ασφάλειας και ένας από το Α.Τ. Διστόμου .

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο χωριό για να εντοπίσουν τους δραπέτες. Την ώρα που οι τρεις αστυνομικοί στάθμευσαν σε ένα από τα αλσύλλια του Διστόμου, οι 5 κακοποιοί που ήταν κρυμμένοι εκεί, τους αιφνιδίασαν και τους ακινητοποίησαν. Απειλώντας τους με τα καλάσνικοφ τους πήραν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G3-A3).

Την ώρα εκείνη έφθασε στο σημείο το άλλο συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λιβαδειάς με οδηγό τον άτυχο 37χρονο Υπαρχιφύλακα. Τότε ένας από τους κακοποιούς σήκωσε το καλάσνικοφ και πυροβόλησε στο ψαχνό. Μια από τις σφαίρες βρήκε τον 37χρονο αστυνομικό στο δεξί μηρό. Οι δραπέτες άρπαξαν το πρώτο συμβατικό όχημα της αστυνομίας, ένα FORD FOCUS, χρώματος μπλε και εξαφανίστηκαν.

Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά δυστυχώς όταν έφτασε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από ακατάσχετη αιμορραγία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι δραπέτες άνοιξαν πυρ τα ξημερώματα της Κυριακής εναντίον αστυνομικών σε μλπόκο στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Επίσης πριν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικίνδυνοι δραπέτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπό με τους πυροσβέστες στην περιοχή της Δαμάστας. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο συμβάν.

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού και στους νομούς της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.Lamiareport

Η ανακοίνωση της αστυνομίας


Σήμερα 17/06/2013 και περίπου την 02.00 ώρα, στο Δίστομο Βοιωτίας, άγνωστος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 37χρονο Υπαρχιφύλακα, του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ελέγχου ατόμων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, που εκτελούσαν υπηρεσία ελέγχων στην περιοχή της Δεσφίνας, αφού ενημερώθηκαν για ύποπτα άτομα, τα οποία κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου, κινήθηκαν προς το σημείο για τον εντοπισμό και τον έλεγχό τους.

Στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα, με τρεις αστυνομικούς. Ενώ στάθμευαν το όχημα, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα, κρυμμένα σε παρακείμενο αλσύλλιο, τα οποία με την απειλή βαρύ οπλισμού αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G 3- A3).

Στη συνέχεια, όταν κατέφθασε στο σημείο δεύτερο συμβατικό όχημα με δύο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο και ανθρωποκτόνο πρόθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός, στο δεξί μηρό. Ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δράστες διέφυγαν με το πρώτο υπηρεσιακό όχημα μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε.

Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. (Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε., Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κ.λπ.) και ελικοπτέρου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανθρωποκυνηγητό στη Βοιωτία-Πατέρας 2 παιδιών ο άτυχος Αστυνομικός



Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού των δραστών της δολοφονίας αστυνομικού στις 02.30 τα ξημερώματα στο Δίστομο, όπου η ΕΛ.ΑΣ. είχε στήσει μπλόκο.

Ο άνδρας δέχθηκε πυρά από πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τους αστυνομικούς και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο της Ελληνικής Αστυνομίας που φέρει συμβατικές πινακίδες.



Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ένας από τους ενστόλους - 37 ετών και πατέρας δύο παιδιών - να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα. Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Ορχομενού.

Μπλόκα της αστυνομίας έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και δυνάμεις από την Αθήνα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες

Εβδομάδα αγωνίας θα είναι αυτή για τους 100.000 μαθητές – υποψήφιους φοιτητές οι οποίοι ανέβηκαν τον Γολγοθά των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αφού την Παρασκευή το μεσημέρι θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες στα λύκεια όλης της χώρας και στο διαδίκτυο.
Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της βαθμολόγησης και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι έλεγχοι ώστε όλα να είναι έτοιμα και την Παρασκευή οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων να δημοσιοποιηθούν στη μία το μεσημέρι στα λύκεια όλη της χώρας.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση minedu.gr με τον οκταψήφιο κωδικό τους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στους 35 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος σήμερα

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού, αφού από τις βροχές που έπληξαν τη χώρα όλη την προηγούμενη εβδομάδα περνάμε σε μίνι καύσωνα, με τον υδράργυρο να αγγίζει τη Δευτέρα ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για τη Δευτέρα έχει  ως εξής:
  • Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 33 βαθμούς κελσίου.
  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 και στα ηπειρωτικά πιθανόν κατά τόπους 35 βαθμούς Κέλσιου. στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κέλσιου. στη νότια Κρήτη η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
  • Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
  • Αττική
Καιρός: Στην Αττική ο καιρός
προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Ιερώνυμος στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας


Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ-Νεκρός αστυνομικός σε συμπλοκή στο Δίστομο



Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων δολοφόνησαν αστυνομικό -Γάζωσαν τους άντρες τις ΕΛ.ΑΣ με καλάσνικοφ

Σε τραγωδία κατέληξε μπλόκο αστυνομικών στο Δίστομο Βοιωτίας μετά τις 2 τα ξημερώματα. Αστυνομικοί και ένοπλοι δράστες αντάλλαξαν πυρά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση εντοπισμού των δολοφόνων από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζή, χωρίς αυτοκίνητο και ακινητοποίησαν τους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν κάνει μπλόκο.
Αφού πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους, στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών.
Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.Ο 37χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι, πιθανόν σε κάποια κεντρική αρτηρία. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.
Είναι ο δεύτερος νεκρός που αφήνουν πίσω τους οι αδίστακτοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Πριν λίγους μήνες η 25χρονη Κατερίνα πλήρωσε με τη ζωή της την καταδίωξη των δραστών από αστυνομικού στην Κορινθία.
Τόσο η άτυχη κοπέλα, όσο και ο αστυνομικός «πληρώνουν» την κατάρρευση του συστήματος των φυλακών, που έχουν καταντήσει «ξέφραγο αμπέλι» με εγκληματίες να βγαίνουν σαν κύριοι όποτε θέλουν, αλλά και την αδυναμία μίας καλά οργανωμένης επιχείρησης από την πλευρά της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων φονιάδων.
Αλλά για ποια οργάνωση να μιλήσουμε όταν στην Αστυνομία τα αυτοκίνητα είναι είδος προς εξαφάνιση, αφού δεν υπάρχουν κονδύλια για την επισκευή τους και εφαρμόζεται πλαφόν στα καύσιμα;
Τα στελέχη της Αστυνομίας πάντως, αυτή την ώρα με τα όποια μέσα έχουν στη διάθεση τους έχουν στήσει μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Έχουν στήσει μπλόκα σε όλη την περιοχή, ενώ μεταφέρθηκαν και δυνάμεις από την Αττική.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ