Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

"Τραυματίστηκε θανάσιμα την 17-06-2013, εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά αγνώστου κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων.
Ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε την 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής και στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων".

Αυτα σημειώνει το site της Αστυνομίας για τον αστυνομικό που σκότωσαν "άγνωστοι δράστες". 4 μέρες μετά η Ελληνική Αστυνομία, η ηγεσία της, η πολιτική της ηγεσία, οι στρατηγοί που συμφύονται δίπλα της και δίπλα από το ταλαίπωρο εκστρατευτικό σώμα των πάνοπλων ΕΚΑΜΙΤΩΝ και άλλων κακοπληρωμένων (έτσι τους κατάντησαν) που αναζητούν τους "άγνωστους", δεν μπορούν να αρθρώσουν μία κουβέντα για ποιο λόγο εδώ και 4 εικοσιτεράωρα, οι Αλβανοί φονιάδες που δολοφόνησαν τον πατέρα δύο παιδιών, που δολοφονούν την έννομη τάξη, εξακολουθούν και κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Ανικανότητα, υπηρεσιακός παχυδερμισμός, παντού συγκάλυψη, έλλειψη πληροφοριών, σκοτάδι. Δεν σηκώνει κανένας τα τηλέφωνα, κρύβονται, φοβούνται το κόστος, τρέμουν τους κατσαπλιάδες.
Γι αυτή την ηγεσία ντρεπόμαστε. Ή βρείτε τους , συλλάβετε τους, σκοτώστες τους ή κάψτε τους ή σηκωθείτε και φύγετε. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
elas-lyste.
Διαβάστε Περισσότερα »

Προπονητικό Camp Badminton "Regional Project" στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας





Με επιτυχία και τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται στη Θήβα, από τις 17 Ιουνίου, το προπονητικό camp  Badminton "Regional Project", που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και τη Μεσογειακή Ομοσπονδία Αντιπτέρισης (Badminton) (CΟ.ΜΕ.ΒΑ.).

Τους αθλητές και τις αθλήτριες προπονεί ο Εθνικός Προπονητής της Σουηδίας Michael Reed εκ μέρους της CO.ME.BA., ο οποίος παρατηρεί την αγωνιστική τους κατάσταση, τους δείχνει πως μπορούν να βελτιώσουν την τεχνική τους και τους συμβουλεύει τόσο στο αγώνισμα του μονού όσο και του διπλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο "Regional Project" συμμετέχουν και Θηβαίοι αθλητές του Φίλαθλου Επιμορφωτικού Ομίλου Θήβας.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας και θα ολοκληρωθούν στις 23 Ιουνίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στουρνάρας: Να εκκενωθεί η ΕΡΤ - Ποιοι θα αποζημιωθούν



Η κυβέρνηση καλεί τους εργαζόμενους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ – 2.000 από τους 2.656 θα προσληφθούν στο μεταβατικό φορέα - Δεν θα δοθούν αποζημιώσεις σε ΠΕΘ, ειδικούς συμβούλους και μετακλητούς

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ζήτημα της ΕΡΤ, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα.

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι έδωσε ήδη εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για την καταβολή δύο μηνιαίων μισθών στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.

Οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου θα λάβουν έναν μισθό μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ όσοι απασχολούνται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση με συμβάσεις ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και ως μετακλητοί, δεν θα λάβουν αποζημίωση.

Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ στην ALPHA ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα. Υπενθυμίζεται, πως η ΕΡΤ απασχολούσε 2.656 υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους «να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ετοιμάζονται για μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες στο Ευπάλιο!..(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 Ολη η περιοχή όπου πρώτοι σήμερα απο το πρωί σας ενημερώσαμε ,δειτε εδω,της Δωρίδας στο Ευπάλιο είναι γεμάτη απο αστυνομικές δυνάμεις.Ανδρες των ομάδων ΕΚΑΜ,ΟΠΚΕ μέχρι και την ειδική ομάδα απο την Κρήτη την ΟΕΑ επιστράτεψε η ηγεσία της αστυνομίας ώστε να πιάσουν τους Αλβανούς φονιάδες δραπέτες.

 Σε κάθε δρόμο υπάρχει μπλόκο έιτε με περιπολικά είτε με συμβατικά αυτοκίνητα και κάνουν ελέγχους στα αυτοκίνητα.Εεπιδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σας ενημερώνουμε οτι ελικόπτερο της αστυνομίας δεν είδαμε ολη την μέρα που είμασταν εκεί,άλλοι πυροβολισμοί εκτός απο τους πρωινούς που σας ενημέρωσε πρώτο το onairnews δεν είχαμε.

 Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή,ξενοδοχεία μοναστήρια στάβλους εγκατελλειμένα σπίτια.Κλαποια στιγμή μόνο υπήρχε μια αίσθηση οτι κάπου τους έχουν εντοπίσει και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να γίνει η επιχείρηση.Μην ξεχνάμε πρόκειται για εκπαιδευμένους Ουτσεκάδες που είναι οπλισμένοι με πολύ βαρύ οπλισμό και είναι έτοιμοι για όλα.Δεν είναι τυχαίο οτι τα ξημερώματα αφού υπολόγισαν την αστυνομική δύναμη που βρήκαν μπροστά τους έκαναν πίσω.
 Οι κάτοικοι τώρα της περιοχής νοιώθουν φόβο όπως μας είπαν και παρακαλάνε να τελειώνει αυτό το μαρτύριο γρήγορα.

 Πάντως όποιος περάσει απο το σημείο και δεί όλο το σκηνικό με τους πάνοπλους αστυνομικούς σίγουρα θα καταλάβει οτι ετοιμάζεται να γίνει μάχη.eglimatikotita.

Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζουν τα Βάγια

  Ανοικτή πρόσκληση στην Ιερά Πανήγυρι του ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ




ΙΕΡΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣ  ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη Χαρά και Τιμή Σας Προσκαλούμε να συμμετέχετε με την    Συμπροσευχόμενη Παρουσία σας στις  Πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες που θα τελεσθούνε στον Ναό μας  επί την εορτή της Αγίας Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 23 και 24 Ιουνίου 2013  , όπου εορτάζει πανηγυρικά η Ενορία μας , συμφωνά με το αναγραφόμενο πρόγραμμα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Ώρα 6.30 π.μ. - 11.00 π.μ : Εόρτιος  Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία - Ο Εσπερινός της Γονυκλισίας

Ωρα 7.30 μ.μ: ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ  ΜΕ  ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ

Ωρα 9.00 μ.μ.: ΛΥΤΑΝΕΥΣΗ  ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Ώρα 7.00 π.μ - 10.30 π.μ.: ΕΟΡΤΙΟΣ ΟΡΘΡΟΣ -
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ιερουργουντος του Σεβ.Μητροπολίτου Λεοντοπολεως κ.ΓΑΒΡΙΗΛ

Ώρα 7.00 μ.μ.: Μεθεόρτιος Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί της Αγίας Τριάδος

Η  Συμπροσευχόμενη Παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη Χαρά.
Μετά Τιμής   
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς


Ελεύθερος με όρους είναι από σήμερα και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 7 ετών , αλλά με αναστολή στην έφεσή του.

Την ίδια απόφαση εξέδωσε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του Νότα, την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση 6 ετών με αναστολή στην έφεσή της.

Και οι δύο σε λίγη ώρα θα είναι και πάλι ελεύθεροι με την υποχρέωση να πληρώσουν ως εγγύηση 2000 ευρώ ο καθένας ως εγγύηση και επιπλέον με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μίνι καύσωνας με μποφόρ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σε υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να φθάνει σε πολλές περιοχές και στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος αναμένεται πάντως, σύμφωνα με τη ΕΜΥ, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα, Παρασκευή, οι εκδρομείς του τριημέρου θα έχουν σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά:

Αττική

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική

Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Το Σάββατο περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μεγίστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 και πιθανόν τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτο!! Πώς τρώνε τα μακαρόνια οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία;; Δεν θα το πιστευέτε

Δύο γυναίκες στη Σαουδική Αραβία τρώνε μακαρονάδα και μάλιστα σπαγγέτι! Που είναι το παράξενο; Ξεχάσαμε να σας πούμε πως ...



φοράνε μπούρκα που το μόνο που αφήνει ακάλυπτο, είναι το σημείο με τα μάτια.

Είναι απίστευτο πως βρίσκουν τον τρόπο να φάνε αυτή τη μακαρονάδα χωρίς να αποκαλύψουν τίποτα… Και μάλιστα η καθεμία έχει τον δικό της τρόπο…in-fo-stires.blogspot.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου -Οι συμμετοχές της Βοιωτίας

Στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/6) οι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στην κατηγορία των παίδων – κορασίδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις συμμετοχής έχουν δηλωθεί για να πάρουν μέρος στους αγώνες 460 παίδες και 510 κορασίδες αλλά οι αριθμοί αναμένεται να μεγαλώσουν.

Φυσικά, θα είναι και πάρα πολλοί Βοιωτοί. Ανάμεσά τους σίγουρα ξεχωρίζει ο Κώστας Μίγας (φωτο αρχείου από συμμετοχή του σε Εθνική ομάδα).



Από πλευράς συλλόγων Βοιωτίας, λοιπόν, έχουν δηλωθεί, ανά αγώνισμα, για να λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες:

Παίδες

100 μέτρα

15. 000543, ΚΟΛΟΜΤΣΑΣ ΛΟΥΚΑΣ (1997) Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

3.000 μέτρα

5. 000542, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1998) Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 9:27.09

17. 000540, ΜΙΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1996) Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια (στιπλ)

1. 000540, ΜΙΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1996) Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 5:56.53

Δισκοβολία (1,5 κιλό)

26. 000475 ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (1996) Α.Γ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ακόντιο (700 γραμμάρια)

17. 000420, ΠΑΥΛΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (1996) Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ, 48.40

20. 000474, ΞΥΔΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1996) Α.Γ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 47.80



Κορασίδες

200 μέτρα

34. 000550, ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ (1997) Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ 27.24

38. 000278, ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (1996) Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 27.84

400 μέτρα

3. 000278, ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (1996) Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 59.11

12. 000550, ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ (1997) Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ, 61.49

Αλμα σε μήκος

28. 000549, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (1997) Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ, 5.23

Αλμα τριπλούν

7. 000549, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (1997) Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ, 11.54

Δισκοβολία

5. 000568, ΒΟΙΛΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ (1996) Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, 36.48

17. 000551, ΖΩΓΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (1997) Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ, 30.40
 viotiki-ora.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2013-Υποχρεώσεις Βιοκαλλιεργητών

Για την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος
δακοκτονίας έτους 2013 και για
όσους έχουν εντάξει τα ελαιοπερίβολά τους βάσει των κανονισμών 2092/91 & 1257/99, στο πρόγραμμα
Βιολογικής Γεωργίας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω :
Επειδή οι ελαιώνες αυτοί είναι διάσπαρτοι μέσα στην ευρύτερη περιοχή που εφαρμόζεται το
πρόγραμμα συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, πρέπει μόνοι σας να προβείτε σε λήψη
επιτρεπτών (συμβατών) μέτρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς γιατί διαφορετικά θα έχετε
μεγάλη δακοπροσβολή και τα ελαιοπερίβολα σας θα αποτελέσουν εστίες δάκου. Για το λόγο αυτό
πρέπει να σημειώσετε περιμετρικά και με εμφανή και ορατό τρόπο τα ελαιοπερίβολά σας ώστε να μην
ψεκαστούν από τα επίγεια συνεργεία καταπολέμησης του δάκου.
Παρακαλούμε να συνδράμετε στις προσπάθειες που καταβάλουμε ώστε να μην έχουμε
δακοπροσβολή. Επίσης πρέπει να ενημερώσετε τους τομεάρχες Γεωπόνους, Προέδρους Συν/σμων,
αρχιεργάτες, ψεκαστές, ώστε να μην ψεκάσουν τα ελαιοπερίβολά σας.
Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι βιολογική καλλιέργεια δεν σημαίνει εγκαταλελειμμένη γεωργία.
Πρέπει τα ελαιοπερίβολα μεταξύ των άλλων καλλιεργητικών φροντίδων να είναι καθαρά από ζιζάνια
και θάμνους. Τούτο επιβάλλεται επιπλέον και για λόγους αποφυγής πυρκαγιών. Σε περίπτωση
ελαιοπερίβολων με ξερά χόρτα ή θάμνους η Υπηρεσία μας θα επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις
βάσει των κανονισμών 2092/91 & 1257/99.
ΜΕ Ε.Π.
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙ ΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΓΕΩ ΠΟΝΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές

Αναρτώνται σήμερα οι βαθμολογίες
Μετά τις 13:00 θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ-Β’), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Επίσης από σήμερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr, αναρτώνται τα μηχανογραφικά των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 28/6, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ