Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ


drapetes trikala
Ο αστυνομικός κλοιός κλείνει ασφυκτικά γύρω από τους φονιάδες-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Μικρή ομάδα απ'αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.
 Έρχονται νέες ενισχύσεις σε λίγη ώρα για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα .Θέμα ωρών η ειδική επέμβαση.
Από το πρωί το nafpaktianews έχει μεταδώσει πληροφορίες τις οποίες όμως δεν επιβεβαιώνει επίσημα η αστυομία. Οφείλουμε να παρακολουθήσουμε το θέμα κρατώντας όλες τις απαραίτητες επιφυλάξεις.
makeleio.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Μέσω ΕΣΠΑ 60.000 θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Δημοσιευθηκε η πρόσκληση για την ένταξη των δομών και στη συνέχεια των ωφελούμενων γυναικών στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ και αναμένεται να καλύψει 60.000 θέσεις σε δημοτικούς και ιδιωτικούς

Οι ενδιαφερόμενες δομές-σταθμοί (βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί ολοκληρωμένης φροντίδας, παιδικοί σταθμοί, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία) θα πρέπει να υποβάλουν το φάκελο με την αίτησή τους μέχρι τις 19 Ιουλίου. Σχετικό υλικό διατίθεται στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ.

Η ανάρτηση των πινάκων επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών θα γίνει στις 21 Ιουλίου στις προαναφερθείσες ιστοσελίδες.

Όσον αφορά τις αιτήσεις συμμετοχής των μητέρων που ενδιαφέρονται, αυτές θα διατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις  ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ, της ΚΕΔΕ και του ΕΠΑΝΑΔ  από τις 25 Ιουλίου. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και μόνο ταχυδρομικά.

Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις ή και δικαιολογητικά που κατατίθενται ή παραλαμβάνονται μετά τις 2 Αυγούστου δεν θα ληφθούν υπόψη. Οι εγγραφές των παιδιών στους σταθμούς πρέπει να γίνουν από 2 έως 13 Σεπτεμβρίου.

βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγικός ταβερνιάρης στην Πρέβεζα έκλεβε λάδι από νεκροταφεία και το σέρβιρε στη σαλάτα

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας έπειτα από την αποκάλυψη ότι ιδιοκτήτης ταβέρνας χε παραλιακό σημείο της περιοχής έκλεβε λάδι από καντήλια στα μνήματα νεκροταφείων και το σέρβιρε κανονικά στη σαλάτα.

Μάλιστα ο επιτήδειος το χρησιμοποιούσε και στο μαγείρεμα, ενώ όταν τον συνέλαβαν είχε μαζί του περίπου 50 κιλά λάδι.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας πιάστηκε επ ' αυτοφώτο μαζί με έναν συνομήλικο συνεργό του μέσα στο νεκροταφείο Αρτας, τη στιγμή που μετέφεραν μεγάλα πλαστικά μπιτόνια γεμάτα με το λάδι από τα κοιμητήρια.

Οι δύο άνδρες κρατούνται και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός των κλοπών που έχουν διαπράξει.

Διαβάστε Περισσότερα »

Χορός εκατομμυρίων στη "γαλάζια" ΕΡΤ του 2006 - 2010


Και τι δεν είχε, σύμφωνα με τα πορίσματα για την ΕΡΤ τα οποία παρουσιάζει το Έθνος της Κυριακής, η περίοδος Ρουσόπουλου στην ΕΡΤ. Παράνομες αναθέσεις σε εξωτερικούς συνεργάτες και εταιρείες παραγωγής, επιλεκτικά μπόνους σε συγκεκριμένους υπαλλήλους και προσλήψεις από το παράθυρο.

Όλα αυτά την περίοδο 2006 - 2010, όταν δηλαδή ήταν κυβέρνηση ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία και αρμόδιος υπουργός ο Θ. Ρουσόπουλος. Εκείνη την περίοδο καταγράφεται ένα εντελώς σαθρό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, όπου γενικοί διευθυντές λάμβαναν τις πάγιες προκαταβολές στο σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και τις επέστρεφαν κατόπιν στα ταμεία του Οργανισμού, ενώ με την απλή αιτιολογία ότι "επέδειξαν εργατικότητα" η διοίκηση έδινε μπόνους σε ημετέρους υπαλλήλους που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούσαν και τις ετήσιες αποδοχές τους.

Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να πούμε πως το σκηνικό που είχε στηθεί τότε στην ΕΡΤ είναι ένας από τους λόγους, αν όχι ο βασικότερος, που η δημόσια ραδιοτηλεόραση οδηγήθηκε στο σημερινό αδιέξοδο.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής υπάρχουν συνολικά τέσσερις εκθέσεις από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και συντάχθηκαν την επίμαχη περίοδο, δηλαδή 2006 - 2010. Σε μία μόνο από αυτές καταγράφεται ως παράνομη η απευθείας ανάθεση έργου για την αξιολόγηση και ταξινόμηση των θέσεων εκπομπής της ΕΡΤ σε τέσσερις τεχνικούς συμβούλους και με ύψος 218.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα οι επιθεωρητές αναφέρουν ρητώς ότι όχι μόνο δεν ορίστηκε επιτροπή παραλαβής του έργου αλλά και οι τεχνικοί σύμβουλοι πληρώθηκαν κανονικά, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρώσει την εργασία τους, δηλαδή την καταγραφή των θέσεων εκπομπής της ΕΡΤ. Έτσι, αποδίδονται ευθύνες σε στελέχη της διοίκησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δόθηκαν πάγιες προκαταβολές στο γενικό Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών με αποφάσεις του προέδρου του ΔΣ για την περίοδο 2006 - 2009. Εγκρίνονταν ποσά από 3.000 έως και 20.000 ευρώ για "την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών", ποσά τα οποία διαχειρίζονταν αποκλειστικά στελέχη της διοίκησης και που κατατίθονταν ξανά στα ταμεία της ΕΡΤ μετά έναν έως δέκα μήνες, χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί τα ανάλογα έξοδα. Υπήρξαν διευθυντές οι οποίοι με αυτό τον τρόπο διαχειρίστηκαν ποσά που άγγιξαν τα 100.000 ευρώ το χρόνο.

Επίσης, την τριετία 2006 - 2008 η διοίκηση της ΕΡΤ λάμβανε αποφάσεις για την παροχή μπόνους σε εκατοντάδες υπαλλήλους και που σύμφωνα με τους επιθεωρητές δόθηκαν στα "δικά μας παιδιά< όπως λέει η γνωστή φράση.

"Συνέβαλε τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του τομέα ευθύνης του". Αυτή ήταν η βασική αιτιολόγηση για τα μπόνους από τη διοίκηση, τα οποία ξεκινούσαν από 1.000 ευρώ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούσαν τα 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τους ελεγκτές - επιθεωρητές της δημόσιας διοίκησης τα εν λόγω μπόνους έφτασαν τα 2.328.000 ευρώ.

Ανάλογη είναι η κατάσταση που φαίνεται να επικρατούσε και στον τομέα των προσλήψεων. Τεράστια αδιαφάνεια και σωρεία παράνομων προσλήψεων όχι όμως υπαλλήλων γενικά αλλά κυρίως υπαλλήλων για το Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, πάντα για το 2006 - 2008. Για αυτές τις προσλήψεις ουδέποτε φαίνεται να τηρήθηκε η διαδικασία αξιολόγησης ενώ υπήρξαν και τεράστιες διαφορές στις αμοιβές οι οποίες ξεκινούσαν από 5.000 ευρώ το μήνα και έφταναν μέχρι και τις 8.500 ευρώ το μήνα.

Παράλληλα υπήρχαν δεκάδες εξωτερικοί συνεργάτες με ετήσιες απολαβές άνω των 40.000 ευρώ.

Εκεί όμως που επικρατεί, όπως πάντα δείχνει η έκθεση των επιθεωρητών και δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος, η απόλυτη αδιαφάνεια είναι ο τομέας των μεικτών παραγωγών, όπου καταγράφονται ακόμα και διαφυγόντα κέρδη. Το τελικό κόστος πολλών παραγωγών δεν ήταν σαφές ενώ υπήρχαν πλήθος οδοιπορικών χωρίς όμως να συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά.

Τρανταχτή απόδειξη συμπαραγωγή της ΕΡΤ και είχε κόστος επεισοδίου 35.800 ευρώ. Η συμπαραγωγός εταιρεία καθυστέρησε την παράδοση των επεισοδίων για έναν χρόνο. Δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις, ενώ στη σειρά απασχολήθηκε σκηνοθέτης της ΕΡΤ ο οποίος λάμβανε χρήματα και από την ιδιωτική εταιρεία παραγωγής.

Εξαιρετικής σημασίας είναι και το γεγονός πως σε περισσότερες από 20 εκπομπές οι επιθεωρητές κατέγραψαν "έμμεσες διαφημίσεις" εταιρειών και προϊόντων από τις οποίες όμως η ΕΡΤ δεν κέρδισε τίποτα καθώς δεν καταβλήθηκε κανένα αντίτιμο για τη διαφήμιση.

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών στη Θήβα



Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει με θέμα: « Εγώ , εσύ, εμείς, μαζί, για την πρόληψη». Η εκδήλωση θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ποικίλες διεξόδους έκφρασης και δημιουργίας που υπάρχουν στον τόπο μας για κάθε παιδί, έφηβο και ενήλικα. Σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς της πόλης θα συμμετέχουν στην εκδήλωση παρουσιάζοντας μέσα από τα περίπτερα τους...
Διαβάστε Περισσότερα »

Σκαρφαλώνει στα ύψη ο υδράργυρος

Γενικά αίθριος και ζεστός αναμένεται σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να φθάνει στα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σποραδικές βροχές στα ορεινά αναμένονται από το μεσημέρι και το απόγευμα. Στο Αιγαίο οι άνεμοι πνέουν βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και μεμονωμένοι όμβροι στα γύρω ορεινά.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με μεμονωμένους όμβρους στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες και έως 34 στην Κρήτη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ
Θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε Περισσότερα »

Κλείνει γκολκίπερ ο Λεβαδειακός


Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την απόκτηση τερματοφύλακα στον Λεβαδειακό.


Έτοιμος να καλύψει τα γκολπόστ του εν όψει της επόμενης σεζόν παρουσιάζεται ο Λεβαδειακός.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι Βοιωτοί να προχωρήσουν στην ανακοίνωση του τερματοφύλακα, ο οποίος προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες διαδικαστικού χαρακτήρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στη συνέχεια, στο Λεβαδειακό θα ασχοληθούν με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (αμυντικός χαφ) και των μετόπισθεν (στόπερ).

Διαβάστε Περισσότερα »

Έκθεση ΕΛ.ΑΣ.: 800 παιδεραστές κυκλοφορούν ελεύθεροι



Σοκ προκαλεί έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την οποία περισσότεροι από 800 άνδρες που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν την τελευταία δεκαετία από την Αστυνομία για παιδοφιλία, χρήση υλικού παιδικής πορνογραφίας και

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μεγάλο προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ασφάλειας, από το 2003 μέχρι σήμερα σε περίπου 7.500 υποθέσεις έχουν συνολικά κατηγορηθεί 823 άτομα εκ των οποίων οι 274 έχουν συλληφθεί και για τους υπόλοιπους 558 έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Το απίστευτο είναι, ότι παρά τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν, μόνο 42 από αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ σήμερα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών είναι μερικές δεκάδες.

"Οι νομοθέτες σε όλον τον κόσμο τιμωρούν αυτόν που αγοράζει ή διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας για να κόψουν τη φόρα στους ανθρώπους που κακοποιούν μικρά παιδιά. Και όταν λέμε κακοποιούν μικρά παιδιά εννοούμε από έξι μηνών βρέφη ως 8,9,10 και 12 ετών", τονίζει ο υποδιοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

1 στα 10 παιδιά κακοποιείται στην Ελλάδα του 2013

Την ώρα που 800 και πλέον παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, έρευνες δείχνουν ότι ένα στα δέκα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Κάθε μέρα γίνεται στην Ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγόρια ηλικίας από 7 ως 16 ετών και το 40% σε κορίτσια ηλικίας από 8 ως 15 ετών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αστυνομία κινείται στα τυφλά, σε ό,τι αφορά την τύχη των παιδεραστών, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές για τη μετέπειτα πορεία τους. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δε γνωρίζουν αν οι δράστες καταδικάζονται, αν και πότε παίρνουν άδειες και το κυριότερο, πότε αποφυλακίζονται.

παιδεραστία κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, εκμεταλλευόμενοι τα κενά και τα παράθυρα του νόμου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ....

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.

2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.

3. Για συμμετοχή σε επιτροπές,..250 ευρώ την ώρα...

4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ... ...

6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.

7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.

8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.

10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.

11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.

12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.

13. Τηλεφωνική ατέλεια.

14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.

15. Δωρεάν διόδια.

16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.....
elas-lyste.blogspot.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Φθιώτιδα: Τον σκότωσε ο αέρας...

 Την Παρασκευή στις 8 το πρωί ο άτυχος άνδρας έφυγε από την Νέα Λάμψακο οδηγώντας μία γουρούνα με προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο...
για να πάρει το πλοίο προς Σκιάθο, όπου τον περίμενε μία φίλη του για να περάσουν μαζί το τριήμερο.. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 58χρονο...
Ο 58χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στην Εθνική οδό Λαμίας κοντά στην Τραγάνα, όταν ο σφοδρός αέρας τον πέταξε από την γουρούνα και έπεσε στην άσφαλτο.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το συμβάν έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο 58χρονος ήταν ανάπηρος στα δύο κάτω άκρα και κυκλοφορούσε με τεχνητά πόδια. Ζούσε από την αναπηρική του σύνταξη και έμενε στην Νέα Λάμψακο.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα αγαπητό άνθρωπο με αδυναμία στην θάλασσα και στον Καζαντζίδη.

Ο αδερφός του μίλησε στην eviazoom:

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων




Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων από τη zougla.gr: ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Δίστομο: Βρέθηκε το όπλο του αστυνομικού

Τα ξημερώματα της Κυριακής σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε από έναν πολίτη το όπλο G3 του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους κακοποιούς στο Δίστομο. Το όπλο βρέθηκε έξω από το χωριό Φιλοθέη Φωκίδας στη άκρη του δρόμου και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ή τους έπεσε κατά την διαφυγή ή δεν αποκλείεται το γεγονός να το άφησαν εσκεμμένα.

Πληροφορίες που μεταδίδει το nafpaktianews.gr αναφέρουν ακόμη σπίτι στο Τείχιο Δωρίδας που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις διέμεναν οι δραπέτες.


nafpaktianews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ