Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

"Σαφάρι" της Αστυνομίας στους νομούς της Στερεάς

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σε
περιοχές με καταυλισμούς ROMA και άλλες περιοχές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν (86) άτομα, προσήχθησαν (203) άτομα και έγινε έλεγχος συνολικά σε (1.175) άτομα

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (450) οχήματα και βεβαιώθηκαν (298) παραβάσεις

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθη στις Λιβανάτες Φθιώτιδας 29χρονος Σύριος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας (36) μη νόμιμους μετανάστες

Κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα, αεροβόλα όπλα, μαχαίρια, φυσίγγια, διόπτρες, σπρέι πιπεριού, γκλοπς, κροτίδες, ποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία κ.α.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα (16/17-12-2013), από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, σε περιοχές με καταυλισμούς ROMA και σε άλλες περιοχές, σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν : (1.175) άτομα, εκ των οποίων (973) ημεδαποί και (202) αλλοδαποί, καθώς και (450) οχήματα.

Προσήχθησαν : (203) άτομα, εκ των οποίων (111) ημεδαποί και (92) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν : (86) άτομα εκ των οποίων (28) ημεδαποί και (58) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

    Ένας (1) ημεδαπός, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν (4) περιπτώσεις κλοπών.
    Έξι (6) ημεδαποί, για παράβαση του νόμου για τα όπλα.
    Ένας (1) ημεδαπός για απόπειρα κλοπής, κατά συναυτουργία.
    Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.
    Ένας (1) αλλοδαπός, για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.
    Σαράντα εννέα (49) αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής στην χώρα καταγωγής τους.
    Πέντε (5) ημεδαποί και επτά (7) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
    Επτά (7) ημεδαποί, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
    Επτά (7) ημεδαποί, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.
    Μία (1) αλλοδαπή, για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθη σήμερα το πρωί στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, 29χρονος Σύριος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μέσα σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, (36) μη νόμιμους μετανάστες (33 άνδρες και 3 γυναίκες).

Κατασχέθηκαν :

    Δύο (2) κυνηγητικά όπλα.
    Τρία (3) αεροβόλα όπλα (τυφέκιο, πιστόλι, περίστροφο).
    Εννέα (9) μαχαίρια.
    Τριάντα ένα (31) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
    Δύο (2) διόπτρες τυφεκίου.
    Μία κάνη αεροβόλου περιστρόφου και δύο (2) θήκες πιστολιού.
    Μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και μία πλαστική ράβδος.
    Ένα σπρέι πιπεριού και είκοσι δύο (22) κροτίδες.
    Μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.
    Ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Πραγματοποιήθηκαν: είκοσι μία (21) έρευνες σε οικίες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών.

Βεβαιώθηκαν συνολικά : (298) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

    Διακόσιες πενήντα έξι (256) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.
    Επτά (7) παραβάσεις τον νόμου περί όπλων.
    Δεκατέσσερις (14) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
    Επτά (7) παραβάσεις περί Υγειονομικού Κανονισμού.
    Μία (1) παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
    Δύο (2) παραβάσεις για παραεμπόριο.
    Έντεκα (11) λοιπές παραβάσεις

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις είναι στοχευμένες και έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών και την αυξημένη αστυνομική παρουσία , ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.



Διαβάστε Περισσότερα »

Μάγεψαν το κοινό οι χορωδίες των ΚΑΠΗ στη Θήβα


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θήβα η 2η Χορωδιακή Συνάντηση ΚΑΠΗ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων συλλόγων και δημοτικών -τοπικών συμβούλων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες : Α' ΚΑΠΗ και ΚΑΠΗ Καπανίτσας Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Α' ΚΑΠΗ Δήμου Καισαριανής, ΚΑΠΗ Αυλώνα Δήμου Ωρωπού, Β' ΚΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου Αττικής και ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων, ερμηνεύοντας με τη συνοδεία μουσικών οργάνων τραγούδια αγαπημένα του Θεοδωράκη, του Χατζηνάσιου, του Κουγιουμτζή, του Χατζιδάκι, του Κατσαρού, του Καλδάρα και πολλών άλλων.


Για μια χορωδιακή συνάντηση ΚΑΠΗ που τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη της Θήβας, την πόλη του Πίνδαρου, της ιστορίας και του πολιτισμού έκανε λόγο στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, τονίζοντας ότι η χορωδιακή μουσική διατηρεί τη διαχρονική της αξία, μεταλαμπαδεύει την ποιοτική Ελληνική Μουσική και καταφέρνει να προσεγγίζει συνεχώς θαυμαστές.

Διαβάστε Περισσότερα »

Mε χειροπέδες στον εισαγγελέα o Λιάπης

Με χειροπέδες οδηγήθηκε  ενώπιον του εισαγγελέα ο Μιχάλης Λιάπης που νωρίτερα συνελήφθη επειδή οδηγούσε ανασφάλιστο ΙΧ με πλαστές πινακίδες.  Σε δηλώσεις του μέσα από το περιπολικό που τον μετέφερε από την τροχαία Αγίας Παρασκευής στον εισαγγελέα, είπε: «Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη». «Το αυτοκίνητο το είχα σε αποθήκη και το έβαλα μπροστά για να γεμίσω τη μπαταρία», ήταν η απίστευτη δικαιολογία που προέβαλε για να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

Για να κρύψει τις χειροπέδες ο πρώην υπουργός είχε ρίξει ένα μπουφάν πάνω στα χέρια του.



Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες. Οι τροχονόμοι είδαν τον οδηγό του ΙΧ να κάνει παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έσπευσαν να τον σταματήσουν.

Συγκεκριμένα παραβίασε ένα Stop στην οδό Αρτέμιδος, αλλά έγινε αντιληπτός από τους τροχονόμους, οι οποίοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει.Οταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο αν και είδαν πως ήταν ο πρώην υπουργός προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο.

Οπως διαπίστωσαν οι πινακίδες που θα έπρεπε να φέρει το όχημα είχαν κατατεθεί στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένο, όπως είχε δηλωθεί, ενώ ήταν και ανασφάλιστο. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Λιάπης δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα οδήγησης.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν τον Μιχάλη Λιάπη στο αστυνομικό τμήμα.

Tι είπε στους αστυνομικούς

Φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκει και σπορ ρούχα, βγήκε από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης δεν αναγνώρισαν αρχικά τον οδηγό του. Όταν του ζήτησαν αστυνομική ταυτότητα, ο κ. Λιάπης τους είπε : «Παιδιά δεν έχω μαζί μου αστυνομική ταυτότητα, ούτε και δίπλωμα. Τα έχω αφήσει στο σπίτι».

Οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα».

Ο κ. Λιάπης, όπως μετέφεραν οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο, ήταν "μαζεμένος" και ελαφρώς σοκαρισμένος.

Στο τέλος της συζήτησης που είχε με τους αστυνομικούς ο πρώην υπουργός Μεταφορών κατάλαβε ότι δεν τον έχουν αναγνωρίσει και τους αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για τις πλαστές πινακίδες, εκείνος φέρεται να τους δηλώνει : «Παιδιά τις πινακίδες τις έχω παραδώσει και έβαλα αυτές για να κάνω μια βόλτα».




Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν Διανομή Τροφίμων απο τον Δήμο Θηβαίων



Ο Δήμος Θηβαίων, ως φορέας υλοποίησης του προγράμματος της Ε.Ε. « Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους» , πραγματοποίησε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου  2013, την πρώτη δωρεάν διανομή τροφίμων σε 100 άπορες οικογένειες (214 άτομα) που διαμένουν στην περιοχή του.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 279 23460(ΦΕΚ 414/Β/2013)  “Καθορισμός κριτηρίων επιλεξιμότητας  τελικών δικαιούχων και φορέων εκπροσώπησης”, δικαιούχοι της διανομής ορίζονται αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες της Ε.Ε. ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην περιοχή του Δήμου.

Οι δικαιούχοι επιλέχθηκαν έπειτα από αίτηση που είχαν υποβάλλει μέσω  TAXIS NET για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Σε πρώτη φάση τους διανεμήθηκαν Μακαρόνια και Φέτα . Έπεται, σε δεύτερη φάση,  η διανομή και άλλων προϊόντων.

Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους εφαρμόζεται στην Ε.Ε. από το 1987, ενώ στην Ελλάδα εφαρμόζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και τον ΟΠΕΚΕΠΕ από τα τέλη της δεκαετίας του '90 και περιλαμβάνει βασικά για τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων τρόφιμα (ενδεικτικά : ζυμαρικά, ρύζι, ελαιόλαδο και τυρί).

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. και την Ελλάδα.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως πέρα από το όφελος που απολαμβάνουν οι τελικοί δικαιούχοι, η εφαρμογή του προγράμματος στην Ελλάδα έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα, καθώς η εισροή κοινοτικών πόρων επηρεάζει θετικά σημαντικούς φορείς της χώρας, όπως τις παραγωγικές μονάδες, τις επιχειρήσεις μεταποίησης και τυποποίησης των προϊόντων που διανέμονται, τις μεταφορικές και άλλες επιχειρήσεις.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αδυνατισμένος και ευδιάθετος ο Καραμανλής σε γάμο στη Λιβαδειά

Ο πρώην πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την σύζυγό του...

Το ζεύγος Καραμανλή, συνοδευόμενο από το ζεύγος Βαληνάκη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιβαδειά, για τον γάμο του επιχειρηματία Χρήστου Μίχα, κουνιάδου του βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ - και τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ - κ. Ανδρέα Κουτσούμπα.

Σύμφωνα με το viotia.blogrpot.gr, όταν ο Κ. Καραμανλής και η σύζυγός του, μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο για την γαμήλια δεξίωση χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους, που σχολίαζαν την απώλεια βάρους του πρώην πρωθυπουργού...
 ΦΩΤΟ από viotiablogspot



Λίγες ώρες πριν τον γάμο ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά Βοιωτίας. Ο κ.Καραμανλής βρέθηκε στο Μοναστήρι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα...
newsit.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Θήβα απο τον Εμπορικό Σύλλογο

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΗΒΑΣ- ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Σας προσκαλούμε
στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
στο κέντρο της Θήβας
με πολλές εκπλήξεις, με ζογκλέρ
φουσκωτά Κάστρα, Άγιο Βασίλη
ξωτικά, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς,
παιδικά πάρτυ πολλά δώρα και εκπλήξεις!!!

Ώρα Έναρξης 11:00 π.μ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης για πλαστές πινακίδες

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες. Οι τροχονόμοι είδαν τον οδηγό του ΙΧ να κάνει παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έσπευσαν να τον σταματήσουν.

Συγκεκριμένα παραβίασε ένα Stop στην οδό Αρτέμιδος, αλλά έγινε αντιληπτός από τους τροχονόμους, οι οποίοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει.Οταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο αν και είδαν πως ήταν ο πρώην υπουργός προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο.

Οπως διαπίστωσαν οι πινακίδες που θα έπρεπε να φέρει το όχημα είχαν κατατεθεί στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένο, όπως είχε δηλωθεί, ενώ ήταν και ανασφάλιστο. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Λιάπης δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα οδήγησης.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν τον Μιχάλη Λιάπη στο αστυνομικό τμήμα.




Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Εκπ/κών Δ.Ε. Βοιωτίας


Διαβάστε Περισσότερα »

Mεγάλη συμμετοχή στη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Θήβα


Με χαρά και αισιοδοξία κήρυξε ο Δήμος Θηβαίων την έναρξη της εορταστικής περιόδου,  φωταγωγώντας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του, στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας,  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. 

Παρά την κρίση, η Θήβα γιόρτασε, και σε πείσμα των δύσκολων καιρών και απέναντι στα προβλήματα, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, αντέταξε τον εθελοντισμό, τη δημιουργικότητα και τη θέληση και έκανε πραγματικότητα αυτή τη γιορτή,  για όλους τους κατοίκους  του Δήμου. 

Τη χαρούμενη και πολύ ζεστή- παρά το κρύο- εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Σπύρου Θεοδώρου,  η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νίκης Πανταζάτου και το Μουσικό Σχήμα με τη Νόνα Βουδούρη, την Αγγελική Λαζάρου και τον Κώστα Φωλιά στο Τραγούδι, τον Γιώργο Βενιζέλο στην κιθάρα, τον Κώστα Δέδε στα πλήκτρα, τον  Χρήστο Μελιτζάνη στα τύμπανα και τον Βαγγέλη Παπάζογλου στο μπουζούκι. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Σύλλογος Γυναικών “Ισμήνη”, ο Σύλλογος  “Διρκαίος Κύκνος”, η  “ΧΕΝ  Θήβας” και οι κυρίες-μέλη  του “ΚΑΠΗ Θήβας”, προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα στους δημότες και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία. 

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι συμπληρώθηκε με προσφορές γλυκισμάτων και αναψυκτικών  από ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία της περιοχής. 

Παράλληλα  στο χώρο της πλατείας, με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων, πραγματοποιήθηκε Bazaar Αγάπης από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Άγιοι Ανάργυροι Θήβας» τα  έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ανέγερση του Κέντρου Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία στη Θήβα.
Την τιμητική τους  φυσικά  είχαν και οι μικροί δημότες καθώς, όχι ένας αλλά τρεις Αϊ Βασίληδες τους μοίρασαν δώρα! 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης. 

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος   “Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία και η Γέννηση του Θεανθρώπου να  δώσει σε όλους δύναμη, πίστη και ελπίδα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που διανύουμε ως Έλληνες”. 

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί 
για τη συμμετοχή τους στην εορταστική εκδήλωση :

Την εταιρεία “Tupperware”  και  την τεχνική εταιρεία “Δ. Κοροπούλης Μ.ΕΠΕ” για τα δώρα που προσέφεραν στα παιδιά. 
Την εταιρεία ειδών συσκευασίας  της κας Θεοδώρου Καλομοίρας 
Την Εταιρεία εξοπλισμού και τροφοδοσίας  χώρων μαζικής εστίασης “Λούκος”
Τα σούπερ μάρκετ “Σταμάτης”, “ΑΒ Βασιλόπουλος” και  “My Market”
Το Εργαστήρι σφολιάτας «Ανδρέας Μπουσιός» 
Τον Γυναικείο Συνεταιρισμό «Το Μοσχοκάρφι»
Τα ζαχαροπλαστεία : “ΠΕΥΚΑΚΙ”, “ΝΟΣΤΟΣ”, “BITTER SWEET”, “ΣΕΛΕΚΤ”, “ZOOM SERIE”, “SNOOPY” , “BASIL” ΚΑΙ “ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ”
Τα αρτοποιεία : “ΤΟΛΗΣ”, “ΔΕΛΕΑΡ”, “ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ” , “ΣΚΟΝΤΙΝΗΣ” και “ΠΕΛΩΝΗΣ” 
Τον Σύλλογο Γυναικών “Ισμήνη” 
Τον Σύλλογο “Διρκαίος Κύκνος” 
Τη  “ΧΕΝ Θήβας” 
Το “ΚΑΠΗ” Θήβας
Τη Μικτή Χορωδία του Δ.Ο.Θ.  και τον κ. Σπύρο Θεοδώρου
Την παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου της ΔΗΚΕΘ και την κα Νίκη Πανταζάτου
Τη Νόνα Βουδούρη, την Αγγελική Λαζάρου, τον Κώστα Φωλιά, τον Γιώργο Βενιζέλο, τον Κώστα Δέδε, τον  Χρήστο Μελιτζάνη και  τον Βαγγέλη Παπάζογλου 
Την  εφημερίδα “ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ ”, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό “ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” και το “VIOTIASHOP.GR”  για τη δημοσιογραφική κάλυψη..
Τις εθελόντριες Πετρούλα Αργύρη, Αικατερίνη Κάλτσα, Αιμιλία Τσοκανή, Ζωή Ιωάννου, Μάγδα Σόκαρη, Παρασκευή Ψούνη και τον μικρότερο σε ηλικία εθελοντή μας Σπύρο Ψούνη.  
Τους μικρούς μας δημότες που ντύθηκαν Αϊ Βασίληδες Χαράλαμπο Χαρέμη,  Δήμητρα Μελετίου και Κωνσταντίνα Κατσέλη. 
Τον υπάλληλο του Δήμου Θηβαίων κ. Κώστα Μαργαρίτη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης. 
Όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων και του Δ.Ο.Θ. , που εργάστηκαν πυρετωδώς για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, ο καθένας με την αρμοδιότητά του. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!







Διαβάστε Περισσότερα »

Τσουχτερό κρύο και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν

Το τσουχτερό κρύο θα είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό του καιρού την Τρίτη με τους μετεωρολόγους να περιμένουν και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ενώ δεν αποκλείουν να κάνουν την εμφάνιση τους και λίγες τοπικές βροχές αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Τρίτη έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολική Μακεδονίας και της Θράκης.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -03 (μείον 3) έως 09 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλασσιά-παράκτια τμήματα πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και αργότερα στα δυτικά πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Ασθενείς χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά της Κρήτης.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές αργά το βράδυ στα νοτιά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα βόρεια 5 με 7 πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Αττική
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια του νομού.

Ανεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 08 βαθμούς κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Τανάγρας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΛΕΣΙ



Δήλεσι 10-12-2013

ΚΑΛΕΣΜΑ


  Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΛΕΣΙΟΥ  με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τανάγρας για να συνεχίσει να προσφέρει τρόφιμα, ρουχισμό,  παιχνίδια και άλλα αναγκαία αγαθά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, ζητάει εθελοντές και αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια συλλόγους, επιχειρήσεις  και όλους τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν ότι μπορούν ώστε να δώσουμε μια ελπίδα στους ευπαθείς συνανθρώπους μας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Τανάγρας  η  με τον  Εμπορικό Σύλλογο Δηλεσίου

                 Ο πρόεδρος                                                               Ο γραμματέας


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ