Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η Γυναικεία Ομορφιά γίνεται φαντασία στο "moments art" στα Βάγια Βοιωτίας


Δημιουργήσαμε στο κέντρο των Βαγίων ένα χώρο για Γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν,με ρούχο ποιοτικό και οικονομικό.Σχέδια μοναδικά, ιδιαίτερα φτιαγμένα με πολύ πάθος, αγάπη και κατάθεση προσωπικής στιγμής είναι αυτό που η κάθεμιά

  μας θα συναντήσει μέσα στο moments art . Eλάτε να φτιάξουμε μαζί την μπομπονιέρα και το το προσκλητήριο των ονείρων σας.Επίσης θα βρείτε σε μας τσάντες,αξεσουάρ,πασχαλινές λαμπάδες.
Ώρες λειτουργίας του καταστήματος
Δευτέρα-Παρασκευή
5.30-8.30μ.μ
Σάββατο 9:00-2:00π.μ.
5.30-8.30μ.μ.
Τηλ.επικοινωνίας 6975062362
 







Διαβάστε Περισσότερα »

Ελάτε για μια γευστική βραδιά στο "Μεζεδοτεχνείον" το νέο στέκι στο Λεοντάρι Βοιωτίας




Το "Μεζεδοτεχνείον" είναι ένας καλαίσθητος χώρος στην πλατεία Λεονταρίου.  Ο ιδιοκτήτης  και το προσωπικό με ιδιαίτερο μεράκι και προσπάθεια μας υποδέχονται πάντα με το χαμόγελο τους και την ζεστή τους διάθεση,είναι πάντα φιλόξενοι και πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών και να φροντίσουν για την απόλαυση και συνολική διασκέδασή τους.Το περιβάλλον τους μας εμπνέει για όμορφες παρέες και ανοιξιάτικα κρασάκια!

Το νέο μας menu φτιαγμένο απο τον Σεφ του Μεζεδοτεχνείου Λεωνίδα Βρακά, κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα,με ροκφόρ,χοιρινό με πορτοκάλι και πετιμέζι,χειροποίητα μπιφτέκια,μπουγιουρντί,μπακαλιάρος σκορδαλιά,γαρίδες τηγανιτές,ποικιλία απο σαλάτες,ψητά της ώρας,πίτα σουβλάκια,θα συνοδεύονται απο καλό ντόπιο κρασί!!
 Αν ψάχνετε μια πραγματική απόδραση σε χωριό, αν αναζητάτε καλό φαγητό,  χωριάτικες, αληθινές γεύσεις, αν σας αρέσει, να βρεθείτε σε Πραγματικό Ελληνικό Μεζεδοπωλείο, αν έχει σημασία για σας ο Χώρος και το Περιβάλλον, μόλις Ανακαλύψατε το Σωστό Σημείο Προορισμού.Ελάτε για μία γευστική βραδιά  στο «Μεζεδοτεχνείον

» στο Λεοντάρι του Δήμου Αλιάρτου.Και όλα αυτά σε εξαιρετικές, πραγματικά, τιμές!!!Το μεζεδοπωλείο είναι ανοικτό απο Τρίτη εως Κυριακή.

Τηλέφωνο κρατήσεων και delivery: 2262065172









Eπισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook



Διαβάστε Περισσότερα »

Καταργούνται οι ερασιτεχνικές άδειες αλιείας

Τέλος στις ατομικές ερασιτεχνικές άδειες αλιείας προσανατολίζεται να βάλει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Η αλλαγή αυτή θα αποδεσμεύσει περίπου 850 λιμενικούς, προκειμένου να απασχοληθούν σε ελεγκτικούς μηχανισμούς και άλλες μάχιμες υπηρεσίες.

Η κατάργηση των αδειών προβλέπεται στο άρθρο 14 του νέου νομοσχεδίου «Τουριστικά Πλοία και Αλλες Διατάξεις» που έχει κατατεθεί στη Βουλή και την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί. Στόχος, όπως αναφέρει η σχετική αιτιολογική έκθεση, να γίνουν πιο ελκυστικές και ανταγωνιστικές οι υπηρεσίες θαλάσσιου και αλιευτικού τουρισμού, αλλά και να γίνει εξοικονόμηση σημαντικού αριθμού εργατοωρών και προσωπικού για τις Λιμενικές Αρχές, που θα διευκολύνει και θα βελτιώσει το ελεγκτικό τους έργο, ιδίως ως προς τη διέλευση των συνόρων και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Τονίζεται επιπλέον «ότι η κατάργηση της άδειας σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται εξαίρεση από την εφαρμογή των υπόλοιπων προβλέψεων της νομοθεσίας σχετικά με την ερασιτεχνική αλιεία, όπως ενδεικτικά: ώρες της ημέρας, εποχές του έτους και περιοχές στις οποίες επιτρέπεται η αλιεία, επιτρεπόμενα εργαλεία, είδη και ποσότητες αλιευμάτων, απαγόρευση πώλησης και γενικά εμπορίας των αλιευμάτων».

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κατά την πρόσφατη παρουσίαση του νομοσχεδίου, τόνισε με την κατάργηση των ερασιτεχνικών αδειών αλιείας θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, ενώ παράλληλα θα υπάρξει μείωση της γραφειοκρατίας στα λιμεναρχεία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας περίπου 85.000 άνθρωποι ετησίως πρέπει να περάσουν από ένα λιμεναρχείο να πληρώσουν ένα παράβολο, να ανανεώσουν την ερασιτεχνική άδεια αλιείας τους και κάθε φορά που πηγαίνουν σε μια άλλη περιοχή να πρέπει να ξαναπάνε στο λιμεναρχείο, να θεωρήσουν την άδεια τους και να τους επιτραπεί να κάνουν ερασιτεχνική αλιεία στη ζώνη την οποία επιβλέπει το συγκεκριμένο λιμεναρχείο. Αλλιώς υπόκειται στις συνέπειες του νόμου και έχει σημαντικά πρόστιμα.


Διαβάστε Περισσότερα »

"Σκόνταψε" στο Καπαρέλλι ο Παρνασσός Αράχωβας

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν και πάλι μαζί Παρνασσός και Ένωση δίνοντας πλέον ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν. Η ομάδα της Αράχωβας «σκόνταψε» στο Καπαρέλλι φέρνοντας 0-0 με τον Κιθαιρώνα ενώ η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών κέρδισε 1-0 τη Νίκη Λαφυστίου. Μεγάλο διπλό για το Κόκκινο στο Δήλεσι.

Αναλυτικά:

Α’ Κατηγορία

25η αγωνιστική

Πλαταιές – Δόξα/Πελοπίδας    2-0 

Κιθαιρώνας – Παρνασσός       0-0

ΠΑΟ Κυριακίου – Δάφνη Ερ.  4-1

Κάστρο – Αναγέννηση   0-3 α.α.

Ορχομενός – Αμβρυσσέας   4-0

Δήλεσι – Κόκκινο  0-2

Ένωση – Νίκη    1-0

Θήβα – Επαμεινώνδας    3-2 



Βαθμολογία

(σε 25 αγώνες)



Παρνασσός             66-18         63

————————————————

Ένωση                    62-23         63

Θήβα                       55-23         48

Κιθαιρώνας             41-32         45

ΠΑΟ Κυριακίου       43-23         42

Αμβρυσσέας           32-36         39

Δάφνη Ερ.              32-26         38

Κόκκινο                   41-29        36

Αναγέννηση           36-35         35

Δήλεσι                    34-36         31

Ορχομενός              37-39        31

Επαμεινώνδας        29-43        28

————————————————-

Νίκη                        31-44         27

Πλαταιές                28-38          24       

Δόξα/Πελοπίδας     23-61          9

Κάστρο                    7-91           4



26η αγωνιστική

Κιθαιρώνας – Πλαταιές 

Δόξα/Πελοπίδας – ΠΑΟ Κυριακίου

Παρνασσός – Κάστρο   

Δάφνη Ερ.- Ορχομενός

Αναγέννηση – Δήλεσι   

Αμβρυσσέας – Ένωση

Κόκκινο – Θήβα 

Νίκη – Επαμεινώνδας   

stereasports.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Απάντηση Περγαντά στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας-Αιχμές κατά Βενιζέλου

Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου .
Είναι προφανές, ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ύψιστη πολιτική τιμή για μένα αφού ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, απαξίωσε πολιτικά θεσμούς , κοινωνία και βέβαια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον δεν ανιχνεύεται σε καμία δημοκοπική μέτρηση.
Είναι πασίγνωστο ότι για τη δουλειά μου και το ήθος μου η κοινωνία των πολιτών με τίμησε για πολλά χρόνια με ευρύτατες πλειοψηφίες που υπερέβαιναν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος επειδή οι δεσμοί μου με την μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι ακατάλυτοι και ουδείς μπορεί να τους διαγράψει με κομματικές ανακοινώσεις, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι και να μάχομαι για την ανατροπή πολιτικών που ισοπέδωσαν δημοκρατικές κατακτήσεις και δικαιώματα πολλών δεκαετιών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλλογος για την καταπολέμηση της ανεργίας συστάθηκε στο Κόκκινο Βοιωτίας

Με την υπ’ αριθμό 45/2013 διαταγή του Ειρηνοδικείου Θηβών, συστάθηκε σωματείο με την επωνυμία:
<<ΣΥΛΛΟΓΟΣ Τ.Κ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ>>,
που εδρεύει στο Κόκκινο. Το καταστατικό του αποτελείτε από 26 άρθρα και ο σκοπός και η λειτουργία του δεν αντίκεινται στους νόμους, την ηθική και την δημόσια τάξη. Την 9/02/2014 έγινε εκλογή ΔΣ του συλλόγου και ορίστηκαν τα εξής μέλη:
Πρόεδρος: Θεοδώρου Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος: Καμίλης Αθανάσιος
Γραμματέας: Μπούτση Παναγιώτα
Ταμίας: Νίκας Ιωάννης
Μέλος: Ποταμιάς Παναγιώτης
Μέλος: Κατσαβριάς Μάριος
Μέλος: Ντελής Σταύρος
Με εκτίμηση

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 40χρονος στη Θήβα για απάτη και πλαστογραφία

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στη Θήβα, για πλαστογραφία και απάτη

Ο δράστης προσπάθησε να εξαργυρώσει σε υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής, πλαστή τραπεζική επιταγή, αξίας (7.000) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (14-03-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 40χρονος προσκόμισε και προσπάθησε να εξαργυρώσει σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θήβα, μία επιταγή αξίας (7.000) ευρώ, η οποία όπως διαπιστώθηκε από υπάλληλο της τράπεζας ήταν πλαστή και ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλληψη 31χρονου στη Θήβα για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών

Συνελήφθη, χθες (14-03-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 27-06-2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών και σε χρηματική ποινή (400) ευρώ, για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλήψεις σε Θήβα και Λιβαδειά για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Θήβας και της Λιβαδειάς, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Συνελήφθησαν, χθες (14-03-2014) σε περιοχές της Θήβας και της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς των τοπικών Τμημάτων Ασφαλείας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 32 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θήβας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 33χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,7) του γραμμαρίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Λιβαδειά, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 32χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ( SHISHA ), συνολικού μεικτού βάρους (1,3) περίπου γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 10.000 προσλήψεις ανέργων

Ξεκινούν οι αιτήσεις την Δευτέρα 17 Μαρτίου για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που θα αφορά 10.000 προσλήψεις ανέργων από 30 εως 66 ετών με επιδότηση στις επιχειρήσεις σύμφωνα με ανακοίνωση Διοικητή του Οργανισμού κ Αμπατζόγλου ,ενώ οι επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν αίτηση θα πρέπει να εκδώσουν κλειδάριθμο στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ για να καταχωρήσουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις.

Το Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ για 10.000 προσλήψεις ανέργων, ηλικίας 30 – 66 ετών όπως ονομάζεται μέσω του οποίου θα επιχορηγούνται επιχειρήσεις για την πρόσληψη (με πλήρη μισθό και ασφάλιση) ανέργων, ηλικίας 30-66 ετών θα παρέχει την επιδότηση του μισθολογικού κόστους των προσλαμβανόμενων ενώ θα έχει διάρκεια ένα χρόνο ενώ η επιδότηση θα ανέρχεται στα 18 ευρώ ημερησίως και μέχρι 25 ημέρες το μήνα.

Η συνολική του δαπάνη ανέρχεται στα 54.000.000 ευρώ.

Οι άνεργοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, να έχουν συμπληρώσει το ατομικό δελτίο στα ΚΠΑ του Οργανισμού για τα προσόντα τους και τις δεξιότητες τους , και να μην έχουν απασχοληθεί το τελευταίο έτος στην ίδια επιχείρηση , με επιδότηση, που μπορεί να τους ξαναπροσλάβει, έστω και με αλλαγή νομικής μορφής.

Η επιχείρηση θα επιδοτείται με 18 ευρώ, ημερησίως, και για διάστημα 25 ημερών, κάθε μήνα, δηλαδή, με 450 ευρώ για κάθε άνεργο που θα προσλάβει. Επισημαίνεται ότι, η επιδότηση καλύπτει μέρος του μισθολογικού κόστους και δεν είναι η τελική αμοιβή για τον εργαζόμενο.

Αντίθετα, η τελική αμοιβή διαμορφώνεται, με βάση τα όσα προβλέπει η Εργασιακή και Ασφαλιστική Νομοθεσία.

Προϋποθέσεις

Οι επιχειρήσεις – εργοδότες δεν θα πρέπει να έχουν μειώσει το προσωπικό τους τρεις μήνες πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Στο Πρόγραμμα δεν μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις, που κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν από την επιβολή της αίτησης, έχουν προχωρήσει σε αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος για το προσωπικό που απασχολούν, με μετατροπή σύμβασης από πλήρη σε μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση. Αν μία επιχείρηση προσλάβει άνεργο και μειώσει το προσωπικό της θα πρέπει να το αντικαταστήσει μέσα σε 30 ημέρες, διαφορετικά θα χάσει το τμήμα της επιδότησης, που αντιστοιχεί στις θέσεις εργασίας που μείωσε.

Ποιες επιχειρήσεις δεν εντάσσονται στο Πρόγραμμα

- Δημόσιες επιχειρήσεις.

- Νυχτερινά κέντρα.

- Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Καθαριότητας και Φύλαξης (Security).

- Επιχειρήσεις προώθησης προϊόντων (Telemarketing).

- Εποχικές επιχειρήσεις για το εποχικό προσωπικό τους.

- Επιχειρήσεις για τα Υποκαταστήματα ή τα Γραφεία τους στο Εξωτερικό.

- Εξωχώριες εταιρίες (Off – shore).

- ΚΤΕΛ.

- Σύλλογοι και Σωματεία, που δεν ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

- Επιχειρήσεις, που δεν διαθέτουν αυτοτελή επαγγελματική έδρα ή όταν η έδρα είναι η οικία του εργοδότη (λογιστές, ασφαλιστές, πολιτικοί μηχανικοί κ.τ.λ.) εκτός από τις επιχειρήσεις, που απασχολούν προσωπικό εκτός της έδρας τους.

- Επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον Τομέα της Αλιείας και της παραγωγής γεωργικών προϊόντων, καθώς και επιχειρήσεις, που ασχολούνται με τη μεταπώληση προϊόντων σε εμπόρους.

- Επιχειρήσεις, που εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκτηση ποσών από Κρατικές ενισχύσεις.

- Επιχειρήσεις, που δημιουργήθηκαν από μεταβίβαση ή αλλαγή νομικής μορφής ή διάλυση και επαναλειτουργία, υπό τον όρο ότι, θα προσλάβουν το ίδιο προσωπικό που είχαν πριν από τη μεταβίβαση ή την αλλαγή της νομικής μορφής τους.

- Επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται «προβληματικές».

Τέλος, δεν είναι δυνατή η πρόσληψη ανέργων σε επιχείρηση, που είχε απασχοληθεί τον προηγούμενο χρόνο, ακόμη και αν η επιχείρηση έχει αλλάξει νομική μορφή όταν υποβάλλει το αίτημα.

Επίσης, δεν είναι δυνατή η πρόσληψη με επιδότηση για άτομα, που θα απασχοληθούν σε νυχτερινές βάρδιες (22.00 – 06.00).


Όλη η προκήρυξη με τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ


Πως θα βγάλετε κωδικούς για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

Για την έκδοση κλειδαρίθμου ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επισκεφτούν την Υπηρεσία (ΚΠΑ2) στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα της επιχείρησης και να προσκομίσουν:

1. Οι ατομικές επιχειρήσεις την Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.

2. Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή/και εταιρική σύνθεσή της καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης.

Η ανωτέρω διαδικασία μπορεί να διενεργηθεί από πρόσωπο που νόμιμα εξουσιοδοτήθηκε (με πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο ή με εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή με το γνήσιο της υπογραφής, όπου θα αναφέρεται ευκρινώς η ενέργεια και ο λόγος εξουσιοδότησης) είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για επιχείρηση άλλης νομικής μορφής (Α.Ε., Ο.Ε. ΕΠΕ κλπ).

Εάν η επιχείρηση διατηρεί υποκαταστήματα τότε κατά την έκδοση του κλειδαρίθμου θα πρέπει να δηλώνονται και να καταχωρίζονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία (δ/νση, τηλ.,email, ΑΦΜ κλπ) κάθε υποκαταστήματος.


Διαβάστε Περισσότερα »

«Κάτω Παρτάλι»: Πού βρίσκεται στην πραγματικότητα;

Και όμως, υπάρχει στην πραγματικότητα!
Είναι ίσως το πιο ανατρεπτικό ελληνικό σήριαλ που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Το «Κάτω Παρτάλι» είναι σίγουρο πως θα μείνει στην ιστορία της ελληνικής μυθοπλασίας, άλλωστε γι’ αυτό… υπογράφουν τόσο οι εξαιρετικοί πρωταγωνιστές όσο και ο ευφάνταστος σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου.

Σίγουρα, όμως, θα έχετε αναρωτηθεί αρκετές φορές αν αυτό το συγκεκριμένο χωριό υπάρχει και στην πραγματικότητα. Το χωριό με την πυκνή βλάστηση και τα όμορφα πετρόχτιστα σπίτια. Και όμως, ναι, υπάρχει στην πραγματικότητα.

Το «Κάτω Παρτάλι» είναι το γνωστό σε όλους μας Καπανδρίτι. Είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα και η φυσική του ομορφιά που όντως θυμίζει ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας με οργιώδη βλάστηση και υπέροχες μονοκατοικίες το κατέστησαν το ιδανικό σκηνικό για το ανατρεπτικό αυτό σήριαλ. peoplegreece.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Πιτσαρία -Μεζεδοπωλείο "TRIK" στα Βάγια Βοιωτίας


Εμείς στο "TRIK" πιστεύουμε στις παλιές καλές αξίες όπως η φιλία και η περιποίηση των επισκεπτών μας γι΄αυτό περιμένουμε πάντα να καλωσορίσουμε τους φίλους μας με ξεχωριστές γεύσεις και καταπληκτικό σέρβις.

Ένας χώρος ονειρικός με ζεστή ατμόσφαιρα, ντυμένος με πέτρα και ξύλο, για μουσικά ταξίδια, είναι αυτά που αρμόζουν για την περιγραφή στην Πιτσαρία-Μεζεδοπωλείο  "ΤRIK" στα Βάγια Βοιωτίας.
Πολύ νόστιμα και ποιοτικά πιάτα, όλα με σπιτική φροντίδα. Θα τολμούσαμε να πούμε   ότι έχει την καλύτερη πίτσα στην περιοχή μας.Ζύμη λεπτή, τραγανή απ'έξω και αφράτη από μέσα σε φάση που παθαίνεις αμοκ και την τρως όλη μονοκόμματα, χωρίς να σε βαραίνει.Zωντανή μουσική κάθε Κυριακή μεσημέρι.Διοργανώνουμε επίσης με μεράκι  παιδικά πάρτυ και άλλες εκδηλώσεις.
 Θα μας βρείτε στην πλατεία των Βαγίων απέναντι απο το Υποθηκοφυλακείο.

Όλα τα προϊόντα είναι ολόφρεσκα και ψήνονται την στιγμή που τα παραγγέλνετε!


Προσφέρουμε και υπηρεσία delivery: 2262061561-6987122205



Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε μαζί μας με μουσικές συναντήσεις, να οργανώσετε τις εκδηλώσεις σας αλλά και όλες τις σημαντικές σας στιγμές.








 
ΕΠΙΣΚΕΦ
ΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK





ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλλογος Φίλων Παιδιών Βοιωτίας-Μαθήματα Υπολογιστών


Προετοιμασία για εξετάσεις ECDL – ICT, Πολυμεσικές εφαρμογές, Ms Office, E-mail, Διαδίκτυο. Προγράμματα και εφαρμογές για όλους.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6978165043 και στο e-mail dellakw@yahoo.gr.
Ειδίκευση στα άτομα με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και Μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Τιμές πολύ προσιτές προσαρμοσμένες τις δύσκολες εποχές της κρίσης. Πολλές προσφορές στα άτομα της ίδιας οικογένειας.
Διαβάστε Περισσότερα »

"Ψωμί και Μέλι" στις Θεσπιές-Τούρτες Γάμου, Γενεθλίων,γλυκά.

Στο Αρτοζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας, με αγνά υλικά, προσφέροντας απολαυστικές εμπειρίες στους πελάτες μας!!! Αναλαμβάνουμε :  ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ,ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ....Αν είστε λάτρεις των γλυκών γεύσεων, μια επίσκεψη στο Αρτοζαχαροπλαστείο μας στις Θεσπιές θα σας πείσει για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, αφού τα γλυκά μας μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Τηλ.για παραγγελίες 2262065211
Διαβάστε Περισσότερα »

Πως θα πάρετε το επίδομα τέκνων



Ανάσα για τον οικογενειακό προϋπολογισμό περίπου 80.000 οικογενειών αποτελεί το οικογενειακό επίδομα, του οποίου...
οι διαδικασίες για την καταβολή του ξεκινούν τις επόμενες ημέρες.
Το επίδομα καταβάλλεται με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και η πρώτη δόση ισοδυναμεί με το 50% του συνολικού ποσού επιδομάτων που δικαιούται να εισπράξει κάθε οικογένεια για όλο το 2013. Αντιπροσωπεύει δηλαδή τα επιδόματα του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.
Η ιστοσελίδα money-money.gr παρουσιάζει τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι.
Όσοι πληρούν τα κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος τέκνων, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, στη συνέχεια, να μαζέψουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και, τέλος, να υποβάλουν ηλεκτρονικά το έντυπο Α21 που έχει τη μορφή αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης.
Οι προϋποθέσεις για το επίδομα τέκνων
Προστατευόμενα τέκνα
Εάν έχετε προστατευόμενα τέκνα και με βάση τα εισοδήματα που αποκτήσατε το 2012, είστε δικαιούχοι των νέων οικογενειακών επιδομάτων, θα πρέπει, για να εισπράξετε τα επιδόματα, να ακολουθήσετε τα ακόλουθα «βήματα»:
1ο βήμα: Πριν από όλα πρέπει να υποβάλετε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, προκειμένου να αποτυπωθούν τα εισοδήματα που αποκτήσατε το 2012. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο, καθώς από το ύψος του εισοδήματος που θα δηλώσετε για το 2012 θα εξαρτηθεί το ακριβές ποσό των επιδομάτων που θα λάβετε. Εάν δεν υποβάλετε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, δεν θα μπορέσετε να λάβετε τα επιδόματα που δικαιούστε.
Εφόσον δεν έχετε υποβάλει ποτέ στο παρελθόν φορολογική δήλωση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι φέτος η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η δήλωση πρέπει να υποβληθεί στην ηλεκτρονική υπηρεσία ΤΑΧΙSNET, που έχει αναπτύξει στις ιστοσελίδες της η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.gsis.gr και www.taxisnet.gr. Για να μπορέσετε να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη φορολογική δήλωση θα πρέπει να πιστοποιηθείτε στην υπηρεσία TAXISNET. Θα πρέπει δηλαδή να υποβάλετε ηλεκτρονικά αίτηση σε ειδική φόρμα των ιστοσελίδων της ΓΓΠΣ, για να αποκτήσετε κωδικό πρόσβασης και «κλειδάριθμο».
Οι διαδικασίες πιστοποίησης στο Taxisnet
Τα δικαιολογητικά για το επίδομα
2ο βήμα: Συγκεντρώστε όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την καταβολή των επιδομάτων. Τα δικαιολογητικά αυτά αφορούν:
α) Για τα εξαρτώμενα τέκνα.
Για ορισμένες περιπτώσεις τέκνων απαιτούνται, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
- Πιστοποιητικό σπουδών για τέκνα, τα οποία, μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, φοιτούν στη μέση εκπαίδευση, σε ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδας ή αναγνωρισμένο του εξωτερικού, καθώς και σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ). Εάν πρόκειται για εκπαιδευτικό ίδρυμα χώρας του εξωτερικού, εκτός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πιστοποιητικό σπουδών πρέπει να είναι θεωρημένο από το Ελληνικό Προξενείο.
- Εφόσον στην οικογένεια υπάρχει εξαρτώμενο τέκνο που έχει συμπληρώσει το 18ο, αλλά όχι το 24ο έτος της ηλικίας του, δεν είναι σπουδαστής ή φοιτητής και έχει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, απαιτείται ιατρική γνωμάτευση του ΚΕ.Π.Α. ή απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής του ΙΚΑ.
- Δικαστική απόφαση επιμέλειας ανήλικων τέκνων.
β) Για την απόδειξη της μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.
Για να λάβει το επίδομα ένας οικογενειάρχης θα πρέπει να διαμένει μόνιμα και συνεχώς την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα. Η μόνιμη και συνεχής διαμονή του δικαιούχου στην Ελλάδα κατά την τελευταία δεκαετία (2003-2012) αποδεικνύεται από την αδιάλειπτη υποβολή του εντύπου Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για τα τελευταία 10 έτη και επαληθεύεται αυτόματα από την ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών.
Εάν για κάποια έτη δεν βρεθεί έντυπο Ε1, ο αιτών θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του ένα από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
- Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα του δικαιούχου ή της συζύγου στην περίπτωση που ο δικαιούχος είναι άνεργος, από την οποία να προκύπτει η ασφάλισή του ή η ασφάλισή της την τελευταία δεκαετία ή
- Βεβαίωση έναρξης και συνέχισης άσκησης ελευθέρου επαγγέλματος από το τμήμα μητρώου της αρμόδιας ΔΟΥ.
- Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των σελίδων του βιβλιαρίου υγείας του δικαιούχου ή της συζύγου, από τα οποία να αποδεικνύεται ότι το βιβλιάριο ήταν θεωρημένο για τα έτη της κρίσιμης δεκαετίας.
- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου με μισθωτή το δικαιούχο ή το σύζυγό του, κατατεθειμένο στην αρμόδια ΔΟΥ, καθώς και υπεύθυνη δήλωση με ΑΦΜ του εκμισθωτή, στην οποία θα δηλώνει ότι η μίσθωση είναι σε ισχύ ή ότι έληξε και την ημερομηνία λήξης αυτής.
- Βεβαίωση φοίτησης του τέκνου ή των τέκνων σε σχολείο της Ελλάδος.
- Αντίγραφα της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος των γονέων του.
- Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των σελίδων του βιβλιαρίου υγείας προστατευόμενου μέλους ασφαλισμένου γονέα, θεωρημένου για τα έτη της κρίσιμης δεκαετίας.
- Βεβαίωση από το γυμνάσιο ή το λύκειο, όπου φοιτούσε ο δικαιούχος.
- Βεβαίωση του ΟΑΕΔ, αν ο δικαιούχος είχε εγγραφεί στα μητρώα του.
Πρόσθετα δικαιολογητικά για ομογενείς και αλλοδαπούς δικαιούχους
Οι ομογενείς και οι αλλοδαποί δικαιούχοι οφείλουν επιπλέον να συγκεντρώσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένα όλα τα μέλη της οικογένειας με κανονική εγγραφή.
β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο εγγράφου πιστοποίησης μόνιμης διαμονής, εφόσον ο αιτών είναι πολίτης άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
γ) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ειδικού δελτίου ταυτότητας.
δ) Άδεια διαμονής, εφόσον ο δικαιούχος είναι πολίτης χώρας που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή πολίτης της Ελβετίας ή άλλου κράτους (εκτός των ανωτέρω και της Ε.Ε.) που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και είναι γονέας τέκνων ελληνικής υπηκοότητας.
ε) Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού πολιτικού φυγάδα και Άδεια παραμονής Αλλοδαπού, εφόσον ο δικαιούχος είναι αλλοδαπός πρόσφυγας στον οποίο έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άσυλο.
στ) Ειδικό δελτίο υπό ανοχή διαμονής αλλοδαπού που δεν έχει αναγνωριστεί ως πρόσφυγας, εφόσον ο δικαιούχος είναι αλλοδαπός στον οποίο δεν έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
Υποβολή του Α21
3ο βήμα: Μετά την συμπλήρωση και την υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ηλεκτρονικά, μέσω του TAXISNET, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε ηλεκτρονικά – πάλι μέσω του TAXISNET – ένα νέο μηχανογραφημένο έντυπο που φέρει τον κωδικό Α21 και έχει τη μορφή αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης.
Η συμπλήρωση του Α21
Στο Α21 πρέπει να δηλωθούν τα εξής δεδομένα:
- Η ακριβής οικογενειακή κατάσταση, δηλαδή το εάν ο δικαιούχος είναι έγγαμος ή άγαμος ή σε διάσταση ή διαζευγμένος ή χήρος.
- Τα στοιχεία του υπόχρεου και της συζύγου (ονοματεπώνυμα των ιδίων και των γονέων τους, αριθμοί ταυτότητας, ΑΦΜ, αρμόδιες ΔΟΥ, ΑΜΚΑ, ημερομηνία και τόπος γέννησης, δήμος-νομός, αριθμός οικογενειακής μερίδας και διεύθυνση κατοικίας), τα οποία πρέπει να αναγραφούν σε 23 διαφορετικά πεδία για τον καθένα τους.
- Αν η διαμονή στην Ελλάδα είναι μόνιμη και από ποιο έτος, καθώς, επίσης και ποια είναι η χώρα προέλευσης.
- Αν έχουν υποβληθεί τα 10 προηγούμενα χρόνια δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.
- Αν τα παιδιά βρίσκονται στην Ελλάδα.
- Αν οι γονείς είναι χήροι ή διαζευγμένοι.
- Αν κάποιο από τα παιδιά προέρχεται από άλλο γάμο.
- Αν έχουν όλα τα παιδιά την ελληνική υπηκοότητα (για αλλοδαπούς).
Επιπλέον, στο έντυπο Α21 θα πρέπει, επίσης, να επισημανθούν τα δικαιολογητικά που έχει συγκεντρώσει ο αιτών οικογενειάρχης.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ