Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Βουβός πόνος στις κηδείες των παλικαριών στα Βάγια


«Πλημμύρισε» από συγγενείς και φίλους ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδας Βαγίων,η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε  στις 15:00 για τον Ανδρέα και στις 16:00 για τον Νίκο  χοροστατούντος του μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ Γεωργίου.Τραγικές φιγούρες οι μητέρες των δυο παλικαριών.Ο ναός τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά είχε κατακλυστεί από  φίλους και συγγενείς  οι οποίοι πραγματικά δεν μπορούσαν  να πιστέψουν αυτή την τραγωδία.Τα αναπάντητα γιατί ήταν η απορία όλων που βρέθηκαν σήμερα εκεί.
Ανείπωτος πόνος, θρήνος και πρόσωπα θλιμμένα συνόδευσαν σήμερα το απόγευμα   τον Νίκο και τον Ανδρέα οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα  αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, στην τελευταία τους κατοικία.
Το παρόν έδωσαν πολλά Αθλητικά Σωματεία της Βοιωτίας,ο Παμβαγιακός,ο πρόεδρος του Λεβαδειακού,ο Δήμαρχος Θηβαίων και βουλευτές του νομού.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα για την ανείπωτη τραγωδία!
Ο χάρος τους φύλαγε καρτέρι λίγα μέτρα από τα σπίτια τους.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλυπητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για το θάνατο τριών συνανθρώπων μας στο οδικό δίκτυο Λιβαδειάς - Θήβας

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες και τους οικείους των άτυχων οδηγών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους χθες το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς – Θήβας εξαιτίας της σύγκρουσης των οχημάτων τους, καθώς και στην οικογένεια του τρίτου θύματος που βρέθηκε στο συμβάν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.   
Δυστυχώς το τραγικό γεγονός, με το θλιβερό απολογισμό της απώλειας τριών συνανθρώπων μας, ήρθε λίγες ημέρες μετά τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή από τους Δημάρχους των πόλεων που στενάζουν από τη διέλευση βαρέων οχημάτων από το επαρχιακό δίκτυο.  Τόσο οι Δήμαρχοι όσο και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, ζώντας καθημερινά το πρόβλημα είχαν αντιδράσει ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διέλευσης βαρέων οχημάτων τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους. Δυστυχώς η ανησυχία τους επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο.
Εκφράζουμε και πάλι τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών.


Διαβάστε Περισσότερα »

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για την τραγωδία στα Βάγια

Το Τμήμα Τροχαίας Θηβών διερευνά τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, που έλαβαν χώρα χθες, στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας

Από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβαν χώρα τρία τροχαία ατυχήματα (δύο θανατηφόρα και ένα με σοβαρό τραυματισμό), χθες (06-11-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας.

Ειδικότερα, περίπου στις 18:55΄, στην 11,8η χ/θ της παλαιάς εθνικής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με προπορευόμενο γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τα δύο οχήματα εξετράπησαν δεξιά της πορείας τους και ανετράπησαν εντός παρακείμενου αγρού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών τους.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:30΄, στο ανωτέρω σημείο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, παρέσυρε έναν 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Επιπλέον στις 19:45΄, στην 11,2η χ/θ της προαναφερόμενης οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ο οποίος, μαζί με άλλους αστυνομικούς, ενεργούσε εκτροπή των κινουμένων προς Λιβαδειά οχημάτων.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.

Ο 40χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Δείτε Εδώ την είδηση
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα το τελευταίο αντίο στα 2 αδικοχαμένα παλικάρια

Τραγωδία στα Βάγια  καθώς 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.
Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί τα Βάγια  μετά από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην διασταύρωση κατά το οποίο έχασαν τη ζωή  τα δύο παλικάρια τους. Οι νεκρώσιμες ακολουθίες  θα ψαλούν  του Ανδρέα Χατζήνα στις 15:00 και του Νικόλαου Θεοδώρου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Βαγίων.
 Τα θερμά μας συλληπητήρια στις οικογένειές τους.


Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες από το μεσημέρι

Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Κυριακής - Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Δύσκολες αναμένεται να είναι οι επόμενες τρεις ημέρες καθώς σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικρατεία αρχής γενομένης από το μεσημέρι της Παρασκευής και από το Ιόνιο.



Η κακοκαιρία, η οποία όπως προβλέπουν οι μετεωορολόγοι θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, θα επηρεάσει και την Αττική, η οποία πρόσφατα δοκιμάστηκε από τις πλημμύρες στα δυτικά κυρίως προάστια.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ώρες θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες καθώς το σύστημα που επηρέασε την Ιταλία φαίνεται ότι θα επηρεάσει και τη χώρα μας. Αντίθετα δεν αναμένεται μείωση της θερμοκρασίας ενώ θα παραμείνουν και οι νοτιάδες που θα φτάσουν τοπικά έως και τα 8 μποφόρ.

Ειδικά για σήμερα Παρασκευή οι ισχυρές βροχές θα ξεκινήσουν από το Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα. Σταδιακά, όμως, και μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο σε όλη τη χώρα μολονότι προς το βράδυ η εικόνα θα είναι καλύτερη στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές καθώς οι βροχές «μετακομίζουν» προς τις νησιωτικές περιοχές. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι οι τελευταίες περιοχές που θα επηρεαστούν από το τελευταίο αυτό κύμα κακοκαιρίας και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές από τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί αρχικά 4 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 9 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6, βαθμιαία 7 και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ανατολικά και νοτιά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία 7 και πρόσκαιρα το απόγευμα 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρες.τοπικα περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 ενισχυμένοι το απόγευμα στα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 18 βαθμούς κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ