Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Καλοκαιρινή Προσφορά Biopellets-Μόνο 218 ευρώ ο Τόνος!!!

Η επιχείρησή μας στην προσπάθεια της να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών της διαθέτει στην αγορά υψηλής ποιότητας Biopellets σε μοναδική προσφορά 218 ευρώ ο Τόνος!!!
Αποδίδει μεγάλη θερμική απόδοση και καθαρότερη καύση
Biopellets : οικολογικό , αποδοτικό λόγω της σταθερής πυκνότητας, χαμηλής
υγρασίας, χαμηλό κόστος μεταφοράς και αποθήκευση.


 Το pellet
είναι συμπιεσμένο ξύλο σε μικρούς κυλίνδρους απαλλαγμένο από
κάθε υγρασία.  Το Biopellet  xρησιμοποιήτε ως καύσιμη ύλη σε
αερόθερμες σόμπες, σόμπες καλοριφέρ, λέβητες, ενεργειακά
τζάκια κ.ά.  To pellet προσφέρει οικονομία και είναι φιλικό και
πρακτικό προς το περιβάλλον αφού μεταφέρεται συσκευασμένο.


 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ, Τη. 2262061574
Τζουνάρας Αθανάσιος Βάγια Θηβών Σε μας θα βρείτε:Καυσόξυλα,Pellet,Μπριγκέτες,Schweighofer  Αυστρίας. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ




Διαβάστε Περισσότερα »

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αλιαρταίο αθλητή Ζιώγα Κωνσταντίνο


<<Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ζιώγα Κωνσταντίνο  τις Α.Γ.Ε Βοιωτίας ο οποίος στον πρώτο του αγώνα σημείωσε επίδοση στον ακοντισμό 66,50 . Η επίδοση αυτή αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για την Βοιωτία μετά τον Λεμπέση . Ο αθλητής του Θοδωρή Ξυδώνα σημείωσε αυτήν την επίδοση στον Άγιο Κοσμά , στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Α/Γ  >>

 Τα Συγχαρητηριά μας στο Νέο Αστέρι της Α.Γ.Ε.Β





Διαβάστε Περισσότερα »

Θεία λειτουργία για τους μαθητές των Βαγίων

ΤΕΛΕΣΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00 ΕΩΣ 10.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
ΕΚ ΤΟΥ Ι.Ν

Διαβάστε Περισσότερα »

Παγκόσμια γιορτή της μητέρας - Γιατί γιορτάζεται σήμερα

Η μητέρα είναι για όλους τους ανθρώπους η πιο κοντινή ύπαρξη, ο άνθρωπος που είναι πάντα εκεί να ακούσει να βοηθήσει να στηρίξει. Είναι ο άνθρωπος που δίνει τη ζωή και μεταδίδει την αγάπη. Για αυτό και η μέρα της γιορτής της έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πάντες, μικρούς και μεγάλους!

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου καθιερώθηκε ως η εθνική γιορτή της μητέρας αρχικά στις ΗΠΑ χάρη στην έμπνευση μιας γυναίκας από την Φιλαδέλφεια της Ana Jarvis
Οι αρχαίοι Έλληνες πρώτοι τιμούν τη μητέρα

Όμως τη μητέρα τιμούσαν πρώτοι οι αρχαία Έλληνες. Συγκεκριμένα, στη γιορτή της άνοιξης έστηναν τελετές για τη Γαία, τη μητέρα Γη, μητέρα όλων των θεών και των ανθρώπων. Αργότερα την αντικατέστησε συμβολικά η κόρη της Ρέα, σύζυγος του Κρόνου, μητέρα του Δία και θεά της γονιμότητας.

Αγγλία 1600

Μία νεότερη εκδοχή της γιορτής θεωρείται η  «Mothering Sunday», η οποία μας μεταφέρει στην Αγγλία του 1600. Κατά την διάρκεια αυτής της μέρας, οι υπηρέτες που έμεναν στα σπίτια των αφεντικών τους έπαιρναν μία μέρα άδεια για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να περάσουν την ημέρα με τις μητέρες τους.


ΗΠΑ 1900

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου που καθιερώθηκε σαν εθνική γιορτή της μητέρας στις ΗΠΑ οφείλεται στην έμπνευση μιας γυναίκας από την Φιλαδέλφεια της Ana Jarvis. Η Ana Jarvis θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας της ξεκίνησε το 1907 μια εκστρατεία για να καθιερωθεί μια επίσημη γιορτή της μητέρας.

Η Τζάρβις έχασε τη μητέρα της το 1905 και καθώς δεν είχε η ίδια παντρευτεί ή αποκτήσει παιδιά ένιωσε την ανάγκη να τιμήσει τη μνήμη της. Η εκστρατεία που έκανε για την καθιέρωση της γιορτής είχε μεγάλη απήχηση και στις 10 Μαΐου εκείνης της χρονιάς, εκατοντάδες οικογένειες συγκεντρώθηκαν στο Γκράφτον, τη γενέτειρα της Τζάνις σε μια εκκλησία που αργότερα μετονομάστηκε «Διεθνής Ναός της Μητέρας» καθώς και σε άλλες πόλεις για να υποστηρίξουν την κίνηση της.

Η προσπάθειά της είχε απήχηση και η γιορτή της μητέρας έγινε επίσημα εθνική γιορτή. Το 1914 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Γούντροου Ουίλσον υπέγραψε προκήρυξη, σύμφωνα με την οποία η Ημέρα της Μητέρας καθιερωνόταν ως εθνική εορτή τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.
Η γιορτή σήμερα και πάντα

Στη χώρα μας γιορτάστηκε για 1η φορά στις 2 Φεβρουαρίου του 1929, σε συνδυασμό με τη χριστιανική γιορτή της Υπαπαντής. Τελικά, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 60, η γιορτή μεταφέρθηκε από τις 2 Φεβρουαρίου στη 2η Κυριακή του Μαΐου.

Αν και πολλές χώρες έχουν δικές τους ημερομηνίες για τη γιορτή της μητέρας, η ημέρα αυτή έχει επικρατήσει διεθνώς.

Σύμφωνα με έρευνες εκτιμάται ότι η γιορτή της Μητέρας κατέχει τα τελευταία χρόνια μερίδιο 26% στο σύνολο των ετήσιων πωλήσεων λουλουδιών και φυτών που γίνονται κατά την διάρκεια των διάφορων γιορτών.

'Οπως και να νιώθει ο καθένας να γιορτάσει την ημέρα, όλες οι μητέρες του κόσμου γιορτάζουν κι αξίζουν τις καλύτερες ευχές για το σπουδαίο έργο τους, τη μητρότητα!


Διαβάστε Περισσότερα »

Μια νέα τραγωδία στην Αλίαρτο-Νεκρός 58χρονος σε τροχαίο στην Οινόη

Μια νέα τραγωδία στην Αλίαρτο.Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο 58χρονος απο την Αλίαρτο πατέρας πέντε παιδιών.
 Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα  σημειώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Οινόη, στην παλιά Εθνική Οδό Θήβας-Αθηνών στο ύψος του οικισμού Μάζι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress το φορτηγό, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του. Στο σημείο μετέβησε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 12-5  στις 12:00 στον Άγιο Χαράλαμπο Αλιάρτου
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλλογος Γυναικών Θίσβης:Χρόνια Πολλά στις Μητέρες όλου του Κόσμου


Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

«Δροσίζει» ο καιρός -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Μικρή πτώση θα σημειώνει και σήμερα η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις θα έχει όλη χώρα, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Επίσης, αναμένεται να σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά.

Επιλέξτε την πόλη που θέλετε στην παρακάτω μετεωρολογική εφαρμογή, για να δείτε τον καιρό που θα κάνει εκεί τις επόμενες 4 ημέρες:

Aναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βραδύ στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στη Θράκη βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο ιόνιο τοπικά 5 και από το απόγευμα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη.
Ανεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό στην Οινόη



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 02.07 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Οινόη, στην παλιά Εθνική Οδό Θήβας-Αθηνών στο ύψος του οικισμού Μάζι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ένα φορτηγό, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Στο σημείο μετέβησε κλιμάκιο της Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ