Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου Χαλκίδα-Σχηματάρι



Αύριο Κυριακή 14 Ιουνίου, θα είναι ανοιχτός ο δρόμος Χαλκίδα - Σχηματάρι. Κλειστό θα παραμείνει το Τμήμα "Διασταύρωση Ριτσώνας - Υψηλή Γέφυρα", από 7:00 ως 17:00. Επισημαίνεται ότι τα έργα που εκτελούνται είναι της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) και γίνονται με έγκριση του Υπουργείου Υποδομών που μας κοινοποιήθηκε ως τετελεσμένη. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ με το εν λόγω έργο. Ανέλαβε απλώς να ενημερώσει τους πολίτες, καθώς δεν είχαν προβεί σε ενημέρωση οι ως άνω άμεσα εμπλεκόμενοι. Εκ μέρους του κρατικού μηχανισμού τον οποίο όλοι εκπροσωπούμε, ζητούμε και πάλι την κατανόηση των πολιτών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτιά σε μαντρί στην Ελλοπία


Φωτιά ξέσπασε σήμερα λίγο μετά τις 16:00 σε μαντρί στη θέση Βορόνιζα στην Ελλοπία.Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Π.Υ.  με επικεφαλής τον διοικητή κ.Οικονόμου,6 άντρες και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά.
 
Η ζημιά που προκλήθηκε ήταν η μικρότερη που μπορούσε να γίνει και όλα αυτά λόγο της άμεσης παρέμβασης της Πυροσβεστικής Θήβας,σώθηκε και το γειτονικό μαντρί και δεν υπήρχε καμμία απώλεια.
 Τα αίτια για το πως ξεκίνησε η φωτιά διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Θήβας.












Διαβάστε Περισσότερα »

Πυρκαγιά στα Βίλια Αττικής


Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δάσος στα Βίλια Αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Προφήτης Ηλίας και στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφους
Κοντά στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά βρίσκεται οικισμός, ο οποίος σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν απειλείται.

Η εικόνα που παρουσίαζε η πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου ήταν βελτιωμένη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τσίπρας: Βιώσιμος συμβιβασμός, αλλιώς το μεγάλο «όχι»

«Αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός θα σηκώσουμε το βάρος γιατί μόνο μας κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας» τόνισε ο πρωθυπουργός
Τελείως απορριπτικός σε ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος εμφανίστηκε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την πολύωρη σύσκεψη που είχε με τους υπουργούς που συμμετέχουν στην πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης. Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά:

«Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές και δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο».

Ο κ. Τσίπρας, επίσης, εμφανίστηκε έτοιμος να σηκώσει το βάρος δύσκολων αποφάσεων, λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση. Οι αποφάσεις και η διαχείρισή τους ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς, όσο δύσκολες και να είναι». Επίσης μιλώντας για την περίπτωση επίτευξης μιας βιώσιμης συμφωνίας, εμφανίστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει «όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα επ´ αυτού ο πρωθυπουργός τόνισε: «Αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός θα σηκώσουμε το βάρος γιατί μόνο μας κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας».

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αφήσει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της ρήξης και ειδικότερα να πει «όχι» η ελληνική πλευρά σε μια συμφωνία η οποία θα συναρτάται από «τη συνέχεια της υποτέλειας». Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση θα δόσει τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική κυριαρχία. Είπε συγκεκριμένα:

«Αν είναι όμως η Ευρώπη να επιθυμεί το διχασμό και τη συνέχεια της υποτέλειας, πάλι εμείς, θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθούμε, θα πούμε το μεγάλο όχι και θα δώσουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική μας κυριαρχία».

Η χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό εγινε λίγες ώρες μέτα τις κρίσιμες συναντήσεις που ειχε στις Βρυξέλλες με τους Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Φρανσουά Ολάντ και Άνγκελα Μέρκελ. Στην χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε η αποστολή των κκ Δραγασάκη, Παππά, Τσακαλώτου και Χουλιαράκη σήμερα στις Βρυξέλλες προκειμένου να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξόρμηση της Αστυνομίας στη Στερεά με 27 συλλήψεις

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν είκοσι επτά (27) άτομα

Οι συγκεκριμένες επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές και οικισμούς όπου παρουσιάζεται αυξημένη εγκληματικότητα – παραβατικότητα

Επιπλέον δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και στη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν συνολικά (988) άτομα και (642) οχήματα, προσήχθησαν (69) άτομα και βεβαιώθηκαν (266) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  


Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (12-06-2015), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές και οικισμούς όπου παρουσιάζεται αυξημένη εγκληματικότητα – παραβατικότητα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, στη σύλληψη διωκόμενων προσώπων και στη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την αυστηρή εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στο πλαίσιο των εξορμήσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: (988) άτομα, εκ των οποίων (864) ημεδαποί και (124) αλλοδαποί, καθώς και (642) οχήματα.

Προσήχθησαν: (69) άτομα, εκ των οποίων (33) ημεδαποί και (36) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: (27) άτομα, εκ των οποίων (18) ημεδαποί και (9) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

•    (3) ημεδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
•    (1) ημεδαπός, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.
•    (2) ημεδαποί, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
•    (1) ημεδαπός, για κλοπή.
•    (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και περί αλλοδαπών.
•    (7) ημεδαποί και (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
•    (5) αλλοδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
•    (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
•    (1) αλλοδαπός, για παραεμπόριο.
•    (1) ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας.
•    (1) ημεδαπός, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.


Κατασχέθηκαν:

•    Ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.
•    Ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (408) γραμμαρίων.
•    Αυτοσχέδιο γκλοπ.
•    Διάφορα είδη παραεμπορίου.


Βεβαιώθηκαν συνολικά: (298) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

•    (266) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. [ήτοι: (62) για υπερβολική ταχύτητα, (1) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, (2) για αντικανονικό προσπέρασμα, (2) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, (8) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (16) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (10) για ΚΤΕΟ και (165) λοιπές παραβάσεις]. 
•    (4) παραβάσεις περί ναρκωτικών.
•    (6) παραβάσεις περί αλλοδαπών.
•    (18) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
•    (1) παράβαση περί Τελωνειακού Κώδικα.
•    (1) παράβαση περί όπλων.
•    (1) παράβαση νομοθεσία περί Δημόσιας Υγείας.
•    (1) παράβαση για παραεμπόριο.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

9ο "Σεργιάνι στην Παράδοση" απο τον Χορευτικό Όμιλο Λιβαδειάς

Διαβάστε Περισσότερα »

Έπιασαν στη Λάρυμνα "Επιστήμονα" στην καλλιέργεια χασίς


Εντοπίσθηκε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο οικίας, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, σκηνή με αλουμινένια επένδυση, ηλεκτρικός λαμπτήρας, αεραγωγοί, ανεμιστήρας, ηλεκτρονικό θερμόμετρο, υγρό λίπασμα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κ.α.

Στο πλαίσιο ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εντόπισαν χθες (12-06-2015) το πρωί, αυτοσχέδιο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο οικίας, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 32χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, πλήρους ωρίμανσης, ύψους από (80) έως (100) εκατοστών το καθένα, εμφυτευμένα σε πλαστικές γλάστρες,
    σκηνή μαύρου χρώματος, επενδεδυμένη με ανακλαστική επιφάνεια,
    ηλεκτρικός λαμπτήρας και (4) αεραγωγοί,
    φίλτρο αέρα και ανεμιστήρας,
    ηλεκτρονικό θερμόμετρο, ενισχυτής ρεύματος και χρονοδιακόπτης,
    (7) πλαστικά μπουκάλια με υγρό λίπασμα, καθώς και
    (29,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 32χρονος συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Λαμία: Η γιαγιά κλείδωσε τους κλέφτες στην αυλή!



Να κλειδώσει τους κλέφτες στην αυλή κατόρθωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία, όμως το γεγονός δεν ήταν αρκετό για να τους συλλάβει η αστυνομία.

Ο λόγος για δυο ανήλικους ρομά, που «επισκέφθηκαν» τη γιαγιά, φυσικά…


όχι για καλό σκοπό.

Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε, νωρίς το μεσημέρι, στην οδό Σκληβανιώτη στη Λαμία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν έξω από το σπίτι και κουβέντιαζε με μια γειτόνισσα.

Ο ένας από τους δυο ανήλικους ρομά έπιασε την κουβέντα στις ηλικιωμένες, ενώ ο άλλος τρύπωσε μέσα στο σπίτι χωρίς να τον αντιληφθούν.

Κάποια στιγμή όμως η γιαγιά κατάλαβε ότι και κάποιος άλλος είναι μέσα στην αυλή.

Τους ρώτησε αν πήραν κάτι από το σπίτι και φυσικά της είπαν όχι.

Όμως η γιαγιά δεν τους πίστεψε και κλείδωσε την αυλόπορτα για να μην βγουν μέχρι να πάει μέσα για να δει αν έλειπε κάτι.

Όταν επέτρεψε οι δυο ανήλικοι ρομά είχαν εξαφανιστεί, μαζί με τα τρία πορτοφόλια της γιαγιάς…..

lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Έριξαν ζωντανή γάτα σε λίμνη με κροκόδειλους (βίντεο)



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει δυο άνδρες να πετούν μια γάτα σε μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους, στην περιοχή Nauta, στο Περού. Το αβοήθητο τετράποδο, είναι αδύνατον να ξεφύγει από τη μοίρα του μιας και ο χώρος είναι κλειστός, και περιβάλλεται από ψηλές ξύλινες επιφάνειες.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η γάτα να πέφτει στη λιμνούλα και γρήγορα να προσπαθεί να κολυμπήσει μακριά από τους κροκόδειλους, θέλοντας να βγει στη στεριά. Εκεί, επιχειρεί να πηδήξει πάνω από το φράχτη, όμως το εμπόδιο είναι αρκετά ψηλό για εκείνη με αποτέλεσμα το ερπετό να την αρπάξει με τα κοφτερά του δόντια και να τη σύρει πάλι στο νερό. Αυτό που ακολουθεί είναι μια πραγματικά επική μάχη, χωρίς ωστόσο να έχει ευτυχή κατάληξη για την άτυχη γάτα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Αγώνας «τρόμου» κυβέρνησης- δανειστών στις Βρυξέλλες

Στριμωγμένη όσο ποτέ άλλοτε είναι η κυβέρνηση, με τις πιέσεις των θεσμών και τα σενάρια περί χρεοκοπίας να εντείνονται, και τον πρωθυπουργό να καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μια κακή συμφωνία με τους δανειστές ή στη ρήξη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται  από σήμερα– για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες- στη βελγική πρωτεύουσα. Οι κκ Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης (οι οποίοι αναχωρούν στις 10 το πρωί) θα μεταφέρουν στους θεσμούς τη «σφραγίδα» των θέσεων του πρωθυπουργού, παρουσιάζοντας την επικαιροποιημένη πρόταση της Αθήνας που είναι εμπλουτισμένη με ισοδύναμα μέτρα.

Κομβικό ρόλο στην πορεία των ραγδαίων εξελίξεων, έπαιξε και η νέα επικοινωνία που είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι συσκέψεις του πρωθυπουργού κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα, αφού προσδοκία της κυβέρνησης  είναι τις αμέσως επόμενες ώρες να υπάρξει ένας κατά το δυνατόν… θετικός συγκερασμός με τις απαιτήσεις των δανειστών που θα οδηγήσει ακόμα και στον προθάλαμο της συμφωνίας.

Το πακέτο των... εκπτώσεων

Το περίγραμμα της πρότασης του Μεγάρου Μαξίμου, βασίζεται στους παρακάτω βασικούς άξονες:
• Αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και αίτημα για ρύθμισή του
• Δημοσιονομικοί στόχοι: η διολίσθηση της Αθήνας σε πρωτογενές πλεόνασμα 1% για το 2015 οδηγεί εκ των πραγμάτων στη λήψη περαιτέρω μέτρων
• Διοικητικού χαρακτήρα παρεμβάσεις: ενδεικτική αυτών είναι η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων. Ωστόσο, η Αθήνα είναι αμετακίνητη στη θέση της για το ΕΚΑΣ και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, ενώ μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε περικοπές στις υψηλές επικουρικές
Συντελεστές ΦΠΑ: η πρόταση της Αθήνας εστιάζει στους τρεις συντελεστές (6,5%, 12% στο 13%, 23%, με τα τρόφιμα να μεταφέρονται στο μεσαίο συντελεστή, όπως και τις ΔΕΚΟ)

«Εχουμε κάνει υποχωρήσεις, αλλά οι πιέσεις είναι σκληρές»

Κυβερνητικές πηγές παραδέχονται μιλώντας στο iefimerida.gr πως «σε κάποια θέματα έχουμε κάνει τακτικές υποχωρήσεις, αλλά οι πιέσεις είναι σκληρές».

Αμφίβολο επίσης παραμένει αν θα υιοθετηθεί το αίτημα της Αθήνας για μια συνολική συμφωνία  με ενιαία προαπαιτούμενα, με την παράμετρο για εννεάμηνη χρηματοδότηση ως το Μάρτιο του '16.

Με τα έως τώρα δεδομένα, η πλευρά των δανειστών δεν δείχνει να δέχεται συζήτηση επ' αυτού. Αντιθέτως, απαιτεί μία συμφωνία η οποία να στηρίζεται στην αμεσότητα της κάλυψης του δημοσιονομικού κενού (άμεση εφαρμογή μέτρων ΦΠΑ, ασφαλιστικό, κ.λ.π.) χωρίς να δέχεται τη σύνδεσή της με το κενό χρηματοδότησης.

Τέλος, δεδομένου ότι η ελληνική κυβέρνηση διανύει τα πιο κρίσιμα εικοσιτετράωρα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ακολουθήσει ενα ΕuroWorking group και βέβαια η συνεδρίαση της 18ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο καθίσταται αυτομάτως…σταθμός. Εκεί, θα γίνει και το κρασ-τεστ του «οδικού χάρτη» για συμφωνία, η οποία θα πρέπει πρώτα να περάσει από τα Κοινοβούλια των ξένων χωρών.
 iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αιματηρή εισβολή ενόπλων σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης



    Αστραπιαία αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. που έδωσε πραγματική μάχη με τους ληστές κατορθώνοντας να τραυματίσει και να συλλάβει και τους τρεις ληστές μετά από πραγματική μάχη.
Θρασύτατη απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 21:45 το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Τρεις δράστες, οπλισμένοι με...  πιστόλια και καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της ξενοδοχειακής μονάδας και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα.
Βγαίνοντας οι δράστες πήραν προσωρινά μαζί τους έναν υπάλληλο, τον οποίο άφησαν πριν μπουν σε κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιήσαν. Προηγουμένως, όμως, τον τραυμάτισαν ελαφρά, καθώς τον χτύπησαν με το κοντάκι όπλου.
Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έφτασαν στο σημείο της ληστείας και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες.
Από τα πυρά τραυματίστηκαν οι τρεις ληστές -ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, και δύο Έλληνες- ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ, τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από το κοσμηματοπωλείο, καθώς και το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διεκομίσθη στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο κεφάλι.

Από τους άλλους δύο, που είναι τραυματισμένοι στα πόδια και τα χέρια, ο ένας έχει χάσει πολύ αίμα, από ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα του περιστατικού βρισκόταν σε εξέλιξη μαθητική εκδήλωση στο χώρο του μπαρ και, όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε πανικός.
Διαβάστε Περισσότερα »

Καιρός για παραλία -Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καλό καιρό και ηλιοφάνεια θα έχει όλη η χώρα σήμερα, Σάββατο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά. Τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένων βροχών στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος, τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας.
άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεα, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: αρχικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί ως 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: γενικά αίθριος, τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 και τοπικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΔΙΔΥΜΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ!





Βόμβα μεγατόνων στο βοιωτικό ποδόσφαιρο με δίδυμη προεδρία του Θανάση Βυλλιώτη και του Θάνου Πετρόπουλου στο Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ.

Το Δ.Σ ήρθε σε σώμα και είναι το εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΡΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΓΑΒΡΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΕΛΟΣ: ΝΕΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΘΑΝΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
από Α.Ο ΘΗΒΑ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ