Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τον απερχόμενο πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο και τους συνυποψηφίους της Αντρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκε την Κυριακή η Φώφη Γεννηματά, μετά τις εσωκομματικές εκλογές όπου υπολογίζεται πως ψήφισαν περίπου 65.000 μέλη του κόμματος.
Η κυρία Γεννηματά συγκέντρωσε το απαιτούμενο 50% των ψήφων και δέχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τον απερχόμενο πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο και τους συνυποψηφίους της Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του κόμματος, η νέα πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ παρόντες θα είναι και οι κ.κ. Λοβέρδος και Κωνσταντινόπουλος.

Δήλωση συγχαρητηρίων προς τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της έκανε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους στη ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ. «Ευχαριστώ τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου και για τη στήριξη στο κίνημά μας, σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του», τόνισε ο κ. Λοβέδρος.

Επίσης, ευχαρίστησε τους πολίτες «που με στήριξαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Η στήριξη τους ήταν καθαρά πολιτική και για μένα πολύ τιμητική». «Συγχαίρω τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της. Συγχαίρω τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε», πρόσθεσε.

«Σε ό,τι με αφορά θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός, Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης. Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι  μπροστά», καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

Σε ανακοίνωσή του ο κύριος Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι «η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον». Υπογραμμίζει ότι «συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

Τέλος, αναφέρει ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης».


Διαβάστε Περισσότερα »

Σκηνικό ρήξης:Αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία,τέλος οι διαπραγματεύσεις

Η ελληνική πλευρά λέει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν ήταν έτοιμοι να διαπραγματευτούν - Χάσμα δύο δισ. ευρώ ετησίως ανάμεσα στις δύο πλευρές
Με την αποχώρηση των κ.κ. Δραγασάκη, Τσακαλώτου και Παππά από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες διακόπηκαν αιφνιδίως, λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών στις Βρυξέλλες.

Κατά πληροφορίες από τη βελγική πρωτεύουσα, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν ακόμα τεράστιες διαφορές.
Κοινοτικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα διεξαγωγής έκτακτου EuroWorking Group τη Δευτέρα, αλλά και ότι στο Eurogroup της Πέμπτης 18 Ιουνίου δεν θα συζητηθεί καν το θέμα της Ελλάδας, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόοδος στις συνομιλίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πλευρά των πιστωτών της Ελλάδας επιμένει να ζητά μόνιμες περικοπές δύο δισ. ευρώ (ή 0,5% του ΑΕΠ) για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, κάτι που η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να απορρίπτει.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε ότι οι συνομιλίες ολοκληρώθηκαν χωρίς επιτυχία, καθώς υπάρχει σημαντικό χάσμα ανάμεσα στα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης και τις κοινές απαιτήσεις της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

Επιπρόσθετα, η ίδια πηγή τονίζει ότι οι ελληνικές προτάσεις παραμένουν ημιτελείς και υποδεικνύει ότι οι συζητήσεις θα πρέπει να συνεχιστούν στο πλαίσιο του Eurogroup.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η ελληνική αποστολή επιστρέφει απόψε από τις Βρυξέλλες.

Από την πλευρά του, ο αρθρογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ, μετέδωσε από τις Βρυξέλλες ότι η σύντομη συνάντηση (κράτησε μόλις 40-45 λεπτά) είναι «κακό σημάδι» και επικαλέστηκε συνομιλία του με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών.

«Θα δούμε», λέει ο Σπίγκελ, ήταν η απάντηση του κ. Παππά, όταν τον ρώτησε εάν η σύντομη συνάντηση είναι «κακό σημάδι». «Κι έπειτα χαμογέλασε» περιγράφει ο αρθρογράφος των FT.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΘΗΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!


Ο κύριος Χατζησταμάτης Ανδρέας αποτελεί κεφάλαιο για τον ΑΟ ΘΗΒΑ και ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας και έχει μέγιστη προσφορά στον σύλλογο. Η βοήθεια  και η προσφορά του είναι μεγάλη σε ετήσια βάση και αποτελεί τον βέβαιο διαμεσολαβητή για την επίλυση των προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν.

Ως γνώστης του ποδοσφαίρου έχει αφιερώσει το σύνολο σχεδόν της ζωής του για τον ΑΟ ΘΗΒΑ. Η προσφορά του όμως αυτή σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με τις επιλογές της ομάδας ή με την σύνθεση και την συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

Το ότι από κάποιους προβάλλεται ως ο έχων το γενικό πρόσταγμα και κινεί τα νήματα του ΑΟ ΘΗΒΑ προσβάλλει και τον ίδιο και το Δ.Σ. του συλλόγου. Όλες αυτές οι φήμες μειώνουν την αξιοπιστία της ομάδας και τον ίδιο προσωπικά με σκοπό να βλάψουν το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τη φήμη ότι ο κύριος Χατζησταμάτης Ανδρέας μας επιβάλλει επιλογές και μας καθιστά αχυράνθρωπους. Θα θέλαμε επίσης όμως να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χατζησταμάτη Ανδρέα για την μόνιμη σταθερή του προσφορά και το αδιάκοπο ενδιαφέρον του για τον σύλλογο.

Το Δ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ακόμη είκοσι συλλήψεις στη Στερεά

 Ακόμη είκοσι (20) άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οι συγκεκριμένες επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν με κύριο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Επίσης διενεργήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την αυστηρή εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν συνολικά (644) άτομα και (413) οχήματα, προσήχθησαν (42) άτομα και βεβαιώθηκαν (225) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Συνεχίστηκαν και χθες (13-06-2015), οι στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι συγκεκριμένες δράσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με κύριο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την αυστηρή εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν : (644) άτομα, εκ των οποίων (432) ημεδαποί και (212) αλλοδαποί, καθώς και (413) οχήματα.

Προσήχθησαν : (42) άτομα, εκ των οποίων (29) ημεδαποί και (13) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν : (20) άτομα, εκ των οποίων (15) ημεδαποί και (5) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

    (4) ημεδαποί και (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
    (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
    (1) ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
    (3) αλλοδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
    (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών.
    (5) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
    (1) ημεδαπός, για απείθεια, απειλή και εξύβριση.
    (2) ημεδαποί, για αντίσταση και απειλή αντίστοιχα.

Κατασχέθηκαν :

    Μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.
    Δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Βεβαιώθηκαν συνολικά : (237) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

    (225) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. [ήτοι: (61) για υπερβολική ταχύτητα, (1) για μέθη, (2) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, (2) για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, (1) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, (3) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (13) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (4) για ΚΤΕΟ και (138) λοιπές παραβάσεις].
    (4) παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
    (6) παραβάσεις περί Υγειονομικού Κανονισμού.
    (2) παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στον Βόλο: Σκάφος καρφώθηκε στα βράχια

    Νεκρή μια γυναίκα και 4 τραυματίες.
Μια γυναίκα έχασε την ζωή της και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν τα ξημερώματα κοντά στο... Τρίκερι της Μαγνησίας σε απίστευτο ναυτικό δυστύχημα. Η νυχτερινή βολτα που ξεκίνησε για μια παρέα Βολιωτών, κατέληξε σε τραγωδία όταν με το σκάφος τους ξεκίνησαν γύρω στις 3 την νύχτα να επιστρέψουν στον Βόλο από το νησί του Τρίκερι. Το σκάφος όμως στην περιοχή Αλογόπορος για άγνωστους λόγους, πλησίασε στη στεριά και προσέκρουσε σε βράχια, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και η 52χρονη Ελένη Θεοχάρη η οποία κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε και χτύπησε με το κεφάλι της στα βράχια.'Αλλο σκάφος που ακολουθούσε και σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σ' αυτό φίλοι της παρέας, ειδοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός.Η άτυχη Ελένη Θεοχάρη διακομίστηκε νεκρή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου ,ενώ τα άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στην Χειρουργική Κλινική.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βολου έχει αναλαβει την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο κόκκινο το θερμόμετρο τις επόμενες τρεις μέρες.



    Τους 37-38 βαθμούς θα αγγίξει η θερμοκρασία μεθαύριο Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.
    Υψηλές θεμροκρασίες αλλά και άπνοια..

Τις πρώτες πραγματικά ζεστές μέρες του καλοκαιριού, προβλέπουν για τις επόμενες τρεις ημέρες οι μετεωρολόγοι.Από τους 32 βαθμούς Κελσίου, ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» στους... 37.

Σε συνδυασμό με την άπνοια που θα επικρατεί σε όλη τη χώρα, η αίσθηση της ζέστης θα είναι έντονη, κυρίως τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Αναλυτικά:

Σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα θα είναι 33 βαθμοί, 34 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 29 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο. Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιανατολικά θα φτάσει τα 6.

Τη Δευτέρα (15/6) αρχίζει η ζέστη να γίνεται πιο έντονη στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Θα επηρεαστούν από αυτή τη ζέστη η περιοχή της Θεσσαλίας, το εσωτερικό τμήμα της ανατολικής Στερεάς, καθώς επίσης και η κεντρική Πελοπόννησος.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά μέχρι τους 30 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα, εξασθενούν οι άνεμοι, στα 4-5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα θα φτάνουν τα 5-6.

Η Τρίτη (16/6) θεωρείται η πιο θερμή μέρα, καθώς η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 36-37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα εξασθενίσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ.

Αλλαγή του καιρού περιμένουμε από την Τετάρτη (17/6), όπου η θερμοκρασία θα επανέλθει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ρεσιτάλ κιθάρας του Θάνου Κρυονερίτη στο Τροφώνιο Ωδείο

 Το Τροφώνιο Ωδείο σας προσκαλεί στο ρεσιτάλ κιθάρας(πτυχίου)
 του μαθητή Θάνου Κρυονερίτη  (τάξη Κωνσταντίνου Κηρολύτη)

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 ώρα 8μ.μ .  Αίθουσα Εκδηλώσεων Τροφώνιου Ωδείου
Μπουφίδου 39- Λιβαδειά

Πρόγραμμα

ALONSO DE MUDARA : Fantasia
J.S.BACH : Fuga ( 1 Sonata para violin solo)
ISAAK ALBENIZ : Cadiz
H.VILLA LOBOS : Etude no 5 &12
JOAQUIN RODRIGO : En low trigales
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : 1. Θαλασσογραφία
                                          2.Τριλογία για κιθάρα

Βιογραφικό
Ο Θάνος Κρυονερίτης  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λιβαδειά. Ξεκίνησε κλασική κιθάρα σε ηλικία 11 ετών στο Τροφώνιο Ωδείο με καθηγητή  τον Κωνσταντίνο Κηρολύτη. Συγχρόνως με τις σπουδές της κιθάρας  και τα υποχρεωτικά θεωρητικά συνέχισε και ανώτερα θεωρητικά με καθηγητή τον Νίκο Καριώτη. Κατετάγη στο β' έτος Πτυχίου Αρμονίας.                                                                                                                    Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες του Τροφώνιου Ωδείου και  σε συναυλίες κλασικής κιθάρας των μαθητών του Κων/νου Κηρολύτη στην Αθήνα ( Μέγαρο Μουσικής- Βιβλιοθήκη "Λίλιαν βουδούρη",Athenaeum, An Art, Καλλιτεχνικό Εργαστήρι " Μαρσύας")
Σπουδάζει στο τμήμα των ΤΕΙ  Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής
Τον Ιούνιο του 2015 θα συμμετάσχει στις απολυτήριες εξετάσεις για να λάβει Πτυχίο Κλασικής κιθάρας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Το Μουσείο της Θήβας άνοιξε μόνο για σήμερα με μια ωραία εκδήλωση.


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας, άνοιξαν τις πύλες του μεσαιωνικού πύργου Σαιντ Ομέρ, που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Θηβών.





Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα «φωτιά» για το στρατόπεδο της Θήβας από τον υφυπουργό Άμυνας (video)



Φωτιές ανάβει και πάλι ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Τόσκας για το κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα.

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κριθεί ότι δεν εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές ανάγκες της χώρας οπότε να ενταχθεί στη μελέτη αναδιάρθρωσης της δομής των ενόπλων δυνάμεων και αποφεύγει οποιαδήποτε δέσμευση υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα το κέντρο εκπαίδευσης της Θήβας.


Νέα "φωτιά" από τον υφυπουργό Άμυνας για το... από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ 17Ο ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
ΟΛΜΕ 2015
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΨΗΦΟΙ
%
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
161
34,1%
2
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
128
27,1%
2
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
72
15,3%
1
ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ
66
14,0%
ΠΑΜΕ
45
9,5%
ΑΚΥΡΑ
6
ΛΕΥΚΑ
8
ΕΓΚΥΡΑ
472
100,0%
ΣΥΝΟΛΟ
486

Αντιπρόσωποι για το 17ο  Συνέδριο:

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Αλεξίου Χρήστος, Πάγκαλος Ιωάννης
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Δαμιανίδης Χρήστος, Θειακούλης Παναγιώτης
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: Χρυσαφόπουλος Κωνσταντίνος
Διαβάστε Περισσότερα »

Βοιωτία: Δείτε που θα στηθούν κάλπες για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 θα γίνει η ψηφοφορία για την Εκλογή Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα εξής μέρη:
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ Δ-Α-Α - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΩΝ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
Καλούμε όλα τα μελή μας καθώς και όλους τους φίλους του κινήματος να συμμετάσχουν στην διαδικασία!
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα: Περιοδεία στις δημόσιες δομές υγείας πραγματοποίησε ο Γιώργος Μαρίνος

Περιοδεία στις δημόσιες δομές της επαρχίας Θήβας πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Ιούνη κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Θήβας – Οινοφύτων του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.
Συναντήσεις και συζήτηση με τους εργαζόμενους έγιναν στα ΠΕΔΥ Οινοφύτων και Θήβας, στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.
Αποτυπώθηκε η ζοφερή κατάσταση που επικρατεί, με όλες κυριολεκτικά τις δομές να λειτουργούν σε οριακό σημείο, τη στιγμή που η πρόσβαση στην υγεία χρυσοπληρώνεται από τους εργαζόμενους.
Παντού σημειώθηκαν από το προσωπικό τα ασφυκτικά περιθώρια που έχει θέσει η εφαρμοζόμενη πολιτική υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας. 
Ο Γ. Μαρίνος επεσήμανε ότι η απαράδεκτη κατάσταση εντοπίζεται σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και πανελλαδικά, η οποία είναι αποτέλεσμα καλά σχεδιασμένης από δεκαετίες πολιτικής. Σημείωσε ότι ακόμα και οι όποιες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό, τη στιγμή που συνεχίζεται η τακτική ωραιοποίησης της κατάστασης. Μόνη διέξοδο αντικειμενικά αποτελεί η θέση του ΚΚΕ για αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με έμφαση στην πρόληψη και κατάργηση κάθε εμπορευματικής δράσης στο χώρο.
Με βάση την περιοδεία θα υποβληθεί ερώτηση στη Βουλή, ενώ οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα επικεντρωθούν το επόμενο διάστημα στην προσπάθεια να αναπτυχθεί μαζικό κίνημα διεκδίκησης των αναγκών του λαού της περιοχής στο θέμα της υγείας.






Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Γαλαξίας πάνω από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

 Η "φωτογραφία της ημέρας" σήμερα στη NASA!
Δείτε παρακάτω την επεξηγηματική εικόνα που δημοσιεύει η διαστημική  υπηρεσία.



Μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Μαραγκού πάνω από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, όπου βλέπουμε τον..  Γαλαξία (Milky Way) επέλεξε η επίσημη ιστοσελίδα της NASA για την «Αστροφωτογραφία της Ημέρας» ..




Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ