Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Aιμοδοσία στις Θεσπιές


Διαβάστε Περισσότερα »

Ακόμη 15 συλλήψεις στη Στερεά

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς  στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για εκκρεμεί καταδιωκτικά έγγραφα και ειδικότερα:

ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Βουλεύματα και τέσσερις (4) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (2) ετών, (43) μηνών και (27) ημερών, για διάπραξη σωρείας αδικημάτων (κλοπές, απόπειρες κλοπών, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και αντίσταση).
ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για ανυποταξία.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα:

ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, για τη χορήγηση των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (M.D.M.A.).
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα:

ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι κατελήφθη να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη). Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για παράβαση νομοθεσίας περί υποχρεωτικής ασφάλισης οχημάτων, με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ.
δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί και συγκεκριμένα, τέσσερις στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και τρεις στην περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τέλος, συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Φουρνά Ευρυτανίας, από αστυνομικούς το Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, καθώς και (28) φυσίγγια και (2) κάλυκες αυτού.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

«Ψαλίδι» στις συντάξεις -Εξτρα περικοπές για τρεις μήνες

Μόνο την αρχή του... έργου είδαν χθες 2,6 εκατ. συνταξιούχοι στους οποίους πιστώθηκαν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου, όπως διαμορφώνονται μετά τις νέες περικοπές που ψηφίστηκαν με τον Μνημόνιο. Γιατί για τους επόμενους τρεις μήνες, οι συντάξεις τους θα είναι περαιτέρω πετσοκομμένες...

Η σύνταξη του Σεπτεμβρίου

Οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου που πιστώθηκαν, ή θα πιστωθούν τις επόμενες ώρες, είναι μειωμένες σε σχέση με αυτή που λάμβαναν τους προηγούμενες μήνες οι συνταξιούχοι, καθώς πλέον επιβάλλεται αυξημένη κατά 2% εισφορά ασθενείας στις κύριες (από το 4% αυξήθηκε στο 6%) και εισφορά 6% (πριν δεν επιβαλλόταν) στις επικουρικές.

Η εισφορά στην κύρια σύνταξη θα υπολογίζεται επί του αρχικού ποσού δηλαδή επί της σύνταξης που είχαν οι δικαιούχοι στις 31/12/2009, πριν επιβληθούν οι περικοπές του Μνημονίου. Στη συνέχεια, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, το ποσό που θα προκύπτει θα αφαιρείται από τη σύνταξη που παίρνουν σήμερα δηλαδή θα μπαίνει το 2% σε σύνταξη 2.000 ευρώ και τα 40 ευρώ της μείωσης που προκύπτει από την εισφορά αυτή, θα αφαιρούνται από τις καταβαλλόμενες συντάξεις.

Στις επικουρικές η μείωση 6% επιβάλλεται στα καταβαλλόμενα ποσά δηλαδή στις συντάξεις που παίρνουν οι δικαιούχοι μετά από όλες τις περικοπές.

Τι σημαίνουν πρακτικά οι μειώσεις

Αυτό σημαίνει ότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται από 8 έως 10 ευρώ, ενώ οι συντάξεις όσων παίρνουν την μέση σύνταξη θα είναι σημαντικά μειωμένες από 40 έως 45 ευρώ. Αντίστοιχες μειώσεις θα επιβληθούν και στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ των οποίων οι συντάξεις θα πιστωθούν την επόμενη Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση που ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ το 2010 λάμβανε κύρια σύνταξη 1.000 ευρώ μεικτά μετά τις περικοπές των προηγούμενων Μνημονίων τον Ιούνιο του 2015 πήρε σύνταξη 912 ευρώ, ενώ σήμερα η σύνταξή του θα φτάσει στα 892 ευρώ.

Στις επικουρικές η παρακράτηση θα επιβάλλεται ανά σύνταξη και όχι ανά δικαιούχο πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος συνταξιούχος λαμβάνει δυο επικουρικές συντάξεις η παρακράτηση θα γίνει και στις δυο.

Για παράδειγμα, συνταξιούχος με επικουρική σύνταξη 200 ευρώ πριν από τις περικοπές του 2010 είχε φτάσει μετά από αυτές στα 157,7 ευρώ, ενώ σήμερα θα πάρει 148,3 ευρώ (μεικτά).

Εξτρα χαράτσι Οκτώβριο-Νοέμβριο-Δεκέμβριο

Ομως, πέρα του ότι οι συνταξιούχοι θα λαμβάνουν από εδώ και στο εξής μειωμένη σύνταξη, κατά τρόπο που περιγράφηκε παραπάνω, το επόμενο τρίμηνο, δηλαδή τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, θα λάβουν ακόμη μικρότερες συντάξεις. Και αυτό γιατί η ρύθμιση για την αύξηση της εισφοράς ασθενείας μπορεί να ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου αλλά έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιουλίου. Τα αναδρομικά του Ιουλίου και του Αυγούστου, λοιπόν, οι συνταξιούχοι θα κληθούν να τα... επιστρέψουν, μέσω της παρακράτησης που θα γίνει στις συντάξεις τους των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Παραδείγματα

Συνταξιούχος με αρχική σύνταξη 1.000 ευρώ πλήρωνε μέχρι τον Αύγουστο εισφορά ασθενείας 4%, και έπαιρνε 960 ευρώ. Χθες που μπήκε η αύξηση της εισφοράς κατά 2% η σύνταξη μειώθηκε κατά 20 ευρώ και πήρε 940 ευρώ. Τους επόμενους τρεις μήνες θα κληθεί να καταβάλλει (θα του παρακρατηθούν) τα αναδρομικά του Ιουλίου και του Αυγούστου.  Δηλαδή θα έχει επιπλέον κράτηση 40 ευρώ που θα μοιραστεί σε 3 δόσεις.

Ετσι, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, στο τέλος Σεπτεμβρίου που θα πάρει τη σύνταξη Οκτωβρίου οι αποδοχές του θα μειωθούν στα 926 ευρώ, στο τέλος Οκτωβρίου η σύνταξη του Νοεμβρίου θα είναι ακόμη πιο κάτω στα 913 ευρώ και στη σύνταξη του Δεκεμβρίου, θα πάρει 900 ευρώ, οπότε θα έχει κλείσει και ο λογαριασμός των αναδρομικών μειώσεων. Στο τέλος Δεκεμβρίου που θα πάρει τη σύνταξη Ιανουαρίου, οι αποδοχές του δεν θα έχουν αναδρομικές μειώσεις παρά μόνο την κανονική εισφορά ασθενείας και το ποσό θα επανέλθει στα 940 ευρώ.

Στα 700 εκατ. ευρώ η εξοικονόμηση από την αύξηση των εισφορών

Η αύξηση των εισφορών υγείας υπολογίζεται ότι θα φέρει στα κρατικά ταμεία περίπου 700 εκατομμύρια ευρώ.




Διαβάστε Περισσότερα »

Γλεντάμε,Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας


Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν διακοπές για 130.000 δικαιούχους -Τα κριτήρια

Το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά ήδη η σκέψη του επόμενου υπάρχει στο μυαλό πολλών. Μάλιστα, ήδη, εκδόθηκε η απόφαση του υπουργείου Εργασίας για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2015 - 2016 που καθορίζει τους δικαιούχους τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν και το διάστημα υλοποίησης του.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, εκτός αν αποφασισθεί διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση στο ΦΕΚ τονίζεται ότι πρέπει να υπάρξει δημόσια πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ, έτσι ώστε να ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και να προκύψουν οι πάροχοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι δικαιούχοι. Στους δικαιούχους θα χορηγείται επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού και θα μπορούν να διαμένουν σε τουριστικά καταλύματα από 1-5 διανυκτερεύσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος ορίζονται στην ΚΥΑ ως εξής:

*Δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται:

α) Ασφαλισμένοι / εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που πραγματοποίησαν κατά το 2014, τουλάχιστον 50 ημέρες ασφάλισης στο ΙΚΑ, με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

β)Ασφαλισμένες / εργαζόμενες που έλαβαν κατά το 2014, το λιγότερο 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας.

γ) Ασφαλισμένοι / άνεργοι που έλαβαν κατά το 2014, τακτική επιδότηση ανεργίας διάρκειας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα).

δ) Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

Αντίθετα, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα οι εξής περιπτώσεις:

α) Οι δικαιούχοι που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της προηγούμενης χρονιάς, ανεξάρτητα εάν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι. Συνολικά, το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της σεζόν 2014 - 15, το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, είχε 130.000 ωφελούμενους. Εξαιρούνται μόνο τα άτομα με αναπηρία και τα ωφελούμενα μέλη τους.

β) Οι δικαιούχοι συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.

*Ωφελούμενοι του προγράμματος ορίζονται:

α) Τα άνω των πέντε ετών τέκνα της οικογένειας των δικαιούχων και με ανώτατα ηλικιακό όριο το 18ο έτος

β)Τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειας των δικαιούχων ηλικίας 18 έως 24 ετών.

γ) Τα τέκνα της οικογένειας των δικαιούχων που συμπληρώνουν τα πέντε έτη κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

δ) Οι σύζυγοι των δικαιούχων όταν είναι προστατευόμενα μέλη και ασφαλίζονται από αυτούς.

ε)Οι συνοδοί ωφελούμενων ή δικαιούχων, όταν οι τελευταίοι ανήκουν στα άτομα με αναπηρία με ποσοστό άνω του 67%.

*Στη δημόσια πρόσκληση που θα εκδοθεί από τον ΟΑΕΔ, έως και ένα μήνα μετά την ΚΥΑ, θα πρέπει να ορίζονται ο αριθμός των δικαιούχων - ωφελουμένων, οι προϋποθέσεις συμμετοχής, η προθεσμία και η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, τα κριτήρια μοριοδότησης για την επιλογή των δικαιούχων και ο αριθμός μορίων ανά κριτήριο. Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίζεται η διαδικασία κατάρτισης των Μητρώων - Δικαιούχων - Ωφελουμένων και Παρόχων, το ποσό επιδότησης και τα ανώτατα όρια ιδιωτικής συμμετοχής ανά διανυκτέρευση.

*Η μοριοδότηση των δικαιούχων στηρίζεται σε κριτήρια, όπως είναι το ατομικό ή το οικογενειακό εισόδημα ανά περίπτωση, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, ο χρόνος συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας και ο αριθμός ημερών ασφάλισης της τριετίας που προηγείται του έτους έναρξης του προγράμματος.

*Η βαθμολογία που συγκεντρώνουν κατά τη διαδικασία μοριοδότησης οι δικαιούχοι που ανήκουν στα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω, θα έχουν 50% προσαύξηση αυτής.

*Θα υπάρχει η διαδικασία ανάρτησης Προσωρινού πίνακα δικαιούχων - ωφελουμένων, θα ακολουθεί υποβολή ενστάσεων, οι οποίες θα εξετάζονται από επιτροπή του ΟΑΕΔ και στη συνέχεια θα αναρτηθεί ο Οριστικός Πίνακας.

*Αντίστοιχα ηλεκτρονική θα είναι και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων προς τον ΟΑΕΔ και για τους υποψήφιους παρόχους στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία κατάρτισης προσωρινών και οριστικών πινάκων παρόχων, όπως ισχύει και για τους δικαιούχους, με δικαίωμα υποβολής ενστάσεων και έλεγχό τους από επιτροπή του Οργανισμού.

*Η ετήσια δαπάνη του προγράμματος εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 10,5 εκατ. ευρώ.




Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Αύγουστος αποχαιρετά με... ζέστη -Στους 35 ο υδράργυρος

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα αύριο Σάββατο. Βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σάββατο:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: ασθενείς και το απόγευμα βορειοδυτικοί τοπικά στο Ιόνιο 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 24 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.




Διαβάστε Περισσότερα »

Επιτυχόντες Πανελληνίων του Γ.Ε.Λ.Αλιάρτου

ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΕΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΔΑΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΥΔΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΓΚΟΤΖΑΪ ΡΩΜΑΙΟ ΜΠΕΚΙΜ ΤΕΟΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΖΙΩΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΩΝΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΕΡΤΙΡΙ ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΑΓΚΡΟΝ ΦΑΤΜΙΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΜΠΕΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΝΤΑΪΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - Ε.Κ.Π.Α. ΕΚΠΑ
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΚΛΑΠΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΣΟΦΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΣΙΩΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ

ΚΑΟΥΡ ΧΑΡΚΑΜΑΛ ΤΑΡΣΕΜ ΣΙΓΚ ΚΟΥΛΒΙΝΤΕΡ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ
ΑΝΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ

ΚΩΝΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχετήριο Γράμμα προς τους επιτυχόντες μαθητές των Βαγίων


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ