Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Απλά..μάγεψε το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών στη Θήβα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.Θ. η Γυναικεία Χορωδία Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών.
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ξεναγούς τις διακεκριμένες χορωδίες του Νομού μας  και τους φιλοξενουμενούς τους που αποθέωσαν μουσικά την εκδήλωση και μάγεψαν τους θεατές με τις υπέροχες φωνές τους.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΘΗΒΩΝ

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αίθουσα "ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΦΙΝΗΣ" του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Θηβαίων, πραγματοποηθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ που διοργάνωσε σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.Θ. η γυναικεια χορωδία Ευαγγελιστού Λουκά Θηβων. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν, εκτός από τη διοργανώτρια χορωδία,  η γυναικεία χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου  Λεύκτρων με χοράρχη τον πρωτοψάλτη του ιερού μητροπολιτικού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θηβών κ. Αντώνιο Τσαρουχά, η γυναικεία χορωδία Αμπελοχωρίου με χοράρχη τον κ. Αγγελή Νίκα, οι μικτές χορωδίες των ΚΑΠΗ Θηβών και Βαγίων με χοράρχη των κ. Κωνσταντίνο Δέδε και η βοιωτική χορωδία Μικρασιατών "ο Χρυσόστομος Σμύρνης" με πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Πατερόπουλο. Ακούστηκαν τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα απ' όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.
Εκτός από τους πολλούς φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους,απ' όλα τα μέρη της Βοιωτίας, το παρόν έδωσαν: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου, αρχιμανδριτης π. Νικόδημος Κάστιζας ο οποίος μετέφερε μετά το πέρας του φεστιβαλ τις ευλογίες και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου. Σημαντική παρουσία αυτή του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου ο οποίος χαιρετισε κι αυτός με τη σειρά του την εκδηλωση μας. Κοντά μας βρέθηκε κι ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Θ. κ. Αναστάσιος Καμούτσης,οι αντιδήμαρχοι Σπυρίδωνας Κίτσος και Γιώργος Μητσάκης,ο βουλευτής κ. Μπασιάκος και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοικησης.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η διάκριση της χορωδίας μας με την απονομη τιμιτικής πλακέτας απο τον κ. Ιωάννη Πατερόπουλο στον χοράρχη μας κ. Αλεξανδρο Φίλη.
Την εκδήλωση έκλεισε με το βαθύ πνευματικό λόγο του ο προιστάμενος του ναού του Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών π. Σπυρίδων Βασιλάκος. Αποχορώντας από την αίθουσα ολοι μαζί,μια μεγάλη αγκαλιά, χορωδοι,μουσικοι κι ακροατές ψάλαμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
 Μετά το τέλος της εκδήλωσης   στα μελη όλων των χορωδιών  προσφέρθηκε ένα κέρασμα στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ.
Σ' αυτό το σημείο θα ηταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε απ' την καρδιά μας όλους όσους συνέβαλλαν με την παρουσία τους ή αφανώς την εκδηλωση μας αυτή καθώς επίσης και τους γενναιόδωρους χορηγούς μας που βοήθησαν σημαντικά ώστε να έρθει εις πέρας και με μεγάλη επιτυχία η χθεσινή μας εκδήλωση!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ