Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ναντίν και Νάντια: Το πιο... ανθρώπινο ρομπότ στον κόσμο και η δημιουργός του (video)



    Η Νάντια δημιούργησε τη Ναντίν κατ΄εικόνα και ομοίωσή της.

Όταν κοιτάζεις στη φωτογραφία να στέκονται δίπλα-δίπλα η Νάντια και η Ναντίν, νομίζεις πως έχεις να κάνεις με...τη μάνα και την κόρη. Όμως η πρώτη είναι άνθρωπος και η δεύτερη ρομπότ. Απλούστατα, η Νάντια δημιούργησε τη Ναντίν κατ΄εικόνα και ομοίωσή της.

Οι ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Ναγιάνγκ (NTU) της Σιγκαπούρης, με επικεφαλής την καθηγήτρια Νάντια Θάλμαν της Σχολής Μηχανικών Υπολογιστών, δημιούργησαν ένα ανθρωποειδές κοινωνικό ρομπότ, τη Ναντίν, που εκτελεί χρέη ρεσεψιονίστριας στο πανεπιστήμιο. Είναι άκρως φιλική, αντιγυρίζει τις χειραψίες και τους χαιρετισμούς και έχει θαυμάσια μνήμη, καθώς όταν τη συναντά κάποιος ξανά, εκείνη θυμάται το όνομά του και τι είχε κουβεντιάσει μαζί του την πρώτη φορά.

Η Ναντίν έχει μαλακό δέρμα, ωραία καστανά μαλλιά και τη δική της συναισθηματική προσωπικότητα, δείχνοντας χαρούμενη ή λυπημένη ανάλογα με το θέμα της συζήτησης. Κοιτάζει στα μάτια τον συνομιλητή της και δείχνει να τον συμμερίζεται.

Η Ναντίν διαθέτει λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης παρόμοιο με αυτό που διαθέτει η φωνητική βοηθός Siri της Apple και η Cortana της Microsoft. Μπορεί άνετα να εργασθεί ως προσωπικός βοηθός σε γραφεία και σε σπίτια, καθώς επίσης να κρατά παρέα σε ηλικιωμένους ή σε παιδάκια. Αν θέλει, μπορεί επίσης να πάρει εικονική μορφή (virtual) και να εμφανισθεί σε μια οθόνη υπολογιστή ή τηλεόρασης.

Οι ερευνητές του ίδιου πανεπιστημίου παρουσίασαν κι ένα άλλο ρομπότ, τον EDGAR, που διαθέτει οθόνη αντί για πρόσωπο και ανήκει στην κατηγορία των ρομπότ τηλε-παρουσίας. Καθισμένος μπροστά σε μια διαδικτυακή κάμερα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει εξ αποστάσεως (όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο) τις κινήσεις του ρομπότ.
Οι εκφράσεις του προσώπου του χρήστη εμφανίζονται στην οθόνη-πρόσωπο του ρομπότ σε πραγματικό χρόνο, ενώ το ρομπότ, που διαθέτει δύο χέρια, μιμείται τις κινήσεις των άνω άκρων του χρήστη. Ο EDGAR μπορεί, για παράδειγμα, να βγάζει λόγους σε συνέδρια, ενώ ο χρήστης βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης. Χάρη στη δική του κάμερα, το ρομπότ μπορεί να συνομιλεί με όσους συναντά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εγκαινιάζεται το Σάββατο η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Θεσπιών

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΡΟΥ ΣΤΟ

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΠΙΩΝ

ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.



ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα »

Αποχαιρετισμός στα... μετρητά...


Το αφορολόγητο και ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα υπολογίζεται θα αποτελέσει ένα από τα κομβικά σημεία για τους φορολογούμενους στο 2016, καθώς αναμένονται ανατροπές. Οι...
τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον Φεβρουάριο, ωστόσο, ο Τρύφων Αλεξιάδης έδωσε μια πρώτη γεύση.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε αποκλειστική του δήλωση στον ΣΚΑΪ προανήγγειλε την... επέλαση του πλαστικού χρήματος η χρήση του οποίου θα καθορίζει και το αφορολόγητο.

«Ότι αναγράφεται στην φορολογική δήλωση ως δαπάνη θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή τράπεζας» δηλώνει ο Τρύφων Αλεξιάδης και συνεχίζει «Θα αναγνωρίζετια πλέον για το αφορολόγητο ότι περνάει μέσω τραπέζης. Αφορά σε ενοίκια, ιατρικά έξοδα, αγορές ΙΧ και δαπάνες οικογένειας».

«Το χτίσιμο του ασφαλιστικού δεν θα έχει σχέση με το εισόδημα» καταλήγει ο κ. Αλεξιάδης.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αναβλήθηκε o αγώνας Λεβαδειακός-Ατρόμητος λόγω ισχυρών ανέμων

Την απόφαση να αναβάλει οριστικά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο πήρε ο ρέφερι του αγώνα, Ιωάννης Δελφάκης.

Ο κυριότερος λόγος που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν την πόλη της Βοιωτίας και όχι τόσο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, γεγονός που σύμφωνα με τον διαιτητή καθιστούσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φιλάθλων.

Την ώρα που ο Δελφάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο λιμνάζοντα νερά υπήρχαν μόνο σε ορισμένα σημεία του τερέν και ο αέρας είχε πέσει.

Μάλιστα, το ματς δεν θα διεξαχθεί ούτε αύριο, αφού μεσοβδόμαδα έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου και πλέον το «μπαλάκι» περνά στο χέρι της Super League για να ορίσει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του ματς.
Διαβάστε Περισσότερα »

«Θα το πάρει το κορίτσι» – Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν Μπακογιάννης και Κοσιώνη

Μετά από σχεδόν 20 μήνες σχέσης (οι φήμες για το ειδύλλιό τους είχαν ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014 και επισημοποιήθηκαν με τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Αντίπαρο τον Ιούλιο), Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη φαίνεται ότι επισημοποιούν τη σχέση τους. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα» οι δυο του «πάνε για γάμο». Είχε προηγηθεί ο αραβώνας με επίσημο δείπνο τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Νέα προγράμματα απασχόλησης για 36.000 ανέργους

Δύο νέα προγράμματα για 36.000 εγγεγραμμένους ανέργους θα θέσει σε εφαρμογή εντός του Ιανουαρίου το υπουργείο Εργασίας, μέσω του ΟΑΕΔ.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους που βρίσκονται κοντά στην ηλικία συνταξιοδότησης, άνω των 50 ετών, αλλά και σε ανέργους από 29 έως 64 ετών.

Το πρώτο πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ, στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για 10.000 ανέργους, άνω των 50 ετών.

Οι άνεργοι που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα έχουν πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα καθ' όλη τη διάρκεια της απασχόλησής τους που κυμαίνεται από 12 ως 24 μήνες.

Το δεύτερο πρόγραμμα απευθύνεται σε 26.000 ανέργους ηλικίας 29 μέχρι 64 ετών και προβλέπει την εγγυημένη απασχόληση έξι μηνών σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

Πρόκειται για το αναθεωρημένο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης voucher για ανέργους 29 μέχρι 64 ετών, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Αμφίκλεια:Τούμπαρε με το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε



Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε σήμερα λίγο πριν τις 12:00΄ το μεσημέρι στη διασταύρωση για Αμφίκλεια...

Τραγικό τέλος για έναν 82χρονο οδηγό από την Γραβιά, στο δρόμο Λαμίας - Άμφισσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 82χρονος, πιθανότατα από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τουμπάρει.

Δυστυχώς ο ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε νεκρός από το αγροτικό αυτοκίνητό του.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λαμίας.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ Δομβούς


Το μοναστήρι κτίστηκε από τον Όσιο Σεραφείμ τέλος του 16ου - αρχές 17ου αιώνα μ.Χ.

Βρίσκεται κοντά στη βουνοκορφή "Παλιοβούνα" του Ελικώνα, στα νότια-νοτιοδυτικά της Βοιωτίας, σχετικά κοντά στις παραλιακές τοποθεσίες Σαράντι,"Ζάλτσα" και "Καραχάλιος". Για να φτάσει κανείς στο μοναστήρι του Όσιου Σεραφείμ ή του παπα-Σεραφείμ υπάρχουν τρεις διαφορετικοί δρόμοι πρόσβασης. Ο ένας από το χωριό Πρόδρομος ή Χώστια. Ο άλλος από τον κόλπο της Ζάλτσας προς την Ανατολή και ο τελευταίος ο πιο δύσκολος από την Παλιοβούνα, την κορυφή του Ελικώνα.
Το καθολικό της Μονής είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Στον πρόναο του καθολικού ευρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Καθημερινά αρκετοί προσέρχονται για να θεραπευθούνε αφήνοντας στον τάφο του πολύτιμα τάματα. Η μονή είναι σταυροπηγιακή, όπως φαίνεται από συνοδικό γράμμα του Πατριάρχου Κυρίλλου Α5 του Λουκάρεως (1638). Έχει ωραίο ξυλόγλυπτο τέμπλο και αξιόλογες τοιχογραφίες.

Κατά την επανάσταση του 1821, εδώ έβρισκε συχνά κατάλυμα ο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τα παλικάρια του.

Κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου (μνήμη της κοιμήσεως του Οσίου) πλήθος προσκυνητών συρρέουν στην μονή να προσκυνήσουν τον Όσιο, και να ζητήσουν την βοήθεια του.


Όσιος Σεραφείμ Δομβούς (π. 1520-1602)
Όσιος Σεραφείμ του εν τω όρει Δομβούς [Λεβαδείας] ασκήσαντος.

Ένα παλιό βιβλίο αναφέρει '… ο του Θεού άνθρωπος και πατήρ ημών Σεραφείμ, εγεννήθη εις μίαν χώραν όπου ευρίσκεται εις την επαρχίαν της Βοιωτίας, όπου είναι εις τα μέρη της Ελλάδος και ονομάζεται την σήμερον Ζέλιον.' Δεν γράφει το πότε γεννήθηκε, μα έχει εξακριβωθεί ανάμεσα στα 1520-1525. Γεννήθηκε από ευσεβείς και ενάρετους γονείς, γι` αυτό και από μικρός ο όσιος, είχε μια κλίση στη μελέτη των Γραφών και την ασκητική ζωή.

Σε νεαρή ηλικία και παρά την πρόσκαιρη άρνηση των γονέων του, μετέβη στο Μονύδριο του Προφήτη Ηλία, στο όρος Κάρκαρα, όπου έκτισε ναό στο όνομα του Σωτήρος Χριστού και ασκήτευε εκεί. Γρήγορα η φήμη του έγινε γνωστή και άρχισε να έχει συχνές επισκέψεις από πιστούς, οι οποίοι κατέφευγαν στον όσιο για να τους συμβουλεύσει και να τους βοηθήσει.

Στη συνέχεια πήγε στο Μοναστήρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, στο Σαγμάτιο όρος Βοιωτίας.  Εκεί γρήγορα έλαμψε ως πνευματικός αστέρας πρώτου μεγέθους και ο ηγούμενος τον έκανε μοναχό δίδοντάς του το όνομα Σεραφείμ.

Αργότερα αφού χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος έφτασε στα δυτικά του Ελικώνα, στην τοποθεσία Δομπού, όπου έκτισε ναό του Σωτήρος , μερικά κελιά και κάλεσε κοντά του μερικούς μοναχούς.

Εκεί ασκήτευσε επί δέκα έτη, διδάσκοντας τους άλλους μοναχούς τα σωτήρια διδάγματα της μοναχικής ζωής. Εκοιμήθη οσιακά το 1602, αφού προείδε την κοίμηση του και κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων.
ecclesia.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς στη Χαλκίδα

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ συνεπλάκησαν με αστυνομικούς, μετά από διάρρηξη σε οικία, σε περιοχή της Χαλκίδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται ευρείες αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (02-01-2016) το βράδυ, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από διάρρηξη που διέπραξαν σε οικία, στο Μύτικα Χαλκίδας. 

Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον 53χρονο ιδιοκτήτη της οικίας, ότι δύο (2) άγνωστοι άνδρες είχαν διαρρήξει την μπαλκονόπορτα αυτής και βρισκόντουσαν στο εσωτερικό της.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προσέγγισαν την οικία όπου εντόπισαν τους δράστες τη στιγμή που αποχωρούσαν, υπερπηδώντας την περίφραξη του οικοπέδου αυτής.

Οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητα τους και ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά αυτών, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, στο πλαίσιο της οποίας οι δράστες λόγω της μορφολογίας της περιοχής και των συνθηκών φωτισμού, κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν αφαιρέσει από την οικία χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κακοκαιρία σήμερα- Πυκνό χιόνι και ισχυρές βροχές

Ακρως χειμωνιάτικο θα είναι το σημερινό σκηνικό του καιρού. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα καθώς και στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Θεσσαλίας και πιθανόν τις πρωινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ στα πελάγη και πιθανόν το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά στα 9 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα, Κυριακή:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο και στις παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές και αρχικά πεδινές περιοχές που στη Μακεδονία από το απόγευμα σταδιακά θα περιοριστούν στα ορεινά και ημιορεινά (πάνω από 500 με 700 μετρά). Τα φαινόμενα, τα όποια θα είναι κατά τόπους έντονα, από τη νύχτα θα εξασθενήσουν στη δυτική Μακεδονία.

Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -03 (μείον τρεις) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και πιθανώς στην αρχή της ημέρας και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου (πάνω από 700 μετρά). Τα φαινόμενα, τα όποια θα είναι κατά τόπους έντονα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ που βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με τάση εξασθένησης από το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα τα οποία θα είναι θα είναι κατά τόπους έντονα από αργά τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -01 (μείον ένα) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, βαθμιαία 6 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Ανεμοι: νοτίων διευθύνσεων 3 με 5, βαθμιαία 6 με 7 και στα βόρεια τοπικά 8 και πιθανόν 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.

Ανεμοι: νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Από το βράδυ νοτιοδυτικοί με τάση εξασθένησης.

Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο και στις παραθαλάσσιες περιοχές πιθανόν καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανώς τις πρωινές ώρες σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από -01 (μείον ένα) έως 06 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ