Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κατάληψη των δημαρχείων την Πέμπτη από την ΠΟΕ ΟΤΑ

Σε τετράωρη κατάληψη όλων των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων (γκαράζ, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί κλπ) προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν στους ανωτέρω χώρους συγκεντρώσεις και γενικές συνελεύσεις για την ενημέρωση των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα.

Εξάλλου, η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στη 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Βράβευση αθλητών Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας


 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ
Το απόγευμα του Σαββάτου στις 23 Ιανουαρίου 2016 στην Χαλκίδα, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακης Ενότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε η Τιμητική Εκδήλωση για τους Πανελληνιονίκες Αθλητές και Αθλήτριες, όλων των κατηγοριών της αγωνιστικής περιόδου 2015, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος συνοδευόμενος απο τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Στέφανο Ματάκη, ο Δήμαρχος Χαλκίδέων κ. Χρήστος Παγώνης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σταμάτιος Γκάβαλης, ο Αντιπρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ και υπεύθυνος αθλήτισμου κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ κ. Γεώργιος Κατσιμπάρδης, Παράγοντες, Προπονητές, Αθλητές και Αθλήτριες απο τα Σωματεία του Στίβου της Στερεάς Ελλάδας, και πολλοί άλλοι φίλοι του Κλασικού Αθλητισμού.

Ειδική Βράβευση έγινε στον επι εικοσαετία Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας κ. Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη.

Οι τιμώμενοι ήταν οι παρακάτω:

ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΒΙΚΤΩΡ
ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΝΙΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΜΠΕΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΛΤΖΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΜΙΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ
ΛΙΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΓΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΞΥΔΩΝΑ ΝΙΚΗ

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΝΕΑΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ
ΓΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΣ
ΛΙΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ segas-stereas.blogspot.gr




Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ!



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΑΧΟ ΔΕΙΠΝΟ!

Κυκλοφορούμε με MITSUBISHI, FIAT, CITROEN και άλλα ταπεινά αυτοκίνητα αλλά θα τρώμε μετά από νίκες πάντα πλουσιοπάροχα με εκλεκτούς καλεσμένους και για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό εννοούμε με δημάρχους αντιδημάρχους και βουλευτές. Ότι κερδίσαμε ναι δεν το κερδίσαμε μόνοι μας αλλά με όλους τους Θηβαίους εκλεκτούς καλεσμένους φιλάθλους που έχουμε στο γήπεδο
.
Οι ζάντες των αυτοκινήτων μας δεν είναι αλουμινίου είναι σιδερένιες με τάσι αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε πρώτοι με την αξία μας και δεν τάζουμε φτηνούς ή ακριβούς λαγούς με πετραχήλια για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και ούτε κλαίμε έξω από τα στρατόπεδα της Θήβας σε περίπτωση ήττας. Και ούτε τα φτηνά αυτοκίνητα που έχουμε κολάνε στην λάσπη όπως χθες π.χ.

Όλο αυτό το διάστημα ασχοληθήκαμε με τα του οίκου μας και με κανένα άλλο δήθεν μεγάλο τζάκι και τέλος όσοι θέλουν να μας ξανακερδίσουν ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΘΗΒΑ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!
Με τιμή ο πρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ

ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 Υ..Γ. Οι παραπάνω σκέψεις εκφράζουν μόνο εμένα και κανένα μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ!

Διαβάστε Περισσότερα »

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2-ΒΙΝΤΕΟ





Με τα «βαριά» ονόματα, τους Μπεργκ και Εσιέν να χρίζονται σκόρερ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και συνεχίζει την «ανάβασή» του για τη δεύτερη θέση (στο -1 από την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο).

Πρώτο γκολ του Σουηδού επί Στραματσόνι, πρώτο γενικά του Γκανέζου με την πράσινη φανέλα. Εξαιρετικός ο Μπουμάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατέγραψε και μια ασίστ. Σταθερά εντυπωσιακός ο Μέστο που... μοίρασε το δεύτερο τέρμα, ντεμπούτο για 20’ έκανε ο Εβαντζελίστα, ο οποίος επιβεβαίωσε την τεχνική του κατάρτιση και το ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια.


"Με το λαό του ΠΑΟ δεν έπαιξε κανείς, φασίστα αριστερέ να πας να γα....ς", έγραφε το πανό για τον υφυπουργό Αθλητισμού, που προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του ματς στη Λιβαδειά.Με καθυστέρηση περίπου 25’ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο διαιτητής Δημητρόπουλος αρνήθηκε τη σέντρα μέχρι να διπλωθεί πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά του Κοντονή.

«Λουκέτο βάλε στη Βουλή, η θύρα 13 θα μείνει ανοιχτή» γράφει ένα άλλο πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού.








Ρεπορτάζ-φωτο  Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα στην Αθήνα για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης



Προφανώς, θέματα όπως:
    -η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
    -η επαναφορά της 13ης σύνταξης
    -η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ
    -η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων
    -το λεγόμενο "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης"
     κλπ άλλες προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ...θα μείνουν εκτός ομιλίας

Στους πολιτικούς στόχους της κυβέρνησης για...το επόμενο διάστημα, αλλά και στα γεγονότα που σημάδεψαν τις εξελίξεις στη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, αναμένεται να αναφερθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη σημερινη  του ομιλία στο Τάε Κβο Ντο.

Με κεντρικό σύνθημα «Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε», ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συγκέντρωση με ομιλητές τον πρωθυπουργό και τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Παναγιώτη Ρήγα, σημερα, Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 18.30 στο Τάε Κβο Ντο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Έκλεισαν την Εθνική Οδό στο "90" οι αγρότες- ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται και σήμερα στη  Βοιωτία οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις επικείμενες αλλαγές σε ασφαλιστικό και φορολογικό. 
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών στο "90"χλμ.

Οι συγκεντρωμένοι αγρότες της ευρύτερης  περιοχής της  Θήβας έκλεισαν συμβολικά  απο τις 12:00 το μεσημέρι την εθνική οδό και 
σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αποκλεισμός  θα διαρκέσει  μέχρι τις 16:00 μετά το μεσημέρι.

φωτο απο George Selianitis
Διαβάστε Περισσότερα »

Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος στη Χαλκιδική -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Μετά από 18 ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Το τετράχρονο αγόρι και ο πατέρας του εντοπίστηκαν σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 41χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά.

Παρά την περιπέτεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ το αγόρι είναι ξανά στην αγκαλιά του παππού του που έκανε διαρκείς εκκλήσεις στον δράστη για την παράδοση του παιδιού.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον καταζητούμενο Τζέιμς Λέσι χάρη στην παρατηρητικότητα ενός περαστικού. Κάτοικος της περιοχής είδε χθες τον 41χρονο μαζί με το παιδί στο συγκεκριμένο ορεινό σημείο. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο Λέσι, πήρε το παιδί και άρχισε να τρέχει. Ομως, ομάδα εθελοντών κατευθύνθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο που τους υπέδειξε ο κάτοικος, εντόπισε τον συζυγοκτόνο και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.
Στους αστυνομικούς είπε:

    Ήρθα εδώ τα ξημερώματα με το παιδί. Μετά τη δολοφονία της γυναίκας μου προσπάθησα πολλές φορές να φύγω αλλά δεν τα κατάφερα γιατί οι δρόμοι είχαν πολλά μπλόκα. Όλες αυτές τις ημέρες γύριζα με το παιδί από καλύβα σε καλύβα"

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι είχαν ψάξει στο συγκεκριμένο σημείο ξανά χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει το δράστη.

Η Αστυνομία, είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από την πρώτη στιγμή και έψαχναν τον συζυγοκτόνο σε όλα τα μήκη και πλάτη της ευρύτερης περιοχής.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είχε απευθύνει επανειλημμένως έκκληση στον 35χρονο να παραδοθεί και να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια ο 35χρονος Αλβανός ήρθε σε επικοινωνία μαζί του πριν από δύο βδομάδες περίπου και συναντήθηκαν στην περιοχή της Αττικής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι γονείς-δολοφόνοι έβαζαν μέχρι και ιερείς να ψάχνουν για τον Κωστή

Αφού δολοφόνησαν τον 23χρονο στη συνέχεια ζητούσαν βοήθεια δήθεν για να τον βρουν προκειμένου να κρύψουν τα ίχνη τους
Οργή επικρατεί στη Σιάτιστα για την υπόθεση του Κωστή Πολύζου, του άτυχου 23χρονου που δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον πατριό του το 2011 αλλά χρειάστηκαν πέντε χρόνια προκειμένου το έγκλημα να διαλευκανθεί και η αστυνομία να περάσει χειροπέδες στη Δέσποινα Κουτσέγκου και στον Χρήστο Ντίο.

Όπως λένε κάτοικοι της μικρής πόλης η Κουτσέγκου λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Κωστή, για την οποία φέρεται να έχει παίξει ρόλο ένα δάνειο 250.000 ευρώ που είχε εκδοθεί στο όνομα του 23χρονου, όχι μόνο πήγαινε στα ραδιόφωνα και ζητούσε να μεταδίδουν μηνύματα για τον αγνόουμενο τότε γιο της αλλά είχε φτάσει στο σημείο να πηγαινει στις εκκλησίες και να παρακαλεί ιερείς να κάνουν ανακοινώσεις από άμβωνος προκειμένου όλοι να βοηθήσουν για την εύρεση του Κωστή, τον οποίο η ίδια είχε δολοφονήσει.

Σοκαριστική είναι, δε, η λεπτομέρεια που υπενθυμίζει ο δημοσιογράφος Θ.Πεσνικάς ότι τα ερωτήματα πλήθυναν για την τύχη του 23χρονου όταν ένας συνονόματός του με το ίδιο πατρώνυμο ενημερώθηκε από έναν κλητήρα ότι χρωστούσε 124.000 ευρώ, ποσό που χρωστούσε ο άτυχος νέος.

Αυτό επίσης που προκαλούσε μεγάλη εντύπωση, σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι στο KOZANILIFE.GR, είναι το γεγονός, ότι τον Κωστή δεν τον άφηναν μόνο του. Ακόμα και για καφέ έβγαινε με τη μητέρα του και τον πατριό του.

Οι περισσότεροι κατηγορούν τον πατριό επισημαίνοντας ότι «ο Κωστής ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια όσο ζούσε με τον πατέρα του, ήταν πολύ χαρούμενο και από τότε που πήρε «αυτόν», τον δεύτερο τον άντρα της, από τότε άλλαξε τελείως ο Κωστής», αλλά και η μάνα του άλλαξε…».

Ο Χρήστος Ντίος εξάλλου ήταν αυτός που κατηγορούσε το χωριό ότι ήθελε να του «φορτώσει» το φόνο καθώς αυτό έλεγε στους συναδέλφους του στη ΔΕΗ .
Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ –
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σήμερα Κυριακή (24-01-2016) και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, περιόδου 2015 – 2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Βροχές, χιονόνερο και παγετός σε όλη τη χώρα


Τσουχτερό θα είναι το κρύο και σήμερα, καθώς η θερμοκρασία θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Χιονόνερο ή χιόνι αναμένεται να πέσει στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά τις πρωινές ώρες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα νοτιοανατολικά εντάσεως 7 τοπικά 8 μποφόρ, που θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Παγετός θα εκδηλωθεί στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ολικός στα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για σήμερα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αυξηθούν.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από -7 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους ολικός παγετός (η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 0 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας).

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρος: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις στα ανατολικά τοπικά αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτιά 5 τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με χιονόνερο. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 5 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 7 και στα νοτιά τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ