Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στον Υπουργό Περιβάλλοντος το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς για τον Ασωπό



Το σχέδιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση του Ασωπού συζήτησαν σήμερα, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης,  τέθηκε το θέμα συμβολής του υπουργείου στην υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας μέσω ευρωπαϊκών πόρων αλλά και η συντονισμένη συνεργασία για την πρόοδο των διαδικασιών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τους φορείς κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης.

Τόσο ο υπουργός, κ. Τσιρώνης, όσο και ο κ. Μπακογιάννης συμφώνησαν στην συνεχή επαφή και αλληλοενημέρωση Περιφέρειας και Υπουργείου ώστε να αντληθούν οι πόροι εκείνοι που θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί μία από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις για την Περιφέρεια και ολόκληρη την Ελλάδα.

 
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στη Θήβα

Εξαρθρώθηκε άμεσα εγκληματική ομάδα, η οποία ενέχεται στη διάπραξη ληστειών και σωρείας κλοπών, σε περιοχές της Θήβας Βοιωτίας
Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, ως αρχηγικό μέλος, ενώ ταυτοποιήθηκαν (2) ακόμη μέλη της εγκληματικής ομάδας, εκ των οποίων ο ένας είναι ήδη έγκλειστος σε Ίδρυμα Ανηλίκων, ενώ ο δεύτερος αναζητείται για να συλληφθεί

Εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα (3) ληστείες, (9) κλοπές & (1) απόπειρα κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα

Ο 18χρονος μαζί με 17χρονο, μέλος της ομάδας, «στρατολογούσαν» νεαρούς ημεδαπούς και δρώντας κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, αφαιρούσαν από τα θύματα τους χρηματικά ποσά

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών


Εξαρθρώθηκε άμεσα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εγκληματική ομάδα ημεδαπών, μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη ληστειών και σωρείας κλοπών, σε περιοχές της Θήβας Βοιωτίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (28-01-2016) το πρωί, σε οικισμό της περιοχής της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 18χρονος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ακόμα ημεδαποί, ηλικίας 17 και 21 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Ο 17χρονος είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου Μαγνησίας και συνελήφθη την          26-01-2016 σε περιοχή του Βόλου, ενώ ο 21χρονος αναζητείται για να συλληφθεί.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Στο πλαίσιο της έρευνας και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης, διακριβώθηκε η δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν συστήσει από τις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση, ιεραρχική δομή και συγκρότηση.

Πιο αναλυτικά, αρχηγικό μέλος φέρεται να ήταν ο 18χρονος, ο οποίος μαζί με τον 17χρονο, «στρατολογούσαν» νεαρούς ημεδαπούς, με σκοπό την αφαίρεση κυρίως χρηματικών ποσών από τα θύματά τους, με τη χρήση βίας ή με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Τα μέλη της σπείρας, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 25-01-2016 ενέχονται, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση, αλλά σχεδόν πάντα με τη συμμετοχή του 18χρονου & του 17χρονου, σε τουλάχιστον (3) ληστείες, (9) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής.

Γίνεται μνεία ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ ο 18χρονος είχε συλληφθεί πάλι τον περασμένο Αύγουστο, ομοίως ως αρχηγικό μέλος εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων και ανηλίκων (σχετικό το από 26-08-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών συνεχίζεται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής τους δραστηριότητας, να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.




Διαβάστε Περισσότερα »

Τον Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης


Οι κοινωνικές ανάγκες στη συνάντηση Αρχιεπισκόπου-Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο έγινε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, συζήτησαν για τη συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Περιφέρειας, τις κοινές δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη και τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα ακραίας φτώχειας στη Στερεά Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα προβλήματα των ανθρώπων που χρήζουν συμπαράστασης, αλλά και για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους, τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να γίνομαι δεκτός από τον Μακαριώτατο. Κάθε λεπτό μαζί του είναι ένα πνευματικό δώρο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα πολλά προβλήματα και τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας, για την οποία ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία. Είναι γνωστό ότι η συνεργασία μας είναι πολύ στενή, ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης».
Διαβάστε Περισσότερα »

Λεηλάτησαν γεωτρήσεις και ανενεργό εργοστάσιο στη Θήβα


 
Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών Βοιωτίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντόπισαν τον 40χρονο να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο κυρίως με καλώδια χαλκού, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από αρδευτική γεώτρηση

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο λίγες ημέρες πριν, ο 40χρονος μαζί με ένα ακόμη ημεδαπό συνεργό του, είχαν αφαιρέσει διάφορα μεταλλικά αντικειμένα, από ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής

Κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, μεταλλικό βαρέλι, ένας μεταλλικός μηχανοκίνητος κόφτης μετάλλων και το ανωτέρω όχημα


Συνελήφθη, χθες (28-01-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνετε ένας ακόμη 28χρονος ημεδαπός, συνεργός του 40χρονου.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν χθες το μεσημέρι τον 40χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα (καλώδια χαλκού και μεταλλικό βαρέλι), τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, από αρδευτική γεώτρηση στην ανωτέρω περιοχή, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι ο 40χρονος μαζί με τον 28χρονο, είχαν αφαιρέσει το χρονικό διάστημα μεταξύ              23/25-01-2016, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας (25.000) ευρώ, από ανενεργό εργοστάσιο στην περιοχή του Υπάτου Θηβών, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού.

Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ από τους αστυνομικούς ομοίως κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, καθώς και ένας μεταλλικός μηχανοκίνητος κόφτης μετάλλων, που βρέθηκε στο όχημα.

Γίνεται μνεία ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν της Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 3η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη - και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.


Το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι :

Συζήτηση περί του τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων του Π.Γ. Νοσοκομείου Λιβαδειάς

                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                      
                                                       Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι γιατροί κλείνουν τα ιατρεία τους στη Θήβα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ, ΜΕ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΝ 1η ΚΑΙ 3η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Διαβάστε Περισσότερα »

48ωρη Απεργία στο Αλουμίνιο της Ελλάδος

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

             
« 48ΩΡΗ   ΑΠΕΡΓΙΑ »



     Το  Διοικητικό  Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου  Επαρχίας Λιβαδειάς στη  Συνεδρίασή του την Πέμπτη 28/1/2016, αποφάσισε την κήρυξη   48ωρης  Απεργίας  για  τις  30 και 31/1/ 2016, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα , για όλους τους εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Αλουμινίου της Ελλάδος, ως συμπαράσταση στην 48ωρη Απεργία που έχει προκηρύξει το Σωματείο «Ένωση Εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδος»  για τις 30 και
 31/1/ 2016 .



Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Πόσα χρήματα κερδίζει από όλους εμάς το Facebook


Οι επιδόσεις της εταιρείας που εντυπωσίασαν όλους βασίζονται κατά κύριο λόγο στους χρήστες


Το Facebook εντυπωσίασε τους πάντες μετά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου.

Από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο του 2015 τα έσοδα της εταιρείας εκτοξεύτηκαν στα 5,8 δισ. δολάρια σημειώνοντας άνοδο 52%! Τα κέρδη του Facebook για την ίδια περίοδο ήταν 1,6 δισ. δολάρια (αύξηση 123% σε σχέση με το 2014). Μέσα στο 2015 οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν τα 17,9 δισ. δολάρια, και τα κέρδη ήταν 3,7 δισ. δολάρια.


Από πού λοιπόν προήλθαν όλα αυτά τα λεφτά; Το Facebook όχι μόνο κατάφερε να αυξήσει τους ενεργούς χρήστες του στους 1,59 δισ. ανθρώπους κάθε μήνα, αλλά έφτασε στο σημείο να βγάζει τεράστια ποσά από τον κάθε έναν από όλους αυτούς ξεχωριστά.

Στις ΗΠΑ και τον Καναδά το ποσό που βγάζει από κάθε χρήστη το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αυξήθηκε κατά 50%, φτάνοντας τα 13 δολάρια. Παγκοσμίως το ποσό που η εταιρεία έβγαλε από κάθε έναν από εμάς είχε αύξηση της τάξης του 33%, ενώ την προηγούμενη χρονιά το ποσοστό αυτό ήταν στο 24%.

Τα νέα εργαλεία που προστέθηκαν στο Facebook τους τελευταίους μήνες βοήθησαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να «μαθαίνει» ακόμη περισσότερα από τους χρήστες κάνοντάς τους να περνούν πιο πολλές ώρες συνδεδεμένοι. Παράλληλα, τα στοιχεία που προέκυπταν από τη συνεχή του χρήση συνιστούν πολύτιμα όπλα στα χέρια των διαφημιστών αλλά και των διαφημιζόμενων.

Έτσι λοιπόν η όλο και ταχύτερα αυξανόμενη κοινότητα του Facebook δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να κεφαλαιοποιήσει τη γνώση που ο καθένας μας προσφέρει, καθιστώντας το ανθρώπινο κεφάλαιο των χρηστών ως το πολυτιμότερο εργαλείο συγκέντρωσης τεράστιων κερδών και ασύλληπτων ποσοστών αυξήσεων στις πωλήσεις.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τρισάγιο στην μνήμη 49 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στον Υψηλάντη


Διαβάστε Περισσότερα »

Σμπαράλια έγινε αμάξι στη Λαμία

Εκτός κινδύνου ο 27χρονος οδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι στο δρόμο Λαμίας-Στυλίδας με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητο σχεδόν να διαλυθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.grο 27χρονος οδηγός με το λευκό Peugeot κινούταν από Στυλίδα προς Λαμία. Ξαφνικά ένας οδηγός που κινούνταν από την αντίθετη κατεύθυνση επιχείρησε να στρίψει αριστερά μέσα στο δρόμο. Ο οδηγός του Peugeot έκανε ελιγμό για να τον αποφύγει και τα κατάφερε, όμως το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαθήματα παιδικής χορωδίας στο Ωδείο του Δήμου Θηβαίων



Διαβάστε Περισσότερα »

Εντυπωσιακό βίντεο: Το συλλαλητήριο των αγροτών στην Agrotica από ψηλά

Δείτε σε βίντεο εντυπωσιακές εικόνες από το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν οι αγρότες στην έκθεση Agrotica της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο του fototripsanis.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκεντρώσεις του Π.Α.Μ.Ε ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

Η επίθεση στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου! Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με χαρακτηριστική ταχύτητα και συνέπεια προωθεί την πολιτική των συμφερόντων του κεφαλαίου, συνθλίβοντας εργάτες, μικρούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους. Έχει εξαπολύσει έναν καταιγισμό ψεμάτων και παραπληροφόρησης για να καλύψει το νέο της έγκλημα σε βάρος του λαού, με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης του δημόσιου συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης. Στόχος της κυβέρνησης – εργοδοσίας – Ε.Ε. είναι κράτος και εργοδοσία να μη συμμετέχουν στην κοινωνική ασφάλιση, να μην υπάρχει καμιά προστασία για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, να μετατραπεί η ασφάλιση από κοινωνική σε ατομική υπόθεση του καθενός.
     Αυτή είναι η κεντρική κατεύθυνση που έχει χαρακτεί με την Λευκή Βίβλο της Ε.Ε και υπηρέτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τους αντιασφαλιστικούς νόμους που πέρασαν. Η κυβέρνηση υλοποιεί το σύστημα των “τριών πυλώνων” (βασική σύνταξη φτώχειας, επαγγελματική ανταποδοτική σύνταξη και ιδιωτική ασφάλιση), που αποτελούν στρατηγικό σχέδιο όχι μόνο της Ε.Ε αλλά και του ΔΝΤ.
    Μας λένε για τη δήθεν μη “βιωσιμότητα” του ασφαλιστικού συστήματος ενώ διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις έχουν λεηλατήσει τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων (τζογάρισμα στο χρηματιστήριο, χρηματοδότηση μονοπωλείων κ.α.) με αποκορύφωμα το κούρεμα των αποθεματικών κατά 17 δις ευρώ με το “PSI”.

ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ
    Η Ε.Ε.  χρόνια πριν, προανήγγειλε την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων συνταξιοδοτικών συστημάτων. Οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος είναι χαρακτηριστικές: « η ιδιωτική ασφάλιση καλείται να καλύψει το κενό που αφήνει ο περιορισμός των παροχών του κοινωνικού κράτους, λειτουργώντας συμπληρωματικά προς αυτόν».

ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

    Το Σωματείο μας σε ανοικτό διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία, στις κατά τόπους συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ.


ΘΗΒΑ 11:00
ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΟΙΝΟΦΥΤΑ 10:00
ΠΛΑΤΕΙΑ    ΧΑΛΚΙΔΑ 10:30
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ    ΑΘΗΝΑ 10:00
ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι






Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεχίζεται η καλοκαιρία -Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα ανατολικά και τα νοτιά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιά 5 με 6 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη Θράκη τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Από το βράδυ στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: απο -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρος: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.
Ανεμοι: στα βόρεια νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιά από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση .
Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 2 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

O "ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ" Θεσπιών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΘΗΒΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αυταπασχολούμενο, νέο, συνταξιούχο

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 πμ
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

ΜΕ ΘΕΜΑ:
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ

Απευθύνουμε επίσης πρόσκληση στους υπόλοιπους μαζικούς φορείς της περιοχής να συμμετάσχουν.

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο μας αφορά όλους. Βάζει ταφόπλακα στα δικαιώματα και την επιβίωση εκατομμυρίων εργαζομένων. Κανείς να μην τσιμπήσει στα τερτίπια περί διορθώσεων και βελτιώσεων. Μία είναι η λύση για το λαό, να οργανώσει την πάλη του για να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να το αποσύρει!
•    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
•    ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
•    ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ
•    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠ. ΘΗΒΑΣ
•    ΟΜΑΔΑ ΘΗΒΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ






ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ