Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Καταδικάζει την εγκληματική επίθεση κατά του Δημάρχου η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων σύσσωμη καταδικάζει την εγκληματική επίθεση σε βάρος του Δημάρχου κ.Ντασιώτη και μελών του Δ.Σ. απο μερίδα εξαγριωμένων ρομά.
Η ασυλία που απολαμβάνουν οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορεί να τους καθιστά παντοδύναμους.
Η καθημερινή παραβατική συμπεριφορά τους,όπως κλοπές σε σπίτια,επιθέσεις σε ανήμπορους και ηλικιωμένους,ο μη σεβασμός στο περιβάλλον,ο μη σεβασμός του Κ.Ο.Κ η ηχορύπανση και πολλά άλλα που προβληματίζουν τους δημότες και όλους εμάς.
Για το λόγο αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί απο την Πολιτεία να λάβει τις απαιτούμενες αποφάσεις και να εφαρμόσει τις πολιτικές εκείνες που θα αφομοιώνουν αυτή την κοινωνική ομάδα,προκειμένου να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο.
Επίσης εξουσιοδοτεί την Δημοτική Αρχή να λάβει μέτρα για την προστασία των δημοτών και φυσικά θα είμαστε μαζί της σε όλες τις νόμιμες ενέργειες,για να μη δούμε ξανά τέτοια φαινόμενα.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση  Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη φωτιά στον Ελεώνα Θήβας



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας Θήβας, για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Σουλά Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων.
Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα,  ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν 1 ελικόπτερο και δύο Πετζετέλ.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
** Η φωτιά κατακαίει έκταση με πουρνάρια και κατευθύνεται προς το  Πυργάρι στην Καλλιθέα του Δήμου Τανάγρας (φωτο).
Η φωτιά δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή (12:40)συνεχίζει το καταστροφικό της έργο
**Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη, απο χθες το μεσημέρι σε χορτολιβαδική  έκταση στην περιοχή της Καλλιθέας.(09:10)

Στο σημείο επιχειρούν 33 οχήματα  με 66 άνδρες
Προς το παρόν δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ενας Ελληνας ανάμεσα στα θύματα από την επίθεση στο Μόναχο


Ένας έλληνας βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς του μακελειού στο Μόναχο.
Η είδηση που νωρίτερα είχε φτάσει ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, πλέον επιβεβαιώνεται και επισήμως από αρμόδια πηγή στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο ακόμη να διευκρινίζεται αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Επίσης αδιευκρίνιστο προς το παρόν παραμένει αν πρόκειται για Ελληνα μόνιμο κάτοικο Μονάχου ή για τουρίστα.

Διαβάστε Περισσότερα »

Χειροπέδες σε 25χρονο αρχηγό συμμορίας για κλοπές μετασχηματιστών σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική

 Συνελήφθη 25χρονο «αρχηγικό» μέλος οργανωμένης εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, η οποία ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Αττικής

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε περιοχή των Αθηνών, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας (5) τουλάχιστον αλλοδαπών συνεργών του, ενώ εξιχνιάσθηκαν συνολικά (54) υποθέσεις κλοπών – φθορών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., εκ των οποίων η μία απόπειρα, σε περιοχές της Φθιώτιδας & των Μεσογείων Αττικής

Ένα από τα ταυτοποιημένα μέλη της εν λόγω εγκληματικής ομάδας, είχε συλληφθεί πρόσφατα από την Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, ενώ τότε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών είχαν εξιχνιασθεί συνολικά (55) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών

Επιπλέον, ένα ακόμα ταυτοποιημένο μέλος έχει συλληφθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για σοβαρά ποινικά αδικήματα

Οι δράστες είχαν ενωθεί τουλάχιστον από το Νοεμβρίου του 2015, χρησιμοποιώντας ως ορμητήρια, οικίες σε περιοχή των Αθηνών, ενώ δρούσαν πρώτες πρωινές ώρες, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους ή ομοεθνών τους, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο τρόπο δράσης και απομονωμένες αγροτικές περιοχές για να μη γίνονται αντιληπτοί

 Από την οικία – ορμητήριο του 25χρονου, συνελήφθησαν (3) ακόμα ομοεθνείς του, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πλήθος κινητών τηλεφώνων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης & ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνολικά και από τις (109) περιπτώσεις κλοπών – φθορών μετασχηματιστών, η ζημία που προκλήθηκε στην ανωτέρω επιχείρηση, ανέρχεται στις (570.000) ευρώ υπέστη ζημία
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη χθες (22-07-2016) το πρωί σε περιοχή των Αθηνών, ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, «αρχηγικό» μέλος εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, η οποία ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε διάφορες περιοχές Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Αττικής.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας τουλάχιστον πέντε (5) ομοεθνών συνεργών του, ηλικίας από 30 έως 37 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών, καθώς και παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι οι δράστες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, είχαν συγκροτήσει δομημένη εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την συστηματική και εξακολουθητική διάπραξη κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Συνολικά εξιχνιάσθηκαν (54) περιπτώσεις κλοπών – φθορών μετασχηματιστών, εκ των οποίων η μία απόπειρα, σε περιοχές της Φθιώτιδας (Αυλάκι, Σκάρφεια, Μώλος, Ράχες, Πελασγία, Αγία Τριάδα, Κόμνηνα, Καραβόμυλος) και των Μεσογείων Αττικής.

Πιο αναλυτικά τα μέλη της σπείρας, με αρχηγό τους τον 25χρονο, ο οποίος οργάνωνε και συμμετείχε στις περισσότερες εγκληματικές τους πράξεις, δρώντας κυρίως πρώτες πρωινές ώρες και τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου του 2015, χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια, οικίες που διέμεναν σε περιοχή των Αθηνών.

Για τη μεταφορά τους έκαναν χρήση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων ιδιοκτησίας τους ή ιδιοκτησίας ομοεθνών τους και επέλεγαν κυρίως απομονωμένες αγροτικές περιοχές, για να αποφύγουν το ενδεχόμενο εντοπισμού τους και τοποθεσίες πλησίον του αυτοκινητοδρόμου, προκειμένου να έχουν άμεση και εύκολη διαφυγή.

Ο τρόπος δράσης τους (modus operandi) αφορούσε σε κοινή μεθοδολογία, για όλες τις περιπτώσεις κλοπών -  φθορών. Ειδικότερα, κάνοντας χρήση εξειδικευμένου εργαλείου (κοντάρι), προέβαιναν στο κλείσιμο των ασφαλειών ρεύματος που βρισκόντουσαν στους πυλώνες που προηγούνταν του μετασχηματιστή που ήθελαν να αφαιρέσουν.
Ακολούθως, αφού αναρριχιόντουσαν στον πυλώνα και απασφάλιζαν το μετασχηματιστή από τις βάσεις του, τον έδεναν με σχοινιά, τον μετέφεραν στο έδαφος και αφαιρούσαν από το εσωτερικό του τα πηνία χαλκού.

Από την πρόοδο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η ίδια εγκληματική ομάδα εμπλέκεται και στην εξιχνίαση (55) παρόμοιων περιπτώσεων, από το Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, όπου την 11-07-2016 είχε συλληφθεί ένα από τα ταυτοποιημένα μέλη (30χρονος), από την Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας (σχετικό το από 12-07-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Επιπλέον, ένα ακόμα ταυτοποιημένο μέλος ομοίως συνελήφθη την              21-07-2016, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης Αττικής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, για προώθηση λαθρομεταναστών κατά συρροή από κοινού εκ κερδοσκοπίας, παράνομη είσοδο και αντίσταση.

Από την οικία – ορμητήριο του 25χρονου, συνελήφθησαν επιπλέον τρεις (3) ακόμα ομοεθνείς του, οι οποίοι δεν αποτελούν μέλη της εν λόγω εγκληματικής ομάδας, κατηγορούνται όμως μαζί με τον 25χρονο, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν από την ανωτέρω οικία μεταξύ άλλων, πλήθος συσκευών κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM & μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης των εγκληματικών τους πράξεων, από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, καθώς έτερο όχημα που χρησιμοποιούσαν είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικό Τμήματος Στυλίδας, την 30-03-2016 στην περιοχή των Ραχών Φθιώτιδας.

Συνολικά και από τις (109) περιπτώσεις κλοπών – φθορών μετασχηματιστών, η ζημία που προκλήθηκε στην ανωτέρω επιχείρηση, ανέρχεται στις (570.000) ευρώ.

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζεται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής δραστηριότητας της σπείρας, να διακριβωθεί πλήρως η σύνθεσή της, καθώς και να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των μελών της και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε την Τρίτη (26-07-2016), προκειμένου να απολογηθεί, ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας. 


Διαβάστε Περισσότερα »

Μουσική βραδιά με έντεχνα, λαϊκά,ρεμπέτικα στα "ΔΕΙΛΙΝΑ" στη Θίσβη


Έντεχνο Λαϊκό Ρεμπέτικο Live

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ… ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΊΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ :

ΣΟΥΖΑΝΑ ΜΠΑΚΗ ( ΦΩΝΗ )
ΒΟΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( ΦΩΝΗ ΚΙΘΑΡΑ )
ΤΑΜΒΑΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ( ΦΩΝΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ )
ΝΙΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ( ΦΩΝΗ ΠΛΗΚΤΡΑ )
Τηλ επικοινωνίας 6984222299-2264022026
Διαβάστε Περισσότερα »

Λίφτινγκ στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αλίαρτο

Νέος ασφαλτοτάπητας στη Λεωφόρο Αθηνών,στο πλαίσιο βελτίωσης του οδοστρώματος, όπου κρίνεται απαραίτητο, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζουν αλλά και της παλαιότητας της ασφάλτου αποφασίστηκε σε συνάντηση της αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά με τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εργασίες θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017.
Στη συνάντηση που πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά και  ο Δήμαρχος Αλιάρτου, συμφώνησαν μέσω του  έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς – Λαμίας», να κατασκευασθεί νέος ασφαλτοτάπητας στο τμήμα της ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς εντός του σχεδίου πόλης Αλιάρτου.

Επίσης, να εξεταστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η δυνατότητα τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών στο ίδιο τμήμα της ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς.

«Συνεχίζουμε, με έργα που σκοπό έχουν  τη βελτίωση της κατάστασης των δρόμων μας και  την ασφάλεια των οδηγών που κινούνται στη Βοιωτία. Για εμάς το οδικό δίκτυο αποτελεί προτεραιότητα και δε θα σταματήσουμε να υλοποιούμε έργα που το καθιστούν ασφαλές και προσβάσιμο για όλους τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.



Διαβάστε Περισσότερα »

Κόρδατζης: Ευχαριστούμε τον «ανεξάρτητο» δημοτικό σύμβουλο Θανάση Σκούμα

 Η παραίτηση που άργησε έναν- και βάλε- χρόνο

    Ευχαριστούμε τον «ανεξάρτητο» δημοτικό σύμβουλο Θανάση Σκούμα που απομακρύνθηκε από το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα (ΑΡΚ). Ίσως, έπρεπε να το είχαμε πράξει εμείς νωρίτερα. Ήδη σε καμία συνεδρίαση των οργάνων της παράταξης δεν συμμετείχε τον τελευταίο χρόνο να εκθέσει τις απόψεις του. Άλλοτε με ψιθύρους και άλλοτε με κραυγές, χωρίς ποτέ όμως με πρόταση, προσπαθούσε να είναι στην επικαιρότητα στοχοποιώντας ως μοναδικό του αντίπαλο την παράταξη στην οποία ανήκε.
   Δεν περιμένουμε, φυσικά, να παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Άλλωστε, δεν το έπραξε όντας βουλευτής που αν και του ζητήθηκε πολλάκις από πολλά μέλη του ΑΡΚ ακόμη και από αυτούς που σήμερα τον υποστηρίζουν. Η υπέρμετρη φιλοδοξία και αυτοπροβολή του  δεν τον άφηνε να διακρίνει ότι η προσφορά στο κίνημα δεν εξαρτώνται από τις καρέκλες, απλά τις ήθελε όλες.
  Δεν θα τον ακολουθήσουμε, ούτε θα γίνουμε μέρος του σχεδίου και του πάθους του να βρίσκεται διαρκώς στη δημοσιότητα.
  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Σε κίνδυνο η ανέγερση του ελληνικού Σχολείου στο ιδιόκτητο οικόπεδο του ελληνικού Δημοσίου στο Μόναχο



          
         Κύριοι   Υπουργοί

Σύμφωνα  με ενημέρωση από Oμογενείς στη Γερμανία, και συγκεκριμένα από το Μόναχο υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να μη χτιστεί το ελληνικό Σχολείο σε οικόπεδο περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου, διότι με βάση πληροφορίες το Υπουργείο Οικονομικών και πιο συγκεκριμένα η Κτηματική Υπηρεσία, όπου ανήκει το οικόπεδο δεν εξασφάλισε, όπως προβλεπόταν, σε συνεργασία με το Δήμο Μονάχου, να γίνει η ανέγερση του Σχολείου.
Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε για να διασφαλιστεί – εξασφαλιστεί η ανέγερση του ελληνικού Σχολείου στο Μόναχο ώστε  να μην υπάρξει κίνδυνος να χαθεί στο τέλος  και το οικόπεδο.
Είναι επιτακτική η ανάγκη της ανέγερσης του Σχολείου λόγω της αυξημένης μετανάστευσης στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση,.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
                   
                         
                                                  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΑΣ
                           Πρώην  Βουλευτής Νομού Βοιωτίας 
Διαβάστε Περισσότερα »

Ενεργοποιείται σήμερα η Κάρτα σίτισης για 148.044 δικαιούχους



 Σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 θα ενεργοποιηθεί για δέκατη τρίτη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, σύμφωνα να ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Όπως τονίζει το υπουργείο “οι δικαιούχοι θα μπορούν από σήμερα το πρωί να κάνουν χρήση του ποσού που τους αναλογεί”.

Το ποσό που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται συνολικά σε 16.654.980,00 ευρώ και αφορά 148.044 δικαιούχους του Προγράμματος για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Την χρυσή Βαλκανιονίκη Νίκη Ξυδώνα θα τιμήσει ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων



Την χρυσή βαλκανιονίκη Νίκη Ξυδώνα, θα τιμήσει ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων
Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30 στο Αθλητικό Στάδιο Μαυρομματίου, ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, στα πλαίσια της αθλητικής εκδήλωσης του Α.Ο. Μαυρομματίου, θα τιμήσει τη χρυσή βαλκανιονίκη στο έπταθλο νεανίδων Νίκη Ξυδώνα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

"Υγεία για Όλους" απο την Περιφέρεια Στερεάς

Η Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας καινοτομεί στην Υγεία με το Πρόγραμμα ΄΄Υγεία για Όλους΄΄
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αργύρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22/7/2016 και ώρα 11.00 π.μ.,  στην έδρα της Π.Ε. Ευβοίας, συνάντηση εργασίας με τους συντονιστές του προγράμματος "Υγεία για όλους", όπου παρουσιάσθηκε το εν λόγω πρόγραμμα.
Η παραπάνω συνάντηση διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης σχετικής απόφασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για συμμετοχή στο εν λόγω επιχειρησιακό Πρόγραμμα δράσης.
Μέσα από την συζήτηση και την συνεργασία, οι παρόντες προσπάθησαν να εντοπίσουν τις δυσκολίες εφαρμογής και να αναλάβουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το Πρόγραμμα να υλοποιηθεί συντονισμένα και με επιτυχία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού, η αφιλοκερδής βοήθεια στους συνανθρώπους μας, δίνει στον καθένα μας την ικανοποίηση του να προσφέρει δύναμη και στήριξη σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη. Αλλωστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα σε εθελοντικές δράσεις με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών επιβίωσης και διαβίωσης των πολιτών.
Στόχος μας είναι μία κοινωνία, στην οποία όλες οι ΄΄Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες΄΄ να έχουν ίση μεταχείριση και προστασία από το νόμο, ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην υγεία, την αγορά εργασίας και να ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ζωή του τόπου.
Το συγκεκριμμένο Πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και θα συνεχισθεί πιλοτικά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ